- Konu Sahibi bitterlemon
-
konuya son yazılanları tersten okudum ve aaa noluyo dedim. kaydirigubbakcemile2 hayırlı olsuna gelcektim az kalsın hediyemi alıp. :))) inşallah o günleri de görücez. periyodik kısmını çok hoş buldum erkeklerin atılımları periyodik oluyor bunu hep düşünmüşümdür, acaba onların da regl dönemleri gibi bi dönemleri mi var çözülememiş? laelaelaelaelae
delikafadulden periyodik regl dönemi gibi evet:)) neye göre, niye bilemiyorum hakkaten ama haklı olabilirsin. bilimsel olarak açıklanamamış bi periyod yaşıyorlar..
biz burada topluca beni evlendiriyoruz fiyonkcum, az kaldı:))) acayip havaya girdik.. aslında ayaklarımın yere basması için bir iki yorum yapsan fena olmaz gib ha ne dersin :uhm:
bana göre behlül, kendini tam toparlayamayan, ne istediğine karar verememiş, rahatlığa çok alışmış bir erkek profili çiziyor. rahatlığın altını çiziyorum çünkü evlilik gerçekten hayatı değiştirecek kökünden sarsacak bir şey...
o yüzden onun şu anki rahatlığına bir de sen, kendi varlığın, ilgin, sevgin, merhametin ve ilişkiye verdiğin emekle, hatta ilişkinin ilerisi için sarf edeceğin çabanın garantisiyle -istekli oluşun da bir garantidir- rahatlık ekliyorsun...
kendini çekmediğin sürece behlül evlilik sözünün kadınlar üzerindeki büyüleyici etkisini kullanmaya devam edecek.
eğer bir gün evlilikten bu kadar fazla bahsetmeyi keserse, bil ki evlenme olasılığınız var demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?