- Konu Sahibi bitterlemon
-
bittercim sana bu konuda şunu söyleyebilirim. senin düşünüş tarzınla onunki farklı görünüyor bu çok açık.
onun sana anahtar vermesinin nedeni seni kendi evine alıştırmak. iş çıkışlarında boş herhangi bir zamanda eve gidiceksiniz, anane de yok oh ne ala!CADIARZU
sonra sen zaman içinde ona ve ev ortamına iyice alışıcaksın, çıkışta direkt eve gidip onun eşi gibi davranmaya başlıycaksın; yemek ve diğer ayrıntılar vs. derken 33 yaşında bi erkek herhalde el ele göz göze oturalım böyle diye düşünmiycek ve beraberlik istiycek. ondan sonra olaylar senin tavrına göre belirlenicek.
beraber yaşamayı teklif etmiş sana. hayatını, özelini açıyor, güven duyuyor diye düşünme lütfen. tamam elbette güven duyuyordur o ayrı ama, bekar bir erkeğin sana evinin anahtarını vermesi anlamlı ve olumlu bir şey ifade etmez.
bana kalırsa o anahtarı alma derim.
yani hiçbir erkek yüzde yüz güvenilir değildir ama bu tarz düşündüğüne de inansam onunla beraberliğimi bitirmem gerekir:))) çünkü hiç yapabileceğim bi stil değil bu anlattıkların.. anahtarı istediği kadar bende olsun ben işten çıkıpda asla gitmem ki.. onsuz o evi ben napayım zaten bide o var. ayrıca hizmetçi tutması daha mantıklı olur böyle birini istiyorsa hayatında.
bende kendimin ne düşündüğünden emin değilim... anahtar konusunda nasıl bir sürpriz beni bekleyebilir ki?????
:))))))) açıkçası bizim üzerinde durduğumuz tek bi nokta var bence.. oda cinsellik, ne manada bi beraberlik bekliyor vs. bunun tereddütleri. o konuda yaklaşımda bulunmayacağına dair garanti alabilsek mesela bütün bu konular hiçbir endişe yaratmaz.. heryere gidilir gelinir.. tatil konularındada aynı tereddüt vardı ateş barut olayı.. bütün bunlar kalkar ortadan.. ama ben şunu düşünüyorum behlül konusunda. bu ortamı istese çok önceden de yaratabilirdi. annanesi o stediği için var, gidebilir zaten istiyor. yada annesinde kalabilir behlülde kalıyor. yada bana sözle vs mesajları olabilirdi bu konuda.. ben istemeden sırf evde başbaşayız diye yaklaşımları farklılaşmayacaktır diye düşünüyorum..
ama elbette eski hayatında hiçbi sınırlaması yoktu. her an yanında olan bi sevgilisi vardı. bu rahatlığı arıyor olabilir ki zamanı kullanma konusunda hala alışamadığınıda dile getirdi. benim sana adapte olmam gerek, ben hayata başlarken senin evde olman gerekiyor henuz farkına tam varamadım zaman kavramının dedi.. bunlarında bilincinde, beni kendisine uyduramayacağının.. esasında onun şartlarına alışmış biri için ben çok demode yaşıyorum, bana ayak uydurması gerek, sıkılmadan sabırla...
ama eski hayatındaki alışkanlıklardan biri olan cinsellik kısmına tekrar kavuşmak istiyorsa onu bilemem tabi:)))))))))) benim şartlarımda bunu bulmayı hedefliyorsa durumu pek kavrayamamış demektir:)
anahtar vermesinnnn yüzük versin yüzüüüükk! delikafadulden
"ben istemeden sırf evde başbaşayız diye yaklaşımları farklılaşmayacaktır diye düşünüyorum.." bu cümlene gülerim ben sadecee! lülülülülülü
neden anahtarı kabul etme diyorum biliyo musun? bu onun için bi ölçü de olabilir. seni deniyodur belki? hı ne dersin olmaz mı?sositososito
o sana yaptığı jestler,romantizm,aşk kokan hareketler,sözler cinselliğide elde eetmek için yapılmıyorsa...(böyle birşeyi beklemiyorum ama erkek sonuçta..)
anahtar vermesinnnn yüzük versin yüzüüüükk! delikafadulden
"ben istemeden sırf evde başbaşayız diye yaklaşımları farklılaşmayacaktır diye düşünüyorum.." bu cümlene gülerim ben sadecee! lülülülülülü
neden anahtarı kabul etme diyorum biliyo musun? bu onun için bi ölçü de olabilir. seni deniyodur belki? hı ne dersin olmaz mı?sositososito
Cnm Sımdı Bıraz Ozel Bı Soru Gıbı Olacak Ama O Ewdeyken Bole Bıseyle Sana Yaklastı Dıelım Cınsellık Anlamında O Zaman N Yapacaksın tutumun Ne Olacak Hıc dusundun mu
Ben seni bayadır takip ediyorum ama yazmaya hep çekindim nedense...
Ben bile sen yazarken korkuyorum bilmiyorum neden... Onun davranışları bana hiç güven vermedi, inşallah hayırlısı olur canımcım.
behlülün cinselliği elde etmek için biriyle bu kadar uğraşmasına gerek yokki. zaten çevresinde herşeyi rahatça yaşayabileceği birsürü kişi var. yani yaş itibariylede herkes büyüdüğünden dolayı bu tarz sorunları yok çoğu kişinin. hemde zaman kısıtlaması vs hiçbişey olmaksızın yaşayabilir istediği şeyi.. o yüzden bende senin gibi bu tarz bişeyi beklemiyorum ondan..
aslında :kedi: düşündüm. aramızda müthiş bir çekim var nasıl düşünmem ki:)))) yani biraradayken yaşadıklarımız, sadece göz gözeyken bile beni çok etkiliyor. birbirimizi seven yetişkin insanlarız ve herşeyi yaşamaya istek duymak çok doğal. onun beni istediğini bilmekde güzel, istemese asıl o zaman bi garip olurdu, kendimi kötü hissederdim yani.. bunlarda sorun yok.. benim için zamanlaması çok önemli. henüz çok erken, bu tarz bir beraberlik insana büyük sorumluluklar yükleyecektir. cesaret etmesi zor. ama benimle birlikte olmak istiyor diye asla kötü niyetli olduğunu düşünmem, sağlıklı bi erkekse bu olacaktır.. sadece o an geldiğinde erken olduğunu ve bu şekilde olmasının bana uygun düşmediğini belirtmeliyim... o yaklaşımda bulundu diye yada birlikteyken ortam bizi öyle bi noktaya sürükledi diye bunu yapmak mecburiyetinde değiliz...
Canım Yorumlarına Bakıorum Da Ole Ince Insanın Aklına Gelmeyen Selerı Soluosunkı Sasıorum Bazen ama Zannetmıorum Bıtterınde Dedıgıne gore Onlar Bole rahat Yasmaaya Alısmıslar Denemesıne Gerekde Yk Zaten Bıtterı Cok Iyı Tanıo Bence
arkadaşlar sağlıklı sağlıksız nerdeyse tüm insanların cinsel ihtiyacı var. bunu sağlık belirtisi olarak görmüyorum. hihoyyyt
zamanlamayı iyi yapmak lazım beraberlik için. kişiden kişiye ya da ilişkiden ilişkiye değişir tabi ki bu zamanlama. bunu da kadından başkası ayarlayamaz. erkeklerin zamanlaması süperdir muhakkak mesela: her an her zaman vs. delikafadulden
bittercim sen halinden memnunsan bize bi şey demek düşer mi hiç, tabi ki sadece cinsellik düşünse farklı takılırdı, neden zorlasın ki kendini? kolay lokma olacak çok kişi var her yerde. seninle olduğuna göre aradıkları farklı olmalı.
aklı başında insanlarız, yaşadıklarımızı en iyi kendimiz anlayabiliriz. yaşamak ve konuşmak çok başka şeyler. ben dışardan bir ses olarak bazen kendi düşüncem olmadığı halde konuya açılımlar getirmek için yazıyorum. lütfen böyle değerlendir yazdıklarımı. sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?