Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

günaydın kızlar...

artık zamana bırakmam gerektiğini öğrendim... yani daha da bunu anlamazsam olmaz zaten. dünde bu mantıkla geçirdim günümü ve gerçektende daha huzurluydu benim için.. bu akşam abimle buluşacağız, yarında bi arkadaşım bizi akşam yemeğine davem etti. behlül onada tamam dedi. hafta sonuda birarada geçecek bakalım, iyi olacak bu durum.

birde dün işyerimde beklediğim bitakım şeyler gerçekleşti, çok güzel gelişmeler oldu.. bu buluşmalarda bir nevi kutlamaları zaten:)))) yalnız insan ya işte şanslıdır ya aşkta.. hepsinde birden olabiri mi :uhm:

olur canım şöyle düşün bazı ınsanlar nasıl işte ve aşkta mutsuzsa sende mutlusun mantıklı bu durum.
demekkı zamanında üzüldün ki Allah sana bunların mükafatını verdı dıye düşün ne güzel canım darısı inşallah benım başıma olur.çok şükür işte mutluyum bıde sevebılecegım bırısını bulabılsem daha ne ısterım.

bittercim okudukça ben bu kadar heyecana kapıldıysam seni düşünemiyorum.
Güzel bir roman okuyo gib hissettim kendimi, ve okumaya devam edeceğim bir roman...
İnsanlar dizilerde üzüntü olmazsa dikkat çekici olmaz derlerya, senin şu yaşadıkların dizi olsa inan çok reyting toplar çünkü insanlarımız bu duygulara aç, bende dahil...
Umarım mutlu haberlerini her zaman alırız canım, takibimdesin...

güzel bi mantıkmış:))) zamanında üzüldüm gerçektende.. en baştaki yazımı biliyorsundur çok güzel sandığım bi ilişki büyük bi trajediyle bitmişti.. insan o kadar büyük bi sarsıntının ardından beklemiyor bu tarz bi ilişkiyi.. pat diye oluverdi hepsi. planlasam bunlara ulaşamazdım yani. inşallah kısa zamanda mutluluğu yakalarsın. işte mutlu olmak da çok önemli, ayakları sağlam bastığı müddetçe insanın bütün hayatı da daha sağlam temellere oturabiliyor çünkü.. güzel haberlerini alırız bizde inşallah...

kızlar behlül yine beni şaşırttı:)))))

çalıştığım binanın en alt katında behlülün projeleri için malzeme aldığı bi mağaza var. yapı malzemeleri satan.. bugun beni aradı, bişey rica edeceğim, aşağıya inip benim için numaralarını alır mısın ama acil lazım dedi. tamam dedim kapattım sonra aklıma geldi netten baktım. niye inicem ki dedim.. aradım verdim numarayı. aşağıya inip alıcaktın dedi, netten baktım daha çabuk dedim. ama ben sana inip al demedimmi niy ebeni idnlemiyosun dedi, şaşırdım tabi ne farkeder falan demeye başladım, farkeder tabi ben aşağıdayım şu anda dedi:))))))))))) sürprizini bozdum çocuğun bende tabi... neyse sonra geldi yanıma bi kahve ikran ettim bayada güldük bu duruma:))

selam kızlarr.

bu akşam yakın bi arkadaşıma yemeğe gidiyoruz. ailesile hep birlikte olacağız bakalım nasıl bir akşam bizi bekliyor?? hep onun çevresiyle birlikteydik uzun zamandır, sadece 2 kez benim arkadaşlarımla görüştük oda zaten dışarıda.. bu evdeki yemek olayı daha başka bişey olucak elbette. bu sefer de behlül görücüye çıksın bakalım:))

vee işin en önemli ve can alıcı kısmına geliyorum, akşam dönüştede ben behlülde kalacağım... annaneside var elbette ama yinede çok heyecanlıyımmmmmmmmm

karar vermeden önce çok düşündüm kalsammı kalmasammı derken, sonuda verdim kararımı kaydirigubbakcemile2

daha hiçbişey de bilmiyoru, birliktemi uyuyacağız ayrımı, önce annanesi ne düşünür diyordum ama zaten kalma fikride ondan çıktı :))) gerçekten de çok heyecanlıyımm!!!!

canım kalıcam diye bişey yapacağım demek değil ya:))))

aslında zaman meselesini düşündüm de, 2 yılı aşkın bi zaman oldu birbirimizin hayatında varız.. normalde 1,5 aylık ilişkimin olduğu birinin evinde kalmam. çünkü 1,5 aydır tanıyorumdur. ama ben onu uzun zamandır tanıyorum zaten, neden boş yere kendimi uzak tatuyorum ki??? kendime eziyet ediyorum..

ya bu konularda dar dusunmeyen bır ınsan olarak
her ne kadar sen duygularından nıyetınden emın olsan da bıraz daha zaman vermelısın dıye dusunuyorum bu kalma işinde

kalmak konusunda tereddütüm yok gerçektende. çünkü ilişkide asıl bişeyleri değiştirecek olan birlikt eolmaktır diye düşünüyorum. bunu yapmamaya da kararlıyım hatta zaten biliyosunuz evde annanemiz de var. normalde hem kalıp hemde mesafeli durmak kulağa çok gerçekçi gelmez ama takip edenler bilirler, behlülü ele alınca herşey mümkün..

ya kaç gündür kk ya giremıyorum...girememe sebebim sitenin açılmaması.açıkcası sinir oldum :sinifsinif: yeni gelişmeleri okudum behlülün senin düşüncelerine açıklık getirip rahatlatması cok güzel bir şey
ki sen düşüncelerini ona anlatmadan bunu sevmiş olması etkileyici ama dikkat et ilerde bunu koz olarak kullanabilir...
bence anneanne varmış,birde ilişkinizin öncesinde de tanışmıslıgınız var e birşey olmadıktan sonra güzel olur :)

ilerde bana bunu ne gibi bir koz olarak kullanabilir anlamadım..

ve dün gece onlarda kaldım:) anlatacağım detayları..

O zaman bu şunun gibi bişey oldu: ben düşüncelerimi kontrol etmeliyim ki, oda bunları bilip bana karşı kullanmaya kalkışmasın:)) insanlar gerçekten birbirinin zihnini okuyabilse ne korkunç olurdu:)

gelelim düne.. aslında ben zaten dünde kaldım da diyebiliriz.. akşam 7de arkadaşıma gittik yemeğe. bütün aile hazır durumdaydı, sofrada hazırdı tabi. bizde içecek olarak kırmızı şarap götürdük. neyse merhabalaşma tanışma faslı bitti oturuyoruz salonda daha masaya geçilmedi. anne baba önce baya bi soru sormaya başladılar behlüle.. ne iş yapıyor nereli detaylar detaylar.. bizimkiler olsa anca bu kadar olur yani. oda bütün beyefendiliğiyle sohbetini etti. ne kadar uslu ne kadar tatlıydı..

çıkmadan bana sormuştu ne giyeceksin diye. bende rahat bişeyler giyicem spor tarzda dedim. tamam da ne dedi? siyah streç kadife pantolon, harley botlar vede bej kazak dedim.. neden sordu ki diye de düşünüyordum.. gelince gördüm ki oda siyah kadife pantolon giymiş:)) çok sevimli ve uslu giyinmişti..

sonra anne baba gitti, sofraya geçtik, normalde tavuk sevmez ama itiraz bile etmedi:)) biz şarap içtik o içmedi. vede bütün gece 5 bayanın arasında kaldı:)) bu arada da saat 1e kadar oturduk ve sohbetin temposu hiç düşmedi, arkadaşlarım onu çok sevdiler.. annesi babasıda aynı şeyi söylemiş bizden sonra.

eve geldik nihayet, tabi asıl heyecan şimdi başlıyor diye düşünerek. saat 1.30 olmuştu, annane hala oturuyordu. 3 ekadar bizimle oturdu ve bu sırada saçma sapan kanallar izledik.. behlüllede 1er kadeh şarap içtik. sonra yalnız kaldığımızda saat geç olmuştu.. bütün gece bana tuhaf geldi o saatte onda olabilmek. tvyi falan bıraktık döndük birbirimize karşı, bi süre sohbet ettik. sonra bi filme takıldık, ben onun dizine yattım ve filmi izledik.. ama uyumamak için direndim, bi yandan saçlarımı okşuyor üstelik, buda beni iyice mayıştırıyor. ben bi ara gittim eşofmanlarımı giydim. artık hava yavaş yavaş aydınlanmaya başladı saat kaçtı bilemiyorum.. behlül hadi uyuyalımmı artık dedi. tamam dedim, odasına geçtik.. gülerek bana istersen ben salonda uyurum dedi, saçmalama buraya gel dedim.. sarıldık birbirimize ama benim gözüme uyku girer mi, uyanık kalıp o anların tadını çıkarmak istiyordum. o ise bana ara ara uyudunmu diye soruyordu:) sabah olduğu için odada loş bi aydınlık belirdi, yani birbirimizin yüzünü görebiliyorduk.. öyle dakikalarca gözlerimin içine bakıp saçlarımı okşadı.. sonra uyuyakaldık tabi ikimizde, önce ben gittim hatta. ama benim uykum hem hafiftir hemde ilk kez yanında olduğum için sık sık uyandım. ve uyuduğumuz zaman boyunca sarılmayı hiç bırakmadı bana. ne büyük bi keyif olduğunu anlatamam. ayrıca şu da önemli ki, kendimi hiç yabancı hissetmedim. kollarında olmak çok büyük bi huzur. ve normalde daha çok öpüşürüz vs. bu sefer herşeyin dozu daha da azdı. belkide olayı tırmandırmamak için olabilir :)) yoksa durmak zor olacağı için.... saat 3 e kadar arada uyanıp konuşup yine uyuduk. bu arada annane çoktan kalktı tabiki sesini duyuyorduk. bizde kalktık ve meraklanmaya başlamıştım artık dedi:)) behlül hep en geç 8de kalkan bi tip çünkü. banada iyi oldu uyuduğunuz hem çok geç yattınız hemde zaten bulutlu karanlık bi hava var dışarıda dedi.. o odasında vakit geçiriyordu, behlül duşa girdi çıktı, kahvesini yaptı bende bu sırada bize patatesli omlet yaptım. güzel bi yemek yedik kahvaltı diyemeyeceğim.. bu arada annem aradı tabi kaçta gelicen diye, akşama gelirim dedim, 5 gibi düşünüyordum. ama behlül koçtaşa gidelim benle gel dedi, izin al 8e kadar dedi. aradım onlarda sorun çıkarmadılar, gittik. bi süredir evini yeniden yapmak istediğini söylüyordu zaten ve orada bissürü aksesuar vs. baktık.. bikaç ufak tefek şey aldı, sonra çıkınca dedi ki şimdi seni evemi bırakıcam? evet artık gitmem gerek dedim, bu sırada radyoda götür beni gittiğin yere çalmaya başladı, açtı sesini iyice, eşlik etti şarkıya... yani dönüş çok kötü bi histi.. kapının önündede sarıldık ve durduk bi süre.. zar zor, yine birbirimizin kollarından kopar gibi ayrıldık...

her yenilikte yaşadığım düşünceli hali yine yaşıyorum elbette. yani bu ilişkide önemli bir adımdı, daha da yakınlaştıran bir deneyimdi. böyle bir geceden sonra hem kendi hislerimi daha çok dinliyorum hemde onun tavırlarını biraz daha detaylı gözlemliyorum.. nedir bu hisler?? mesela oda en az benim kadar güzel hisler yaşadımı, daha mı çok bağlandı yoksa pek bişey değişmedi mi...tekrarını oda en az benim kadar özleyecek mi... bunu dile getirecek mi... o kadar çok şey sayabilirm ki şimdi... bu halim normal mi yoksa abartıp, olanların tadını çıkartamıyor muyum bilemedim...

canım sıkı bir takipçin olarak herşey çok güzel devam ediyor bence,tabiki bazı şeyleri düşünecek,ölçüp tartıp değerlendireceksin ama dediğin gibi olanların tadını çıkarmaya devam edin....mutlu sonunuzu sabırsızlıkla bekliyoruma.s.

ölçüp tarttığım şeylere bakınca da aslında olumsuz sonuçlar elde etmiş değilim. ben hemen kalktığımız an başladığım için:)) onun hareketlerinde hep daha da üzerime düşer bir tutum gözlemledim mesela bu güzeldi. örneğin daha kalkmaya çalışırken başladı. bir iki kez hadi kalkalım dedi, yataktan çıkıp odanın içinde gezinip geri döndü.. bırakamıyorum ki seni diye. sonra kalkmamızın ardından daha öncesinde benim mutfakla ilgili bişey yapmamı hep engellemiş olmasına rağmen benden bişeyler yapmamı istedi.. bu sefer durup o beni izledi. behlülü birazcık tanıdıysam bu paylaşımını arttıtma isteğinin bi göstergesidir. sonra eve daha geç gidebilmem için bahaneler bulup annemleri arayıp izin istememi sağladı. uzatmamıza rağmen tekrar aynı şeyi denemeyi teklif etti ama tabi olmayacağını bile bile.. espriler yapıp durdu, sen eve bi ara gelicem de, bende seni işe gitmeden üzerini değiştirebileceğin şekilde 7de bırakır ordan da alıp işe götürürüm gibisinden.... bu arada ben gideceğim diye birde kullanılmamış diş fırçası almıştı.

bunlar onda gözlemlediklerim. birde tabi kendi hislerim var. bi insanın sabah nasıl uyandığını, gece nasıl uyuduğunu görmek ne kadar önemli, rahatsız edici en ufak bi detay bile yoktu. keyifle gözlemledim. o uyurken nefesini dinlemek, yüzünü izlemek çok güzzeldi. sani gülümser gibi uyuyor ne hoştu... en savunmasız en gerçek halidir insanın belkide o anlar. birlikte geçirmek güzeldi doğrusu. sanırım oda beni izledi, çünkü söylediğine göre tvde bir film varmış ve benim haberim bile yok. demekki ben uyumuşum farkında bile değilim...

böyle şeyler işte, bıraksalar günlerce sırf detayları düşünmeye devam edebilirim..

coşku yerini sakin bir düşünce deryasına bırakmış görünüyor. bu da ya ilişkinin boyut değiştirdiği anlamına geliyor ya da şüphe uyandıracak çok şeyin varlığına. ama sizinkinde galiba ilki, senin de dediğin gibi. şu da var: bir kıyafet üzerime tam oturduysa hiç düşünmem ama tam olmadıysa düşünceler içinde kalırım...

düşüncelerin her aşamada çok fazla yoğunlaşması bizlerin elinde olmayan bi şey, kadın doğası buna göre yaratılmış. sonuçta yapıp edeceklerimizden erkeklerden çok biz etkileneceğimiz için, doğamız da bu duyarlılığa ayarlı. :) bu yüzden adımlarımız atarken onlardan çok kendimizi düşünmeliyiz.

onun hayatının bir parçası oluyorsun yavaş yavaş, fakat bu senin istediğin şekilde değilse hemen tavır değiştir derim. hiçbir zaman geç değildir. ilişkinin başında aldığın tavırlar çok önemli ve bu zamanların değerini bilmek lazım ilişkiyi yönlendirmek konusunda.

çok kolay şeylerden söz etmiyoruz ama çok da zor değil.

Leyla ile Mecnun olmayı hedeflemek anlamsız kaçabilir bu devirde ama aşkın, sevginin özü değişmiyor. eğer erkek seni senden çok sevmezse acı çekersin, tedbirleri buna göre almak lazım.

erkeğin seni senden çok sevmesi elbette güzel ve herkes tarafından da istenecek bişey. ama şurası kesin ki bunu ölçmenin bir yolu yok. her insanın tarzı farklı, sevgisini yansıtma şeklide farklı. bu arayış içerisinde olup da doğru teşhis yapamayıp vede karşında cidden seni seven bi insan olduğu halde onu tam anlamayıp kaybetme riski çok mantıklı gelmiyor. bende bazı şeyleri çok ölçüp tarıtıyorum, kafamda fazla irdeliyorum ama asla arayışım beni benden çok sevsin değil. bu beni biyere götürmez..

örneğin bir önceki ilişkimde şahıs beni çok seviyordu, benden çok olduğu aşikardı. değer görmekten üstüme düşülmesinden çok memnundum. ama o kadar çok seviyordu ki kaybetmeme korkusuyla beni hiç tercih etmeyeceğim bir hayata sürükledi benim ruhum duymadan. yalanlardan örülü bi senaryo yaşattı. tesadüfen öğrenmesem çaresizce sürüklenecektim ve evlendikten sonrada çok geç olacaktı. ama bizi bilen kime sorarsanız sorun bu devirde böyle aşk varmı yanıtını alıyordunuz.. demekki çok sevilmek her zaman aranan memnuniyeti getirmiyor aslında. önemli olan başka şeyler var ve daha ön planda bunlar.

bir diğer yönüde şu ki, beni sürüklemesi için yüzde yüz ona sahip olduğumu hisettirmemesi gerek bana. bunu keyfi devam etmeli yani acı çekmek değil dediğim ama onun için garanti gözüyle bakmamalıyım.. çok sevgi insanı güçsüz düşürür, bunu yaşatmamalı bana... benden çoksada sevgisi derecesini dışarıdan anlamamlıyım, ki buda zaten baştada belirttiğim gibi ölçülebilir bişey değil...özetle bana göre mutluluğun anahtarı daha çok sevilmek değil...

ilişkinin boyut değiştirmesine gelince, doğru. benimde düşüncelere dalmam bundan zaten. ama olaylara bakınca ortada şüphe uyandıracak bişey yok. aksine güzel belirtiler var.. erkekler içinde önemli bi aşama bu bence.. acaba karşı tarafın beklentileri yükselir mi, sorumluluğu ve ilişkinin yükü artar mı bissürü soru işareti doğurabilir. ama behlülde bunların izlerini görmedim henüz. bi süre bakmaya devam edeceğim elbette, şimdi benim rahat olmam için herşeyin ielri yönde hareket etmesi gerek yoksa en ufak şeyden nem kaparım. insanın psikolojisi öyle bişey ki, olumsuzluk bulamasanda arıyorsun yada olursa diye aman tedbirler alayım diyorsun.. ama neye karşı alacağımı bulamıyorum ben şu aşamada...

belkide bütün bunlar boşuna, tedbiri kendime alıp daha fazla kafa yormamam gerek:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…