- Konu Sahibi bitterlemon
-
çok hızlı başladığınız,başlarda hergün görüştüğünüz için şimdi birden görüşmelerin uzaması seni biraz düşündürüyor...tabi bu normal...
ama bu kadar sık görüşmek bir dönemden sonra monotonlaştırırdı bazı şeyleri..bu yüzden özlemek,istemek,heyecanlanmak her ilişkide olduğu gibi iyi gelecektir size...
ben özlüyorum daha çok istiyorum görmek... hatta beklediğimden de fazla hissettiklerim. fakat nedense içimden atamadığım bi güvensizlik duygusu var ve bununla başa çıkamayıp mutsuz oluyorum... heyecan değil bu yaşadığım malesef..
ben özlüyorum daha çok istiyorum görmek... hatta beklediğimden de fazla hissettiklerim. fakat nedense içimden atamadığım bi güvensizlik duygusu var ve bununla başa çıkamayıp mutsuz oluyorum... heyecan değil bu yaşadığım malesef..
önceki ilişkilerden dolayı insan güvenemıyor birtürlü karşısındakine malesef..
birde her şey yolunda olup birden böyle aksilikler çıkınca başka bir durum mu var endişesi duyabiliyor insan...
ama bunlar doğal kimseyede kolay kolay güvenmemek lazım bu zamanda insanlar bir öyle bir böylekaydirigubbakcemile2
güvende ancak zamanla olan bir şey...
zamana bırakmak lazım...
bu ileriki zaman olayındada yabi birlikte yaşarsak dediğinde de bende kızmıştım ilk başta. ne yani ihtimal olarakmı bakıyor emin değilmi diye... ama emin yaklaşması çok mantıksız olurdu, daha birbirimizi çift olarak yeni yeni tanıyoruz.. tabi bide birlikte yaşamak mı, evlilik demeliydi diye düşünmüştüm.. ama oda bi tuhaf olurdu sanırım evliliği bu kadar kolay telaffuz edebilmek yani....
sen çok septiksin fiyonk:))))))) ama yine de akla gelmeyen açıları göz önüne koyman güzel, en azından gözden geçiriyoruz değilmi ama???
ama ben seni alana kadar gene zaman geçecek gene yanımda olamicaksın, halbuki şu anda çok ihtiyacım var dedi.....
özlemiş arkadaşlar, sanırım açıkça anlaşılıyor değilmi?????
canım daha önce de söylemiştim sanırım ; görüşemediğiniz zamanları kayıp olarak düşünme sakın... vakit ayıramadığın şeyleri yap ve keyif almaya bak... ben biten ilişkimde görüşemediğimiz günlerde sıkıntıdan ne yapacağımı bilemez kös kös evde oturu tv izlerdim... halbuki o kadar hatalıymışım ki ;ilişkim bitince eğlencek bişilerimin kalmadığını farkettiğim an içim daha da acıdı...
o yüzden bilemiyorum ; kendine bakım yap ; kitap oku ;film izle ; arkadaşlarınla vakit geçir vs...
ve bunları keyifle yap...
bence tedirgin de olma ; görüşmeleriniz azaldı diye... sonuçta o ilk günlerin heyecanı ister istemez bitiyor... elde değil ki :)
aynı şeyi sen de düşünmüşsün, ben dile getrince mi septik oldum? görürsün sen fiyonk'un septizmini.:))))
ağzını aramış resmen beraber yaşayalım desen hayır mı diycek sanki? hıh! :))))
:))))))))) birlikte yaşayalım desem ne der bilmiyorum, herhalde inanmaz:)) bugun bizim eve gelen yolda çok trafik vardı ve beni aldıktan sonrada yolun devamında trafiğe takıldık.. size de bi tek bu yol geliyor ve tek yön, taşının babanla konuşalım dedi.. ( tabi espri yapıyor..) ee nereye taşınalım onuda sen seç bari, alacak olan sensin dedim, bizim civarda bulabilirim dedi, hatta benim alt dairedeki kiracı çıkacak dedi..( binada bi dairesi var kirada) bende yani dedim babamda kendi evlerini bırakıp çıkmaya razı olacak.. en iyisi ben geleyim kiracı olayım dedim.. senin alta taşınıpda kira ödemen çok saçma olmazmı diyor bana... her fırsatı değerlendiriyor zaten bunu dile getirmek için.. am atabiki hayal görüyor:)))))
baaak dedim ben sana. :)))))
bence bir erkeğin romantik duygularını doyurmaya başladınsa beklentisi evlilik olmaz. bunu demek istiyorum. umarım söylemek istediklerimi yanlış algılamıyorsundur. inan ki kötü bi şey söylemiyorum. çok hoşş yazıp çıkabilirim ama şunu söyleyeyim: kafanda kalpler uçuşuyor olabilir ve fekat ilişkiyi yanlış yerlere çekebilirsin bu şekilde.
baaak dedim ben sana. :)))))
bence bir erkeğin romantik duygularını doyurmaya başladınsa beklentisi evlilik olmaz. bunu demek istiyorum. umarım söylemek istediklerimi yanlış algılamıyorsundur. inan ki kötü bi şey söylemiyorum. çok hoşş yazıp çıkabilirim ama şunu söyleyeyim: kafanda kalpler uçuşuyor olabilir ve fekat ilişkiyi yanlış yerlere çekebilirsin bu şekilde.
romantik duygularını doyurmak derken neyi kastediyorsun, yani cinsel duygularını doyurursan evlilik beklentisinin dışına çıkabilir elbette ama, bu romantik duyguyu anlamadım...
yani özlem duyduğu sevgi ve şefkati vermenin yanında, istediğinde yanında bulunman, duygusal saatler geçirmeniz ya da ister istemez cinsel beklenti içinde olmasına neden olmanı kastediyorum.
evlilikle ilgili net kararlar alınabilmişse bunların etkisi olmaz, ancak karar net olmadığında ilişkinin ne yöne kayacağı belli olmaz. yani eskiden ilişkileri olmuş, hayata karşı beklentileri netleşmiş belli bi yaştaki insanın sana söylemesi gereken şeylerin çok daha açık olması gerekir. senin davranış ve beklentilerine karşı bi gidişat tutturmaya çalışmak, kafa bulandıran sözler sarf etmek yerine şu ya da ya şu diye seçenek belirtmesi doğru olurdu.
çünkü kadınlar evliliğe götürdüğünü sandığı bi ilişkide bile çok kolay yanılabiliyor gözlemlerim bu yönde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?