Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

selam kızlar....

fiyonkcum çok haklısın, herşey rüya gibi olunca hayatın gerçeklerine insan tahammül etmek istemiyor. benim dünkü halimde bundandı zaten..üzgünlüğüm mutsuzluğum.. iş çıkışı bi film aldım, romantik komedi, keyfim yerine gelsin diye.. gittim yemek yadim filmi izlerken aradı beni... onun daha önceden izlediği bi filmdi ve çokda eğlenceli buluyor.. biraz bundan bahsettik güldük baya.. sonra hadi izle sonra konuşalım dedi.. fakat o kadar sinir bozucu bişey oldu ki film yarıda takıldı.. dvd çalışmadı ve en güzel yerinde kaldım filmin.... nerdeyse ağlayacaktım, film bile izleyemiyorum noluyo böyle diye.. sonra onu aradım, anlattım takıldığını.. ama sesimde çok kötü olduğu için halime güldü, hemen gidip o filmden bulabilirim sana dedi :)) bende hayır saçmalama bu saatte dedim.. uzun bi sohbet ettik telefonda, hiç onu uğraştıran iş konularına girmeden.. beni güldürdü baya.. sonra sabah yine o arayıp uyandırdı. sesi neşeli enerji doluydu.. bende haliyle keyifli başladım güne.. bu saate kadar 3 kez konuştuk. akşamda görüşeceğiz zaten. bakalım gün nasıl devam edecek?????

kızlar birde bugun içimde sanki intikam duyguları var:))) am atatlı intikam.. yani 2 gün göremedi ya, bugun karşısına çok güzel çıkmak istiyorum ki pişman olsun... bişeyler yapmak istiyorum, gidip saçlarıma şekil mi versem akşam için makyajımı bi farklı mı yapsam.. hatta işten sonra eve gitme fırsatım olursa şöyle güzel bi elbise giyip öyle mi çıksam karşısına:))) niye böyleyim bugun ben!!!! senağlama

şu anda evdeyim vede onu bekliyorum.. işini bitirince gelecek.. bu arada tam da anlattığım gibi süslendim:)) hatta birazda seksi görünüyorum galiba:)))) gelsinde bakalım görsün gününü bugun.....

offf yalnız hala gelemedi, deli oluyorum beklerken böyle.... yani 9a kadar çıkabilme şansım var ve sonra gelirse o treni kaçıracak... oda çok hevesli saat başı arıyor, seni düşünüyorum özledim vs diyor bana. ama saat 9da ben balkabağına dönüşeceğim malesef:)))))

birde önceden burada yazışıyorduk araya biraz zaman koysak çok sık görüşmesek daha iyi olur diye.. şu hale bak kendiliğinden oluverdi herşey ben hiçbi müdahalede bulunmadan.....

şu anda evdeyim vede onu bekliyorum.. işini bitirince gelecek.. bu arada tam da anlattığım gibi süslendim:)) hatta birazda seksi görünüyorum galiba:)))) gelsinde bakalım görsün gününü bugun.....

seni görünce böyle olacak desene akannehir
göster gününü :kedi: kaydirigubbakcemile3

ne giydin merak ettim bitter şu anda üstünde ne var :jeyyar:

ahaha çok hoşsun:)))))) esprili bi soru olmuş bu...

şimdi genel anlatmam gerek tabi.. saçlarım siyah ve omuz hizasında. kahküllerim var.. düz fönlü şu anda.. kırmızı triko bi kazak giydim vücudu saran ve hafif dekolte... çok hafif göz makyajı vede kırmızı rujum var. ayrıca streç koyu lacivert jean var. bunuda topuklu botlarla tamamlamak niyetindeyim.. ama tabi behlül ben balkabağı olmadan yetişebilirse:))))))))

hayır evden çıkabilmek için sınırım 9.. yani 2 saat izin aldım ama 9-11 arası.. şimdi 9u geçersem babam geç oldu artık diyecek vede ben süslü püslü kalıcam böyle:)) o yüzden o saate kadar almak için yetişebilmesi gerek... az evelde aradı ve ben kendimi çok kötü hissediyorum sen izin aldın ama ya yetişemezsem diye..seni gömem gerek. ne tatlısın bişeyler yapmaya çalışıyosun ama ben seni üzüyorum dedi... bi yandan da onu rahatlatmaya çalışıyorum. beni üzmüyorsun, stres yapma kendine diye...

ooo kırmızı :asigim:
ama gelsin behlül artık bakalım tepkisi ne olcak :jeyyar:

aslında söyledim.. önemli değil başka zaman görüşürüz dedim sen acele etme işine bak dedim.. şart değil ya görüşmek dedim... ayy yarışmada gibi:)))))))))

bi yandan da şaka gibi aşk-ı memnu yu izliyorum:)))))))

selammmmmm topici baştan sonra takip eden gizli bi okurum ihihih çok komik ya dizi film gibi heee ya saçının modelini resimlesene nolu nolu nolu :hulya:

kızlar...... günaydın.. dün behlül yetişemedi(( 9.30da aradı, bitti işim eğer imkan varsa sana 5 dk uzaktayım hemen geleyim dedi. ama olmaz dedim.. babam tepki verirdi, hemde biraz zorlasam çıkardım belki ama çıkmadım.. fakat neler oluyor böyle büyü bozuluyor mu diye korkmaya başladım.. önceden tanıdığım zamanlardada behlülün iş hayatının tamposunu biliyorum.. gece 12lerde ofiste hala projede olduğu olurdu, msnde karşılaşırdık ve napıyısun bu saatte derdim. oda işten bahsederdi.. ama galiba ilişkinin başlangıcından beri ilk kez bu tarz yoğun bi döneme denk geldiğim için bu şekilde etkileniyorum bilemiyorum.. fakat korku duymama engel olmuyor bu düşündüklerim..

öte yandan 1,5 saat kadar telefonda konuştuk gece.. beni alamayınca önce annesine oradan da eve gitti. aradı, aşk-ı memnuyu izlediğim için kapattık bitince aradı. o aradığındada tam behlülle bihter öpüşüyorlardı:))))) talafon konuşması sırasında hayatında bu tarz bi yoğunluk varken bazı şeyleri yaşamaya yeterince vakit ayıramadığından yakındı.. yine babamla konuşsamı acaba esprileri yaptı, bende ona iki insanın hergün görüşemeyeceğini bunu doğal olduğunu anlattım. iş güç sosyal hayat, herkesin sorumlulukları var dedim vs.. buda doğru zaten. sonra kendi evinde internet olmadığından bahsetti, sakıncalı buluyor, vaktini almasını istemiyor. bende ona eğer evde vakit geçirebileceğim birileri olsa, yalnız olmasam (tabi ailem dışında) netle ilgim olmayacağını anlattım. ve bana dedi ki: o zaman ilerde senle yaşamaya başlarsak eve net bağlatsam iyi olur, yoksa sen benimle oyalanacaksın devamlı dedi:))) bende bana bi oyuncak verip kurtulmak mı istiyorsun dedi.... baksana yoksa oyuncağın ben olacağım dedi... bende elbet oyalanacak bişeyler buluruz dedim:))) sonrasındada konuşmalarımız böyle cilveleşerek bol kahkahalı devam etti.. sonlara doğruda romantizm buna eklendi.. tvde aynı kanallar açıktı, oda bende yatarak izliyoduk yataklarımızda.. keşke yanyana olsak şekline geldi konuşma tabi.. sonrada baktık olmayacak hadi uyuyalım dedik vede muhtemelen birlikte uykuya daldık...

şimdi ben nasıl düşünmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum..... kafam yine karıştı...

sık görüşmek iyi gelmiyor mu nedir? bu konuda epey bi yorumum var da biraz çıkmam gerek. :))

gerçekten bilmiyorum. bi fikir yürütemiyorum ama bugun haftanın sonu artık yani bi gün gördük sadece birbirimizi.. ama telefonunu hayatım diye açıyor yada beni aradığında benzer bi konuşma.. yani görüşememeyi saymazsak normal gibi görünüyor.. ve ben bugun gerçekten mutsuzum.... bugun hiç bahsetmedim bile görüşmekten.. işten çıkarken konuştuk, bide eve gelince haber verdim o kadar.. ama öyle bi moddayım ki o müsayit olsada çıkmak istemiyorum ben..

çok hızlı başladığınız,başlarda hergün görüştüğünüz için şimdi birden görüşmelerin uzaması seni biraz düşündürüyor...tabi bu normal...
ama bu kadar sık görüşmek bir dönemden sonra monotonlaştırırdı bazı şeyleri..bu yüzden özlemek,istemek,heyecanlanmak her ilişkide olduğu gibi iyi gelecektir size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…