- Konu Sahibi bitterlemon
-
off sorma yadecim.. bütün moralim yerlerde şu anda.. çok kötü aşık oluyorum hemde galiba((
bu arada bizim arkadaşlarda merakta.. bi onu bi beni arayıp duruyolar.. sıkıştırmasalar bari can sıkıcı olmasa.. bi yandan da kafamda bunlar var..
kızlar karar veremiyorum.. facebookda ilişkisi var durumuna getirip vede kim oluğunu da açıklasammı ne dersiniz.. yoksa daha erken mi.. yoksa onu mu beklesem????
off sorma yadecim.. bütün moralim yerlerde şu anda.. çok kötü aşık oluyorum hemde galiba((
bu arada bizim arkadaşlarda merakta.. bi onu bi beni arayıp duruyolar.. sıkıştırmasalar bari can sıkıcı olmasa.. bi yandan da kafamda bunlar var..
Havada aşkk kokusu varkaydirigubbakcemile3
kızlarrr opuyorumnanaktan behlül bi yolunu buldu geliyor... ben eve geçtim zaten. sinema izni almıştım ama saatler tutmadı.. yinede alıcak beni bişeyler yapacağızzzz delikafadulden
hemde ne aşk kokusu:))))))))))
bence önce o yapsın... benim biten ilişkimde 2 yıl boyunca zatı muhterem yapmamıştı ;ben de yapmamıştım... gerçi böyle şeylere çok önem veren biri de değilim ama olsun...
iyi eğlenceler canımhihoyyyt
ahh süper yaaa:kedi:
sanki roman okur gibi okuyorum. herkese nasib olmaz böyle güzel anlar yaşamak...
sizin önceden de demekki bir yakınlık varmış.ama hiçbir zaman bir adım ileriye gidilememiş.nasib bu zamanaymış demek ki.
20 yıl ilerisi için, o ilk adımın atıldığı beyazlar içinde olacağın gününde haberini okuruz inşa.s.
20 yıl ilerisi için, o ilk adımın atıldığı beyazlar içinde olacağın gününde haberini okuruz inşa.s.
bunun haberini bu kadar çabuk alacağımızı sanmıyordum :roflol:
tabikide şaka ile karışık sana evlenme teklif etmiş ve bence sende biraz o yana olsan belki yarın olmaz ama 1 haftaya seni istemeye gelirler sırnaşık şeydelikafadulden:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?