- Konu Sahibi bitterlemon
-
heheyt be!
sen aşıksın arkadaş... :)))) ben de diyorum bu kız neden pollannacılık oynuyor. :)))) neden aklıma gelmez ki, hay Allah... :)
her hareketinden etkileniyorsun, her şey gözünde anlamlara bürünüyor, işte bu işe bu...
erkekçe ayrıntılar işleri zorlaştırmaya yarar seven kadın için maddi kurallar kalmıyor. ama erkek, kendi oluşturduğu imaja uygun davranmak niyetinde her zaman. sadece kadını değil, çevreyi de düşünüyorlar. o yüzden neyi bekliyorsa sen de o beklediği şeyi beklemek durumundasın. bundan daha önce de bahsetmiştim; kendine göre planları olabilir diye.)
şu kedili konuşmadaki en önemli ayrıntıları sonradan anlatıyorsun bitter olacak iş değil... o olayla ilgili sonradan anlattığın kısım önemli ve çok daha somut. boşanma evlenme konuşmalarını es geçebiliriz bu durumda, o derece yani :)
sen onun hayatındaki lükslerdensin, varlığın onu mutlu ediyor. bu durumda ne demek istediğim de açık. ama tabi ağırdan alman vs mümkün görünmüyor çünkü dediğim gibi: aaaaşıksın. :icecream:
o zaman şunu demek isterim sana; evlilikten beklentilerini açıkça söylemelisin ona artık. öyle ki, senin ağzını aramak zorunda kalmamalı.
yılın en iyi aşk hikayesinde süper gelişmeler tüm hızıyla devam ediyor:))bakalım mutlu son ne zaman ama anlaşıldığı kadarıyla o günler çok yakındaa....veeee ne güzel sevgi sözcüklerinii duymakkkaydirigubbakcemile5
bende okuduğumda fiyonk gibi aşık olmuş!!!! dedim kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı :)))
bence bunları bırakalım artık nasıl bir gelinlik düşünüyorsun bitter :)))) delikafadulden-tatlicadiarzu-
aşkın ilk soluğunu çekmişsin içine...mantıklı ol ağırdan sat demek aşkınıza haksızlık olur :)) (aşkta zaten mantığın pek yeri yoktur)
ama tabiki kararlarında,sözlerinde elinden geldiğinde dikkatli davran sositososito
ay içimi bir sevinç kapladı :asigim:
ya evlilikten beklentilerini genel olarak söyleyeceksin aaaa, sana açıkça bi şey söylememiş adama seninle evlenirsek şöyle böyle isterim demiyceksin herhalde yahu!! :))))9
bişi sorcam da sonra...)
sor sor bekliyorum:))))))))) alkisalkisalkis
ben sızı,ikinizi cok merak ediyorum ya...:asigim: nolcak simdi puff :asigim:
günaydınnn...
bana nedense behlül esmer,iri yapılı ve uzun boylu karizmatik;sende bittercim,yeşil gözlüyüm demiştin bir msjında:)) buna ilaveten kumral açık tenli onla uyum içerisinde olucak derece boy uzunluğun,ince yapılı olarak gözümde canlanıyorsun..ama tamamenn tahminn tabiiiyerimseniben herkesin farklı bir hayali vardır mutlakaaa,ama sizi mutlu bir fotoğrafta görmeye az kaldı diye düşünüyorummmyerimseniben
o günün bir özelliği var :))) birde sonrasında başka bir yere sözünüzün olduğunu söylemeyi düşünüyorsunuz ya oraya uygun olduğu için öyle giyindiğini söylersin eğer sorarlarsa :)))
bence başta giy kıyafetlerini...
birde demişsin biz evlendık yazabilirim diyeee ne demek oluyor bir evlendik!!:umursamaz:
biz evleniyoruuzzzzz!!! u duymak istiyoruz :) yok öyle evlendikten sonra haber vermek opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?