Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

ah be güzelim seninkide türk filmi gibi merak etmemek mümkünmü????? kafana hiç bişey takıp bulandırma aklını..

kızlar karar veremiyorum.. facebookda ilişkisi var durumuna getirip vede kim oluğunu da açıklasammı ne dersiniz.. yoksa daha erken mi.. yoksa onu mu beklesem????

bence önce o yapsın... benim biten ilişkimde 2 yıl boyunca zatı muhterem yapmamıştı ;ben de yapmamıştım... gerçi böyle şeylere çok önem veren biri de değilim ama olsun...

canım yaaa aman dikkat...
göremediğin için sakın üzülme...eminim onunla vakit geçirirken ihmal ettiğin ya da yapamadığın şeyler vardır...şimdi keyifle onları yap... böylece hayatının merkezinde olmaz behlül bey... sengözlerimebaksanab

bence önce o yapsın... benim biten ilişkimde 2 yıl boyunca zatı muhterem yapmamıştı ;ben de yapmamıştım... gerçi böyle şeylere çok önem veren biri de değilim ama olsun...

aslında bende çok önem vermem. ama şimdi sanki birilerine söylemeye çekiniyormuşum gibi oldu. bahsetmiştim ya hani ortak arkadaşlar konusundan.. o yüzden ben yaparam şimdi bak gör işte kimseden çekinmiyorum demiş olacağım.. ama tabi oda bu tarz şeyleri saçma buluyor esasında.. ordan ilan edilmesi vs. gibi. bekleyedebilirim sanırım yapmayacağım...

bu arada 15 dk kaldı gelmesine ama geçmiyor zaman. heleki ben hazır bekliyorsam... sakinleşmek için bi kadeh şarap içiyorum:)))))))))

face'i önce o yapsın, sen yapma..

bu akşamki planınız suya düştü diye üzülmüştüm.. tam da aman canım nasılsa bir yolunu bulur 15dk dahi olsa seni görmeye gelir yazacaktım kiiiii senin yazdığını gördüm :)

hadi bakalım dönünce anlat ne oldu ne bitti.. umarım harika vakit geçiriyorsunuzdur..

offfff... döndüm eve.... beni 8de aldı ve 22.30 da geri getirdi.. getirdi diyorum çünkü zaman yönetimi tamamen onda. yani benden hiç hadi geç kaldık gidelim gibi bir fikir çıkmıyor:)) güzel bi kafenin bahçesinde oturduk üşüyene kadar.. şu açık hava ısıtıcılarından vardı gerçi. vede sıcak şarap içtik o yüzden baya bi kalabildik bahçede.. nasıl geldik o konulara bilmiyorum ama geçmişte birbirimizin üzerinde nasıl etkiler bıraktığımızdan bahsettik uzun uzun... sonra birbirimizi hayatımıza sokmaya nasıl karar verdik vs..
bana hep tereddütte kaldığını ama zarar vereceğini düşündüğü için bi türlü adım atmadığını anlattı. bi gece arkadaşlarıyla dışarı çıkmıştı. 2008 yazında. fasıl dinlemeye gitmişleri içki hat safhadaydı tabi.. sabah 5 e kadar beni aramıştı... kötü sesiyle çalan şarkıları söylemişti telefonda bana:)))) çok güldürmüştü uyutmamıştı bi türlü... 5te o mekandan çıktıklarında yağmur yağıyordu.. yaz yağmuru.. bana aç camını içine çek kokusunu demişti bende camım açık görüyorum yağmuru ama kapatıcam şimdi üşüyorum demiştim. kıyamam sana o camdan süzülüp gelirim yanına demişti:)) bende tabi içtiği için hiç ciddiye almamıştım. sadece o gece benden mektup yazmamı istemişti yine:)) bende yazmıştım oturup gerçektende. ama hiçbi zaman vermedim hemen imha etmiştim ertesi gün.. bunları anlattım ona, gerçi kendiside çok net hatırlıyor herşeyi... oda bana tamda bi dönüm noktasında olduğunu anlattı. ama sürekliliği olamayacağını bildiği için durduğunu....
gelecekle ilgili planlarını anlattı.. önümüzdeki 20 yıl içinde yapmak istediği çok şey olduğunu. ama bi yandan da 20 yıl sonra yanında birinin olmasını istediğini söyledi.. yani tüm bu süreci onunla yaşayacak biri. vede ayrı bi başlık altında birbirimizle ilgili düşüncelerden bahsederken beni tanımaya ve hayatına almaya karar verdiğinden bahsetti. hiç birini hayatına sokmak düşüncesinde olmadığı bir anda benle olmaya başladığını, bundan da çok mutlu olduğunu anlattı.. yani bana kalırsa özetle seni tanıyorum ve herşey yolunda giderse 20 yıl sonrada yanımda ol istiyorum dedi :))))bense kendimi akışına bıraktım.. beni nereye sürüklerse gidecek gibiyim.....

ayrıca apartmanın kapısına gelipde vedalaşma sahnesini yaşarken vede öpüşürken hadi artık git dedi. bense dahada sıkı sarıldım ve öpmeye devam ettim.. bi yandan öpüşürken bi yanda da seni seviyorum ve saatlerce öpebilirim ama yarında akşam birlikte olabilmemiz için şimdi gitmelisin dedi... bense yine gitmedim.. bende seni seviyorum ve saatlerce.. dedim.. öpebilirim diyemedim çünkü bi yandan öpüşüyoruz:))) sonra bana işkence yapıyosun hadi git dedi, kendinde uzaklaştırdı giderkende zaten zayıf noktamsın dedi bana öpücük yolladı ve o arada apartmanın kapısı kapandı. ben içerde kaldım o ise dışarda.... sonra eve girdim yine kendi varlığımın farkında olmadan... bu aşk gittikçe güçleniyor, ayrılmak her gece dahada zorlaşıyor.......

ahh süper yaaa:kedi:
sanki roman okur gibi okuyorum. herkese nasib olmaz böyle güzel anlar yaşamak...
sizin önceden de demekki bir yakınlık varmış.ama hiçbir zaman bir adım ileriye gidilememiş.nasib bu zamanaymış demek ki.
20 yıl ilerisi için, o ilk adımın atıldığı beyazlar içinde olacağın gününde haberini okuruz inşa.s.

ayy ne güzel dilekler bunlar opuyorumnanaktan bende bi rüyanın içinde gibiyim kimi zaman. bu şekilde giderse herşey, o günü görmeyi bende çok istioyrum. zamanın ne getireceğine şahid olacağız hep beraber inşallah.. çünkü ben paylaşmaktan çok mutluyum ve buraya yazdıklarım herşeyi ince ince gözden geçirmeme, daha sağlıklı değerlendirmeme de neden oluyor doğrusu...

bugun yine defalarca telefonla konuştuk ama henüz buluşamadık.. saat kaçta gelebileceğini bilmediğimiz için plan da yapamadık. spontan gelişecek sanırım herşey.. bende yavaş yavaş hazırlanmaya başlamalaıyım ama zaman geçmiyorki vede çok özledim onu..

çok üzücü bişey oldu, bu akşam 9dan önce gelemiyor vede ben malesef o saatte evden çıkamıyorum.. yani göremiyoruz birbirimizi.... bu durum hep değişiyordu son anda bişey oluyordu ama bugun olmayacak malesef... uzun ve yalnız bi akşam beni bekliyor... (

olsun :jeyyar: hem arada böyle görüşmemek daha iyi birbirinizi özlersiniz,daha cok heyecanlanırsınız...

arkadaşlar uzun ve yalnız bir akşam olacak dedim ama sağolsun behlül beni telefonlarıyla hiç yalnız bırakmıyor:)) az evel aradı beni ve konuşurken şöyle bişey dedi: ben çözüm buldum bu işe, yarın sizinkiler müsayitmi dedi. bende anlamadım önce, evet ama ne için müsayitlermi dedim.. annemleri göndericemde ben isteteyim seni bari bu iş böyle olmayacak dedi:)))) kahkahayı bastım ben tabi ve oda...dedim ki ama o zamanda çözüm olmayacakki dedim. hayır yıldırım nikahı yaparız dedi. öğlen gelip isterler, akşama nişan takarız, ertesi günde yıldırım nikahı dedi:))) şu işi bi çözelim düğünüde arkadan yaparız dedi bu geyik böyle devam etti anlayacağınız vede çok eğlendik. ama yorumlarınız neler kızlar, her şakanın altında bi gerçek vardır.. yani bi insan durup dururken der mi bunu?? ne düşünüyorsunuz:)))))

20 yıl ilerisi için, o ilk adımın atıldığı beyazlar içinde olacağın gününde haberini okuruz inşa.s.

bunun haberini bu kadar çabuk alacağımızı sanmıyordum :roflol:

tabikide şaka ile karışık sana evlenme teklif etmiş ve bence sende biraz o yana olsan belki yarın olmaz ama 1 haftaya seni istemeye gelirler sırnaşık şeydelikafadulden:asigim:

ciddi olamazsın kafamçokkarıştı bu kadar çabuk olamazzzzzzzzz

ay allak bullak oldum gerçekten.. behlül beni şaşırtmadığın bi gün geçse bari!!!!!!!!!! yüksek sesle şarkılar dinleyip söylüyorum.. yerimde duramıyorum:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…