- Konu Sahibi bitterlemon
-
herkese günaydııın:))
dün gece konuşmamıza bir açıklık getirdik.. ben oturup düşündükçe sinirlendim ve onu son arayışımda neden sen bu konuda rahatça konuşurken iyide, ben bişey diyince ciddileşiyoruz dedim??? buradan konuya girdik vede tam 1,5 saat konuştuk.. önce benim çıkışımla gergin başlayan vede arka arkaya hiç susmadan devam ettiğim bir konuşmaydı. sonra ise çok keyifli bir sohbete döndü.. arada birsürü detay var aslında ama konuyla alakalı olan kısmını ele alırsak, ben oan çok mükemmeliyetçi olduğunu ve bu durumun onu ya yavaşlattığını yada engelleyeceğini söyledim.. oda bana hak verdi, ince eleyip sık dokuduğunu ama bunun daha gaantili olduğunu söyledi.. hatta belkide bu kadarı da fazladır bile dedi.. ve evlilik için ne düşündüğü konusuna gelince, aslında amaç ekonomik olarak yeterli olup olmama meselesi değilmiş... böyle bir karar verdiğimde arkasında duracağımdan emin olmam gerekir dedi. yani o evliliğe adım attığında birdaha bitmesini istemiyor.. bunun garantisini veremezsin dedim. yani 30 yıl geçmesi, hala evli olunması lazım. aksi halde baştan göremezsin, zamana mahkumsun dedim.. ama ona gşre kendisiyle ilgili görmek istediği bazı şeyler var.. tam açık konuşmasa da bazı delilleri olabileceğini savunuyor. birde bana geldi tabiki konu.. ben gidermiyim? gidersem neden giderim? emin miyim boşanmak istemeyeceğime vs... bense ısrarla bundan kimenin emin olamayacağını savundum.. ama kolay vazgeçmeyeceğimi de belirttim...
hayattan da bahsettik genel hatlarıyla...ve konuşmanın sonunda teşekkür ettim, şimdi çok iyi hissediyoeum kendimi dedim, güzel bir konuşmaydı... bende teşekkür ederim, gerçekten benim içinde güzeldi dedi..hatta bunu üzerine sayfalarca yazı yazmak istiyorum dedi... iyigeceler diledik vede kapattık telefonu...
yani şimdi bittercimm,behlül'ün asıl korkusunun altında yatan sebep boşanma fikrimi?? yaa deseydin madem sonunu düşünen kahraman olamaz diyeekaydirigubbakcemile3 şaka bi yana da ,sanırım hem çok istiyor fakat yaşla birlikte olaya mantıksal yanlada çok takıldığı için olayı her açıdan değerlendirmey alıyor.dediklerinde çok haklısın; kimse bilemez ki yarın öbür gün ne olacağını...tabikii dilerim ki herşey gönlünüzce olsun..ama iyi yapmışsın yaa takılmasın ölee sebeplere,çok güzel anlar geçiriyorsunuz,evlendiğinizde herşeyin daha da güzel olacağını biliyordur illakii..senin desteğinini almış olması da bu açıdan güzel oldu bencekaydirigubbakcemile5
zaten kızlar, ben dün o uzun telefon konuşması içerisinde behlüle bu iş uzarsa neler olacağını da söyledim.. ne olursa ayrılırsın diye sormuştu, bende kesin bilemezsin hayatın ne getireceğini, ama aldatırsan yada ilişkimiz uzun süre sonra da hala yerinde sayıyorsa, evlenmiyorsak ayrılırım dedim. çünkü bebek istiyorum ben ve eğer sen bu işi uzatırsan gerçekten istediğin ve beni sevdiğinden şüphe ederim dedim...
burada daha açık konuşamazdım sanırım:)) oda başka alternatifler de sundu, şu olursa bu olursa gibi....
..
fiyonk_;10835421[COLOR="Red" .!.:]kırmızıyla gösterilen cümledeki "şu olursa şu" kısmını doldurunuz sevgili bitter. :) ne dedi sana? [/COLOR]
açık söyleyemem söyleyemem diyordun bak dökülmüşsün sonunda. ohhh be deseydin sonra da. :))
neyi ne kadar istediğini ölçüyor olabilir mi?
sebebin maddiyat olmayışı beni de düşündürdü. demek evlenirsem ayrılır mıyım düşüncesi var. bu düşünce hepimizde var. hele ki şu devirde. ama evlenip ayrılacağıma, evlenmem daha iyi demiyoruz di mi? acaba ayrılmak için sıkı sebepleri mi var kendince? (her şeyi kendilerince düşünmeye alışmışlar.) sınavlarında başarılar bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?