Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

onların bi kısmı da her an herkesle beraber olmayı istiyor görünmekten hoşlanmıyo ama "evlenmeden olmaz" diyen bi erkek olsa hiç fena olmazdı. :))

insanlar bir arada da yaşamaya karar verebilirler, iki taraf da istedikten sonra gayet kolay gerçekleşecek bi durum ama bitter evlilik istiyo ve arkadaşının cinselliğe doymuş olduğunu söylüyo. ki ben daha önceki ilşkisini sormuştum yine burda. çünkü bazı şeyleri gereğince yaşamamış bir erkeğin aklında sadece cinsellik olur ve durum değerlendirmesini mantıklı yapması mümkün olmaz. bu bitter'in lehine bi durum.

ben de diyorum ki cinselliğe doymuş en azından uzun süreli beraberlikler yaşamış bi adam hakkında iki şık olabilir: a-evliliğin berbat bi şey olduğunu düşünmektedir, amacı yeni bir beraberliktir. deneyim sahibi olduğu için ince eleyen bir tavırdadır, eski ilişkisindeki boşlukları kontrol etmesi zaman alacaktır. b- evlilik istemektedir, her adımı ona göre şekillenir.

çünkü erkekler evliliği ya en başta düşünürler ya da asla.

işte beyimiz deneyimli ve doygun olduğu olduğu için bunlar bile ona yetebilir. :))))))) sonuçta hayatında birinin olması onun için lükslerinden biri.

yani onunla cinsel anlamda beraber olmamakla evlilik düşüncesini kesinleştirmen söz konusu olmayacaktır. kartların açık oynanması burdaki tek seçenektir bana göre.

ben erkeklerin kadınlardan çok daha zekice davrandıklarını ve bunu hiçç fark ettirmeden yaptıklarını düşünüyorum. onun için kendimizi modern yaşıyorum diye düşünerek kaptırmayalım bence. Türk erkekleri ne kadar modern yaşıyor ne kadar eğitim almış vs olsalar da odundan yapılmışlardır. :))))

Son düzenleme:
behlülün en baştan çok açık olduğu bi konu var, hatta bu birbirimizi eskiden tanırken de vardı hep.. bi çocuk isteği vede aile kurmak.. ama o hep evlenebileceği birini bulamamktan yakınıyordu.. dolayısıyla hayatında bi düzen kurmak istediğini biliyorum.. ama bu isteği benimlemi yerine getirmek istiyor henüz onu bilemiyorum:))) zaten o kadar çok karıştırıyor ki kafamı ve oyun oynamayı o kadar çok seviyor ki herhalde açıkça teklif etse bile inanmayacağım:))))))))))

ve fiyonk şu konuda haklısın, behlül evlilik kararıyla ilgili cinselliği baz almıyor büyük ihtimalle. huzuru, ruhsal konforu, güven duyması daha ön planda.. ama tabi şu türk erkekleri nede olsa odundan yapılmıştır yorumuna da diyecek bi söz bulamıyorum:))))) behlülün ananesinin annesi almanmış, belki bizimki biraz daha medenidir ne dersin:)))))))))))))

sen nasıl ettiğini buraya yazarsın biz seni inandırırız:))))))

Alman olması konusunu okuyunca bi kahkaha atmışım ki sorma:)))))))) bunları araması ço güzel işte, aslında tam kıvamında fikirler bunlar, ah bi de gerçekleşse. :) umarım o günleri de göreceğiz beraber canım.opuyorumnanaktan

bakıcaz nasıl ilerleyeceğine.. eğer böyle güzel geçecekse zaman onunla, evliliğe gitmesini bende isterim bu ilişkinin... bigün bana demişti ki ben seni daha çoook şaşırtacağım göreceksin. bende hadi bakalım demiştim, gerçekten dediğini yapıyor. eğer öylemi böylemi derken beni kanser etmezse teklif ettiğinde ilk işim buraya yazmak olabilir:)))))))))

öyle mi böyle misiz bi ilişki düşünemiyorum. bunlar muhakkak olacak.

ben mesela erkeklerin oyun oynamasını şöyle yorumluyorum. edebiyatçıyım yorumluyorum napiyim elimde değil: (senin ilişkinle ilgili değil yazacaklarım.) kadınları evlilik hastası olarak görüyolar ve kedinin fareyle oynadığı gibi oynayıp sahne arkasında kahkahalarla gülüp eğleniyolar. :)))))))))

bu arada behlül beni almaya gelmek üzere.. cevizli ekmek, tahinli çörek, fındıklı yapan mersinli kurabiye yaptım:))))))) yani bugun acayip hamarattım.. şimdi onları da alıp eve geçicez, ananede merakla bekliyodur herhalde.. bakalım bu akşamımız nasıl geçecek???

her şey zamanla olcak şeyler bence anı yaşamak ve o anda tanımaya çalışmak en iyisi...
yok şöyle mi böyle mi diye konuştukça bir sürü ihtimal çıkar ama ne olduğunu bilemeyiz..kaydirigubbakcemile3
insanlar sağ gösterip sol vurduğu için hep bir acaba? kalır akılda...
bunun azaltılmasıda ancak zamanla olur...
konuşa konuşa içimize kurt düşürcez.buda biz bayanlara özgü bir huy sanırım..:hulya:kaydirigubbakcemile3
yeni başlamış ilişkilerde bu amalar,acabalar hep olur..(ki sizin ilişkinize)
en iyisi dediğim gibi anını en güzel şekilde yaşamak ama kendinden taviz vermeyerek,ondan önce kendine değer verdiğini göstermek...
en başta bir insan kendine güvenirse,karşısındaki insanda kendine güvendirmek için çaba sarfedeciğine inanıyorum ben:tomato:

üç çok bilmiş, üç cadaloz ve üç bekarız biiizz. :)))))

ohh eline sağlık...afiyet olsun,iyi eğlenceler bitter :)
birde behlüle sor kulakları çınlıyormuymuş:jeyyar:sırnaşık şey

behlülün bugune kadar sağır olması gerekirdi, çınlamak ne kelime:))))) zavallıcık bi bilse onu nasıl çekiştirdiğimiziiiiiiiii........ bi erkeğin asla ve asla anlayamayacağı bişeydir kadınlar arasındaki bu paylaşımlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…