Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

ben özlüyorum daha çok istiyorum görmek... hatta beklediğimden de fazla hissettiklerim. fakat nedense içimden atamadığım bi güvensizlik duygusu var ve bununla başa çıkamayıp mutsuz oluyorum... heyecan değil bu yaşadığım malesef..

önceki ilişkilerden dolayı insan güvenemıyor birtürlü karşısındakine malesef..
birde her şey yolunda olup birden böyle aksilikler çıkınca başka bir durum mu var endişesi duyabiliyor insan...
ama bunlar doğal kimseyede kolay kolay güvenmemek lazım bu zamanda insanlar bir öyle bir böylekaydirigubbakcemile2
güvende ancak zamanla olan bir şey...
zamana bırakmak lazım...

iletişim çok çabuk değişen bir şey. bu değişkenlik bizi yıpratıyor, onları bu kadar yıprattığını sanmıyorum çünkü dengesizliklerin sebebi kendileri... Çok üzgünüm çoook

güzel ilerleyen bir ilişki varsa ortada ve taraflardan biri aniden değişiyorsa bi çıkar peşindelik olabilir. açık konuşmak gerekirse tatil olayınız vardı hani, sen olumsuz cevap verdikten sonra biraz daha geri planda kalıp düşünmek istemiş olabilir mi?

çok mu patavatsızca bi soru oldu? eğer öyleyse kusura bakma, ancak erkek deyince biraz durup düşünmek de lazım sanırım.

ayrıca ileride beraber yaşamaya başlarsak yerine bir aradayken diyebilirdi, veya başka bir ifade daha uygun olurdu diye düşünüyorum.

tatil için ben hayır demedim aslına bakarsak.. yani bi cevap vermiş olmadım sadece ucunu açık bıraktım. o yüzden sebep bu alamaz....

bu ileriki zaman olayındada yabi birlikte yaşarsak dediğinde de bende kızmıştım ilk başta. ne yani ihtimal olarakmı bakıyor emin değilmi diye... ama emin yaklaşması çok mantıksız olurdu, daha birbirimizi çift olarak yeni yeni tanıyoruz.. tabi bide birlikte yaşamak mı, evlilik demeliydi diye düşünmüştüm.. ama oda bi tuhaf olurdu sanırım evliliği bu kadar kolay telaffuz edebilmek yani....

sen çok septiksin fiyonk:))))))) ama yine de akla gelmeyen açıları göz önüne koyman güzel, en azından gözden geçiriyoruz değilmi ama???

evet aslında pat diye hüküm vermemek gerekiyor biliyorum.. zaman önemli bir konu, helede şu aşamada.. her tecrübe ilk kez yaşanıyor şimdi.. herşey yeni bizim için..

dün akşam saat 8.30da aradı geleyimmi diye. bende yok dedim yarın zaten c.tesi. bol bol görüşürüz.. ben işe gitmeyeceğim zaten dedi, seni erken alsam olurmu dedi.. bende olur dedim, sabah 12ye kadar işim var sonrada biraz temizlik yapacağım ve 3 gibi alabilirsin dedim.. neee 3mü?? ben saat 8de kalkıcam o saate kadar sensiz napıcam dedi:)) bende erken deyince gündüzü kastettin sandım, o saatte sabah gelemem ki dedim.. ben napayım tek başıma evde duramam dedi, bende ananen yokmu dedim. var ama farketmez ben seni kastediyorum dedi:)) üzgünüm dedim, o zaman işe gideceğim bende 3e kadar dedi... nasıl istersen dedim...

bu arada facebookdaki resmimi değiştirdim bi süre önce. bi düğüne giderken çekilmiş gece kıyafetli bi resmimi koydum, boydan ve beğendiğim bi resimdir.. onu görmüş 2 gündür bahsediyor:)) akşam yine pat diye ben o elbiseyi ve resmi çok beğendim dedi.. keşke dansa giderkende onu giyseydin dedi. bende orası için fazla resmi dedim.. oda keşke seni diğer eşli gidilen baloya götürseydim dedi (29 ekimde düzenlenen eşli resmi bi balo vardı, biz dansı tercih etmiştik) aklı baya takılmış oh olsun....

birde dün haftanın yorgunluğu vardı üzerinde ve hemen yatağa girdi tv izleyerek miskinlik yapmaya başladı. bana dedi ki, ya bu nasıl bir iş anlayamadım. tam ihtiyaç duyduğum anda sağıma bakıyorum yoksun, soluma bakıyorum yoksun.. niye yoksun yanımda!! bende bu kadar istiyosan yanında olmamı bu saatlerde o zaman gereğini yapar çözersin bu sorunu dedim.. ne yapmam lazım dedi.. alırsın babamdan olur biter dedim:))) ama ben seni alana kadar gene zaman geçecek gene yanımda olamicaksın, halbuki şu anda çok ihtiyacım var dedi.....

özlemiş arkadaşlar, sanırım açıkça anlaşılıyor değilmi?????

canım daha önce de söylemiştim sanırım ; görüşemediğiniz zamanları kayıp olarak düşünme sakın... vakit ayıramadığın şeyleri yap ve keyif almaya bak... ben biten ilişkimde görüşemediğimiz günlerde sıkıntıdan ne yapacağımı bilemez kös kös evde oturu tv izlerdim... halbuki o kadar hatalıymışım ki ;ilişkim bitince eğlencek bişilerimin kalmadığını farkettiğim an içim daha da acıdı...

o yüzden bilemiyorum ; kendine bakım yap ; kitap oku ;film izle ; arkadaşlarınla vakit geçir vs...
ve bunları keyifle yap...

bence tedirgin de olma ; görüşmeleriniz azaldı diye... sonuçta o ilk günlerin heyecanı ister istemez bitiyor... elde değil ki :)

aynı şeyi sen de düşünmüşsün, ben dile getrince mi septik oldum? görürsün sen fiyonk'un septizmini.:))))

ağzını aramış resmen beraber yaşayalım desen hayır mı diycek sanki? hıh! :))))

ama ben seni alana kadar gene zaman geçecek gene yanımda olamicaksın, halbuki şu anda çok ihtiyacım var dedi.....

özlemiş arkadaşlar, sanırım açıkça anlaşılıyor değilmi?????

evet özlemiş kesinliklebuyrunnnnnnnnn
ama sen dikkatli ol seni tenhada sıkıştırmasın :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
baya sabırsız ve senle olmak için fırsat arıyoonaniknanik

kızlar okuduyunca yazdıklarınızı çok güldüm çok hoşsunuz.. şimdi kapıoda beni bekliyor çıkıyorum... ona gidicez proje çizmesi gerek ama benimde evde olmamı istiyor.. ama elbette söylememe gerek yok anane evde:)))))))))

selam kızlar, behlülle günümüz nihayete erdi ve şimdi evdeyim artık...

dedilkerinde çok haklısın.. aslında ben bu durumdan memnun olmalıyım.. hafta içi hiç görüşmeyip hafta sonunu birlikte geçirmek bile aslında çok keyifli olabilir.. bugun mesela o kadar güzel bi gündü ki.. birlikte 2 tane film izledik.. anane bazen bizleydi bazen içerde.. yemek yedik, şarap içtik kahve içtik.. yani aslında hafta içini toplasan yapabileceğimiz herşeyi yaptık.. ve o tabiki çalışamadı:)))) ama birlikteyken kaliteli zaman geçirme diye bişey var ve böylesi çok güzel.. vede özleyince özellikle her dakika daha da keyifli.. diğer zamanlar ise bana kalıyor. hem evdekilerde akşamları evde olmamdan memnun... doğrusu ben biraz boşuna kendi kendimi mutsuz etmişim....

aynı şeyi sen de düşünmüşsün, ben dile getrince mi septik oldum? görürsün sen fiyonk'un septizmini.:))))

ağzını aramış resmen beraber yaşayalım desen hayır mı diycek sanki? hıh! :))))

:))))))))) birlikte yaşayalım desem ne der bilmiyorum, herhalde inanmaz:)) bugun bizim eve gelen yolda çok trafik vardı ve beni aldıktan sonrada yolun devamında trafiğe takıldık.. size de bi tek bu yol geliyor ve tek yön, taşının babanla konuşalım dedi.. ( tabi espri yapıyor..) ee nereye taşınalım onuda sen seç bari, alacak olan sensin dedim, bizim civarda bulabilirim dedi, hatta benim alt dairedeki kiracı çıkacak dedi..( binada bi dairesi var kirada) bende yani dedim babamda kendi evlerini bırakıp çıkmaya razı olacak.. en iyisi ben geleyim kiracı olayım dedim.. senin alta taşınıpda kira ödemen çok saçma olmazmı diyor bana... her fırsatı değerlendiriyor zaten bunu dile getirmek için.. am atabiki hayal görüyor:)))))

film izlerken koltukta birbirimizin kucağına yattık.. o sürekli saçlarımı ve yüzümü okşadı.. yani beni bıraksalar orda öyle günlerce durabilirdim gerçektende.. 2 film izleme süresi bıyunca çok az konuştuk belki ama iletişimimiz, birbirimize özlemimizi çok güçlüydü.. konuşmaya gerek bile yoktu sanırım, ne ben nede o birbirimize seni özledim demedik bile.. dokunuşları anlattı bakışları her düşüncesini.. şefkatini, sevgisini.. elimi tutarken bile sıradan bir el tutuş değil, sanki her hücremi, elimin her kıvrımını hissetmek ister gibi... bu konuda o kadar güçlü ve derin ki uzun süre beni benden alıp götürdü...

şimdi evde leyla gibiyim dolayısıyla, bugünün ardından araya hçbir detay girmesin istiyorum hemen yatıp biraz düşünüp uyumak geliyor içimden.. yarın ben ona cevizli ekmek pişireceğim, ananeye de söz verdim. yani gündüz yine bekliyorlar beni.. yarın olsun hemen, aklımın kaldığı o güzel rüyaya geri dönmek istiyorum ben....

çok güzel canım yaa..
endişelerinin feraha ermesine çok sevindim :)
her şey cok cok daha güzel olcak inş...

baaak dedim ben sana. :)))))

bence bir erkeğin romantik duygularını doyurmaya başladınsa beklentisi evlilik olmaz. bunu demek istiyorum. umarım söylemek istediklerimi yanlış algılamıyorsundur. inan ki kötü bi şey söylemiyorum. çok hoşş yazıp çıkabilirim ama şunu söyleyeyim: kafanda kalpler uçuşuyor olabilir ve fekat ilişkiyi yanlış yerlere çekebilirsin bu şekilde.

romantik duygularını doyurmak derken neyi kastediyorsun, yani cinsel duygularını doyurursan evlilik beklentisinin dışına çıkabilir elbette ama, bu romantik duyguyu anlamadım...

yani özlem duyduğu sevgi ve şefkati vermenin yanında, istediğinde yanında bulunman, duygusal saatler geçirmeniz ya da ister istemez cinsel beklenti içinde olmasına neden olmanı kastediyorum.

evlilikle ilgili net kararlar alınabilmişse bunların etkisi olmaz, ancak karar net olmadığında ilişkinin ne yöne kayacağı belli olmaz. yani eskiden ilişkileri olmuş, hayata karşı beklentileri netleşmiş belli bi yaştaki insanın sana söylemesi gereken şeylerin çok daha açık olması gerekir. senin davranış ve beklentilerine karşı bi gidişat tutturmaya çalışmak, kafa bulandıran sözler sarf etmek yerine şu ya da ya şu diye seçenek belirtmesi doğru olurdu.

çünkü kadınlar evliliğe götürdüğünü sandığı bi ilişkide bile çok kolay yanılabiliyor gözlemlerim bu yönde.

romantik duygularını doyurmak derken neyi kastediyorsun, yani cinsel duygularını doyurursan evlilik beklentisinin dışına çıkabilir elbette ama, bu romantik duyguyu anlamadım...

birlikte anlaşıp bu şekilde şakalaşmak gülmek güzel bir şey bence...
bir insan böyle iletişim kuramadığı bir insanla zaten evlenmez:sinifsinif:
bence fiyonkun kasdettiğide cinsel anlamda beklentilerini karşılarsan evlilik düşünmez anlamında...
ama onun dışında da her erkek karşısındaki kadına göre davranır...evlilik olmadan cinsellik yaşayabilen bir kadına başka,bunu uygun görmeyene yaklaşımı başka olur.
yaklaşımı başka olurda ki kastım insan birlikte yaşadığı biri ilede evlenebilir tabiki de ama bu konuda pek acele etmez veya bebek durumu olursa evlılık gercekleşir..benim kasdettiğim birlikte yaşamadığı,cinsellik paylaşımının olmadığı sevdiğini erkek yanında ister ve bunları yaşamak ister bu yüzden de evlilikte daha hızlı davranır...
ama hiçbir şekilde sözle bakışla ufak dokunuşla romantik yaklaşımlar,ilgi bir erkeği evliliğe uzaklaştırmaz..yeterki her zaman sevgi dolu olmak ama zeminide kaygan tutmaktır...yani seni seviyorum ama sana uymazsa bu konuda taviz veremem ben buyum demek,her zaman ihtiyacı olduğunda yanında olduğunu bilmek ama kırdığında da bunu kabul edemeyeceğini bilmesini sağlamaktır...
o zaman heran merak edecektir,bu olursa uzaklaşır dıye düşünür,nasıl olsa her halukarda o var diye düşünmez..bırakın endişe eden erkek olsun...opuyorumnanaktan

her erkek ilişkilerinde cinsel beklenti içerisinde olur.yani bir kadın bır erkeğe cinsel yaklaşımda bulunursa hiçbir erkek ''evlenmeden olmaz'' demez kaydirigubbakcemile3
aynı şekilde eğer bitter deseki seninle bırlıkte yaşayalım bunu kabul eder,ama bunu uygun görmezse onuda kabul eder...
ama zaten bitter saat 9 dan sonra dışarı çıkmıyo veya çok geç saatte dönerse ailesinin bunu hoş karşılamayacağını belirtmiş ve behlülde ona göre davranıyo...
bu tür konuşmaların buraya taşın vs muhabbetlerinin olmasıda onu özlediğini belirtmek anlamında denilen sözlerdir...
öyle bir düşüncesi isteği olsada ( erkek erkektir hepsinde bu istek vardır) kendini belli ettikten sonra endişe etmeye gerek yok..tabiki kendini ağırdan satmak,hevesli görünmemek erkeği daha da çeker.kaydirigubbakcemile

yazilanlarin özeti su ki, hem sevdigni hissettirmek, ama hemde her an kaybedebilecegini taviz bulamayacagini bilmesini saglamak... konu ister cinsellik olsun isterse her gel dediginde gelebilecek olup olmamk olsun.. bencede tüm bunlar dogru... behlülde neticede erkek elbette.. yinede onun ama...lari var.. behlül de bi erkek ama; bakis açilari o kadar farkli ki.. klasik erkek bunu yapinca söyle davranir diyemiyorsunuz.. örnegin cinsellik konusu, yasadigi hayat tarzi itibariyle bu konuya doymus durumda. yani iliskisinde basta arayacagi yada ilk firsatta bunu isteyecegi bir durumu çoktan asmis. bazen diyorum ya ben bunu istedigimi açikça dile getirsem bile bana dur der, erken bulur. çünkü bunun insan hayatina ne gibi sorumluluklar getirebilecegini çok iyi biliyor. bu sbeplerden onun bana bu yaklasimda ben istemeden asla bulunmayacagini yada bazi kararlari buna göre alacagini sanmiyorum ( ama bi yandan da yanilma payi birakiyorum, hiçbisey yüzde yüz degildir hayatta)

fakat su var.. ben 29 o 33 yasinda.. simdi bu yaslarda vede bizim yasadigimiz tarzda yasayan insanlarin hayatlarinda ( kültürlü egitimli, hayatinin bi kisminda yalniz yasamis..) öpüsmeler yada birlikte film izlerken meydana gelen yakinlasmalar eve gitmekle sonuçlanmiyor:)))) dolayisiyla karsilikli yasanan duygular bunlar, birbirini istememek çok tuhaf olurdu zaten aradaki çekimi bi düsünsenize... bazen belki tek bi bakistan bile etkilenirken bide o ortamlari hayal edin.. fakat noluyor, prensipler devreye giriyor ve o da bi ölçüde kaliyor. onun ölçüsünü bildigini her halinden anliyorum ben.. buda bana saygi duydugunu açikça gösteriyor.. iliskinin bu asamasinda güven duymak için yeterli...

ama konu evlilik olunca simdilik blair witch in de dedigi gibi birbirimize espri yapip cilvelesmeden öteye gitmiyor. buda bana kalirsa seninle bunu yapabilirim ama tanimak istiyorum demek.. ki bende behlülle evlenebilirim ama tanimam gerek.. fiyonk senin dedigin gibi net olmak için erken.. yani pat diye bana evlilik dese bi afallar kalirim.. evet de diyemem hayir da.. ama en azindan hayata bakisiyla ilgili mesaj verdigi için hem bu konuda rahatlamis oldum, çünkü niyeti ne acaba endisem yok. ama hemde köseye sikismamis oldum, henüz erkendi çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…