Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

behlül trafiğe takılmış kızlar, daha bi 15 dk gelemez.. az önce aradı şu bizim buraya taşınma işini bi kez daha düşünsek diye:))))) blair doğru diyosun.. bizde yorum yapma vede fikir geliştirme konusunda hiç bi problem yok.. ama işin içine girince insan kendisi için hiçbir fikre varamıyor. ihtimaller denizinde boğuluyor(

kızlar günaydın.. yine bi pazaresi oluverdi anlamadan haftanın nasıl geçtiğini...

dün behlül aradıktan hemen sonra geldi.. bende bütün yiyecekleride alıp çıktım dışarı. çantama koymuştum hepsini ve sorduğu ilk şey nerde benim yemeklerim oldu... bende hale bak beni hiç umursamıyorsun sen dedim. oda bana giderim bi pastaneye her çeşit şey bulabilirm orda biliyosun dimi, ama seni nerde bulucam dedi:)) ananesi beni çok güzel karşıladı, oda yemek yapmış. bana bi iltifatlar... bu arada behlülün de hoşuna gidiyor ve gülümsüyor o tip durumlarda. sonra benim getirdiklerimi yediler. behlül acıkmıştı ama ananesinin yemekten yemeyip cevizli ekmekten yedi bol miktarda.. bu kaç gün dayanıyor dedi, 3 gün kadar taze kalabilir dedim, o zaman ben 3 günde bir isterim yalnız bunlardan dedi.. ananesi ise kurabiyelerden yiyordu ve hepsini sevdiler allahtan.. sonra sıra tehinli çöreğe geldi behlül onun şekerlisinide çok severmiş, aslında onuda yapabilirsin sen dedi, evet ama kilo aldırıyor dedim. sen kilo almayacaksın diy eben bunlardan mahrum kalamam dedi.. :)))) erkeğin kalbine giden yol mideden geçiyorsa oradan koşarak geçtim anlayacağınız:)))))))))) bide bana demezmi çok başarılı olmuş hepsi, bakınca sana beklemezdim bunların çıkacağını diye.... bende tabi şaşırdım, meğerse tarzıma bakınca hiç bunlara ilgi duyacak gibi durmuyormuşum, aslında söylediği iyi bişeymiş:))))

5.30 dan 10.30a kadar beraberdik ama 5 saat hemen bitiverdi. o yine çalışamadı, bütün akşam annane ben ve behlül tv izleyip sohbet ettik. bu sefer annane hep bizimleydi. behlül ise farklı olarak onun yanında da elimi görünür şekilde tuttu, hatta öptü elimi ara sıra. kolunu omzuma attı vs.. daha göz önünde oldu bu sefer.. sonra saati gösterdim ben kalkalım diye, koridorda kapıdan çıkmadan önce şöyle bi durdu ve yetmedi ki bana bu akşam dedi...

uyumadan önce mesaj yazdım.. kollarındaki huzuru ve sıcaklığı çok seviyorum, iyi geceler bitanem dedim.. oda bana sanada iyigeceler canım keske burada olsan dedi. bende ona keske olsam, yarım kalmasa hiçbişey kollarında uyusam dedim... ve bana acele etmeyelim yazdı!!!!!!!!!! bende zaten etmiyoruz ve böylesi çok güzel dedim.. ama ne anladı bundan hiçbi fikrim yok.... yani ben kollarında uyumaktan bajsediyorum ama yarım kalmasa deyince başka bişey mi anladı bilemiyorum... öyle ise çok fena, ve daha arayamadım sabah konuşmasını yapamadık çünkü ne dicemi bilemiyorum........

hemde ne oyun oynamak.. ve bence niyetleri evlenmeyi istemek de olsa bu oyundan keyif alıyorlar. istiyorlar ki karşıdaki kadın bunu asla anlamasın ve hep endişesini korusun..

behlülde acayip oyuncu, yani her konuda hatta. mesela dün beni 2 kez kandırdı.. birinde bi ara msnde gördüm ve kısa süre bişeyler yazıştık. sonra ben çıktım fırındakilerle ilgilenmem gerekiyordu. bi süre sonra da aniden çıktığım için aradım onu.. dedim ki yazamadım böyle böyle.. ne yazamadın dedi. msn deydin ya dedim, ne zaman dedi.. az evel.. yoo ben dışardayım dedi. hadi canım dedim, evet bak korna sesine, arabadayım dedi.. bende o zaman biri şifrenle girmiş dedim dehşete kapıldım.. allah allah ne yazdı peki dedi bide güzel bana anlattırdı... sonra dayanamadı daha fazla güldü.. ve inanamadım nasıl kızdım kanser edeceksin beni vs.. dedim. fakat o bundan çok hoşnuttu, büyük bir keyifle güldü, napayım heyecanla anlatıyosun çok hoşuma gitti dedi...

başka bi çeşidinide evde yaşadık beni yine kandırdı önce vede sonra çok kolay inanıyosun diye bana sarılmaya başladı.. annaneside bizi izliyordu sanırım kafasından da hey gidi gençlik gibi bişey geçiyor olabilir:)))))))) karşımda benimle oynamaktan muazzam keyif alan biri var yani..... çok zor işim....

ayrıca oyuncu olmasına birkaç örnek daha verebilirim:))))))

dün ben wc ye gittiğimde oda koridorun sonundaki odasına saklanmış karanlıkta.. ben çıktım ışığı kapattım vede arkamdan sessizce gelip beni korkuttu:))) ödüm koptu tabi, o sarılırken bende ona vurmaya başladım.. bunun üzerine beni kucağına alıp döndürmeye başladı.... ufak bi çocuk gibi aslında çok komik..

bigün de annesi annasi hep beraber otururken bana işle ilgili bi telefon geldi, mutfağa gittim konuşmak için ve gayette ciddiyim. sonra yanıma geldi ben hıhı diyerek karşı tarafı dinliyorum.. dudağımdan öptü o sırada.. ama çekilmior.. karşı tarafın sözü bitti ama ben konuşamıyorum, itiyorum onu ve bi yandan da ses çıkarmamam yada gülmemem gerek:))) zorla çekti dudaklarını benimkilerden.. çıktı mutfaktan, bende git işareti yapıyorum bi yandan.. kapıdan çıktı anında geri geldi gıdıklamak üzere bi hamle yaptı... ben zaten dağıldım bi an önce kapatmaya çalışıyorum... saldırdım tabi üzerine ama işerden de duymasınlar diye bişey yapamadım... yani böyle bi adam işte, kocaman bi kedi... farede bendeniz:))))

bittercim döktürmüşsün, için içine sığmıyor belli. "ve bence niyetleri evlenmeyi istemek de olsa bu oyundan keyif alıyorlar. istiyorlar ki karşıdaki kadın bunu asla anlamasın ve hep endişesini korusun.. "bu cümlen çok güzel ifade etmiş bilinmesi gerekenleri. :)) erkekler kandırabildikleri kadınları severlermiş. kanıyor gibi yap bari en azından. tabi eğer kanmadığın zamanlar olursa. :))) anlattığın şu cilveleşmelerden bahsediyorum yani. :)))) evlilik konusunda kandırılmayacağından eminim. artık. :)))))))))

ben de çıkıyorum şimdi, yarın öğretmenler günü yemeği var, durumlara bi bakalım bakalım di mi?! :))

görüşürüz sevgiler.

akışına bırak .anı yaşa tatlım o zaten belli edr knini yani mutlaka açılır bi gün bekle senyerimseniben

bak bak şu oyunlara bakk!!
ama bence bunlar güzel şakalar..düşünsenize dümdüz muhabbetler kuran,espiri yapmayan,şakalaşmayan bir adamı ne kadar sıkıcı olur..
tabi bu şakalarında dozunu kaçırmamak lazım.
sana acele etmeyelim demiş ya sende birdaha ona ileriye yönelik ya da bu tarz şeyler söylemeyerimseniben bırak o ağzından almaya çalışsın...
seninle uyusam seni yataktan atardım de -tatlicadiarzu- şaka tabi şakkıdı

yok canım bende memnunum onun bu oyuncu halinden.. ama duygusal manada da devreye girince çok karışık hale getiriyor herşeyi.. yaramazlığı bitmiyor bi türlü..

bu acele etmeyelim meselesini dün konuştuk.. dayanamadım sordum. üstelik de telefonda. çünkü dün buluşamadık, oda ayrı bir hikaye..

dün buluşamadık ve bende hep eve gidince ararım, bu sefer aramadım.. onun durumunu ise sormadım bile. gittim duş aldım, film izlemeye falan başladım ve bu arada saat 19.30 oldu. derken aradı, eve gitmedinmi daha dedi. yoo çoktan geldim duş aldım film izliyorum dedim. e neden beni aramadın eve gidince dedi, bende sen arayacaktın gibi kapattık en son dedim, peki nerdesin dedim, ennemdeyim dedi, eve geçicektin dedim, seni bekledim dedi. neden diye sordum, beni mi alıcaktın?? yoo dedi. iyi o zaman konuşuruz sonra hoşçakal dedim ve kapattık.. ama sinir oldum çünkü bana bişey söylememesine rağmen sanki benim yüzümden görüşememişiz gibi oldu.. 10 dk dayanabildim geri aradım.. sesim de sinirli tabi.. anlamadığım ne var bana bi söylermisin diye çıkıştım.. noluyo yani böyle dedim. gülmeye başladı. gülme beni sinir ediyosun dedim.. sinirde olmaya başladın bana dedi, edersen olurum dedim, hani çok şekerdim dedi:)) yanındayken şekersin ama uzağındayken iletişim kuramıyorum seninşe dedim.. özür dilerim benim hatam bütün bunlar dedi. bazı şeyleri düzene sokmam gerek.. neymiş deyincede zaman kavramından bahsetti. hayatındailk kez saate bağımlı hareket etmesi gerektiğini, bundan evel hep zaman konusunda sınırsız olduğunu anlattı. şimdi ise iş dışında hayata başladığımda senin evde olman gerekiyor, bende günü düzgün kullanamıyorum dedi. sana uymam gerek.. bende sorun etmemesini bunun zamanla oturacağını söyledim. yaşam şekillerimiz çok farklı sonuçta. ama yani rahatladım bi türlü anlayamıyordum eksiklik nerede..

bende ona birsürü soru sormayacağımı söyledim bundan sonra. eve kaçta gidicek işi kaçta biticek kaç saat vakti var.. niyeler nasıllar... azaltacağım dedim.. bana ne dese beğenirsiniz, zaten 15 gün sonra bi anahtarda sende olur, istediğin gibi hareket edersin sormana ihtiyaç kalmaz dedi.. anahtarını vermek istiyor bana.. buda nerden çıktı şimdi, daha önce hiç yalnız yaşayan bi erkek olmadı hayatımda, ve ona ait anahtarımda olmadı.............. (bu arada annane bi 15 güne gidermiş, o yüzden 15 gün sonra. sıkıldığı için ocağa kadar kalmayabilir diyor)

o yolda gittiğini düşündüren ne?? çünkü ben bu konuda çok şüpheliyim.. yada ben oalyın içinden göremiyormuyum objektif olarak....

Yok Daha O Yolda gıtmıyor Bence Erken Oldugunu Dusunuor Behlul Belkı Senın Ne dusundugunden De Tam Emın Dııldır Oda Olabılır Ama Ben Su Anahtar Meselesıne Takıldım :) Bılemıorum Bı suprız Senı Beklıo Olabılır

allah allah anahtar derken :uhm:
seninle birlikte yaşama düşüncesini mi belli etmiş?yoksa işte sen iş çıkışı falan bana gidersin beni karşılarsın,otururuz yine aksam seni eve bırakırım anlamında mı demiş?
ki 2. si bile olsa bence böyle bir şey için erken...
gerçi ilişkiniz hızlı ilerliyor,sonuçta yetişkin insanlarsınız...
hayırlısı...

bende kendimin ne düşündüğünden emin değilim... anahtar konusunda nasıl bir sürpriz beni bekleyebilir ki?????

2. sini kastediyor tabi.. yani bana sorma sen istediğin gibi git eve diyor. elbette geri bırakacağını biliyor:))))) ama ben yinede bu şekilde yapamam. yani yabancı hissederim kendimi o eve, anahtarla açıpda o olmadan giremem. hatta zaten annane gidince yalnız olacağımızı bile bile ilk gidişler nasıl olacak ona takılmışken bide bu şekilde rahat tavırlar elbette takınamam... vese bile o anahtar öylece durur bence.. belki sadece bana güvenipde bu şekilde teslim etmesinin hoşnutluğunu yaşarım o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…