- Konu Sahibi bitterlemon
-
biliyoruz bilmesinede uygulayabilmekte marifetkaydirigubbakcemile2
teorik varda pratikte kalıyoruz:1shok:
sen behlüle ''bu taşınma meselesini sen gel babama söyle o ne diyecek'' de bir bakalım :))
öyle mi böyle misiz bi ilişki düşünemiyorum. bunlar muhakkak olacak.
ben mesela erkeklerin oyun oynamasını şöyle yorumluyorum. edebiyatçıyım yorumluyorum napiyim elimde değil: (senin ilişkinle ilgili değil yazacaklarım.) kadınları evlilik hastası olarak görüyolar ve kedinin fareyle oynadığı gibi oynayıp sahne arkasında kahkahalarla gülüp eğleniyolar. :)))))))))
bak bak şu oyunlara bakk!!
ama bence bunlar güzel şakalar..düşünsenize dümdüz muhabbetler kuran,espiri yapmayan,şakalaşmayan bir adamı ne kadar sıkıcı olur..
tabi bu şakalarında dozunu kaçırmamak lazım.
sana acele etmeyelim demiş ya sende birdaha ona ileriye yönelik ya da bu tarz şeyler söylemeyerimseniben bırak o ağzından almaya çalışsın...
seninle uyusam seni yataktan atardım de -tatlicadiarzu- şaka tabi şakkıdı
ayyy buneydi yaaa umarım herşey senin için çok güzel olur:)
Yok Daha O Yolda gıtmıyor Bence Erken Oldugunu Dusunuor Behlul Belkı Senın Ne dusundugunden De Tam Emın Dııldır Oda Olabılır Ama Ben Su Anahtar Meselesıne Takıldım :) Bılemıorum Bı suprız Senı Beklıo Olabılır
allah allah anahtar derken :uhm:
seninle birlikte yaşama düşüncesini mi belli etmiş?yoksa işte sen iş çıkışı falan bana gidersin beni karşılarsın,otururuz yine aksam seni eve bırakırım anlamında mı demiş?
ki 2. si bile olsa bence böyle bir şey için erken...
gerçi ilişkiniz hızlı ilerliyor,sonuçta yetişkin insanlarsınız...
hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?