- Konu Sahibi bitterlemon
-
bi keresinde bana şöyle demişti, artık abinlede tanıştık, arkadaş olduk... (öncesinde zaten abimin kendisi hakkında ne düşündüğünü detaylı olarak öğrenmişti, yani onu sevdiğini biliyordu) olurda ilerde senden ayrılırsak benden nefret eder mi acaba??
bende bu çok saçma, eğer beni üzmediysen bu kararı beraber verdiysek nefret etmez elbette, ama yanlış yaparsan da bu doğal olur demiştim.. sonuçta şartlara göre çok değişebilecek bir konudur bu..
bunun ardından demişti ki, ben bu konuyu onunla başbaşa bi konuşurum, o zaman biz aramızda anlaşırız... tabi ben bişey anlamadım ve dedim ki, siz erkeklerin arasındaki protokolleri anlamak zor, ne istersen yapabilirsin...
şimdi bu yemeğin amacı bu mudur yani, olabilir mi????
anoww koskoca haberleri kacirdim sanirim ama ara ara okudum sanirim konu sahibi fena halde asik ve behlul mu ciktiginnisanlimisn evlndinmi artik orasini anlayamadim (okumadim) ama
behlul gibi de bana ciksa ne guzel olur
mutluluklar bi(h)terle behlul
a.s.
fiyonkcum sende bize evlenecek gözüyle bakıyor vede behlülün niyetinin bu olduğuna inanıyorsan hiç kaçarı yok o zaman sırnaşık şey
malüm septisizmin aramızdaki temsilcisi sensin delikafadulden
bittercim aşık o aşıkkk...kaydirigubbakcemile3
o zaman da demiştim yineliyorum bitterr, yanılyorsun, ben septik değilim, emin adımlarla giderim. emin gideni de severim. :))
yazdıklarına bakılırsa septizm sende almış başını gidiyor... hatta seni karamsar ve cadoloz gördüm. sırnaşık şey
behlül ün niyetinden şu koşullarda emin olamayız, emin olmamız için biraz daha zaman var bence, ama bence bahar güzel bi mevsimdir. bi beklemek lazım. yerimseniben
şekerim ben emin adımlarla gidiyorum:))) behlül desen o daha da emin adımlarla gidiyor... hatta kaleyi içten fethediyor...
cadoloz olma konusuna gelince, son derece haklısın. çünkü son bir haftadır stres var üzerimde. hem behlülü göremiyorum hemde fena halde sıkıldım derslerden... telefonla konuşurken de behlül ne dese tersini söylüyorum.. oda dün dedi sinirlisin gerginsin sürekli diye.. tabiki o sözüne de karşı çıktım:))) tabi bu zıtlaşma tatlı şekillerde oluyor yani tartışmıyoruz, sadece ben her lafa "yok canım..." yada "asıl sen...." diye başlıyorum o kadar:))
aşık fiyon aşık fiyonk
2010 ne getirecek acaba boshayallersmile
her şeyin cevabı zamanda gizli...
inş cok guzel olcak.:kedi:
bi hafta oldu mu görüşmeyeli? kızdım behlül efendiye bak şimdi. sakın savunma onu bana karşı. gırrr... bi şekilde görmesi lazımdı seni.
bunlar insanı cadoloz eder hayatım başka da bi şey edemezler, boşver. :tomato:
beklentilerin karşılıkları boş kalınca cadoloz olmamak elde değil. bu haline şükretsin ben olsam duymadığı kalmamıştı şimdiye. kaydirigubbakcemile3 söz oyunlarını çözmekten, düşünmekten insan şekil değiştiriyor. :))
peki bu perş abinle buluşacaktı izmir olayı çıktı bu tesadüf mü yahu? niye tam da o gün gidiyor bu muhterem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?