- Konu Sahibi bitterlemon
-
daha birinci ayınız ama hergün görüşüyorsunuz, tabii ki daha çabuk yol alıyorsunuz.. romantik bi insan gerçekten, vallahi şanslısın ne diim kıymetini bil :)
herşeyin bu kadar iyi gitmesi beni hep tedirgin eder ama ben de şimdi seni tedirgin etmeyeyim :) herşey yolunda görünüyor , mutlusunuz da, ne diye kötü şeyler düşünelim ki şimdi...
çünkü kadınlar hep septik (kuşkucu) bakar olaylara.. o yüzden bizde bu tarz durumlarda bile aynı yaklaşımda bulunuyoruz.. ama ben gerçekten çok mutlu hissediyorum kendimi, başta da anlatıyordum ya emin olmak istediğim tek şey beni ne kadar sevip değer vereceği diye.. şimdi yavaş yavaş onu görmeye başladım artık. temkinli olmaya gelince, o noktada çok ince bir çizgi var.. sadece ben üzülmeyim diye değil artık dikkatli olma nedenim.. bu güzelliği bozmamak için, birlikte mutlu olmak için... onun ise beklentileri o kadar yalın ki zaten.. huzur saygı sevgi bekliyorum ve tekrar hat ayapmak hüsrana uğramak istemiyorum demişti bana.. bunları bulduğu sürecede gerçekten çok verici olabilir. elbette yaşadıkça görülecek birçok şey. daha birbirimizi hiç üzmedik kızmadık.. sevgi bu tarz anlarda daha iyi anlaşılır belkide. ama ben kendimi tanıyorum, çok alttan alan ve yumuşak başlı biriyimdir her zaman. fedakar davranırım bazen kendimi bile geri plana atarak.. üzmek yerine hep destek olmaya ve karşı tarafın üzerinden yüklerini almaya meyilli bir yapım vardır.. bunşarıda görmedi daha bilmiyor... belki bende ondaki tonlarca güzel özelliği daha bilmiyorum... keşfedilecek bi amerika var önümde ne diyebilirim :))))))))))))))
en güzel kısım da bu değil mi zaten.. keşfetmek, keşfetmek ve keşfetmek.. ben sevgilimi hala keşfediyorum 2buçuk senedir, hala da çok büyük keyif alıyorum.. sizinkinin de aynı şekilde olmasını diliyorum.. a.s.
ne güzel yaa :) elbette 1 ayda her yönüyle tanıyamazsınız birbirinizi... bu zaman alacak... hatta yıllar sonra bile başka bir yönünüz keşfedilmeyi bekliyor olacaktır...
biz kadınlar kuşkucu olmalıyız bence...kendimizi korumak adına; daha az incinmek ve yeniden başlamak gerekirse birgün daha güçlü olabilmek için...
bu arada nolur çok fedakar yanını çok erken gösterme ... ne kadar şimdi bulutlar üzerine çıkarsa da seni en nihayetinde o da bir erkek... :)
oncelıkle paylasımınız cok cook guzel :1hug:
dunden berı butun sayfaları atlamadan okudum
bugunde kk'ya ılk gırdıgımde hemen sızın topıc e baktım :asigim:
bundan sonrasında temkınlı olmakta fayda var, tekrar uzulmenızı bızde ıstemeyız pek tabii
zaten kendısıde aslan burcuymus sızı kovalamaktan asla bıkmaz elde edene kadar pesınızde dolasıcak o daha :) buarada sızın burcunuzu da merak etmıyor degılım hani ? :)
oyyy bitterim heyecan doruğa fırlamış görmeyeli...maşallah çok gzel gidiyor herşeyy.....bir gün görmemeye dayanamıorsun kız sen aşıkmı oldun yoksa:))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?