- Konu Sahibi bitterlemon
-
her erkek ilişkilerinde cinsel beklenti içerisinde olur.yani bir kadın bır erkeğe cinsel yaklaşımda bulunursa hiçbir erkek ''evlenmeden olmaz'' demez kaydirigubbakcemile3
aynı şekilde eğer bitter deseki seninle bırlıkte yaşayalım bunu kabul eder,ama bunu uygun görmezse onuda kabul eder...
ama zaten bitter saat 9 dan sonra dışarı çıkmıyo veya çok geç saatte dönerse ailesinin bunu hoş karşılamayacağını belirtmiş ve behlülde ona göre davranıyo...
bu tür konuşmaların buraya taşın vs muhabbetlerinin olmasıda onu özlediğini belirtmek anlamında denilen sözlerdir...
öyle bir düşüncesi isteği olsada ( erkek erkektir hepsinde bu istek vardır) kendini belli ettikten sonra endişe etmeye gerek yok..tabiki kendini ağırdan satmak,hevesli görünmemek erkeği daha da çeker.kaydirigubbakcemile
yazilanlarin özeti su ki, hem sevdigni hissettirmek, ama hemde her an kaybedebilecegini taviz bulamayacagini bilmesini saglamak... konu ister cinsellik olsun isterse her gel dediginde gelebilecek olup olmamk olsun.. bencede tüm bunlar dogru... behlülde neticede erkek elbette.. yinede onun ama...lari var.. behlül de bi erkek ama; bakis açilari o kadar farkli ki.. klasik erkek bunu yapinca söyle davranir diyemiyorsunuz.. örnegin cinsellik konusu, yasadigi hayat tarzi itibariyle bu konuya doymus durumda. yani iliskisinde basta arayacagi yada ilk firsatta bunu isteyecegi bir durumu çoktan asmis. bazen diyorum ya ben bunu istedigimi açikça dile getirsem bile bana dur der, erken bulur. çünkü bunun insan hayatina ne gibi sorumluluklar getirebilecegini çok iyi biliyor. bu sbeplerden onun bana bu yaklasimda ben istemeden asla bulunmayacagini yada bazi kararlari buna göre alacagini sanmiyorum ( ama bi yandan da yanilma payi birakiyorum, hiçbisey yüzde yüz degildir hayatta)
fakat su var.. ben 29 o 33 yasinda.. simdi bu yaslarda vede bizim yasadigimiz tarzda yasayan insanlarin hayatlarinda ( kültürlü egitimli, hayatinin bi kisminda yalniz yasamis..) öpüsmeler yada birlikte film izlerken meydana gelen yakinlasmalar eve gitmekle sonuçlanmiyor:)))) dolayisiyla karsilikli yasanan duygular bunlar, birbirini istememek çok tuhaf olurdu zaten aradaki çekimi bi düsünsenize... bazen belki tek bi bakistan bile etkilenirken bide o ortamlari hayal edin.. fakat noluyor, prensipler devreye giriyor ve o da bi ölçüde kaliyor. onun ölçüsünü bildigini her halinden anliyorum ben.. buda bana saygi duydugunu açikça gösteriyor.. iliskinin bu asamasinda güven duymak için yeterli...
ama konu evlilik olunca simdilik blair witch in de dedigi gibi birbirimize espri yapip cilvelesmeden öteye gitmiyor. buda bana kalirsa seninle bunu yapabilirim ama tanimak istiyorum demek.. ki bende behlülle evlenebilirim ama tanimam gerek.. fiyonk senin dedigin gibi net olmak için erken.. yani pat diye bana evlilik dese bi afallar kalirim.. evet de diyemem hayir da.. ama en azindan hayata bakisiyla ilgili mesaj verdigi için hem bu konuda rahatlamis oldum, çünkü niyeti ne acaba endisem yok. ama hemde köseye sikismamis oldum, henüz erkendi çünkü...
alakasız bişey sorucam ben, ismi cidden behlül diil dimi :)
behlülün en baştan çok açık olduğu bi konu var, hatta bu birbirimizi eskiden tanırken de vardı hep.. bi çocuk isteği vede aile kurmak.. ama o hep evlenebileceği birini bulamamktan yakınıyordu.. dolayısıyla hayatında bi düzen kurmak istediğini biliyorum.. ama bu isteği benimlemi yerine getirmek istiyor henüz onu bilemiyorum:))) zaten o kadar çok karıştırıyor ki kafamı ve oyun oynamayı o kadar çok seviyor ki herhalde açıkça teklif etse bile inanmayacağım:))))))))))
ve fiyonk şu konuda haklısın, behlül evlilik kararıyla ilgili cinselliği baz almıyor büyük ihtimalle. huzuru, ruhsal konforu, güven duyması daha ön planda.. ama tabi şu türk erkekleri nede olsa odundan yapılmıştır yorumuna da diyecek bi söz bulamıyorum:))))) behlülün ananesinin annesi almanmış, belki bizimki biraz daha medenidir ne dersin:)))))))))))))
her şey zamanla olcak şeyler bence anı yaşamak ve o anda tanımaya çalışmak en iyisi...
yok şöyle mi böyle mi diye konuştukça bir sürü ihtimal çıkar ama ne olduğunu bilemeyiz..kaydirigubbakcemile3
insanlar sağ gösterip sol vurduğu için hep bir acaba? kalır akılda...
bunun azaltılmasıda ancak zamanla olur...
konuşa konuşa içimize kurt düşürcez.buda biz bayanlara özgü bir huy sanırım..:hulya:kaydirigubbakcemile3
yeni başlamış ilişkilerde bu amalar,acabalar hep olur..(ki sizin ilişkinize)
en iyisi dediğim gibi anını en güzel şekilde yaşamak ama kendinden taviz vermeyerek,ondan önce kendine değer verdiğini göstermek...
en başta bir insan kendine güvenirse,karşısındaki insanda kendine güvendirmek için çaba sarfedeciğine inanıyorum ben:tomato:
bu arada behlül beni almaya gelmek üzere.. cevizli ekmek, tahinli çörek, fındıklı yapan mersinli kurabiye yaptım:))))))) yani bugun acayip hamarattım.. şimdi onları da alıp eve geçicez, ananede merakla bekliyodur herhalde.. bakalım bu akşamımız nasıl geçecek???
üç çok bilmiş, üç cadaloz ve üç bekarız biiizz. :)))))
hehe öyle oldu gerçektenkaydirigubbakcemile3
aşk dr ları :asigim::icecream:
çok bilmiş olmak ne yorucuuu:))))))))))
behlülün bugune kadar sağır olması gerekirdi, çınlamak ne kelime:))))) zavallıcık bi bilse onu nasıl çekiştirdiğimiziiiiiiiii........ bi erkeğin asla ve asla anlayamayacağı bişeydir kadınlar arasındaki bu paylaşımlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?