- Konu Sahibi bitterlemon
-
sürekli bir değişim var ilikilerde ve sürekli alışmaya çabalama süreçleri... önemli olan bunları nasıl atlattığımız, atlatırken birbirimize ne kadar yardımcı olduğumuz. anlayışla başlayan ve ilerleyen bi ilişkin var, ve bundan sonrası da gelir düşüncesindeyim.
tedbir konusuna gelince, amaç evlilik. başlıkta bile "...ya sonra?" demişsin. :)) sonrası evlilik olsun lütfen. :) amaç belli olduğuna göre alınması gerekn tedbir de buna yönelik olmalı sanırım.:)
güzel bir gece geçirmişssiniz birlikte bitter :)
bence belli şeyleri yaşamış,insanları az çok tanımış bir insan ilişkisinde daha sağlam,bilinçli adımlar atmak ve karşısındaki insanın gerçek düşüncelerini anlayabilmek için durup yaşadıklarını,paylaşımlarını değerlendirir...
sonuçta lisede yaşanan: ''ay beni sevdiğini söyledi evet evet beni seviyor :) '' diye düşünüp,pembe hayaller kurcak dönemde değilsiniz:)
hani eskiler derler ya bakınca için kaynamalı diye şimdinin elektriği :) eğer gece onun yanında yüzüne bakıp mutlu olduğunu hissettiysen ve bakıp ben bu adama bir ömür bıkmadan yüzüne bakabilir miyim? sorusuna evet diyebiliyorsan, işte o zaman evettir :)
ama tereddütte kalıyorsan,bu mantık birlikteliğidir...
ama ben içinde sadece mantığın bulunduğu,soru işaretleri sorulup kafada durmadan irdelenip,hayatın akışına bırakmak yerine gerilmesi gerekecek bir ilişki görmüyorum...
dediğim gibi asla tamamen senin düşüncelerini,duygularını bilmesini sağlayacak kadar kendini açma.yoksa onun için bu ilişki bir zamandan sonra montonlaşır,sıkar...
aynı senin dediğin gibi ''beni gercekten çok sevdiğini bilmemeliyim diyorsun''
evliliklerden sonra kadının erkeğin kendini bu kadar salması,eski heyecanının kalmamasının sebebide bu çünkü ''artık benim'' düşüncesi yer ediyor insanda...
her zaman flört etmek,kendini tamamen açmamak,zayıf olmamak,zemini kaygan tutup,pişman oluncak şeyler yapmamak en iyisi...
ömür boyu onunla olabilirim demedeki kastım beğenmek,o elektırıgı almak...tabikide ömür boyu birlikte olduğun insana bır bakışta tamam budur diyemeyiz.. oda dediğim gibi ilkokul,lisede olur :) sevdiğine sarıldığında onunlayken rahat olmak,kendini güvende hissetmek ve mumkun olsa hep öyle kalmayı istersiniz ya...işte öyle bir duygu benim anlatmak istediğim...
evet sizin ilişkiniz aslında her şeyin başında daha...çok güzel ilerleyen ve bu şekilde devam ederse,ciddi bir şekilde mutlu sona ulaşacak bir ilişki...
öncelerinde bir flört edasında ilerliyordu belkide...
şimdi ikinizinde istedikleri,bu şekilde devam ederse amacının ne olduğu ortada olan, gitgide somutlaşan bir ilişki...
kesinlikle kafa karıştıcı bi erkek bu behlül. sositososito inan ki okurken iki uca da kaydı fikirlerim.
aynı benimki gibi. ya da bi başkasınınki gibi. erkekleri bu hale biz mi getiriyoruz acaba? akannehir bizi anlamaya çabalıyolar belli bi yaşa kadar, sonra anlayamayınca her şarta uygun davranmayı öğreniyolar ve kayış kopuyorrrrr! :1ninca: sonra da biz oları anlayamıyoruz.lmaz: benimki ben de benimkine bihruz bey diyim bari de karışmasınlar, huylar da aynı gibi çünkü sırnaşık şey bihruz bey bugün o kadar uçta iki mesaj verdi ki mesela, yaşadıklarının aynısının tıpkısının hafif versiyonu. :))))) artık ifade yeteneğime zarar veriyorlar bunlar. Çok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile3
bana kalırsa iki senaryo var: evlilikle ilgili fikirleri o kadar flu ki bu konuda espri yeteneği çok gelişmiş. ya da evlilik düşünüyor ve bunu somutlaştırma çabalarına girişmeye çalışıyor. bana kalırsa ikincisi.
bi şey sorucam, neden iki gündür görüşmüyosunuz? dışarıda da görüşmek için bahaneler bulmalısınız bence. ilk günlerdeki gibi. :icecream:
senin yorumlarını bekliyor belki.. düşüncelerini :)
belkide seni tartmak istiyor,behlül birdaha evlenmek kolay dediğinde evlenmek kolayda sağlam temellere dayanacak,ömür boyu sürebilcek bir evlilik olması önemli diye cevap ver...
eminim bu onun hosuna gidecektir...
birde neden evin planını çizdiğini sor şakavari evleniyor musun? hayırdır de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?