Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

bi yerde burcunu sormuştun hatırlamıyorum nerde sormuştun. ama öğrendiğimde yazarım. :))

iyi bayramlar... nasıl geçiyor bayram bitter? :dance:

selamlar ve herkese iyi bayramlar:))))

fiyonkcum 2 gündür yazamadım bayram telaşlarından.. çok güzel geçiyor, arefe günü akşamından beri behlülle beraberiz.. geçen günlerin acısını çıkarıyoruz yani..sonunda:))) bu arada şu tekerleme yorumuna çok güldüm doğrusu:)))))))

daha özgür olmak isterdim konusu esasında benim için zaman zaman yaşanan bir çıkıştır. aslında elbette bu değil gerçek isteğim. zaten ben üniv.yi okurken vede sonrasındaki birkaç yıl ailemden uzakta ist.da yaşadım. ama yaşam tarzımda değişen pek bişey yoktu.. hatta belkide ailemden uzakta olduğum için daha temkinliydim, kendi kendime olan disiplinim daha ağır basıyordu... dolayısıyla o söz bir çıkış anı.. ama aldığım cevaptan da memnunum..

gelelim neler yaptığımıza... arefe günü akşam birlikte alışveriş yapıp eve gittik, annane ben ve behlül oturup kırmızı şarap içip sohbet ettik. çok sevdiğim bi sosu var onu hazırlattım kendisine ve peynirli krakerle mükemmeldi. ayrıcada behlül baya özlemişti beni ve durum çok hoşuma gitti:)))))))
1. bayram günü sabah erken kalkıldı, bizimkilerle bayramlaşma vs.. sonra ben behlüllere kahvaltıya gittim. mükemmel bi kahvaltı hazırladı bise ama saat o sırada 12.30a gelmişti:) bende akşam çıkmak üzere 2 gibi eve geri dönmek niyetindeydim.. tam hadi kalkalım diye konuşurken kapı çaldı veeee, annesiyle babası gelmesinmi!!!!! bende kahvaltıya gidiyorum diye giymişim eşofmanlarımı çıkmışım.. gayet sportif:))))) neyse birazda onlarla oturduk elbette.. annane ve annesi bana baya bi iltifat edip beni çok utandırdılar :kedi: babayıda tanıyınca artık zaten aileden kimse kalmadı görmediğim..
eve geldiğimde abimler vardı, onlar gittikten sonra akşam 8de tekrar çıktık. bu kez de onun bi arkadaşına gittik. evli ve bide ufak oğulları vardı. onların anne babasıda.. pastamızı alıp ev gezmesine gittik beraber:))))))))
çok tatlı insanlardı zaten behlülünde yakın dostları.. aileleride liseden beri tanışırlarmış.. çok komik şeyler oldu, ben pasta yemedim vede bir bardaktan sonra çay içmedim, teyze behlüle dedi ki: oğlum bak çok masrafsız bi kız, al sen bu kızı:)))))))) sonrasında ufaklık uyumaya gidecekti. babası dedi ki hadi oğlum öp herkezi.. anneyi babayı öptü bize geldi sıra, hadi ablayıda öp dedi, geldi beni öptü bide sarıldı geri döndü.. babsı dedi ki hadi oğlum amcayıda öp.( behlül bana abla kendisine amca denmesinede bozuldu sırnaşık şey ) ufaklık tekrar gelip beni öptü:))))) aynı şey 3. kezde olunca herkez kahkalarla gülmeye başladı.. bak çocuk bile anladı, sana meydan okuyor gibisinden konuşmalar...:)))))) çok eğlenceli bi akşam geçirdik.. ardından beni bıraktı tabiki yine şikayet ederek.....
yarında abim eşi ve behlül bir araya geleceğiz.. bide böyle bir talep geldi abimle behlülden.. eee bayram da bunun için iyi bi zaman.. neler olacak bakalım, anlatacağım tekrar:)))))))))

gelişmeler tek kelimeyle mükemmel. babayla tanışmanız haaarika! çok güzel kareler izledim seni okurken, böyle devam etmesini diliyorum bitterciiiiiiiiimmmm!! zemuszemus devamını elbette bekliyoruz. :))))

her zamanki gibi bütün gelişmeler beklenmedik şekilde gerçekleşiyor.. ilişkimizin başlaması da zaten beklenmedik şekilde olmuştu.. sanırım burada her zaman yazdığımız "kendini akışına bırakmak" bu tarz bişey olsa gerek:)) zamanın ne getireceğini asla bilemiyorsun. bazen birtakım şeyler olumsuz gidiyor gibi görünüyor ama bi anda şekil değiştiriyor. elbette tam tersinin olması da bi o kadar mümkün..

geçen gece bana bi mesaj yolladı behlül.. içinde yaşadıklarını çok güzel anlatan bi mesajdı." sen olmasan serseri bi kurşun gibi acımasızca ruhumu öldürmeye devam edecektim, sahte mutuluklarda, soğuk kucaklarda " diyordu mesajında. belkide bana hissettirdiğinden daha büyük bi öneme sahibim onun için bilemiyorum. ama çok mutlu etti beni doğrusu:))

evet kaygan bi zemin bu ve bu zeminde yürümeyi göze almak lazım. zaman güzellikler getirsin diliyorum...

gelişmelerin beklenmedik olduğuna çok da fazla inanmıyorum, çünkü ilişkiyi şekillendiren sensin. senin tavır ve düşüncelerin onu etkilemiş olmasaydı gidiş bu şekilde olmazdı. beklentiler birbiriyle örtüşüyor ya da örtüşmeye başlamış olmalı.

belli bir yaşa gelmiş ve aradığını bulamamış insanların birbirini çok daha kolay anlayacağını düşünüyorum. erkeğin seni her an yanında görmek istediğini hissettirmesi onur verici. :) tabi daha önemli bir şey var, o da senin onu yanında görmek istemen. :roflol:
aslında tüm mesele bu. birbirimizin hayatlarında monte edilmiş gibi değil de hep ordaymış gibi durabilmek...

attığı mesaj çok güzel, diyorum ya bu yaşta bi erkek soğuk kucaklarda gezmekten bıktıysa ancak evlilik düşünebilir. o soğuk kucaklara teşekkür etmeli. kaydirigubbakcemile3

iyi bayramlarrr....
gelişmelere çok sevindim bitter :) gerçekten harika!
fiyonkcum dediklerine katılıyorum...a.s.

selam kızlar....

evet fiyonkcum gerçekten de o soğuk kucaklara teşekkür etmeli...
dünde aile eşrafıyla ilgili gelişmeler oldu. öncelikle bunları anlatmak istiyorum.. ben tam evden çıkacağım, behlül kapıda.. odamdan bi çıktım babamda çıkmak üzere ayakkabılarını giyiyor. bende belliki çıacağım derken aynı anda çıkmak durumunda kaldık vede behlülün hiç beklemediği bi anda babamla karşılaştılar. fakat o ilk başta babam olduğunu anlamadı ve arabadan inmedi. çünkü bayram dolayısıyla biçok insan o sıradan kapıdan girip çıkıyordu, babam da benim arkamda kalmıştı. ama o kadar komikti ki hali babamın karşısında.. kaydirigubbakcemile3 babam gidince hemen bana neden haber vermedin elimde sigarayla yakalandım babana dedi.. bişey olmayacağını babamın bu tarz şeylere takılmayacağını söyledim ama o yinede çok tedirgin oldu bu duruma.. sonrada neyse ben bu imajımı en kısa zamanda düzeltirim dedi:)))) ardından yine annnesinin istediği deterjan için alışverişe çıktık.. dönüşte babasına uğradık camdan merhabalaştık. veee bayram ziyaretine gittik birlikte. babası, dedesi ben behlül.. büyük halalrına yani dedesinin kızkardeşine. dede bizden önce gitmişti, bizde eve girdik ve tanışırken ben daha ismimi söylemeden dedesi bittersin sen( tabi gerçek ismimi söyleyerek) biliyorum dedi akannehir şaşkına döndüm ben dede beni biliyor:)) çok oturmadık zaten onlarda, ama bu süre boyunca sürprizler devam etti.. mesela benim ne iş yaptığımı vede babamların selanikten geldiklerini vs biliyordu, onlarda üsküpten gelmişler dolayısıyla bizim taraftansınız diye bana biçok şey anlattılar. hala orada duran çifliklerini ve mutlaka görmem gerektiğini vs.. keyifli bi sohbetin ardından çıktık ordan.....

akşam oldu biz behlülün evindeyiz film izlerken arkadaşı aradı. istanbuldan gelmiş. onunla buluşmaya gittik, liseden yakın bi arkadaşı.. sonra bi önceki akşam birlikte olduğumuz arkadaşıda geldi karısıyla.. derken büyüdü grup, hepsi liseden samimi kişiler.. çok keyifliydi herşey, anlatılan hikayeler, mükemmel bi ortamdı. derken saat 10 oldu vede benim artık eve dönme saatim geldi( bu durumu dile getirince arkadaşları aa biraz daha kal nereye falan dediler, tabi benim durumu bilmiyorlar.. hatta bayramdan dolayı iznimin uzamış hali bu :) behlülde bugun olmaz arkadaşlar, babayla karşılaştık bugun, geç bırakamam dedi:))) sonra olanları anlattı, karşılaşma anını. herkes baya bi güldü tabi. ve kalktık ben vedalaştım hepsiyle, behlülde beni bırakıp yanlarına döndü.. tabi onların hepsi 33 yaşında en az. bi ben lisede gibi eve döndüm( daha sonra hepsi birden behlüle gittiler. annaneside çok iyi tanıyor tabi arkadaşlarını, anneside vardı hatta akşam. 3e kadar oturmuşlar.. bense o sırada yatağımda rüyalardaydım:))))))

bu akşamda abimlerle tanışma var.. aman allahım nasıl bi bayram bu:))))

bence guze ilerliyor bitter.. bu tanisma merasimlerinde seni rahatsiz eden birsey olmadi sanirim.. bence cok guzel birsey bu..

merasimlerde benim rahatsız olacağım bişey yok evet.. sadece şaşkınlık oluyor haliyle, çünkü herşey önceden haberleşmeden yapılmış durumda.. buda güzel, hep belirtiyorum ya, insan strese girmeden doğal şekilde biraraya gelmiş oluyor.. ama tabiki karşılaştığım kişiler benimle ilgili ne düşünüyor nasıl izlenimler bırakıyor onları beilemem.. bazıları duygularını dile getiriyor gerçi. örneğin dünkü hala küçük hanımı da çok sevdim gene getir dedi:)) umarım pürüzlerle karşılaşılmaz ilerde de, yani ilerisi olur ise..

yaslariniz ilerisini biraz daha erkenden planlamaya musait, bana kalirsa cok uzun surmeden bu planlar yapilmaya baslancaktir. cunku hadi gezelim tozalim basimda kavak yelleri modunda degilsiniz ikinizde gayet ne istediginiz biliyordunuz. huzurlu bir birliktelik, gece gunduz hem de. o yuzden birbirinizi tanima evresini astiktan sonra daha saglikla ilerleyecegini dusunuyorum bu birlikteligin.
yine de cok acele etme. ne kadar zamana yayarsan o kadar icine siner emin ol.

ooo süper bitter!!
baksana iyice sen ailenin içine girmişsin,herkesle tanışmışsın...
ve behlül seni tanıştırmaktan hiç çekinmiyo bu çok güzel.ciddi baktığının göstergesii..
Gerçi her kız arkadaşını bu şekilde bayram gezmelerinde ailedenmiş gibi götürüyor mu acaba?
birlikte yaşadığı kız arkadaşı ile de aile tanışmıstır elbet bu kaçınılmaz ama sizin daha yeni olduğu için bu güzel bir gelişme...
babanın tepkisinide merak ettim ben bir şey dedi mi behlül hakkında :)

evet katılıyorum asmin sanaopuyorumnanaktanbelkide yaza düğün resimlerini görürüz bitterinkaydirigubbakcemile3 hayırlısı ise inş :Saruboceq:

zaten behlülün hayatında ciddi 4. kişi olduğumu biilyorum. dolayısıyla bence hepsini tanımıştır aile. özelliklede birlikte yaşadığı kızı tabiki. ama onunla aralarının pekde iyi olmadığını biliyorum, yani beni ailemden uzaklaştırdı demişti. şimdi ise çok içiiçeler. birde annesinin pekde istemediği birisiymiş bunuda biliyorum, oysaki bana yaklaşımı çok güzel.. ama elbette anne baba dışındaki akrabaların tanıması, bayram ziyaretlerine gidilmesi biraz ekstra şeyler olabilir. birde evet, bu kadar kısa zaman içinde... ayrıca yakın arkadaşlarıyla biraraya gelmemizde güzel. çünkü öteki kızla bunlarında olmadığını biliyorum.. kimin isteğiyle onu bilmiyorum ama behlül içiçe olmaktan çok huzurlu, önemli kısmı bu.

babam olumlu tepki verdi, kibar beyefendi bir çocuk dedi.. ben tabi biraz da perde arkasını behlülün tepkilerini anlatttım ve epeyce güldük:))) daha tam tanışma diyemeyiz tabi, bi oturup karşı karşıya sohbet etmeleri gerek. genede bu konuda acele etmeyeceğim, behlüle bırakıyorum herşeyi ben...

behlül önceki birlikteliğinde aile,arkadaş ilişkisi konusunda sorunlar yaşadığı için herkes gibi tabiki oda ailesi,arkadaşları ile geçinen bir sevgili,eş istiyor...seninle her şey çok güzel ve ailesi arkadaşları ile olan güzel iletişimde bence seni gözünde önceki ilişkilerinden ayıracaktır...umarım her şey böyle devam eder bittercim,her şey cok daha güzel olur inş..opuyorumnanaktan

ay süper gelişmeler olmuuuşş, ben de istiyorum bunlardaan! kaydirigubbakcemile2

herkesle tanışıp bitirince canınız sıkılmasın, alıştınız ya şimdi birileriyle tanışmadan bi gün geçirmemeye... kaydirigubbakcemile3

duygularından naber? işler böyle giderken hisler nasıl oluyor?

darısı başına fiyonkcum:)))

valla benim aslında istediğim şey, özelliklede bu kadar hareketin üzerine, behlülle sakin sakin başbaşa kalabilmek... yani şöyle bişeyler içip saatlerce sohbet edebilmek.. hareketliliğin içerisinde yanımda olsa bile özlüyorum onu çünkü..

duygularım her geçen gün güçleniyor, daha çok benimsiyorum onu zaman ilerledikçe. ama işlerin böyle gitmesi bazı soru işaretlerinide doğuruyor elbette. örneğin bu işler nereye gidiyor? çok şey ifade ediyor olabilir ama bi anlamı olmayadabilir.. veya anlamı benim sandığım gibi değildir vs. birçok soruyu beraberinde getiriyor. ama mutluluk baskın çıkıyor elbette. kendim için şunu doğru buluyorum bu aşamada: herhangi bir beklentiye sahip değilim. şartlandırmıyorum kendimi, mana yüklemiyorum hiçbişeye. tadını çıkarıp anlık değerlendiriyorum sadece.

fakat sevdiğin erkeğin seni böylesine gururla herkesle çekinmeden hesapsızca biraraya getirmesi de ayrı bir zevk doğrusu. şimdiye kadar hiç bu şekilde başıma gelmemişti.

Aminnn! sırnaşık şey ne kadar da çok istemeye başladım birden kendimi tanıyamıyorum. bunda hazırlandığı bazı etkinliklere beni baş misafir olarak dahil etmiş olması veya ailemin de bayramını kutlamış olması neden olmuş mudur acaba? delikafadulden

bence behlül farkın farkında. :) önceki ilişkilerini de bu şekilde yaşamış olması bir şey değiştirmez. yani ailesiyle vs. tanıştırmış olabilir onları da ancak, senin beklenti içinde bu tanışmaları yaşamayan bir eş adayı olman onun dikkatinden elbette kaçmıyodur. en kötü ihtimalle bu tavrındaki anlam ona yetmiştir. yine bu yaşta bi erkek diyeceğim ama öyle, bu yaşta bi erkek eski ilişkilerinden nelerin farklı olduğunu görmek isteyecektir ve tüm ayrıntılar onun için çok önemlidir. bunu fazla belli etmiyor bile olsa. :) ayrılıklar yaşandığına göre belli oranlarda üzüntüler de yaşanmıştır, aynı şeyleri tekrar yaşamamak adına testlerden geçeceğine kesin gözüyle bakıyorum. yani burdaki test sözcüğü, onun ilişkilerinde yaşadığı "fobi"lerinin yok olup olmayacağını anlama isteği anlamına geliyor. bütün bunlar senin için de geçerli elbette, sen de sorguluyor ve karşılaştırıyor olabilirsin.

ben en çok şuna dikkat ettim, "sevdiğim insan" demişsin ondan bahsederken. bu çok güzel.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…