Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

arkadaşlarım, çok şükür ki görüştük akşam:)) önce eve geçecektim beni evden alacaktı ama bi şekilde ayarladı ve işten çıkmama 10 dk kala gelip aldı beni.. ne yesek ne yapsak derken bide baktım onun evin önündeyiz... aman allahım!!! neyse kapıyı çaldık ve anane açtı:)) oturduk falan, tabi yemek yiyeceğiz.. sordu ne istersiniz vs.. bende bi yandan rejim yapıyorum diye yemek istemiyordum ama anane ve behlül bey ısrar ettiler. soslu makarna vede salata yapmaya karar verdik. mutfakta oturttu beni, elimede bi fincan kahve verdi... başladı yapmaya yemeği.. bende tabi inanılmaz bi keyifle izledim onu.. çok tatlıydı, çok çekiciydi:))) neyse sos yapıldı vs.. yemekler hazır olunca geçtik tv karşısına hep beraber. bu arada annesiyle konuştu bana gelicekmisin bu akşam diye. cevabını anlayamamıştım ama yemekten sonra annesi çıkageldi:)) bide anneyle tanıştık inanılmaz bi olay ama... oda çok doğal ve tatlı birisi. hep beraber bi kahve daha içtik. nerdeyse 3 saat geçirdikten sonra onlarda eve bıraktı beni... şimdide öylece oturuyorum işte kafamda düşünceler vede yüzümde büyük bi gülümseme ile:)))))))))

kızlar, az önce bi mesaj geldi bana:)))) seni seviyorum yazdı hareketli bi mesaj önce kağıt çıkıyor sonra kalp ve içinde seni seviyorum yazısı beliriyor:))))))))) sonrada çiçekler......... inanamıyorum, kalbim güm güm...

inan deli kız inankaydirigubbakcemile5
konunu hep okuyup takip ettim ,kaybolduğumu ,sıkıldığımı sakın düşünme ...sadece bende olayları biraz izlemek istedim...
canım siz artık sevgilisiniz....bunun dile gelmesinden ziyade kalbe düşmesi önemli ki ,o zaten tamam...sakın sevgilimiyiz gibi saçma bir soru sorma! behlül eşşekten düşmüşe döner...
bana kalırsa behlül sana aşık ,sende ona...tüm bu sana yaşattığı her bir inceliğin de yapısından kaynaklı olduğunu düşünüyorum...zaten şu ana kadar yaşanılan herhangi bir pürüz ve anlaşmazlık olmadığından da onun sinirli ve öfkeli haline şahit olmadın... neyse... bana kalırsa evlerine yemeğe davet edilmen seni tanıştırma ve görücüye çıkarma amacı idi...:lepi:ben hergün gelişmeleri okurken tebessümle ve sizin duyduğunuz mutluluğu hissettim diyebilirim... bence rahat ol,aklında soru işareti kalmasın ..ilişkini ve sevgin, doyasıya yaşa ,daha öncesinde de dediğim gibi ,hesapsız plansız ve programsız yaşa..tadını çıkarın...genel olarak söyleyebileceğim ,bu sadece ilişkine dair değil yanlış anlama...her zaman herkese karşı,hayata karşı zaten hepimiz hep dikkatli ve temkinli olmak zorundayız değil mi ...yerimseniben senin adına çok mutluyum ..takipte olacağım yine...:1hug:

hoşgeldin rouge.. seni gördüğüme çok sevindim gerçektende:)) dediğin gibi artık sevgilimiyiz diye sorarsam çok garip olur tabiki:)) inanamaz herhalde, daha napmam lazım acaba der.. ama yaşadıklarımızda öyle sürpriz gelişmeler ki, dün bile kaç adım gerideydik... bi anda beni sevdiğini söyleyiverdi. tabi ben bunu birbirimize bide yüzyüze söylemek istiyorum, gözlerinin içine bakarak.. şimdide beklemeye başladım bi sonraki hamlesi acaba ne olacak diye:)) yani şık biyere yemeğe falan davet ederse diyeceğim ki acaba yüzükmü geliyor!!!! tabi hemen değil büyük ihtimalle ama birkaç ay sonra sanki... bir yandn da adım adım olan herşey için erken dedik.. erken dedikçe oluverdi hepsi:))))

bu arada gülümsememde hala yüzümde.. geçmedi bi türlü.. birde sabah beni o arayıp uyandırdı... yataktan kalkamazken sesini duyunca birden enerji geldi fırlayıverdim... hayatıma ne güzel şeyler getirdi bu behlül:)))))))))

daha birinci ayınız ama hergün görüşüyorsunuz, tabii ki daha çabuk yol alıyorsunuz.. romantik bi insan gerçekten, vallahi şanslısın ne diim kıymetini bil :)
herşeyin bu kadar iyi gitmesi beni hep tedirgin eder ama ben de şimdi seni tedirgin etmeyeyim :) herşey yolunda görünüyor , mutlusunuz da, ne diye kötü şeyler düşünelim ki şimdi...

çünkü kadınlar hep septik (kuşkucu) bakar olaylara.. o yüzden bizde bu tarz durumlarda bile aynı yaklaşımda bulunuyoruz.. ama ben gerçekten çok mutlu hissediyorum kendimi, başta da anlatıyordum ya emin olmak istediğim tek şey beni ne kadar sevip değer vereceği diye.. şimdi yavaş yavaş onu görmeye başladım artık. temkinli olmaya gelince, o noktada çok ince bir çizgi var.. sadece ben üzülmeyim diye değil artık dikkatli olma nedenim.. bu güzelliği bozmamak için, birlikte mutlu olmak için... onun ise beklentileri o kadar yalın ki zaten.. huzur saygı sevgi bekliyorum ve tekrar hat ayapmak hüsrana uğramak istemiyorum demişti bana.. bunları bulduğu sürecede gerçekten çok verici olabilir. elbette yaşadıkça görülecek birçok şey. daha birbirimizi hiç üzmedik kızmadık.. sevgi bu tarz anlarda daha iyi anlaşılır belkide. ama ben kendimi tanıyorum, çok alttan alan ve yumuşak başlı biriyimdir her zaman. fedakar davranırım bazen kendimi bile geri plana atarak.. üzmek yerine hep destek olmaya ve karşı tarafın üzerinden yüklerini almaya meyilli bir yapım vardır.. bunşarıda görmedi daha bilmiyor... belki bende ondaki tonlarca güzel özelliği daha bilmiyorum... keşfedilecek bi amerika var önümde ne diyebilirim :))))))))))))))

en güzel kısım da bu değil mi zaten.. keşfetmek, keşfetmek ve keşfetmek.. ben sevgilimi hala keşfediyorum 2buçuk senedir, hala da çok büyük keyif alıyorum.. sizinkinin de aynı şekilde olmasını diliyorum..
a.s.

ne güzel yaa :) elbette 1 ayda her yönüyle tanıyamazsınız birbirinizi... bu zaman alacak... hatta yıllar sonra bile başka bir yönünüz keşfedilmeyi bekliyor olacaktır...

biz kadınlar kuşkucu olmalıyız bence...kendimizi korumak adına; daha az incinmek ve yeniden başlamak gerekirse birgün daha güçlü olabilmek için...

bu arada nolur çok fedakar yanını çok erken gösterme ... ne kadar şimdi bulutlar üzerine çıkarsa da seni en nihayetinde o da bir erkek... :)

zaten keşfedeceklerimiz bittiğinde herşey eski heyecanını kaybedebiliyor. am ainsanlar neyseki hergün değişebiliyor.. önemli olan tabiki bu değişimin iyi yöne doğru gitmesidir..

fedakarlğımı görebilmek için onu gerçektende haketmesi gerek... önceki ilişkimden ağzım yandı gerçekten. artık kendimi garantiye almadan bişey yapmıyorum.. verici olmadan önce alacaklarımı bilmem lazım.. ama bu tutum erkeğide nedense olumlu etkiliyor ve bencillik gibi görünsede her iki tarafıda daha mutlu etmeye yarıyor..

oncelıkle paylasımınız cok cook guzel :1hug:
dunden berı butun sayfaları atlamadan okudum
bugunde kk'ya ılk gırdıgımde hemen sızın topıc e baktım :asigim:
bundan sonrasında temkınlı olmakta fayda var, tekrar uzulmenızı bızde ıstemeyız pek tabii
zaten kendısıde aslan burcuymus sızı kovalamaktan asla bıkmaz elde edene kadar pesınızde dolasıcak o daha :) buarada sızın burcunuzu da merak etmıyor degılım hani ? :)

bugn beni eskiden görüştüğümüz ve behlülle ortak olan bi arkadaşım aradı.. daha öncede görüştük zaten geçtiğimiz hafta ve birlikteliğimizden haberi var. bir yemek düzenlemişler ve bizide davet etti. orda ortak tanıdığımız ve bizi bilmeyen başka arkadaşlarımızda olacak.. bende behlülle paylaştım bu durumu, ve kesin bişey söylemediğimi, tercihine bağlı olduğunu söyledim. organizasyonun yapılacağı yer çok keyif alacağımız biyer değil ama madem davet etmişler istersen uğrayalım dedi... şimdi ilk kez bu tarz bir ortama gireceğimiz için ikimizde birbirimizi tartıyoruz... birde onunla olan birlikteliğimi hemen ilk cümlede söylemediğimi anlayınca hoşuna gitmedi.. halbuki bende haykırmak istiyorum ama onun buna bakış açısını tartmadan yapmamak daha doğru diye düşünüyorum sadece.. oysa onun beklentisi farklı galiba..

:teselli: ben kova burcuyum:))) aslanla kova zıtlaşarak anlaşır.. aynen bizim gibi. cilveleşmediğimiz bir konuşmamız yok gibi diyebilirim... zevk aldığını düşünüyorum elde etme mücadelesinden.. bende bu yüzden tam teslimiyet göstermemeye çalışıyorum ya zaten.. onun için elde edilmesi zor olan bir diğer yanımda evden kolay izin alamıyor olmam. bu durumdan da çok hoşnut. bende o yüzden eve hiç ısrar etmiyorum doğrusu :)))

kızlar karar veremiyorum.. facebookda ilişkisi var durumuna getirip vede kim oluğunu da açıklasammı ne dersiniz.. yoksa daha erken mi.. yoksa onu mu beklesem????

malesef bu akşam sinema planlarımız suya düştü.. akşam bi çizim yapması gerekiyormuş ve yetişemeyeceğiz.. hatta görüşemeyebiliriz bile.. oysa bende çok hevesliydim bu akşamki planlarımıza..(

oyyy bitterim heyecan doruğa fırlamış görmeyeli...maşallah çok gzel gidiyor herşeyy.....bir gün görmemeye dayanamıorsun kız sen aşıkmı oldun yoksa:))))))))))))))

oyyy bitterim heyecan doruğa fırlamış görmeyeli...maşallah çok gzel gidiyor herşeyy.....bir gün görmemeye dayanamıorsun kız sen aşıkmı oldun yoksa:))))))))))))))

off sorma yadecim.. bütün moralim yerlerde şu anda.. çok kötü aşık oluyorum hemde galiba ((

bu arada bizim arkadaşlarda merakta.. bi onu bi beni arayıp duruyolar.. sıkıştırmasalar bari can sıkıcı olmasa.. bi yandan da kafamda bunlar var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…