- Konu Sahibi bitterlemon
-
seni abinden isteyecek
hadi canım!! şaka yaptığını söyle:))))))
valla bittercim olur mu olurr..benim kardeşim eşinin üç abisinden birden istemişti:)) bence güzel sinyaller bunlar...erkek erkeğe bir konuşsunlar bakalımkaydirigubbakcemile3 yakında zaten anlarsın ne olup bittiğiniii...valla ne içime doğdu biliyo musun,hiç ummadığın bir anda hiç ummadığın bi şekilde gelcek sana bu teklif...sen sabırla bekle bakalımmm:asigim:
hayır şaka yapmadım. çooook ciddiyim. :))
yani fiyonkcum, bu erkek psikolojini anlamak zor aslında.. ama belki şöyle bir niyeti vardır, ben ciddi niyetler taşıyorum sizin de onayınızı almak istiyorum gibisinden konuşabilir.. resmen istemese de çıtlatmak gibi işte...
bi erkek başka ne amaçla sevgilisinin abisini yemeğe davet eder sebep bulamıyorum.. ama bu işin sonunda bişey çıkmaz ise o zaman ne düşüneceğim ki ben????
işin sonunda bişiy çıkmayacağını düşünme zatenn...öyle bir durum söz konusu değil bana göre; en azından yaşadıklarınızdan yola çıkarak bunu anlamak güç değill..hem sen değil miydin daha geçen gün söyleyen, behlül kendini kötü hissediyor tüm arkadaşları evlenip çoluk çocuğa karıştı diye..yanii bir erkek sevdiği bir kadını bulduktan sonra,arada gerekli şartlarda mevcutsa başka ne düşünebilir kii zaten..yok yok hislerime güveniyorumm benn..
hem ben geçenlerde sizin için güzel bir resim çizmiştim bittercim yorum yapmamışsın bak yanılma payım var mı yok mu bilemedim bennkaydirigubbakcemile3
nasıl göründüğümüzle ilgili yazından mı bahediyorsun???
günaydınnn...
bana nedense behlül esmer,iri yapılı ve uzun boylu karizmatik;sende bittercim,yeşil gözlüyüm demiştin bir msjında:)) buna ilaveten kumral açık tenli onla uyum içerisinde olucak derece boy uzunluğun,ince yapılı olarak gözümde canlanıyorsun..ama tamamenn tahminn tabiiiyerimseniben herkesin farklı bir hayali vardır mutlakaaa,ama sizi mutlu bir fotoğrafta görmeye az kaldı diye düşünüyorummmyerimseniben
hemen anlatıyorum:)))
behlül 1.84 boyunda, geniş omuzlu, kumral, açık tenli sayılabilecek kahverengi gözlü bir erkek.. karizmatik olduğu doğru, ama en belirgin özelliği bakıldığında hep çok bakımlı ve uslu görünmesi.. yani en sevdiğim özelliklerinden biri saçı başı kıyafetleri hep jilet gibidir:)))
bense aslen kumral ve açık tenliyim, ama saçlarımı siyaha boyuyorum. yeşil gözlü, 1.70 boyunda 59 kg.. yani çok ince yapılı sayılmam, bazı şeyler yerli yerinde:)))
birilerine benzetecek olursak ben behlülün tarzını ingiliz hasta filmindeki ralph fiennes'a benzetiyorum. beni de çok kişiye benzetirler ama hiçbirine tam katılmadığım için isim veremiyorum... inşallah o mutluluk fotoğrafları dediğimiz şeyler gerçekleşir de, burada yayınlarım:)))
kendim için değil ama arkadaşlarım için düşündüğüm ve hissettiğim şeyler oluyor gerçekten bittercimm:)) çok basit bir örnek veriyimm; bir arkadaşım var esşi asker.izmir de yaşıyorlardı ama eşinin tayini çıktı izmit taraflarına.kızcağız da bekliyordu bankadan tayinim çıksın diye..düşün yani bir yer açılcak taa biri işten falan çıkıcak bu girecek onun yerine vs..sonra tabii naapsın üzülüyor arkadaşım ben de ona diyordum ki sürekli hiç merak etme canım kasım sonu aralık başı evini taşıycaz senin,bende yardıma gelcem..bunu ekim gibi konuşuyorduk ben yanlarına gittim izmir e..veee aradan zaman geçti 17 kasım günü o arkadaşımın tayin haberini aldım benn..kendim de şok oldum gerçekten ve kalbin çok temiz dediler ...bu vb..pek çok şey mümkün aslında...gerçekten yürekten çok isterim arkadaşlarımın gönüllerinden geçenlerin olmasını..ama şu var kii güzel bir dönüm noktası olsa gerek abinle behlülün bu buluşmalarııı..demek fiyonkcuğumun içine de öyle doğuyor:)):dance: herkes güzel düşündükçe hayallerin gerçekleşmesi an meselesi bence.....
kaydirigubbakcemile2
gerçekten de inanılmaz şekilde tutmuş... ben o arkadaşının yerinde olsam herşeyi sana sorardım artık:))))
birde tarih vermişsin, çok inanılmaz... bize ne kadar zaman veriyorsun canım??? kaydirigubbakcemile2
doğumgünüm de şubatta biliyor musun:)) 6 şubatta.. bir hafta sonrada sevgililer günü :))))))
biz burda tarih bile belirliyoruz ya, çok hoş bi durum zemuszemus
behlül burayı bi okusa ne düşünür acaba, kendi kendimize ne senaryolar yazdık delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?