- Konu Sahibi bitterlemon
-
birlikte yaptıklarımızda benim kafamı karıştırmaya yetiyor. yani hiçbir anlamı olmayadabilir, ama çok derin işaretler de taşıyor olabilir.. mesela onun arkadaşları ve kardeşiyle sinemaya gittik dün.. bir evli birde nişanlı çift vardı.. çıkışta alış veriş merkezindeki mağazalara bakmaya başladık, nişanlılar için alyans, evliler için bebeklerine kıyafet bakıldı ve bizde peşlerinde. onlardan ayrıldık bu sefer birlikte bi ev dekorasyon mağasına girdik.. beğendiklerimizi beğenmediklerimizi konuştuk.. hatta kuyumcudaki tek taşlar hakkında bile yorum yaptık bizbize...tanıdığımdan bu yana da evlilik vede özellikle de çocuk istediğini biliyorum. 33 yaşında ve hayatında sıradaki şeyler artık bunlar...
ne güsel, çok özendim :hulya:
birlikte mutluysanız denemeye değer.
bence evlenceksiniz bana msj at öyle bişey olursa merak ederim ben
aslında keşke sende bi 6 ay tek başına özgür yaşasan dedi..
ne düşünüyor anlamıyorum. yani hayatta her ne pozisyonda olursam olayım onu tercih eder miyim bunun merakı mı?? bu şekilde mi anlamaya çalışıyor.. ama o zaman bin tane alternatifi var ikimiz için de.. önemli olan bulunduğumuz zamanı değerlendirmek değil mi??
aslında bunu demesinin sebebi bence önceki ilişkilerinde bu tür durumların olmamasından dolayı daha rahat yaşayabilmesi..bu durumun ona zor gelmesi.sevgi olunca tabiki zor gelir ama bunun ona zor geldiğini zamanla belirtmesi tuhaf geldi açıkcası 6 ay rahat olsan demesifisfisfis. bu düşüncede bence sen 6 ay rahat olacaksın onunla yaşayacaksın duruma göre evlilik yada buna uygun görmezse sürdüğü yere kadar sürecek...
başta okurken şimdi kapıyı sen açsan vs yi okurken ay ay ne güzel dedim ama sonrası cidden tuhaf geldi
güzel şeyler yazmaya çalışıcam bu sefer: kaydirigubbakcemile3
6 ay beraber yaşayabilirsek ve ben seni iyice tanırsam, yaşamsal beklentilerimizi tam olarak karşılayabileceğimizi anlarsak evleniriz demek istemiş.
tipik bir aslan burcu
bu kadar olurdu yani bi burcun ozellıklerı :)
sence bi aslan burcu olarak behlülün onraki hamleleri neler olacak?? ne yatıyor bu aslanın kalbinde:?? kaydirigubbakcemile3
2 kadehin ardından bazen bi dediğin diğerini tutmuyor dedim... sonrada şu 6 ay yalnız yaşamam meseleside nedir daha önceden halbuki, ailemle olmamdan memnun olduğunu anlatmıştın bana dedim.. evet aslında bi çelişki yoktu onlarda dedi vede her iki konuşmayı yeniden gözden geçirdik. ikisininde sonucu aynı, iki seferinde de beraber olmazdık çıkarımını yapmışız. işte bak, bi çelişki yok dedi. çelişki sadece senin önceden istemediğin bişeyi şimdi istemende o zaman dedim. gülümsedi bu sefer ve dedi ki: senle olamayacağım bişeyi neden isteyim ki, öncesinde nasıl istemiyorsam gene istemiyorum. sadece o an kapıyı çalıp da yanına gelebilsem diye söylemiştim sana bunu... ( bana bişeyleri anlatırken hep haklı olmasından, ve kendinden emin sakince anlatmasından bazen hiç hoşlanmıyorum, ne yapacağımı bilemez hale getiriyor bu durum beni..) sonra yanağıma bi öpücük kondurdu ve ben sana boşuna mı endişe duyma, kafanda cevaplar bulmaya çalışma diyorum, bak kendini boş yere üzüyosun dedi...
sadece ilk yazını okudum diğerlerini okumadım... mutlu olacağına inanıyorsan oda seninle ciddi düşünüyorsa yaşınızda tam evlenme çağına gelmiş sen 29 o 30...
evlilik teklifi geldimi peki gelirse kabul et derim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?