Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

bununla tam alakalı değil ama yalnız yaşayan kadına bakış açısı beni öfkelendiriyor toplumuzdaki. sanki yalnız yaşamak demek eve her gün erkek almakla eşdeğer gibi görülüyor. "yalnız mı yaşıyorsun?"la başlıyor tüm ilişkiler. oysa bu bi ölçüt değil, veinsanlar işlerine nasıl gelirse öyle konuşuyorlar, hele ki erkekler.

katılıyorum sana.. zaten ben hayatımın 4-5 yılında yalnız da yaşadım yani üniv. yıllarımda.. aslında çokda anlamlı gelmiyor dedikleri.

bence erkekler yalnız yaşayan kadınlardan korkuyor. çünkü öyle bir kadın özgür, bağımsız ve daha güçlü olabiliyor. buda bi erkek için korkutucu..

oysa ki bilseler güçlü kadın hayatlarını ne kadar kolaylaştırıp güzelleştirecek... güçlü kadından korkmayan erkekle evlenilir bak. :) zaten seninle güçsüz diye evlenecekse ezmek için "alacağı" aşikar değil midir?

bi karikatür vardı; iki kadın konuşuyorlar arkada da sevgilileri var. kadınlardan biri diyor ki "sen çok güzel, bakımlı alımlı bir kadınsın" diğeri seviniyor sevgilisi de duysun istiyor diğeri devam ediyor "ve de çok zekisin." o zaman bağırıyor kadın "sussss!!" diye. :)))

zeki olduğumuzu düşündüğümüz yönlerimizi veya güçlü olduğumuzu saklamamız mı gerekir? yoksa kadın sadece Hamlet'teki gibi, erkekle beraber olunca aşağılanması şart olan bir "yaratık" mıdır...

imza bugün filozof takılan fiyonk_ buyrunnnnnnnnn

Bitteeerrrr dün gece geç saatlere kadar okudum hikayeni,zaman zaman gülümsedim kendi kendime zaman zaman kafamda soru işaretleri belirdi,acaba dünyada böle erkekler kaldımı die,yada kaldıysa acaba gerçekmdir yoksa bunun altından bişeymi çıkar diee:sm_confused: çok romantikti bide, benimde sefgilimle ilk tanıştığımız zamanlara gittim geldim,benzer şeyler yaşamıştık bizde:))
genel olarak herşey çok güzeldi film izler gibi okudum hepsini diğer arkdaşların yazdıklarıda gerçekten çok düşündürücüydü çnkü herkesin bakış açısı farklı oluyo bu konularda.. olaylara farklı bakış açılarıyla bakabiliyosun.partnerin hemen hemen herkesin hayalini kurduğu bir erkek tipi,senide çok merak ediorum aslında ikinizi
yani ne bilim kafamdaki filmin kahramanlarını görmek hoş olurdu heralde:)
düğün fotoğraflarnı paylaşırsın artık bizimle:1hug:

kızlaaaaaar:))) kimse beni kaçırmadııı:)))

şu geçen 2 gün o kadar yoğunduki anlatamam cidden.... bi türlü yazamadım girip de.. dahası evde bilgisayarım bozuldu ve sadece işten girebiliyorum yapılana kadar:)) aayy nerden başlasammm...

salı gecesi için işten erken çıkıp hazırlandım ve saat 7.30da behlül beni almaya geldi.. saçlarımı sade bir dağınık topuz yaptırdım. elbisem de nefti yeşil tafta üzerine siyah dantelle kaplanmış bir kumaştandı. mini kısa kollu, sade ama çok şık bişeydi. onu siyah ince çorap vede yüksek topuklu süet siyah ayakkabılarla tamamladım. behlül ise bana her zamanki gibi ne renk giyeceğimi sordu vede ona göre bişeyler gimişti:)) kol düğmelerine kadar uyum içindeydi..

karşılaşma anımız geldiğinde yanağıma küçük bi öpücük kondurdu ve tepeden tırnağa bi süzdü, çok güzel olmuşsun dedi.. bindik sonra arabamıza gittik otele.. tabi onun çevresi vede şık ve önemli biyer olduğu için heycanlıydım.. otelin önüne gelip arabayı bıraktık ve girişten itibaren tanışmalar başladı.. sanırım masamıza gidene kadar bi 10 kişiyle tanışmışzdır. sadece bir çifti tanıyordum orada.. vede eskiden tanıdığım birileriyle tasadüfen karşılaştık o kadar.. behlül sık sık birilerinin yanına gidip gelmek zorunda kaldı, ara sıra onu uzaktan bakarken yakaladım:)) bende diğer arkadaşlarının eşleriyle sohbet ettim bir süre. yemek başlayınca artık herkes gibi behlül de masadaydı.. arar ara masanın altında elimi tutuyordu yemek yerken:)) müzik başladı, yemekeler bitti, danslar başladı.. bi süre sonra elimden tuttu beni hadi gel dansedelim diye.. çıktık piste, çok güzel bi müzik vardı, klasik caz parçaları çalıyorlardı. belimden tutup kendine çekti ve kulağıma yavaşça seninle tekrar dansetmek için neden bu kadar bekledim ki dedi:))) sanki kimse yokmuş gibi yanak yanağa dansettik.. 3. şarkıda biraz daha yükselen ritmle birlikte arada beni de çevirerek biraz daha hızlı dansedip yerlerimize oturduk..

saat 11.30 gibi artık kalkma vakti gelmişti benim için.. saten o benden önce farketti saati vede hadi güzelim dedi.. toparlandık, vedalaştık herkesle vede biraz daha kalın ısrarlarına karşı behlül benim eve gitmem gerektiğini söyledi bana hiç söz bırakmadan... 12de evdeydim, ben içeri girer girmez aradı hemen. beni bu akşam ilk gecemize geri götürdün, teşekkür ederim sana. hiç istemesemde bırakmak zorundayım ama ruhum yanında dedi:))))

bnde tabi gece zar zor uyudum, hala yüzümde anlamsız bi gülümseme var:))))

bihter herşey daha da güzel olacak zaman lazım yanlızca .inşallah Allah bana da boyle güzel bır ılıskı yaşamayı bırgun yenıden nasip eder.

kızlar daha bitmedi.... dün ben okula gitmiştim işten izin alıp. okulum şehir dışında (1.5 saat sürüyor) abim de o okulda öğretim görevlisi.. dolayısıyla birlikte gittik. dönüşte ise behlül bizi hep baraber akşam yemeğine davet etti. birde sürpriz bi şekilde dün böyle bi yemek organizasyonu gelişti.. abimin eşi ve bir çift daha vardı. 6 kişi müzikli biyerde yemeğe gittik... baya kanaştı herkes, eğlenceli sohbet dolu bi geceydi.. sonra onlar bizi başbaşa bırakıp gittiler..

bizde çok gecikmeden eve döndük.. benim yanımdan da bi arkadaşına uğrayacaktı, yoldan aradı ve çok alakasız bi konudan bahsederken bi anda ben seni evimde istiyorum dedi bana.. şaşırıp kaldım tabi. ilginç bi istekmiş deyip güldüm ve konu yine değişti... kızlr behlül gene moda girdi sanırım...

az öncede aradı, napyosun deyince adliyeye gidiyorum temiz kapıdı alacağım dedi.. hayrola dedim, bu aralar evlenmeyi düşünüyorum da lazım olur diye alıvereyim dedi:))) ve ben size söylemiştim yine bu esprilere başlayacak diye....

teşekkürler canım yorumların için:))) gerçekten burada birsürü bakış açısı yakalamak mümkün... dengesini iyi kurmak gerek yoksa karışır gider olaylar.. ama ben idare edebiliyorum allahtan, faydası çok oluyor...

emin olabilirsin ki eğer evlenirsek yapacağım ilk şeylerden biri buraya resim koymak olacaktır:)) bakalım o günleri görebilecekmiyz??? bu filmin sonu nasıl bitecek???

herşey bi peri masalı kadar güzel:asigim:
Allah nazarlardan korusun sizide aşkınızıda

MAŞALLAH:)) teşekkürler canım ne zamandır yoksun...

behlül gene havaya girdi bakalım evlilik konusunda ve her seferinde daha da şiddeti yükseliyor.. bu periyodlar birkaç kez daha tekrarlanırsa sanırım olacak bu iş:))))

e olsun artık yani canım evlilik icin hic bir engeleniz yokken neyi bekleyeceksiniz kiyerimseniben
her nekadar kısa süreli bi ilişkiniz olsada öncesinden uzun süreli bi tanışıklığınızda var
evinin dizaynına bile başlamış cocuk bence sende çeyizini hazırlamaya başlasan iyi olur canımkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile2 bana hala şaka gibi geliyor... inanasım gelmiyor bi türlü:)))

daha önce bikere bahsetmiştim burada. işyerinde bi bayan var birlikte çalıştığım. eşiyle ilişkilerinin başlangıcı bizimkine çok benziyor.. onlarda bi sürelik arkadaşlıktan sonra başlamışlar sevgili olmaya.. ve konuşup kararlar almadan, o yola sürüklenmişler.. aynı bizim gibi.. şimdi burada bize şahid oluyor. olaylara, behlülle konuşmalarımıza vs.. bugun dedi ki bana, seninki kesin aklına koymuş.. sonra kendi evlilik süreçlerini anlattı.. hep bu tarz konuşmalar, imalar ve sonra bigün beklemediği bi anda da teklif mahiyetinde bi söz gelmiş.. ama yani o yola girmelerine sebep söz behlülün bana bugune kadar söylediklerinden bile daha dolaylı:))) bende diyorum ki behlüle sorsan belkide diyecek ki ben defalarca sana teklif ettim ama sen kabul etmeye yanaşmadın:))) burda hepimiz bu işe çok güleriz herhalde:))

sözkonusu bayan bugune kadar hislerinde hiç yanılmadığını ve yakın zamanda hazırlıklı olmamı söyledi kaydirigubbakcemile3

behlül adını almaya hak kazanmış olan sevgilin bence çok güzel bir teklifle bu olaya adım atacak canım bak görzemuszemus

sözkonusu bayan bugune kadar hislerinde hiç yanılmadığını ve yakın zamanda hazırlıklı olmamı söyledi kaydirigubbakcemile3

bencede :)))
çok güzel şeyler okuduk yine...
hayırlısı bitter :)
nişan,düğün fotolarını yakında burada göreceğiz sanırım...:Saruboceq::kedi:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…