Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

kızlar selam.... oğunluktan dolayı bir süredir hiç giremedim, sizi de göremedim buralarda(

o güzel günün ardından behlülle bidaha buluşamadık. pazartesi günü spor salonu, dün onun olağan salı toplantısı derken geldi çarşamba.. bugunda henüz program belli olmadı. dün behlülün toplantısı vardı ama bende boş durmadım. amcamla aram çok iyidir, bazen dışarı çıkarız beraber. dünde yine ikimiz ve benimde tanıdığım bayan arkadaşlarıyla güzel biyere yemeğe gittik. bu plandan behlülü 5 gibi haberdar ettim, zaten gün içinde belli olmuştu. ve kendisi bana sürekli sorular sordu bütün gün:)) kaçta gideceksiniz, nerede buluşacaksınız, kaçta dönersiniz, o yerin adı neydi.... bin tane soru... acayip tedirgin oldu onsuz yemeğe dışarı çıkıcam diye.. üstelik yanımda amcam olmaına rağmen..

saat 8 gibi restoranda müzik başladı. meğerse fasıl yapıyorlarmış ama müthiş keyifliydi.. bi yandan içkilerimizi yudumlaarken ve koyu bi muhabbet varken aradı beni.. gülme sesleri, müzik var fonda.. siz nereye geçtiniz dedi, sandı ki farklı bi mekana gittik eğlenmeye. aynı yerdeyiz dedim, müzik mi vardı, neden söylemedin bana, neydi oranın adı:)))) neyse kapattık ama saat başı beni aradı.. manasız sorular da sordu. örneğin seni eve bırakacaklar mı diye:)) unutuyorsun ama amcam var yanımda dedim bende ona... sonra kaçta döneceksin diy esormaya başladı. bi türlü anlatamadım ona grup halinde iken saat belirleyemeyeceğimi... sonunda gittim eve neyse, aradım sakince konuşabildik nihayet. saat 11.30du. bende erken geldik iyi oldu dedim. benimleyken 10da gidince geç kaldık diyorsun ama bugun 11.30da erken geldim diyorsun gibi bi tepki verdi... artık gülmeye başladım doğal olarak. dedim ki: hayatım unutuyorsun galiba, yanımda ailemden biri var.. sabah da dönsem garip olmazdı... bozuldu yinede...

sözde kıskanç değil behlül, ama bu durumda daha fazla nasıl kıskançlık yapılırdı bilemiyorum.....

halbuki c.tesi gece o dışarıdayken ben bi tek soru bile sormamıştım:))

valla benim de onu bu şekilde görmek hoşuma gitti, hatta onu daha sık böyle görmek istiyorum diyebilirim:))))

dün yine görüşemedik, ben eve geçmiştim işten, ve onun işi 8de bitti, çıkamadım o saatten sonra. fakat dün akşam çok moralsizdim. bazen insanın üzerinde nedenini bilmediği bi mutsuzluk olur ya, onlardan biri işte.. bide gene görüşemeyince tuz biber oldu.. behlül annesine geçti sonra, eve de gece 11 gibi döndü ama yoldan beni aradı. günü nasıl geçti neler yaptı biraz bahsetti, gidince napıcaksın evde dedim.. keşke şimdi sen olsan evde, kapıyı bana açsan, telefonda özetlediklerimi sana anlatsam uzun uzun, sohbet etsek senle, sende bana anlatsan birlikte uyusak onra dedi.. ben şaşırdım tabi son derece günlük bi konuda konuşurken bi anda bu oldu.. aslında keşke sende bi 6 ay tek başına özgür yaşasan dedi.. buna daha da şaşırdım elbette.. nerden çıktı şimdi dedim.. o zaman hayata bakışın farklı olacak, bana da bakılın farklı olabilir dedi. ne gibi diye sordum. bağımsız ve özgürken ben hayatının neresinde olurum acaba dedi.. bunu yapmadan bilemem, yaşamadığım bi tecrübe hakkında yorum yapamam ama neden bu şekilde dolambaçlı bi yolu seçiyorsun anlamıyorum dedim... çok uzatmadık sonra, bu esnada eve geldi zaten, onra konuşmak üzere kapattık telefonu.

ne düşünüyor anlamıyorum. yani hayatta her ne pozisyonda olursam olayım onu tercih eder miyim bunun merakı mı?? bu şekilde mi anlamaya çalışıyor.. ama o zaman bin tane alternatifi var ikimiz için de.. önemli olan bulunduğumuz zamanı değerlendirmek değil mi??

ne güsel, çok özendim :hulya:
birlikte mutluysanız denemeye değer.
bence evlenceksiniz bana msj at öyle bişey olursa merak ederim ben

ne güsel, çok özendim :hulya:
birlikte mutluysanız denemeye değer.
bence evlenceksiniz bana msj at öyle bişey olursa merak ederim ben

:)) umarım evlilik yorumunu sadece o mesaja kadar okudugun yere göre yapmıyoundur canım:))) çünkü bu behlül binbir çeşit mesaj veriyor insana ve kafasını allak bullak ediyor.... okudun mu herşeyi??

senin geç saatte dışarıya çıkamaman bizim türk toplumumuzda ve birçok ailede yaşanan bir durum...bu yüzden ilişkilerin yüzde 70 inde bir bayan belirli bir saatten sonra evde olması gerektiğini erkekler bilir ve buna göre hareket ederler...
yani her pozisyonda tarzda olursam olayım yine tercih eder miydim diye merak ettiğini sormuşsunuz ya bu düşünceye göre karşılığı bence sizin sanki o buna uyum sağlıyobiliyormuşta o yüzden siz onunla olan bu ilişkiye daha yakın bakıyormuşsunuz o yüzden tercih etmenizde büyük bir etkenmiş gibi oluyor...
aslında bunu demesinin sebebi bence önceki ilişkilerinde bu tür durumların olmamasından dolayı daha rahat yaşayabilmesi..bu durumun ona zor gelmesi.sevgi olunca tabiki zor gelir ama bunun ona zor geldiğini zamanla belirtmesi tuhaf geldi açıkcası 6 ay rahat olsan demesifisfisfis. bu düşüncede bence sen 6 ay rahat olacaksın onunla yaşayacaksın duruma göre evlilik yada buna uygun görmezse sürdüğü yere kadar sürecek...
başta okurken şimdi kapıyı sen açsan vs yi okurken ay ay ne güzel dedim ama sonrası cidden tuhaf geldi

yani bende hala anlamış değilim neden bu fikri geliştirdiğini... ama kastetiği birlikte yaşamak değildi, bunu sordum özellikle. nedense hayatı tanımadığımı vede bu durumun vereceğim kararları çok etkileyeceğini düşünüyor.. onunla olma kararı da buna dahil. ama tabi bazen onun ettiği bi söz bende sandığından daha büyük bi etki bırakıyor.. bunu da anladığı için dün akşamki konuşmamızda benden şunu rica etti: lütfen benimleyken kendini yıpratacak üzecek şekilde düşünme hiçbişeyi.. güvende olduğundan hiç şüphe etme, çıkarımlar yapıp sonuç bulmaya çalışma, sadece rahat ol.. sadece zamanın getirdiklerini izle yeter....

bende ona biz bayanların bunu yapmasının biraz zor olduğunu ve sorularıma genede hazırlıklı olmasını söyledim... ama belkide haklı, fazla irdeliyorum bazen..

tamamen özgür olman hayatı tanımadığın ve bunu bu yüzden irdeliyorsun anlamına gelmez...aslında hayatta birçok şey yaşamış,tecrübe edinmiş bir insan irdeler ki aynı şeyleri birdaha yaşamayım diye...
senn yaptığında bu çünkü bu zamanda güvenilmiyo kimseye.san bu güveni vermeye çalışması çok güzel ama güven demeklede güvenilmiyo...

güzel şeyler yazmaya çalışıcam bu sefer: kaydirigubbakcemile3

6 ay beraber yaşayabilirsek ve ben seni iyice tanırsam, yaşamsal beklentilerimizi tam olarak karşılayabileceğimizi anlarsak evleniriz demek istemiş.

bende bir erkeğin böyle bir şey söylemesinde kesinlikle bunu demek istediğini düşünüyorum...

Bence size gerçekten değer veriyor..Size değer vermemiş olsa niye çevresiyle tenıştırsın. Niye peşinizde dolansın..Size dokunmamakla kendisini beklentili birisi olarak göstermiyor bence..İleriki tarihlerde belli olur..Bekleyip görelim..Zaman her şeye ilaçmış..

herkese elam arkadaşlar... geçtiğimiz bütün hafta içi görüşemeyince, hafta sonumuz da birlikte geçti doğal olarak.. c.tesi pazar boyunca günün erken bi saatinden akşam izin alabildiğim en geç zamana kadar birlikteydik.. c.tesi günü bir süremiz alışverişte geçti.. yılbaşı için elbise ayakkabı vede onada takım elbise baktık ama ikimizde bişey beğenemedik.. akşama doğru ise biyerlerde yemek yiyip yorgun vaziyette ona gittik. neyseki ben hafta içi çıkmadığımdan geç saate kadar izinliydim. fakat tv.de hiçbirşey yoktu izlenecek ve annanesi alman kanalındaki programını izlemek istiyordu.. bizde behlülün odasına geçtik. bi tane film koyup yatağın üzerinde battaniyenin alıtna girdik, filmden bişey anlamadım ama çok güzel bi akşamdı doğrusu:))) film izlerken şarap içiyorduk, ben 2 kadehin ardından bazen bi dediğin diğerini tutmuyor dedim... sonrada şu 6 ay yalnız yaşamam meseleside nedir daha önceden halbuki, ailemle olmamdan memnun olduğunu anlatmıştın bana dedim.. evet aslında bi çelişki yoktu onlarda dedi vede her iki konuşmayı yeniden gözden geçirdik. ikisininde sonucu aynı, iki seferinde de beraber olmazdık çıkarımını yapmışız. işte bak, bi çelişki yok dedi. çelişki sadece senin önceden istemediğin bişeyi şimdi istemende o zaman dedim. gülümsedi bu sefer ve dedi ki: senle olamayacağım bişeyi neden isteyim ki, öncesinde nasıl istemiyorsam gene istemiyorum. sadece o an kapıyı çalıp da yanına gelebilsem diye söylemiştim sana bunu... ( bana bişeyleri anlatırken hep haklı olmasından, ve kendinden emin sakince anlatmasından bazen hiç hoşlanmıyorum, ne yapacağımı bilemez hale getiriyor bu durum beni..) sonra yanağıma bi öpücük kondurdu ve ben sana boşuna mı endişe duyma, kafanda cevaplar bulmaya çalışma diyorum, bak kendini boş yere üzüyosun dedi... ve el ele filmi izlemeye devaö ettik tabi başa almamız gerekti:))

pazar günü ise mümkün olduğu kadar erken buluşup beraber kahvaltıya gittik. nispeten güneşli bi hava vardı, birazda yürüdük. öğleden sonra ona gittik ve bu sefer kendimize iki film aldık.. birde kestane. o kestaneleri fırında yaptı, bir film izledikten sonra ikinciye geçmeden ara verdik. bu esnada evinin banyosu için seçtiği duşu vs. gösterdi bana kataloglarından.. buzdolabını da seçmiş, mutfakta duracağı yeri vede rengini vs. anlattı. hatta bide dizayn edeceği yatağı anlattı ki sormayın.. tabi bütün evi anlattığı için allahtan arada yatak muhabbeti abes kaçmadı..

güzel bi hafta sonuydu, nasıl bitiyor insan anlamıyor bile.. şimdi bi sonrakini iple çekiyorum. farkına vardım ki en güzel zamanlarımız hafta sonları geçiyor...

sence bi aslan burcu olarak behlülün onraki hamleleri neler olacak?? ne yatıyor bu aslanın kalbinde:?? kaydirigubbakcemile3

sadece ilk yazını okudum diğerlerini okumadım... mutlu olacağına inanıyorsan oda seninle ciddi düşünüyorsa yaşınızda tam evlenme çağına gelmiş sen 29 o 30...
evlilik teklifi geldimi peki gelirse kabul et derim.....

aslında behlülün bu açıklamasında bile çelişki var :) bence bir anlık düşünmeden söylenen bir sözdü.içindeki düşünceyi yansıttı.demiş ya işte o an kapıyı acıp yanına gelebilmeyi isterdim o yüzden dedim diye kapıyı açıp yanına gelmesi 6 ay mı sürüyorda bu 6 ayı belirtmiş.:kedi: bence behlül her kelimesini normalde sessizce düşünüp söyleyen biri.her kelimesini düşünerek kullanıyo...arada kaçırdıklarınıda düzeltmesini iyi biliyor...
öncesinde istemiyorsam şimdide istemiyorum demeside tuhaf insan sevdiği insanla beraber olmayı ister.ama zaman belirtmez.tek belirlenen zaman sonsuzluk olur genelde ve bunu istediğini dile de getirir keşke yanımda olsan vs dıye bu çok güzel....ama bunun olamayacağını,şartları bildiği için kabullenir.

öncesinde istemiyorsam şimdi de istemiyorum dediği şey şu: sen yalnız yaşayan biri olsaydın şimdiki gibi bi kişiliğin olmazdı. ve bende o zaman seninle bir arada olmayabilirdim. dolayısıyla ilk konuştuğumuzda aslında yalnız yaşamanı istemem demiştim, şimdide istemiyorum yalnız yaşayan biri olmanı.. çünkü senle olamazdık bu durumda. bende birlikte olmayacağımız şartları istemem..

tekerleme gibi oldu galiba ama anlaşılıyor diye umuyorum:)))

kızlar bu akşam behlülün üye olduğu bir klübün yılbaşı balosu var. eşli bir toplantı ve beni götürmek istediğini söyledi. bende tabiki olur dedim:)) kendi için önemli bir çevre orası, birlikte katılacağımız için çok heyecanlıyım bugun. şık bir otelde yapılacak. dün akşam iş çıkışı hemen gidip bi elbise aldım, işlerimi ona göre ayarladım. akşam olmasını iple çekiyorum şu anda.. nasıl geçecek neler olacak diye....

canım sadece ilk yazı anlatmak için o kadar yetersiz ki şu andaki durumumuzu:)) keşke fırsatın varsa okusan bir kısmını...

bu arada o 34 yaşında. evet evlilik için artık ikimizin de yaşı geldi hakkaten.. ama şimdi pat diye teklif etse naparım emin değilim. şok olurum sanırım ama büyük ihtimal o an hayır diyemem. sonrasında salim kafayla sakin düşününce ise ne yaptım ben diyebilirim, acele ettim derim panik olurum büyük ihtimalle.. ama elbette çok hoşuma da gider... karışık işte:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…