Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

nasıl yani??
inş behlül abine biz bitterle ayrılırsak benden nefret eder misin diye sormak için buluşmayacaktır inş.eyvahedigeldismile
şaka yapıyorum tabikaydirigubbakcemile3
bu bence kafasında belirlediği şey neyse bunu şekillendirmek istiyor.bu yüzden abinden yardım alacak yerimseniben

bahsettiklerinden iş birliklikteliklerinin de olduğunu anladım, yanlış mı anladım?
eğer işle ilgili ortak bi yönleri de varsa bu yüzden diyor olabilir mi ayrılırsak abinle nasıl olur filan diye?

bence ailenden biriyle görüşmesi -her ne sebeple olursa olsun- çok iyi bir işaret. yerimseniben

bu arada, ben bahar diyorum kızlar. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

behlülü planı konusunda abimden yardım alırken düşünemiyorum:)) deli olucam ya offff!!!

bugun benlül işi için izmire gitti. yarın akşam için sözleşmişlerdi abimle, ama cuma dönebilecek. o yüzden de abimi aramış ve durumdan bahsetmiş. başka bir güne sözleşmişler.. bunu behlülden duyunca bende abimi aradım, seni aramış öylemi, ne konuştunuz diye sordum.. her arayışında sana rapor vermek zorunda mıyız biz dedi!!!! amma meraklısın sende dedi bide vede anlatmadı ne konuştuklarını... inanamıyorum.. sonra behlüle sordum başka ne konuştunuz diye. abinle konuşmadın mı dedi, konuştum ama anlatmadı dedim... güldü baya, oda anlatmadı tabi, artık onunkardeşi benim dedi baya eğlendi....
sonuçta bu yemek ertelenmiş oldu, ne güzel benim de merakımın gitmesi uzayacak!!! hatta hepimizin:)) yalnız bu ikisininde bişey anlatacağı yok, buluşsalar ne öğrenebilirim ki eyvahedigeldismile

fiyonkcum işle ilgili abimle ikisinin bi alışverişi yok. sadece abimin de tanıdığı biri behlülden talepte bulunduğu için, behlül sonuçla ilgili abimi de aramış. ama bana kalırsa bu işin bahanesi. yani abimi araması için bir vesile gibi sanki...

bir şubat ayı, bir bahar var... var mı arttıran:)))))))) aman arttırınca süre uzuyor ona göre:))) benim acelem yok ama 2010 bitmeden bu iş bitse iyi olur!!!

yaa ne güzel işteee her günün ayrı bir merakla geçiyor,ayrı bir heycannopuyorumnanaktan şimdi diyorsun ki gel bana sor...vardır herşeyde bir hayır canım böyle olması daha iyiydi belkiii...yani bişiyler olcak evet hemde bu yıl olcak sen merak etme:)) bu arada Allah kavuştursun sizideee:teselli:

teşekkürler canım, sağsalim gitti, öylede dönsün inşallah.. ama biz pazardan önce kavuşamayacağız. çünkü ben ona daha haftanın başında söylemiştim, sınavlarım var ve bitene kadar görüşmek yok diye... ki oda pazardan önce gerçekleşemeyecek...

fakat görmesemde aynı şehirde olmak bile daha güzelmiş.. şimdi o başka şehirde, uzakta sanki daha da ayrıyız... zaten özlemiştim ve birde ders çalışmanın sıkıntısı var, bide o uzağa gidince canım daha da sıkılıyor, hiç çalışmak istemiyorum.. oda beni saat başı arıyor neredeyse, kontrol ediyor çalışıyor muyum diye:))) önümüzdeki şu 4 günün çok hızlı geçip hemen pazartesi olmasını diliyorum!!!!

ayrıca aklıma hadise nin bence evlenmeliyiz hemde bu sene şarkısı geliyor:))))

anoww koskoca haberleri kacirdim sanirim ama ara ara okudum sanirim konu sahibi fena halde asik ve behlul mu ciktigin nisanlimisn evlndinmi artik orasini anlayamadim (okumadim) ama
behlul gibi de bana ciksa ne guzel olur
mutluluklar bi(h)terle behlul
a.s.

fiyonkcum sende bize evlenecek gözüyle bakıyor vede behlülün niyetinin bu olduğuna inanıyorsan hiç kaçarı yok o zaman sırnaşık şey

malüm septisizmin aramızdaki temsilcisi sensin delikafadulden

seni allah gönderdi valla şu anda buraya hihoyyyt

kızlar görüyorsunuz dimi, evlendin mi nişanlandın mı diye soruyor arkadaş:)))) demekki konuya burdan biyerden girince manzara bu:)))

dileklerin için çok teşekkürler canım, eminim herkesin behlülü biyerlerde saklanıyordur yerimseniben

fiyonkcum sende bize evlenecek gözüyle bakıyor vede behlülün niyetinin bu olduğuna inanıyorsan hiç kaçarı yok o zaman sırnaşık şey

malüm septisizmin aramızdaki temsilcisi sensin delikafadulden

o zaman da demiştim yineliyorum bitterr, yanılyorsun, ben septik değilim, emin adımlarla giderim. emin gideni de severim. :))

yazdıklarına bakılırsa septizm sende almış başını gidiyor... hatta seni karamsar ve cadoloz gördüm. sırnaşık şey

behlül ün niyetinden şu koşullarda emin olamayız, emin olmamız için biraz daha zaman var bence, ama bence bahar güzel bi mevsimdir. bi beklemek lazım. yerimseniben

şekerim ben emin adımlarla gidiyorum:))) behlül desen o daha da emin adımlarla gidiyor... hatta kaleyi içten fethediyor...

cadoloz olma konusuna gelince, son derece haklısın. çünkü son bir haftadır stres var üzerimde. hem behlülü göremiyorum hemde fena halde sıkıldım derslerden... telefonla konuşurken de behlül ne dese tersini söylüyorum.. oda dün dedi sinirlisin gerginsin sürekli diye.. tabiki o sözüne de karşı çıktım:))) tabi bu zıtlaşma tatlı şekillerde oluyor yani tartışmıyoruz, sadece ben her lafa "yok canım..." yada "asıl sen...." diye başlıyorum o kadar:))

aşık fiyon aşık fiyonk

2010 ne getirecek acaba boshayallersmile
her şeyin cevabı zamanda gizli...
inş cok guzel olcak.:kedi:

bi hafta oldu mu görüşmeyeli? kızdım behlül efendiye bak şimdi. sakın savunma onu bana karşı. gırrr... bi şekilde görmesi lazımdı seni.

bunlar insanı cadoloz eder hayatım başka da bi şey edemezler, boşver. :tomato:

beklentilerin karşılıkları boş kalınca cadoloz olmamak elde değil. bu haline şükretsin ben olsam duymadığı kalmamıştı şimdiye. kaydirigubbakcemile3 söz oyunlarını çözmekten, düşünmekten insan şekil değiştiriyor. :))

peki bu perş abinle buluşacaktı izmir olayı çıktı bu tesadüf mü yahu? niye tam da o gün gidiyor bu muhterem?

2010 ne getirecek acaba boshayallersmile
her şeyin cevabı zamanda gizli...
inş cok guzel olcak.:kedi:

zamana bağlı kalmak fikri bazen beni çok sıkıyor ama izleyip görmekten başka çare yok.. ne var ki be çok tezcanlı biriyim.. behlül de bunun farkında olduğu için ara sıra beni uyarıyor, kendini yorma, düşünceler denizinde boğulma, herşeyi hemen özümsemeye uğraşma.. zamanla izle ve o şekilde gör her şeyi.....

ama içimdeki hisler hep güzel... bakalım ne olacak:))) bi gelseydi izmirden artık :çok üzgünüm:

behlülü savunmayacağım:)) sadece şunu söylemem gerek, çarşm. günü öğle saatlerinde izmire gitti. bu akşam dönecek.. yani zaten bi süredir burada değil. biz ise pazardan beri görüşmüyoruz, ama bunu ona ben söyledim. sınavlar bitene kadar görüşmek yok dedim, ama niye dese de benim cidden aralıksız çalışmam gerekiyordu... e tabi öğle arasnda çıkıp gelse aniden hiç fena olmazdı o ayrı konu!! ( bak savunmadım:)))) )

izmire gidişi ise aniden belli oldu. onlar abimle salı günü konuşmuşlardı, parşembe akşamına sözleştiler. ama çarşambaya izmir işi çıkınca abimi tekrar arayıp durumu anlatmış ve dönünce tekrar konuşmaya karar vermişler.. ikisiylede ayrı ayrı konuştuğumda birbirlerini soruyorlar şimdi bana...

bende abime soruyordum ne konuştunuz diye ve bana amma meraklısın, her konuştuğumuzda sana rapor mu vereceğiz demişti!!!! dün abim beni aradığında bi ara ee seninki nasıl, izmirde işleri nasıl gidiyor diye sordu.. bende iyi işte fena değil diye bahsettim biraz... ve abim dedi ki: bir erkek olarak sana şu tavsiyeyi veriyorum, o kadar meraklı olma.. ona da bana sorduğun gibi davranıyprsan eyvah!! soru sorma bu kadar, üzerine düşme.. sadece nasıl gitti, herşey yolunda mı diye sor. o zaten sana anlatır. ama meraklı sorular sorarsan o zaman sıkarsın...... anlatacağı varsa kendiliğinden anlatır, yoksa da ne yapsan öğrenemezsin zaten... o zaman da bi bildiği vardır...

ben şok oldum tabi... baksanıza behlüle güveni var demekki, birde bana taktik veriyor :uhm:

abinin taktikleri çok hoşuma gitti, bi erkeği ancak bi başka erkek anlayabilir gerçek manada, başka taktikler de verirse not alıver. :))))

merak etmeyin kızlar:))) abimin taktikleri burada yayınlanacaktır :) hatta ve hatta behlül üzerinde denedikten sonra elde ettiğim sonuçları da bizzat bilimsel değerlendirme makalesi şeklinde burada yayınlayabilirim:))))

neredese tez hazırlayıp doktora yapacağım behlül üzerinde delikafadulden

bu arada biliyor musunuz hem birbirimiz göremeyişimiz hemde ayrı şehirlerde olmak çok büyük bir özlem yarattı.. yani bendeki malüm, burada paylaşıorum zaten ama behlülün de ifadelerden bunu anlayabiliyorum.. dün gece konuşuyoruz, ben ona annesi gibi sorular sormaya başladım:)) yemeğini yedin mi, dikkat ediyor musun kendine vs.. merak etme anne üzerime de dökmedim hatta diye dalga geçti tabi... bende napayım uzaktasın diye daha çok merak ediyorum, hem çok özledim ben seni, usak olmanın psikolojisi farklıymış dedim.. ben hep geleyim o zaman izmire, sen bu kadar seveceksen beni dedi:))) sonra sen nasılsın peki işler nasıl gidiyor dediğimde, herşeyden uzakta nasıl olunur ki, dönmek istiyorum artık dedi.. zaten ikimizin de ses tonu herşeyi anlatmaya yetiyordu... şimdi pazarı iple çekiyorum.. vede geldiğinde ona şöyle öyleyeceğim: herşey yolundamı, istediğin gibi gitti mi işlerin??? naniknanik

ee taktiği hemen denemke şart tabikide:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…