Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

her şey zamanla belirleşecektir,oturacaktır,anlaşılacaktır...
ama sen yinede kendını ağırdan sat,o seni çözmek için uğraşsın canım kaydirigubbakcemile

kulağına gitmesi ayrı bir şey, görünmesi ayrı. mesela dedim zaten, başkalarından da çekiniyor olabilir. ilişkisini henüz sırtlanamamış bu belli.

o zaman senin ilişkin var onun yok görünsün, bu durumdan o rahatsızlık duyana kadar. :tomato: konuyu kapat diyeceğim ama şu aşamada büyük önem arz ediyor.

yaşam biçimine göre değişir aslında bunun nedeni. ve biz bekar bir erkeğin yaşam biçimini onun hayatını tam olarak paylaşmadan asla anlayamayız.

bence iyi bir kurulum diil.. yani evliliği gündeme getirmek için senin ilişki davetini kabul etmeyip, sen neden diye sorunca da pat diye evliliği öne sürmek bana fazla dolambaçlı geldi.. bu kadarına gerek yok..

senin ilişki durumu hamlen ne yazık ki biraz erken olmuş.. hep temkinli ol demiyo muyuz? bence onu ordan kaldır.. zaten o kabul de etmediyse neden sadece sende gözüksün ki? bir tek sen mi başı bağlı gözükeceksin? yok öle..

kızlar, o bilgiyi görüntüden kaldırdım kendi sayfamdada. iptal etmedim ama gizli durumda şu anda sadece. yani kendimi bu duruma nasıl soktum cidden şaşkın haldeyim.. erken yada geç düşünmemiştim açıkçası, sadece sağdan soldan haberler gelmesine sinir olduğum için ilişkisi var yaprım. aslında bunun behlüllede bire bir ilişkisi yoktu. zaten kendisi de facebooka o kadar nadir aralıklarla girer ki.. pek ilgisi yoktu. dolayısıyla bu raddeye gelebileceğini düşünmemiştim..

şimdide fiyonkcuğum, senin dediğin gibi.. konuyu kapamak isterdim ama öyle bi hale geldi ki bunu çözmem şart.. ki bugun konuşmak niyetindeyim.. ama amacını cidden tahmin edemiyorum. sadece ilişkiyi sırtlamaya hazır değil yorumunu buradan çıkartsak bile uygulamada birlikte yaşadığımız o kadar çok şey varki aksini gösteren... yani bir tek bu gelişmeyle bu sonuca varmak da istemiyorum..

sizce bugunku nasıl bir konuşma olmalı, neler demeliyim... yazarsanız çok sevinirim, sıkışsın biraz köşeye behlül bey!!!

behlül zaten ikide bir evlilikle ilgili cümleler kurup duruyor. ilgili yada ilgisiz... defalarca da yazdım bunu bilirsin hepsini.. dolayısıyla nereye varmaya çalıştığını bilmiyorum. gelsin adam gibi teklif etsin de diyemiyorum ki daha çok erken.. yani evliliğe gitsin istiyorum elbette ama zamanında olmalı hepsi.. şu an gelse ben nasıl evet derim, diyemem gibime geliyor... ama bu şeklide hoş değil ki, devamlı ağızda gevelenen bir konu...

haklısın yani, olayın büyüsünü kaçırmamak gerekir.. ne kdr oldu şimdi tam olarak?

canım biraz daha gerçekçi olmalısın kendine karşı, onunla beraberliğini kabullenmemiş olsan neden işaretleyesin? bunu herkes bilsin istemekte de haklı olabilirsin ama zaten ben her aşamada sana çok erken çok erken demiştim. :umursamaz: ve yine diyorum, sen ne konuşmak istersen iste, onunla romantik bir akşam yemeğine (veya benzeri bi etkinlik:))) hazırlanıp gittikten sonra, o sana kendi istediğini düşündürmeyi başaracaktır.

yazdıklarından olayların hep olumlu kısımlarını seçmeye ve o kısımları vurgulamaya çalıştığını görüyüruom ama bu durum seni gerçek dışı biri yapar. onun yanında olursun ama aslında yoksundur.

bana kalırsa cumartesi buluşması değil de mesela, hafta içi bi öğle yemeğinde konuş bunları, anlatabiliyo muyum? çünkü eğer bu olumsuzlukları konuştuğun halde bi de üstüne ikna olursan seni hiçe sayacak.

çok mu acı konuştum? bence değil.

bence direk düşüncelerini yüzüne söyle.madem senin düşüncelerinle ilgili yorumlar yapabiliyo açıkca söyle bana facebookta ilişkimizin olduğunu göstermek istememen ama arkasından evlilik konuşman çok saçma mantıksız geliyor de...
özellikle bundan bahsederkende ses tonun yüksek ya da heyecanlı,telaşlı olmasın.sakin,hafif vurgulamalı,birazda üzgün ama kendinden emin bir şekilde konuş ve senin aklını daha fazla karıştırmasına izin verme...
bu durumun hoşunada gitmediğini açıkca belli et,gerekirse mesafe koy biraz,surat yap.
eminim seni tavlamak için o kadar inceliği yapan adam,bu durumuda düzeltmek için senin nazını çekecektir...

kızlar bugun saat 3 gibi behlül beni aldı, normalde sinemaya gitme planımız vardı. fakat annanesi börek vs. güzel şeyler yapmış ve beni davet etmiş.. dolayısıyla tabiki onlara gittik. gittiğimizde annesi de vardı. çok güzel karşıladılar, annesi beni görünce ooo fıstığım gelmiş dedi ve çok şıksın çok güzelsin diye iltifatlar yağdırdı bana:)) ağzım kulaklarımdaydı tabiki... sohbet ettik baya bi, yenildi içildi.. bu arada babasıda geldi. annesi beni al diye çağırmıştı, yukarı çıktı ve oda bi çay içti oturup. babasıyla daha bi mesafeliyiz ama fena değil genede sanırım bir babayla ilişki olarak..

bu arada behlül annesiyle annanesini kaldırmamak için elinden geleni yapıyordu.. serviz vs.. baya ilgiliydi.. bende bi ara yardım edeyiim bari sana dedim, otur lütfen sende, 2ydi 3 oldunuz dedi, güldü herkes..sonra anne babası gitti, annanesi de kendi işleriyle ilgilenmeye başladı.. benimde aklımda bu konu var tabiki.. ve nihayet fırsat oldu. bi yandan da kafamdan bu güzel ortamı bozmasammı diye düşünceler geçiyordu. ama kararlı davranacağım dedim. ve şu facebookla ilgili açıklamaların bana çok anlamsız geldi. neden bu tarz bişeye gerek duyduğunu açıklar mısın dedim..

bu arada ikili koltukta birbirimize dönük oturuyoruz.. gülümsedi bana.. o sırada içerden annanesi seslendi, kalkıp baktı ve elinde bi şarap şişesiyle döndü. odasında duruyormuş annanesi bi kadeh alıp bize yollamış.. kadehleri doldurdu behlül. birini bana verdi, tekrar oturdu yanıma.. yine kaldığı yerden devam etti gülümsemesine... gerçekten de senin için önemli olduğunu şimdi anlıyorum dedi.. kendisinin face e bakış açısını anlattı. saçma bulduğunu, eleştirdiği bütün noktaları anlattı. bende ona haklı oalbileceğini ama bi kere hamle yapınca kendisinin bunu karşılıksız bırakmasının kafa karıştırıcı olduğunu söyledim.. kendimin neden görünür hale getirdiğini bi kez daha anlattım. oda sen hayatımın içinde o kadar çok varsın ki, farkında değilsin, ama gerçek hayatımın içindesin. arkadaşlarımın, ailemin.. evimin içindesin. sanal bişey bu bahsettiğimiz ama senin için bunu yapacağım dedi, kalktı telefonunu almak için. evde neti yok, sevmediği için bağlatmıyor, telefonundan bağlandı. mesajı onayladı. ama tabi bu yaptığı bişeyi değiştirmiyor çünkü ben kendi sayfamdan görünürlüğünü kaldırdım:))))) henüz bunu bilmiyor, sadece bunu yapınca dudağıma bi öpücük kondurdu vede kadeh kaldırdı:)))))) bende gülümsedim, bişey söylemedim...

sonrada, ayrıca benim sana söylediğim alternatifi de hiç ciddiye almıyorsun dedi.. neyi diye sordum.. beraberliğimizin nerede görüneceği konusunda söylediklerimden bahsediyorum dedi.. ha anladım, espri yapıyoruz birbirimize işte latife bunlar dedim ve öpmek için ona doğru eğildim.. oda beni tekrarladı, espri yani, latife hepsi... aaah ah!! diye söylendi:))

beni eve bıraktıktan sonra bi arkadaşının doğum günü yemeğine gitti. ben ona eşlik etmedim, ders çalışmam gerek ve geç saate kadar da izin alamam dedim. erken gelmeyi önerdi ama yok sen git dedim. özellikle eve döndüm, aslında ayarlayabilirdim.. şimdide saat başı beni arıyor...

ayrıca bugun evden çıkmadan önce üzerini değiştirdi yemeğe gideceği için. çok şık bi takım giydi vede çok hoş oldu öyle görünce onu acaba yalnız yollamasammı dedim ama... gitti işte( bende bi ara salondan çıkmıştım ve geri dönerken beni elinde fotoğraf makinasıyla bekliyordu. yanına doğru giderken birkaç poz çekti. sonra sarıldı bana, ikimizin resimlerini çekti... tam çıkarken annanesi oo çok şık görünüyosunuz ikinizde, yakışmışsınız iyi eğlencler dedi. behlül ise, ama malesef bayan evine gidiyor, bana eşlik etmiyor dedi....

iyi oldy sana behlül... beni o kadar kızdırdın, düşündürdün.. yalnız kal şimdide:))

himm aslinda aciklamalari guzelmis.. ama evlilik konusunu neden bu kadar agzina doladi bu cocuk anlamiyorum ben.. yarin evlencekmisiniz sanki :)
ama gelismeler guzeel kararli tutumun da guzel canim.. korkma :)

asminciğim, behlüle göre düğün kolay.. diyor ki nolucak, bugün karar versen 15 gün sonra düğün yaparız.. 440-50 bin tl masraf gerekir, düğün yerini seçeriz zaten herşeyi organize ederler.. sen gelinliğini seçeceksin, hazır olucak zaten zaman almaz.. ev de hazır, içini yapmayı beklememiş oluruz onuda evliyken yaparız diyor..:)))) kafada bitmiş olay yani...

evliliği neden bu kadar diline doladığını ise bende anlamış değilim.. iş yerinde hem çok başarılı olan hemde aklına çok güvendiğim biri var.. onun evliliği nasıl oldu vs.. konuşurken bizimkine benzediğini gödüm durumlarının. yani birbirlerini 2 yıldır tanıyorlarmış, uzaktan arkadaşlıkları varmış. sonra çıkmaya başlamışlar ve 5. ayda evlilik kararı vermişler.. bu bayan ban dedi ki 30lu yaşlarda artık teklif için ayaklarına kapanıp romantik akşam yemeği eşliğinde çiçeklerle teklif etmeyebilir her zaman.. bizimki öyle olmadı, bigün otururken senle yaşamak güzel olurdu demiş eşi.. oda bunu yapamayacağını söylemiş.(onlardada durum aynı, kadın aileyle, erkek tek yaşıyormuş o dönem) evet ama nasıl olurdu güzel olmazmıydı deyince tabiki olurdu yanıtını almış.. e olsun mu o zaman demiş ve sonrası gelişmiş... diyor ki ne zaman istediler beni, sonra ben ayaklarıma kapandırtıp teklif ettirdim:))))

bende bu bayana behlülün facebook olayıyla ilgili sözlerini aktardım.. yorumu şu oldu: tamam işte karar veriyorsunuz sizde artık evlenmeye....

yani yoruma açık bi konu ama ben bişeye karar vermiyorum henüz.. en azından farkında olarak...:))))

konuyu konuşup açıklık getirilmesine sevindim...
benım yazdıgım gıbı acık sekılde sormussun rahatsız oldugunu belirtmişsin :)

ben geldim.

bir düğünün ilk olarak rakamlarla ifade edilmesini yanlış buluyorum. gerçekçi değil. daha sen ne demek istediğini anlamamışken evlilik için somut adımlar yerine düğün masrafının konuşulmasını doğru bulmuyorum. lmaz: evlilik vaattleriyle ilişki yürüttüğünü düşünüyorum, bu vattler konusunda uzmanlaşmış olduğunu düşünüyorum arkadaşın. mirmirmirmir

köşeye sıkışarak ilişki durumunu onayladığını düşündürdü bana davranışları. bu da eksi puan. :umursamaz:

ayrıca bi sorum olucak; behlül şarabı ne sıklıkta içiyor? :kedi: sırnaşık şey

bu konuya olumsuz şeyler yazmak istemediğim için bir daha yazmıyacağımı beyan eder, fikirlerimi son olarak belirtmek isterim. naniknanik dileğim bahsettiğim olumsuz noktalarda haksız çıkmamdır. şakkıdı a.s

haftada bir iki kez birlikte şarap içiyoruz..

zaten söylenebilecek yada akla gelecek başka da bi olumsuzluk kalmadı sanırım, ne yazabilirsin ki başka:))))

yok ya çıkardı daha laelaelaelaelae , ama olayı yaşamakta olan birine bu kadar açık sözlü olunca kendimi rahatsız hissediyorum. kendime kızıyorum sonra.

güzel şeyler yazacak olursam yazarım yine. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

işe iyi tarafından bakıyorum o zaman, ve diyorum ki sen güzel bişey yazdığında bu asla ve asla şüphe götürmez bir gerçek olacak ve acaba bile demeden çok mutlu olucam söz vereliniortak

valla ilk okuyunca bana da aynını düşündürttü.. o durumdayken "bitter ben saçma buluyorum işte" diye diretemezdi..

ama bitter sen buna moralini bozma; ancak birilerinin şeytanın avukatı olmsı lazım ki olayı her yönden irdeleyebilelim.. behülün biraz daha test edilmesi gerekiyor gibi bir his var içimde..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…