- Konu Sahibi bitterlemon
-
eski sevgilisi onun oradaki aktivitelerini göremez, listesinde değil. ama eskisi zaten bizi biliyor, tanıyanlardan haber çoktan gitmiş bile.. benim kaldırmama gelince orda bi var bi yok görünmek de istemiyorum yani, benimde bissürü arkadaşım var. şimdi biçok soru vs.. uğraşmak istemiyorum.. offf nereden sardım bu işi başıma???
kırıcı yönlride çksın, çıksın ki tanıyabileyim onu.. diğer türlü biriyle birlikte olmayı herkes ister.. toz pembe değil hayat her zaman, tanımak için her yönünü görmek gerek bence. ama tabi bunun gizemini çözmem lazım, o ayrı bi konu..
günaydın kızlar... yazdıklarınızı bende düşündüm.. yani ne alaka, neden görünmesin vs. gizlemek istediği bi durummu, nedir bu gizem??? ama iki tane fikrim var bu düşüncelerin sonucunda..
birincisi bu konuyu da evlilik olayına getirmek için cümleyi o yönde kurdu. yani görünmesi ise isteğin bunu olabilecek en görünür şekle getirelim.. kabul etmek lazım ki iyi bir cümle kurulumu. nitekim o anda donup kaldım... yani hem görünmesini istemeyip hemde bana alakasız bişeyler anlatsaydı, gizlemek istemesini çok kötü bulabilirdim. ama öyle bişey diyor ki evlilik bu, yani gizlenmekle alakası olmayan bi durum..
ikincisi ise bütün çevresiyle tanışıyor olmam. her ortama birlikte girmemiz, telefonda soranlara o an benle olduğunu söylemesi, hatta bütün aileyi bile tanıyor olmam vede benim arkadaşlarımın arasına girmesi.. dahası dışarıda alışveriş merkezlerinde vs.. birlikte görülebilecek heryerde elele geziyor olmamız... yani bunlardan hiçbirinin gizlilikle ilgisi yok... yanılıyor muyum???
ama elbette bu konuyu açıklığa kavuşturmayı istiyorum sadece tek rahatsız eden şey, ben bu konuyu çok önemseyen biri değildim.. face de görünsün bilmemne, ilan edelim şudur budur.. ama şimdi buna çok hevesli ve kafayı takmış gibi oldum malesef.. liseli kızlar gibi...
bence iyi bir kurulum diil.. yani evliliği gündeme getirmek için senin ilişki davetini kabul etmeyip, sen neden diye sorunca da pat diye evliliği öne sürmek bana fazla dolambaçlı geldi.. bu kadarına gerek yok..
senin ilişki durumu hamlen ne yazık ki biraz erken olmuş.. hep temkinli ol demiyo muyuz? bence onu ordan kaldır.. zaten o kabul de etmediyse neden sadece sende gözüksün ki? bir tek sen mi başı bağlı gözükeceksin? yok öle..
behlül zaten ikide bir evlilikle ilgili cümleler kurup duruyor. ilgili yada ilgisiz... defalarca da yazdım bunu bilirsin hepsini.. dolayısıyla nereye varmaya çalıştığını bilmiyorum. gelsin adam gibi teklif etsin de diyemiyorum ki daha çok erken.. yani evliliğe gitsin istiyorum elbette ama zamanında olmalı hepsi.. şu an gelse ben nasıl evet derim, diyemem gibime geliyor... ama bu şeklide hoş değil ki, devamlı ağızda gevelenen bir konu...
kızlar, o bilgiyi görüntüden kaldırdım kendi sayfamdada. iptal etmedim ama gizli durumda şu anda sadece. yani kendimi bu duruma nasıl soktum cidden şaşkın haldeyim.. erken yada geç düşünmemiştim açıkçası, sadece sağdan soldan haberler gelmesine sinir olduğum için ilişkisi var yaprım. aslında bunun behlüllede bire bir ilişkisi yoktu. zaten kendisi de facebooka o kadar nadir aralıklarla girer ki.. pek ilgisi yoktu. dolayısıyla bu raddeye gelebileceğini düşünmemiştim..
şimdide fiyonkcuğum, senin dediğin gibi.. konuyu kapamak isterdim ama öyle bi hale geldi ki bunu çözmem şart.. ki bugun konuşmak niyetindeyim.. ama amacını cidden tahmin edemiyorum. sadece ilişkiyi sırtlamaya hazır değil yorumunu buradan çıkartsak bile uygulamada birlikte yaşadığımız o kadar çok şey varki aksini gösteren... yani bir tek bu gelişmeyle bu sonuca varmak da istemiyorum..
sizce bugunku nasıl bir konuşma olmalı, neler demeliyim... yazarsanız çok sevinirim, sıkışsın biraz köşeye behlül bey!!!
haklısın yani, olayın büyüsünü kaçırmamak gerekir.. ne kdr oldu şimdi tam olarak?
asminciğim, behlüle göre düğün kolay.. diyor ki nolucak, bugün karar versen 15 gün sonra düğün yaparız.. 440-50 bin tl masraf gerekir, düğün yerini seçeriz zaten herşeyi organize ederler.. sen gelinliğini seçeceksin, hazır olucak zaten zaman almaz.. ev de hazır, içini yapmayı beklememiş oluruz onuda evliyken yaparız diyor..:)))) kafada bitmiş olay yani...
ben geldim.
bir düğünün ilk olarak rakamlarla ifade edilmesini yanlış buluyorum. gerçekçi değil. daha sen ne demek istediğini anlamamışken evlilik için somut adımlar yerine düğün masrafının konuşulmasını doğru bulmuyorum.lmaz: evlilik vaattleriyle ilişki yürüttüğünü düşünüyorum, bu vattler konusunda uzmanlaşmış olduğunu düşünüyorum arkadaşın. mirmirmirmir
köşeye sıkışarak ilişki durumunu onayladığını düşündürdü bana davranışları. bu da eksi puan. :umursamaz:
ayrıca bi sorum olucak; behlül şarabı ne sıklıkta içiyor? :kedi: sırnaşık şey
bu konuya olumsuz şeyler yazmak istemediğim için bir daha yazmıyacağımı beyan eder, fikirlerimi son olarak belirtmek isterim. naniknanik dileğim bahsettiğim olumsuz noktalarda haksız çıkmamdır. şakkıdı a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?