- Konu Sahibi bitterlemon
-
selam kızlar.. behlülle dopdolu bir bayram sona erdiyarın yine iş günü...
dün akşam abimle buluşacaktık hep birlikte ama bizim aileden beklenmedik misafirler ankaraya gelince iptal etmek durumunda kaldık. zaten bende ancak de çıkabildim ama iznim 12ye kadardı:)) behlüle gittik, annanesi ben o birlikte şarap içtik sohbet ettik. dün ayın 29uydu yani 1 ayımız doldu resmi olarak.. birazda buna içtik:) yine annaseinin anılarıyla çok güzel zaman geçirdik, ne zaman 12 oldu anlamadım bile.. annane yanımızdan her çıktığındada öpüştük ve yakalanmamaya çalışmak çok zevkliydi, güldük sürekli buna:)))) sonra beni eve bırakırken onu öpüp seni seviyorum dedim, bunu söylemeyi bi süredir istiyordum ama nedense zamanı değil gibi gelmişti. zaten sürekli söylemenin bi manası yok, hissederek ama az olması daha kıymetli..
bu sabahta ben biraz geç kalktım ve dayanamadı uyan artık diye beni aradı.. 12 olmadan da gelip aldı ve eve geçtik. 2 adet filmimiz vardı yine. önce yemek yaptı bize, sonrada filmlere başladık. annanesi daha kendi halindeydi yanımızda değildi pek bu kez. gelip gittiği sürelerde de behlül kucağıma yattığı bi anda toparlanmadı... artık çok göz önünde olduk ama sanırım herkes birbirine alıştı, ben biraz tuhaf hissettim ama bi yandan da hoşuma gidiyor:)))) hatta haberleri izlerken hep beraberdik, o sırada behlül dizimde uyudu:) bir ara ikinci filmi izlerken ben onun dizinde yatıyordum ve filmi bıraktık, o yüzümü saçlarımı okşuyordu bense onun gözlerinin içine bakıyordum. bi yandan da öyle güzel bir histi ki gözlerimi kapasam uyuyuverecektim. ama o sıralarda işte, gözlerinde şimdiye kadar görmediğim bi bakış vardı.. hem sevgi dolu hem şefkatli, hem mutlu hem huzurlu.. belkide dokunuşlardan ziyade bakışları nüksetti kalbime.. çok güzel zaman geçirdik bu günde, ama saatler o kadar çabuk bitiyor ki ne olduğunu bile anlamadan evde buluyorum kendimi..
bi ara da mutfakta yiyecek bişeyler hazırlarken yanındaydım, mutfağın şekli nasıl olmalıdır ondan bahsediyoduk. bana ben mutfakta yemek yemeyi sevmem dedi. bende sevdiğimi belirttim. hatta dedim koca bi mutfak olsa salona yemek masası koymam. sonra o zaman misafirleri ne yapacaksın dedi, bense bu konudaki parlak fikirlerimi anlatmaya başladım.. tabi içmimar olan o ya neyse:)))))))) en son dedi ki "iyi, o zaman biz senle evlenirsek demekki sen mutfakta yaşayacaksın, salon da bana kalacak:))))" işte bu konuşmanın bittiği an oldu tabiki.. gülmeye başladım kıkır kıkır:)))
beklemeye sabredemiyorum şu sıralar, zaman geçsin hemen bişey varsa içinde söylemek istediği, dile getirsin istiyorum....
sürekli herşey farkında olmadan oluyor:) farkında olmadan bir ay geçti, farkında olmadan bütün ailesiyle tanışıverdim, zaten ilişki de farkında olmadan başlamıştı.. o üzden bende şaşırmayacağım farkında olmadan kendimizi evli bulursak:)))
dün gece telefonla konuşurken yılbaşı için planlar yapmaya başladı. 3 günlük bi tatil var, bunu ya biyerlere giderek değerlendirmek amacıyla yada en azından yılbaşı gecesi güzel bi organizasyon yaparak.. birde dedi ki, "belki abinlerle oluruz ne dersin" bende ona dedim ki, "seninle geçirmek çok güzel olacak zaten, başbaşa olmak, kalabalık olmak, aile yada arkadaşlarla olmak, ankarada yada uzakta olmak hiç önemli değil.." bunun üzerine telefonda uzun bi sessizlik oldu:)) ama çok hoşuna gitti...
cok sevındım gercekten senın adına benım yaşamak ısteyıpte bırturlu bulamadıgım huzuru,mutluluğu yaşıyorsun umarım Allah banada bır gün senın gıbı mutlu olmayı,sevdıgım ınsanı bulabılmeyı nasıp eder banada.
bence daha fazla sorgulama zaten herseyı senden daha çok düşünen bırısı var hayatında bırak o zamanı geldıgınde sana teklıfı edecektır.bu anların tadını çıkarmaya bak canım...
hani telde susup kalıyor demiştin ya sen güzel şeyler söyleyince, sebebin bu olduğundan behsetmiştim hatırlarsan... yani adam şoke oluyor. :smiley-cool:
anneni ve babanı tanıyor, sıra abinlerde di mi? hadi bakalım, artık kesin şu yüzüklerin kurdelasını. kaydirigubbakcemile5
evet evet baya şaşırıyor.. az evel de şaşırttım onu telefonda hatta.. bugun dişini çektirdi nihayet, ağrıdan kurtulacağız umarım. ama tabi bugun en şiddetlisiydi sanırım. bende iş çıkışı onlara gittim, çıkmasını istemedeim çünkü 4de gitmişti evine. çok mahsundu, hiç konuşmadı neredeyse.. öyle dizime yattı, omzuma başını koydu uzun uzun kalakaldı sadece.. bende bu durumuna istinaden eve geldiğimde telf.da konuşurken, "bugun çok mahsundun, çok sevimliydin. bazen çocukları hırpalayarak sevmek istersin ya, aynı öyle sevmek istedim seni" dedim. sende bana ne çok şey yapmak istiyosun dedi.. tabi üzerine bende deim ki, "hakkını vererek sevmek gerek seni, ucundan kıyısından değil:))" sadece hmmm diyebildi ve gülümsedi.. demek böyle düşünüyosun dedi, bende evet sende bunu bi düşün istersen dedim ve o şekilde kapattık telefonu..
geçenlerde de babam behlülün resmi varmı sende diye sormuştu, bende konu arasında bunu kendisine anlattım.. yok dedim babama halbuki vardı bitane ve onu bu sırada hatırladım.. aaa alında ist.da ayasofyada çekilmiş bi resmin vardı doğru ya dedim... ama tabi bunu bana yollayalı çok olmuştu. hatırladı ve o kadar çok şaşırdı ki... ben sana o resmi yollayalı nerdeyse 2 yılı geçti dedi... hala saklamışsın!!! bende bi durup düşündüm hakkaten saklamışım:)) yok canım kalmış öyle bilgisayarımda dedim ama bu durum onu uzun süre gülümsetti... sanırım ona verdiğim değeri ve onu ne kadar sevdiğimi tam anlayamadı bu behlül, ne dersin??
canım ne guzel ne kadar şanslısın ki bu kadar güzel duyguları yaşıyorsun.
bana da tüm çevremdekıler dedıgın gıbı bı anda masalın ıcerısınde kendını bulacaksın dıyorlar ama ben artık sevmekten korkuyorum.çok sevdım ve tapma derecesınde sevıldım ama herseyın sonucu canımı çok yaktı umarım yenıden bu duyguları bırısı ıle paylaşabılırım.
nazar boncuğu falan tak canım nazar değmesın.Allah mutlulugunu her geçen gün daha da arttırsın..
bence senin onu benimseme amaçlı her hareket ve adımın şu aşamada onda korku ve endişe yaratıyor olabilir. biraz geç tepkiler vermesi ve sözlü ifadelerin az oluşu bunu gösteriyor bitter. sanki o ileride de sen onu geriden takip ediyor konumunda olmalısın gibi... bence itiraf etmek istediğin sözleri ve yapmak istediğin davranışları ertele bi süre daha.
maddi açıdan kendini hazır hissetmek istiyor olabilir, kafasında bi yığın sçma planı olabilir, seni rahat ettirmek vs gibi. habuki bizim için önemli olan onlarla beraber olmakken, onlar kendilerini güvende ve güçlü hissetmek için yaşanabilecek pek çok şeyi erteleyebilirler diye aklımdan geçiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?