- Konu Sahibi bitterlemon
-
yaslariniz ilerisini biraz daha erkenden planlamaya musait, bana kalirsa cok uzun surmeden bu planlar yapilmaya baslancaktir. cunku hadi gezelim tozalim basimda kavak yelleri modunda degilsiniz ikinizde gayet ne istediginiz biliyordunuz. huzurlu bir birliktelik, gece gunduz hem de. o yuzden birbirinizi tanima evresini astiktan sonra daha saglikla ilerleyecegini dusunuyorum bu birlikteligin.
yine de cok acele etme. ne kadar zamana yayarsan o kadar icine siner emin ol.
ooo süper bitter!!
baksana iyice sen ailenin içine girmişsin,herkesle tanışmışsın...
ve behlül seni tanıştırmaktan hiç çekinmiyo bu çok güzel.ciddi baktığının göstergesii..
Gerçi her kız arkadaşını bu şekilde bayram gezmelerinde ailedenmiş gibi götürüyor mu acaba?
birlikte yaşadığı kız arkadaşı ile de aile tanışmıstır elbet bu kaçınılmaz ama sizin daha yeni olduğu için bu güzel bir gelişme...
babanın tepkisinide merak ettim ben bir şey dedi mi behlül hakkında :)
zaten behlülün hayatında ciddi 4. kişi olduğumu biilyorum. dolayısıyla bence hepsini tanımıştır aile. özelliklede birlikte yaşadığı kızı tabiki. ama onunla aralarının pekde iyi olmadığını biliyorum, yani beni ailemden uzaklaştırdı demişti. şimdi ise çok içiiçeler. birde annesinin pekde istemediği birisiymiş bunuda biliyorum, oysaki bana yaklaşımı çok güzel.. ama elbette anne baba dışındaki akrabaların tanıması, bayram ziyaretlerine gidilmesi biraz ekstra şeyler olabilir. birde evet, bu kadar kısa zaman içinde... ayrıca yakın arkadaşlarıyla biraraya gelmemizde güzel. çünkü öteki kızla bunlarında olmadığını biliyorum.. kimin isteğiyle onu bilmiyorum ama behlül içiçe olmaktan çok huzurlu, önemli kısmı bu.
babam olumlu tepki verdi, kibar beyefendi bir çocuk dedi.. ben tabi biraz da perde arkasını behlülün tepkilerini anlatttım ve epeyce güldük:))) daha tam tanışma diyemeyiz tabi, bi oturup karşı karşıya sohbet etmeleri gerek. genede bu konuda acele etmeyeceğim, behlüle bırakıyorum herşeyi ben...
evet katılıyorum asmin sanaopuyorumnanaktanbelkide yaza düğün resimlerini görürüz bitterinkaydirigubbakcemile3 hayırlısı ise inş :Saruboceq:
zevkle burada yayınlarım eğer gerçekleşirse:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?