Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

hayır ben erkeğin sevgisi senden fazla olmalı derken, mutluluk formülü olarak sunmadım. :)) mutluluk formülü açık zaten bi sen bi ben bi de... :))

erkek daha fazla severse üzmez, ben sevgiden bunu anlarım. eğer beni daha çok seviyor diyosan ve seni üzmüşse daha fazla sevmemiş demektir bana göre.erkeğin kadını daha fazla sevmesi belki de ilişkiyi kolaylaştırmaktan başka işe yaramaz, e bu da az şey değil. :)

sürekli bir değişim var ilikilerde ve sürekli alışmaya çabalama süreçleri... önemli olan bunları nasıl atlattığımız, atlatırken birbirimize ne kadar yardımcı olduğumuz. anlayışla başlayan ve ilerleyen bi ilişkin var, ve bundan sonrası da gelir düşüncesindeyim.

tedbir konusuna gelince, amaç evlilik. başlıkta bile "...ya sonra?" demişsin. :)) sonrası evlilik olsun lütfen. :) amaç belli olduğuna göre alınması gerekn tedbir de buna yönelik olmalı sanırım.:)

güzel bir gece geçirmişssiniz birlikte bitter :)
bence belli şeyleri yaşamış,insanları az çok tanımış bir insan ilişkisinde daha sağlam,bilinçli adımlar atmak ve karşısındaki insanın gerçek düşüncelerini anlayabilmek için durup yaşadıklarını,paylaşımlarını değerlendirir...
sonuçta lisede yaşanan: ''ay beni sevdiğini söyledi evet evet beni seviyor :) '' diye düşünüp,pembe hayaller kurcak dönemde değilsiniz:)
hani eskiler derler ya bakınca için kaynamalı diye şimdinin elektriği :) eğer gece onun yanında yüzüne bakıp mutlu olduğunu hissettiysen ve bakıp ben bu adama bir ömür bıkmadan yüzüne bakabilir miyim? sorusuna evet diyebiliyorsan, işte o zaman evettir :)
ama tereddütte kalıyorsan,bu mantık birlikteliğidir...
ama ben içinde sadece mantığın bulunduğu,soru işaretleri sorulup kafada durmadan irdelenip,hayatın akışına bırakmak yerine gerilmesi gerekecek bir ilişki görmüyorum...

dediğim gibi asla tamamen senin düşüncelerini,duygularını bilmesini sağlayacak kadar kendini açma.yoksa onun için bu ilişki bir zamandan sonra montonlaşır,sıkar...
aynı senin dediğin gibi ''beni gercekten çok sevdiğini bilmemeliyim diyorsun''
evliliklerden sonra kadının erkeğin kendini bu kadar salması,eski heyecanının kalmamasının sebebide bu çünkü ''artık benim'' düşüncesi yer ediyor insanda...
her zaman flört etmek,kendini tamamen açmamak,zayıf olmamak,zemini kaygan tutup,pişman oluncak şeyler yapmamak en iyisi...

bu ilkleri aşarken birbirimize yardımcı olma konusu gerçekten de önemli bişey. hatta ciddi niyetler taşıyan bi ilişki ise daha sancılı geçebilecek dönemler bunlar. çünkü öylesine bişey olsa belki fazla umursamaz ve düşünmeden geçersin bişeyleri.. zaten fazla da bi ilk yaşamaz biyerde tıkanırsın bu durumda.. ama benim için önemi var herşeyi bin kere gözden geçiriyorum.

sonrası evlilik olsun evet, ama bakalım zaman beni ne gibi tedbirlere yöneltecek:)))

gece yüzüne bakarken, yada ona arkamı döndüğümde bana sarıldığın hissederken, yada ben ona sarılırken yatış şeklimi değiştirmek için kıpırdandığım sırada sarılmaya devam edebilmek için bana göre şekil alsığını hissederken çok mutluydum evet.. bana uzun bakışları sırasında hisettiğim şeylerden biri de, yani onun gözlerinde, tanıyor beni.. izliyor... henüz tam içinde değilim. bende onu izliyor ve bakışlarıyla anlattıklarını sanki sesli olarak dinliyor gibi hissediyorum. henüz ona bakarak bu benim kocam olacak bir adam, ömür boyu onunla olabilirim demedim içimde...acaba o neler görüyor gözlerimde?? merak konusu bunlar. henüz birbirimiz için birer gizemiz... aslında herşey daha yeni başlıyor gibi geliyor bana....

ömür boyu onunla olabilirim demedeki kastım beğenmek,o elektırıgı almak...tabikide ömür boyu birlikte olduğun insana bır bakışta tamam budur diyemeyiz.. oda dediğim gibi ilkokul,lisede olur :) sevdiğine sarıldığında onunlayken rahat olmak,kendini güvende hissetmek ve mumkun olsa hep öyle kalmayı istersiniz ya...işte öyle bir duygu benim anlatmak istediğim...
evet sizin ilişkiniz aslında her şeyin başında daha...çok güzel ilerleyen ve bu şekilde devam ederse,ciddi bir şekilde mutlu sona ulaşacak bir ilişki...
öncelerinde bir flört edasında ilerliyordu belkide...
şimdi ikinizinde istedikleri,bu şekilde devam ederse amacının ne olduğu ortada olan, gitgide somutlaşan bir ilişki...

keşke mümkün olsada hep öyle kalsak gerçektende opuyorumnanaktan bak bunu gerçekten çok şiddetli olarak istiyorum. dün ve bugun görüşemedik mesela ama ben çok mutsuz oluyorum göremeyince, ona sarılamayınca.. günde 10 kere konuşuyoruz belkide ama yetmiyor, görmek gerekiyor dokunmak gerekiyor.. şu an yapmam gereken şeyler var ama ben kendimi veremiyorum bi türlü kafamı toparlayıpda..

dün gece de düşünmekten uyuyamadım bi süre.. o geceyi düşünüyorum kafamda herşeyi tek tek defalarca gözden geçiriyorum, takılıp kaldım resmen:)) bide diyorum ki acaba ben böyleysem o nasıldır?? düşünüyor mudur oda benim gibi??

selam kızlar...

takip edenler bilirler ki, behlülün en büyük özelliği kafa karıştırmakta üstüne olmaması:)) son günlerde de buna evlilikle ilgili konular üzerinde devam ediyor.. yani şöyle ki... benim söylediğim alakasız şeyleri o yöne çekebiliyor yada ben hiç farkında olmadan sanki kendim açmışım gibi bana evlilikten bahettirmeyi başarabiliyor.. örnek verebilirim...

geçenlerde yürürken yaptığı bişeyi abimin bi hareketine benzettim, bana dedi ki dikkat et beni ailenden sevdiğin kişilere benzetmeye başladın.. ne demek yani diye sordum, kızlar babaları gibi bi koca ararlar buda ona yakın dedi.. ne alaka ise!!! mesela bu oldukça dolaylı bir yaklaşım.. arada bu tarz örnekler yaşadıktan sonra dünkü konuşmalara geliyorum. ve biz 2 gündür göremedik birbirimizi, sadece konuşuyoruz.. konu nereden geldi cidden hatılamıyorum. diyorum ya ben farketmeden oluyor bunlar.. evlenmek kolay ne varki bunda dedi. bende karar vermek mi uygulamak mı dedim.. uygulamak, yani bugun karar versek 15 gün sürer düğün vs. bitmesi dedi.. ben şu kadar rakamlık bi düğün yapabilirim, bütçesi belli dedi.. (rakamda bi hayli fzla) zaten sende gözü yükseklerde bi insan değilsin, onuda isterim bunu da isterim demezsin belli dedi.. (bide biliyo yani ben ne isterim ne istemem!!) bide evin içini yaparım hemen dedi. ama o evlendikten sonrada devam edebilir nasılsa... bu kadar kolay işte dedi. ben tabi gülerek vede ciddiye almadan dinliyor vede arada esprili yorumlar yapıyorum..

sonra uyumadan önce bir kez daha konuştuk. napıyorsun diye sorunca aldığım yanıt beni şaşırttı. evin planlarını çizmeye başlamış.. mutfaktan başladım bu gece onu bitiririm dedi... şu evi bi an evvel yapmak istiyorum dedi..

bi ara bende ona şunu söyleme ihtiyacı hissettim. biz böyle espriler yapıp birbirimize laf çarpıtıyoruz falan ama yanlış düşünme dedim. insanın psikolojisi gereği kafaı bişeye takmışsa dilindedir devamlı, ben espri yapıyoruz diye rahat konuşuyorum yani böyle bişey yok dedim.. yo öyle düşünmüyorum, sonuçta bu iki insanın kararıdır, bi tanesinin tek başına istemesi yada kafaya takmış olması bişey değiştirmez dedi.. öyle ama sıkıntı yaratır tek taraflı istek dedim... böyle bi sohbette geçti..

şimdi ben neden bunları konuştuğumuzu hiç anlamış değilim.. kafam darmadağın zaten... yorum yapabilen varsa bekliyorum merakla:)

kesinlikle kafa karıştıcı bi erkek bu behlül. sositososito inan ki okurken iki uca da kaydı fikirlerim.

aynı benimki gibi. ya da bi başkasınınki gibi. erkekleri bu hale biz mi getiriyoruz acaba? akannehir bizi anlamaya çabalıyolar belli bi yaşa kadar, sonra anlayamayınca her şarta uygun davranmayı öğreniyolar ve kayış kopuyorrrrr! :1ninca: sonra da biz oları anlayamıyoruz. lmaz: benimki ben de benimkine bihruz bey diyim bari de karışmasınlar, huylar da aynı gibi çünkü sırnaşık şey bihruz bey bugün o kadar uçta iki mesaj verdi ki mesela, yaşadıklarının aynısının tıpkısının hafif versiyonu. :))))) artık ifade yeteneğime zarar veriyorlar bunlar. Çok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile3

bana kalırsa iki senaryo var: evlilikle ilgili fikirleri o kadar flu ki bu konuda espri yeteneği çok gelişmiş. ya da evlilik düşünüyor ve bunu somutlaştırma çabalarına girişmeye çalışıyor. bana kalırsa ikincisi.

bi şey sorucam, neden iki gündür görüşmüyosunuz? dışarıda da görüşmek için bahaneler bulmalısınız bence. ilk günlerdeki gibi. :icecream:

senin yorumlarını bekliyor belki.. düşüncelerini :)
belkide seni tartmak istiyor,behlül birdaha evlenmek kolay dediğinde evlenmek kolayda sağlam temellere dayanacak,ömür boyu sürebilcek bir evlilik olması önemli diye cevap ver...
eminim bu onun hosuna gidecektir...
birde neden evin planını çizdiğini sor şakavari evleniyor musun? hayırdır de :)

iki uca da kaydı diyorsun ya, işte bu çok önemli.. yani kafa karışır da bu kadarmı karışır??? herşeyin bi dengesi var ama değil mi akannehir

belkide biz bu hale getirdik.. çünkü erkeklerde de kullanılma korkusu var esasında. yani bu kişi sırf evlenme ideali için mi beni istiyor, yada birtakım imkanlar mı onu cezbediyor, yada seviyor gibi görünüyor ama bigün bırakır gider mi korkusu.. ve erkekler kadınlara göre çok daha güçsüz, bir kadın acıya daha dayanıklı ama erkek öyle değil. toparlanması da çok uzun sürebiliyor üstelik.. o yüzden artık yoğurdu belkide daha çoküfleyerek yiyorlar:)))

(bizim gibi kaymaklı yoğurdu bulmuşlar da...kaydirigubbakcemile3 ) evlilik fikirlerini somutlaştırma çabası içinde demişsin ya, olabilir belkide. benim fikirlerim bişeyleri yerine oturtacak kafasında belkide. ama bu konuda iş ciddi cümlelere gelince hep henüz erken olduğunu belirtecek şekilde konuşuyor. ondan sonrada ben sanki istiyorum oda dur daha bekle der gibi oluyor... bunuda bilerek yapıyor olabilir belik.. ihtimal vermekse olay, herşeye ihtimal verilebilir:))) kafayı yedirten de bu ya zaten..

iki gündür görüşmememizin nedeni ise bendim. hem ders çalışmam gerekiyor hemde karar vermiştim birkaç gün görüşmeyelim diye.. dün birlikte dışardaydık, güzel bir yemek yedikten sonra eve geçtik. evde bana çizdiği mutfağı gösterdi biraz üzerinde oynadık. birde şu an çalıştığı başka bir ev projesinin çizmlerini gösterdi. zaten benim saatim doldu vede sonra eve geldik. bu arada yaptığı esprilerin hemen hemen yarısında sen şimdi babanı ara, gelmiyorum de... yada şimdi sen yarın eşyalarını topluyosun, buraya geliyosun tarzında söylemler vardı... özlemiş beyefendi.. hihoyyyt

haha, iyi fikir.. hayırdır, evlenmeye karar verdin galiba, kimlerdenmiş bakalım gibi geyikler yapabilirim.. bakalım napıcak.. ama ben sana söyleyim, benim amacımı hissedip ipleri eline alıp sonunda o beni deli eder muhtemelen:))) behlülü tanıyorsam yani yapacağı budur. ama olsun ben genede deneyeceğim..

ciddi konuşulduğu bi seferindede belkide sani onunla olacak bi evlilikten değilde genel konuşuyor gibi yorumlar yapabilirim evet.. sonuçta bu konudaki görüşümü pekde bilmiyor esasında...

evet katılıyorum bitter erkekler bu konularda daha güçsüz oluyorlar...
birde karşında kadınları iyi tanıyan bir erkek olunca kafa karıştırmasıda normal:)
bayanında yapması gereken naz naz bir cilve derim ben sana :)

selam kızlarrr...

bu akşam ben direk eve geldim, behlülle buluşmak yerine ders çalışmalıydım çünkü.. birkaç gün önce olan bir olayın konuşması geçti aramızda.. ama başa dönemem gerek ki anlaşılabilir hale gelsin...

bir süredir arkadaşlarımdan sözlü olark bazı haberler geliyordu.. facebookda seni bilmemkim gördü, beğendi.. seni sordu sevgilisi var dedim, hayır yok görünüyor dedi vs.. gibi konuşmalar. üzerine bide mesajlar geldi farklı şahıslardn. bende dedim ki, bari ilişkim olduğu bilgisi görünsün. neyse ayarladım... o gün behlül bunu görünce bana dedi ki oo ilişkin hayırlı olsun.. bende nasıl yani sanki içinde sen yok musun demiştim.. bilmem görünmüyor deyinde ce biraz gücendi sanıp onun ismini ayarladım ama bi türlü onaylamadı ve görünmedi.. sinir olsamda bişey sormadım.. 3 gün geçti sanırım üzerinden, merak ettim ama umursamazlıktan geldim..

bugun geçen konuşmaya geliyorum şimdi:)) aradı beni görmüş mesajı. ben onu onaylayamam yalnız dedi. neden dedim, erkek kardeşim ve bi iki arkadaşım o sayfayı kullanıyorlar dedi falan bana saçma gelen, bir bayan olarak hiç anlayamacağım bişeyler anlattı, sonrada bazı şeyleri açıklamak zor aslında biliyorum sence anlamsız dedi.. bende herneyse sen gücendin sandığım için bunu yaptım benim amacım sadece biriyle birlikte olduğumun görünmesi dedim.. ne dedi biliyo musunuz?? " orda görüneceğine evlenelim, nüfus cüzdanında görünsün" delikafadulden bi an kaldım tabiki... dedim ki ne kadar basit senin için.. tabi öyle ne var ki evlenmekte, dedim ya sana 15 gün dedi.. sonra blair'in sözleri aklıma geldi.. evet uygulamak kolay ama karar vermek bu kadar basit mi yani, öyle olacağına evlenelim tabi yani, tavuk yicemize balık yiyelim der gibi:)))) oda elbette basit değil karar vermek, ama sen benim hayatımda çok önemli birisin dedi.. dedim ki, bak hep böyle şeyler diyorsun, bi gün tamam dicem, geri adım da atamayacaksın (yada atarsan da çok kötü olacak göreceksin gününü) evleniceksin bi anda dedim. beni evlilikle mi korkutuyorsun yai, korkacağımı mı düşünüyorsun bundan dedi.. daha korkutucu ne var, bütün hayatı bu bi insanın dedim. senle olunca hayatımı riske mi atarım dedi.... derken biyere geldi ve arayacağım seni şimdi kapatmam gerek dedi.... ve bu olay kısa bi süre önce oldu, tekrar konuşamadık henüz....... ah behlül ahhhh, nereye varmak istiyorsun!!!!!!!!!!!

ne demek oluyo bu şimdi seni facebookda sevgılım olarak gösteremem ama nufus cuzdamında eşim olabilirsin...
temkinli davran bitter sana karşı net olmadıkca sende yaklaşma...

günaydın kızlar... yazdıklarınızı bende düşündüm.. yani ne alaka, neden görünmesin vs. gizlemek istediği bi durummu, nedir bu gizem??? ama iki tane fikrim var bu düşüncelerin sonucunda..

birincisi bu konuyu da evlilik olayına getirmek için cümleyi o yönde kurdu. yani görünmesi ise isteğin bunu olabilecek en görünür şekle getirelim.. kabul etmek lazım ki iyi bir cümle kurulumu. nitekim o anda donup kaldım... yani hem görünmesini istemeyip hemde bana alakasız bişeyler anlatsaydı, gizlemek istemesini çok kötü bulabilirdim. ama öyle bişey diyor ki evlilik bu, yani gizlenmekle alakası olmayan bi durum..

ikincisi ise bütün çevresiyle tanışıyor olmam. her ortama birlikte girmemiz, telefonda soranlara o an benle olduğunu söylemesi, hatta bütün aileyi bile tanıyor olmam vede benim arkadaşlarımın arasına girmesi.. dahası dışarıda alışveriş merkezlerinde vs.. birlikte görülebilecek heryerde elele geziyor olmamız... yani bunlardan hiçbirinin gizlilikle ilgisi yok... yanılıyor muyum???

ama elbette bu konuyu açıklığa kavuşturmayı istiyorum sadece tek rahatsız eden şey, ben bu konuyu çok önemseyen biri değildim.. face de görünsün bilmemne, ilan edelim şudur budur.. ama şimdi buna çok hevesli ve kafayı takmış gibi oldum malesef.. liseli kızlar gibi...

ilişkisi olduğu halde ve bunu herkes gördüğü halde orada ilişkisi varı seçemeyişi, beraberliğini ciddiye almadığını gösterir. demek ki onun için orada işaretlenecek ilişki türü evlilik. bakış açısının bu olması iyi güzel ama kırıcı yönleri ortaya çıkmaya başlamış behlül ün. ben olsam bir başkasının mesela eski sevgilisinin inadına yapıyor gibi görünmek istemediğini düşünürdüm. ve o istese bile o butonu kaldırırdım.

bence ilgini azalt bitter. onlarsız daha kolay yaşanıyor inan bana. :) bunu düşünerek kendini her daim güçlü hissedebilirsin.

eski sevgilisi onun oradaki aktivitelerini göremez, listesinde değil. ama eskisi zaten bizi biliyor, tanıyanlardan haber çoktan gitmiş bile.. benim kaldırmama gelince orda bi var bi yok görünmek de istemiyorum yani, benimde bissürü arkadaşım var. şimdi biçok soru vs.. uğraşmak istemiyorum.. offf nereden sardım bu işi başıma???

kırıcı yönlride çksın, çıksın ki tanıyabileyim onu.. diğer türlü biriyle birlikte olmayı herkes ister.. toz pembe değil hayat her zaman, tanımak için her yönünü görmek gerek bence. ama tabi bunun gizemini çözmem lazım, o ayrı bi konu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…