- Konu Sahibi bitterlemon
-
öncesinde istemiyorsam şimdi de istemiyorum dediği şey şu: sen yalnız yaşayan biri olsaydın şimdiki gibi bi kişiliğin olmazdı. ve bende o zaman seninle bir arada olmayabilirdim. dolayısıyla ilk konuştuğumuzda aslında yalnız yaşamanı istemem demiştim, şimdide istemiyorum yalnız yaşayan biri olmanı.. çünkü senle olamazdık bu durumda. bende birlikte olmayacağımız şartları istemem..
tekerleme gibi oldu galiba ama anlaşılıyor diye umuyorum:)))
kızlar bu akşam behlülün üye olduğu bir klübün yılbaşı balosu var. eşli bir toplantı ve beni götürmek istediğini söyledi. bende tabiki olur dedim:)) kendi için önemli bir çevre orası, birlikte katılacağımız için çok heyecanlıyım bugun. şık bir otelde yapılacak. dün akşam iş çıkışı hemen gidip bi elbise aldım, işlerimi ona göre ayarladım. akşam olmasını iple çekiyorum şu anda.. nasıl geçecek neler olacak diye....
katılıyorum sana.. zaten ben hayatımın 4-5 yılında yalnız da yaşadım yani üniv. yıllarımda.. aslında çokda anlamlı gelmiyor dedikleri.
bence erkekler yalnız yaşayan kadınlardan korkuyor. çünkü öyle bir kadın özgür, bağımsız ve daha güçlü olabiliyor. buda bi erkek için korkutucu..
yok bence bitter kendi isteği ile gitmiştir :)))
Bitteeerrrr dün gece geç saatlere kadar okudum hikayeni,zaman zaman gülümsedim kendi kendime zaman zaman kafamda soru işaretleri belirdi,acaba dünyada böle erkekler kaldımı die,yada kaldıysa acaba gerçekmdir yoksa bunun altından bişeymi çıkar diee:sm_confused: çok romantikti bide, benimde sefgilimle ilk tanıştığımız zamanlara gittim geldim,benzer şeyler yaşamıştık bizde:))
genel olarak herşey çok güzeldi film izler gibi okudum hepsini diğer arkdaşların yazdıklarıda gerçekten çok düşündürücüydü çnkü herkesin bakış açısı farklı oluyo bu konularda.. olaylara farklı bakış açılarıyla bakabiliyosun.partnerin hemen hemen herkesin hayalini kurduğu bir erkek tipi,senide çok merak ediorum aslında ikinizi
yani ne bilim kafamdaki filmin kahramanlarını görmek hoş olurdu heralde:)
düğün fotoğraflarnı paylaşırsın artık bizimle:1hug:
bihter herşey daha da güzel olacak zaman lazım yanlızca .inşallah Allah bana da boyle güzel bır ılıskı yaşamayı bırgun yenıden nasip eder.
herşey bi peri masalı kadar güzel:asigim:
Allah nazarlardan korusun sizide aşkınızıda
MAŞALLAH:)) teşekkürler canım ne zamandır yoksun...
behlül gene havaya girdi bakalım evlilik konusunda ve her seferinde daha da şiddeti yükseliyor.. bu periyodlar birkaç kez daha tekrarlanırsa sanırım olacak bu iş:))))
sözkonusu bayan bugune kadar hislerinde hiç yanılmadığını ve yakın zamanda hazırlıklı olmamı söyledi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?