Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

şuana kadar ki tüm yazdıklarını elimden geldiğince okumaya çalıştım,çok güzel şeyler anlatmışsın.masal gibi,rüya gibi...ve hemen MAŞALLAH diyorum...hani insan yaşadığı olumsuzluklardan sonra ciddi bir ilişkiye gireceğini tahmin edemiyor,korkuyor,kırılırım diye üzülürüm diye.ama aşk sevgi öyle bir şeyki her seferinde yenileniyorsun,hiç yaşamamışsın gibi tıpkı.sizin gidişatta inşallah güzel görünüyor,olumsuz bir yorum yapmaya hiç gerek duymuyorum nasıl düşünürsek öyle olur misali:1hug:
kendi yaşadığıma bakıyorum da aptal gibi hissettim kendimi,boş bir hayale koşmak gibi...neyse sen bana bakma tabii,inşallah herşey gönlünüzce oluritakibindeyim:)

selam kızlar.. behlülle dopdolu bir bayram sona erdi yarın yine iş günü...

dün akşam abimle buluşacaktık hep birlikte ama bizim aileden beklenmedik misafirler ankaraya gelince iptal etmek durumunda kaldık. zaten bende ancak de çıkabildim ama iznim 12ye kadardı:)) behlüle gittik, annanesi ben o birlikte şarap içtik sohbet ettik. dün ayın 29uydu yani 1 ayımız doldu resmi olarak.. birazda buna içtik:) yine annaseinin anılarıyla çok güzel zaman geçirdik, ne zaman 12 oldu anlamadım bile.. annane yanımızdan her çıktığındada öpüştük ve yakalanmamaya çalışmak çok zevkliydi, güldük sürekli buna:)))) sonra beni eve bırakırken onu öpüp seni seviyorum dedim, bunu söylemeyi bi süredir istiyordum ama nedense zamanı değil gibi gelmişti. zaten sürekli söylemenin bi manası yok, hissederek ama az olması daha kıymetli..

bu sabahta ben biraz geç kalktım ve dayanamadı uyan artık diye beni aradı.. 12 olmadan da gelip aldı ve eve geçtik. 2 adet filmimiz vardı yine. önce yemek yaptı bize, sonrada filmlere başladık. annanesi daha kendi halindeydi yanımızda değildi pek bu kez. gelip gittiği sürelerde de behlül kucağıma yattığı bi anda toparlanmadı... artık çok göz önünde olduk ama sanırım herkes birbirine alıştı, ben biraz tuhaf hissettim ama bi yandan da hoşuma gidiyor:)))) hatta haberleri izlerken hep beraberdik, o sırada behlül dizimde uyudu:) bir ara ikinci filmi izlerken ben onun dizinde yatıyordum ve filmi bıraktık, o yüzümü saçlarımı okşuyordu bense onun gözlerinin içine bakıyordum. bi yandan da öyle güzel bir histi ki gözlerimi kapasam uyuyuverecektim. ama o sıralarda işte, gözlerinde şimdiye kadar görmediğim bi bakış vardı.. hem sevgi dolu hem şefkatli, hem mutlu hem huzurlu.. belkide dokunuşlardan ziyade bakışları nüksetti kalbime.. çok güzel zaman geçirdik bu günde, ama saatler o kadar çabuk bitiyor ki ne olduğunu bile anlamadan evde buluyorum kendimi..

bi ara da mutfakta yiyecek bişeyler hazırlarken yanındaydım, mutfağın şekli nasıl olmalıdır ondan bahsediyoduk. bana ben mutfakta yemek yemeyi sevmem dedi. bende sevdiğimi belirttim. hatta dedim koca bi mutfak olsa salona yemek masası koymam. sonra o zaman misafirleri ne yapacaksın dedi, bense bu konudaki parlak fikirlerimi anlatmaya başladım.. tabi içmimar olan o ya neyse:)))))))) en son dedi ki "iyi, o zaman biz senle evlenirsek demekki sen mutfakta yaşayacaksın, salon da bana kalacak:))))" işte bu konuşmanın bittiği an oldu tabiki.. gülmeye başladım kıkır kıkır:)))

beklemeye sabredemiyorum şu sıralar, zaman geçsin hemen bişey varsa içinde söylemek istediği, dile getirsin istiyorum....

çok güzel bir gün daha geçirmişsiniz..
şu anda her şey güzel ilerliyor ikiniz içinde ,eğer böyle devam ederse zaten evlilikle noktalanır ve bu öncesinde tabiki dile dökülür...
hızlı bır ilişki yaşıyorsunuz zaman ne getirir bilinmez ...ama yinede tamamen dökülmek için erken sositosositozaten sizde farkındasınız...
çok güzel bir ilişki bu şekilde devam ederse zaten farkında olmadan kendınızı evli bulabilirsiniz kaydirigubbakcemile3

sürekli herşey farkında olmadan oluyor:) farkında olmadan bir ay geçti, farkında olmadan bütün ailesiyle tanışıverdim, zaten ilişki de farkında olmadan başlamıştı.. o üzden bende şaşırmayacağım farkında olmadan kendimizi evli bulursak:)))

dün gece telefonla konuşurken yılbaşı için planlar yapmaya başladı. 3 günlük bi tatil var, bunu ya biyerlere giderek değerlendirmek amacıyla yada en azından yılbaşı gecesi güzel bi organizasyon yaparak.. birde dedi ki, "belki abinlerle oluruz ne dersin" bende ona dedim ki, "seninle geçirmek çok güzel olacak zaten, başbaşa olmak, kalabalık olmak, aile yada arkadaşlarla olmak, ankarada yada uzakta olmak hiç önemli değil.." bunun üzerine telefonda uzun bi sessizlik oldu:)) ama çok hoşuna gitti...

cok sevındım gercekten senın adına benım yaşamak ısteyıpte bırturlu bulamadıgım huzuru,mutluluğu yaşıyorsun umarım Allah banada bır gün senın gıbı mutlu olmayı,sevdıgım ınsanı bulabılmeyı nasıp eder banada.
bence daha fazla sorgulama zaten herseyı senden daha çok düşünen bırısı var hayatında bırak o zamanı geldıgınde sana teklıfı edecektır.bu anların tadını çıkarmaya bak canım...

hani telde susup kalıyor demiştin ya sen güzel şeyler söyleyince, sebebin bu olduğundan behsetmiştim hatırlarsan... yani adam şoke oluyor. :smiley-cool:

anneni ve babanı tanıyor, sıra abinlerde di mi? hadi bakalım, artık kesin şu yüzüklerin kurdelasını. kaydirigubbakcemile5

inşallah canım, gönlüne göre verir allah sana.. okuduğun şeylere bi bak, herşey beklenmedik şekilde gelişiyor, hayatında hiç hesap etmediğin bi anda kendini bi masalın içinde bulabilirsin.. bende korkuyorum bazen, büyü bozulabilir, herşey değişebilir diye..

evet evet baya şaşırıyor.. az evel de şaşırttım onu telefonda hatta.. bugun dişini çektirdi nihayet, ağrıdan kurtulacağız umarım. ama tabi bugun en şiddetlisiydi sanırım. bende iş çıkışı onlara gittim, çıkmasını istemedeim çünkü 4de gitmişti evine. çok mahsundu, hiç konuşmadı neredeyse.. öyle dizime yattı, omzuma başını koydu uzun uzun kalakaldı sadece.. bende bu durumuna istinaden eve geldiğimde telf.da konuşurken, "bugun çok mahsundun, çok sevimliydin. bazen çocukları hırpalayarak sevmek istersin ya, aynı öyle sevmek istedim seni" dedim. sende bana ne çok şey yapmak istiyosun dedi.. tabi üzerine bende deim ki, "hakkını vererek sevmek gerek seni, ucundan kıyısından değil:))" sadece hmmm diyebildi ve gülümsedi.. demek böyle düşünüyosun dedi, bende evet sende bunu bi düşün istersen dedim ve o şekilde kapattık telefonu..

geçenlerde de babam behlülün resmi varmı sende diye sormuştu, bende konu arasında bunu kendisine anlattım.. yok dedim babama halbuki vardı bitane ve onu bu sırada hatırladım.. aaa alında ist.da ayasofyada çekilmiş bi resmin vardı doğru ya dedim... ama tabi bunu bana yollayalı çok olmuştu. hatırladı ve o kadar çok şaşırdı ki... ben sana o resmi yollayalı nerdeyse 2 yılı geçti dedi... hala saklamışsın!!! bende bi durup düşündüm hakkaten saklamışım:)) yok canım kalmış öyle bilgisayarımda dedim ama bu durum onu uzun süre gülümsetti... sanırım ona verdiğim değeri ve onu ne kadar sevdiğimi tam anlayamadı bu behlül, ne dersin??

anlayamazlar. değer verilmemiş ki adamlara daha önce. pohpohlanmış olabilirler ama değer verilmesi ayrı bi konu. bu zayıf ynlerinden vurmalı onları. durmadan değer vermeli. :jeyyar: tepemize çıkartmadan tabi. :1no2:

o hassas dengeyi ayarlamak da zor bişey.. karşıdaki erkeğin çok olgun biri olması gerekir ki tepesine çıkmasın insanın. yada havaya girmesin. şimdilik tarzı bana havaya girecekmiş gibi görünmüyor ama yinede ben ona kendimi tam bırakamıyorum. yani normalde değer verdiğim zaman geçekten üzerine çok titrerim. yada sevgimi hem sözlerimle hemde tavırlarımla hiç çekinmeden içimden nasıl geçiyorsa belli ederim. ama şu anda kontrollüyüm. içimden geçenleri yapmıyor ve söylemiyorum tam anlamıyla. hatta belkide çok azıdır görünenler diyebilirim. belki insan bir tek gözündeki bakışı gizleyemeyebilir, aynı geçen gün benim behlülün gözlerinde gördüğüm gibi:)))

dün gece sözde ben eve geldikten sonra yani 9da behlül yatağına gitti ve uyuyacaktı. ama beni defalarca aradı. ben yanındaken başını omzuma koymuştu ve neredeyse uyuyacaktı ama gidince gece yarılarına kadar telefonum susmadı. ben yanında olsam uyurdun ne güzel dedim, çık gel dedi.. tamam deyincede ama ben sana yapamayacağım hiçbişeyi söylemiyorum bunu çok iyi bil dedi.. derken defalarca konuşunca konu nereden geldi bilmiyorum ama sana verdiğim değerin farkında değilsin henüz dedim, olayı tam anlamadın sen daha... sonra bişeylerden emin olup olmamaya geldi konu, ben eminim duygularımdan ne istediğimi biliyorum dedim. sen değilmisin diye sorunca bilmem, sence dedi.. davranışlarının bana çok şey anlattığını ama sözlerinde bunu bulamadığımı söyledim, ama her insanın tarzı farklıdır dedim bi yandan.. bu arada butun bu konuşmalar olurken ben bi yandan da babamın viskisinden içiyorum:))) çok üşümüştüm ve ısınayım diye vermişti biraz, bende ikinciye devam ettim. ben kim viski içmek kim!!!! behlül ise bilmiyor bu durumu ama sanırım fazla cesur konuştum.. yani onu köşeye sıkıştırdım. :kedi:

en sonunda bana dediki, hadi uyu güzelim artık, çok geç oldu saat.. tamam dedim ama çakırkeyfim ya, duramadım mesaj yazdım.. "kendinden emin oluncaya kadar bana sahip olma, çünkü sonrasında bunun üstesinden gelemem. ben ne istediğimi nasıl biliyorsam, sende en az benim kadar emin ol" yani bakarmısınız mesaja, insan ne anlar?? sahip ol falan nedir yani:)))))) offf hiç böyle olmamıştım inanamıyorum kendime.... ondan da bi cevap geldi: "şapşal şey" diyordu sadece:)))) hemen ardından da aradı zaten, güldük biraz karşılıklı, ardından bunu düşünebildiğine inanamıyorum emin olmadığımı bir an bile aklından geçirme sakın dedi. hayatımın içindesin görüyorsun birlikte neler yapıyoruz hiçbiri sana bişey ifade etmiyormu diye sordu.. bende artık uzatmadım daha fazla, cevabımı almıştım çünkü ve bişeyler içtiğimide anlamasını istemedim.. iyigeceler diledik ve uykuya daldım hemen....

hakikaten şapşalım ben galiba akannehir

canım ne guzel ne kadar şanslısın ki bu kadar güzel duyguları yaşıyorsun.
bana da tüm çevremdekıler dedıgın gıbı bı anda masalın ıcerısınde kendını bulacaksın dıyorlar ama ben artık sevmekten korkuyorum.çok sevdım ve tapma derecesınde sevıldım ama herseyın sonucu canımı çok yaktı umarım yenıden bu duyguları bırısı ıle paylaşabılırım.
nazar boncuğu falan tak canım nazar değmesın.Allah mutlulugunu her geçen gün daha da arttırsın..

güzel dileklerin için gerçekten de çok teşekkür ederim..

şunu hiç unutma, insan her ayrılığın ardından her ne kadar bidaha aşık olamayacağını düşünsede tam tersi oluyor. yani her yeni ilişki sana daha önce benzerini yaşamadığını hissettiriyor. bu sanki aşkın evrimleşip sürekli ileri gitmesi gibi. sen değişiyorsun, olgunlaşıyorsun.. duyguların da farkında olmadan hep daha güzelini daha iyisini seçiyor.. bence tekrar yakalayacak ve buna kendin de şaşıracaksın:))

bence senin onu benimseme amaçlı her hareket ve adımın şu aşamada onda korku ve endişe yaratıyor olabilir. biraz geç tepkiler vermesi ve sözlü ifadelerin az oluşu bunu gösteriyor bitter. sanki o ileride de sen onu geriden takip ediyor konumunda olmalısın gibi... bence itiraf etmek istediğin sözleri ve yapmak istediğin davranışları ertele bi süre daha.

maddi açıdan kendini hazır hissetmek istiyor olabilir, kafasında bi yığın sçma planı olabilir, seni rahat ettirmek vs gibi. habuki bizim için önemli olan onlarla beraber olmakken, onlar kendilerini güvende ve güçlü hissetmek için yaşanabilecek pek çok şeyi erteleyebilirler diye aklımdan geçiyor...

katılıyorum canım...
bence su anda bırlıkte oldugunuz zamanı güzel değerlendir...
onun dışındakı konusmalarında duygularında bu kadar cömert olma,her şey hızlı ve fazlasıyla güzel olsada bunun için erken :)

evet kontrollü olmakta fayda var bencede.. biraaz daha zaman gerek bunun için. herşeyden yüzde yüz emin olmam lasım, hiçbir şüphe ve endişe duymamam gerek onun hisleriyle ilgili. bu konuların üzerinde durmamak da en iyisi galiba. hatta bazen diyorum ki onun ağırdan alan tavrına karşı ben dahada ağırdan alayım ta ki o patlayana kadar..

bu günlerde eve döndükten sonra kendimi çok üzgün ve düşünceli hissediyorum.. herşey yarım kalıyor gibi, eksik gibi.. sürekli düşünüyorum bunları. onada yansıyor haliyle tabiki.. belki kendimide bu düşüncelerden kurtarıp normale dönmeliyim bi an evvel.. offf behlül offfffffff.......

kafa karıştırıp geri çekilme yöntemleri... kesinlikle düşünme ve ilgilenme. eve gelince de çayını al ayağını uzat rahatına bak...

kendilerini nimetten saymasınlar. inan ki pişman olmazsın ileride. :1closedeyes:

bu üzüntü stres bence ne oldu,ne olacak duygusundan kaynaklanıyor...
ama malesef hiçbir şeyin ilerisini görüp ona göre hareket edemıyoruz.sen kendınden ödün verme ve duygularını öne sürmekten ondan en az 1 adım geride kal o zaman,endişelerinde,ne yapmalıyım,ne düşünmeliyim,bu fazlamı oldu etti düşüncesine girmezsin bitterkaydirigubbakcemile5

kadınlar hep emniyete almak istiyorlar kendilerini:))) ama çok haklı değil miyiz??

dün gece talafonda konuştuk eve geldikten sonra ben.. 1 saatl,k bir konuşmanın içerisinde bi şekilde benim kafamda birtakım sorular olduğuna geldik.. farkındayım ve istediğin şeyi sor bana lütfen dedi. bense ısrarla olmaz zamanı değil soramam dedim. fakat beni teşhis etmiş, anlatmaya başladı.. aslında dedi, bi gece karşılıklı güzel bi masada yiyip içerek bi yandan da sana seni anlatmak isterdim.. ama bendeki seni... yinede şimdi bişeyler söyleyeceğim, sen beni hemen tanıyıp özümsemek istiyosun. her detayı bilip kafanda herşeyi yerli yerine oturtman gerekiyor, ilerisini, olacakları... ama zamanın önünden gidemezsin. ben seninle çok mutluyum, hayatıma girişin beni bu kadar mutlu edişin çok garip bişey benim için. ne olur sende kendini yorma yıpratma düşüncelerle. zaten herşeyi göreceksin sırasıyla ..dedi. bende aralarda bişeyler söylemek istedim ama pek konuşturmadı beni.. ilişkilerinin hep uzun sürdüğünü de söyledi laf arasında, ortalaması 4 yıl dedi. bende 4 yıl birlikte olduğum biriyle evlenmek isterim kaybedecek vaktim yok ki benim, bide bebek için geç olmamalı dedim.. aslında gülerek söyledim şaka gibi ama o hiç ciddiyetini bozmadı. merak etme bende o kadar zaman seni 9da eve bırakmaya dayanamam dedi:))) birde kapatırken de, hayatıma girip beni bu kadar mutlu ettiğin için de teşekkür ederim dedi... güzeldi bu konuşmalar kızlar opuyorumnanaktan

bugunde evdeydik. bize mantı yaptı (hazır mantı tabi).. ben rejim yapıp onunla pek yemiyorum ama bugun yedim mantıdan:) ha bu arada bana nesfit 14 gün diyetini önerdi. bende sabah işe giderken aldım başlamıştım. oda akşam beni aldıktan sonra markete gidince 2 kutu daha aldı nesfit. birini kendi evine koydu diğerinide bana verdi buda senin evinde dursun diye:))) işte bu huylarına bayılıyorum Şeniz

bi ara discover channel izlerken:), bi arkadaşımın oğlu oldu adını bora koydu dedi. ben o ismi çok seviyorum ve bunu biliyor. ama kardeşinin ismi de bora. bu bilgiyi verdikten sonra arkadaşın çok iyi bi seçim yapmış bayılıyorum o isme.. bende bora koyabilirim yani oğlum olursa dedim.. bi tane var ama dedi:)))) ben tabi kalakaldım:))) olmazmı ailede 2 tane olsa dedim... öyle olacaksa behlül koyalım dedi (tabi burada kendi adını söylüyor:)) güldük sonra baya... annaneside yanımızda bizimle gülüyordu, ne komil bişey bu.. 80 yaşında biri bizi izlerken ne hissediyor acaba???

ayrıca bi ara arkadaşıyla konuştu tlfonla. ayın 12sinde doğumgünü varmış. davet ederken konuşmalarından anladığım kadarıyla benden vede izin alıp alamayacağımdan da bahsettiler.. behlül de benimkiyle bi plan yaparız sorun olmaz geliriz dedi:)) yani herkesin benden haberdar olmasıda hoşuma gidiyor doğrusu:)))

güzeldi bütün bunlar, bende hemen paylaşmak istedim. ve bundan sonrada kenidmi hiç kasmamaya karar verdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…