Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

behlül saat 7de uçağa biniyor kızlar... pazar akşamına kadar göremeyecek olsam da en azından şerime gelicek bu bile yeter:))))))

allah kavustusun canm benim ne guzel bole guzel romantik seyler okumak
valla ne yalan soylim bu basligi ilk actiginda actigin konu hic ilgimi cekmemisti aksine, óf ya bu da dertmi gibi dusunmustum.. okumamistim gerisini simdi 59 sayfa olmus sonu bole olunca keske okusaydim dedim
tekrar mutluluklarrrrr
bole hep bizle guzel anilarini duygularini palas, saniirm guzel hikayelerde duymaya ihtiyacimiz var..

abinle bence sende bir akşam yemeğine çık başbaşa aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
erkeklerle ilgili derin ayrıntılı taktikler alırsan hem senin için, hem bizim için fena olmaz :)))))

şimdi pazarı iple çekiyorum.. vede geldiğinde ona şöyle öyleyeceğim: herşey yolundamı, istediğin gibi gitti mi işlerin??? naniknanik

ee taktiği hemen denemke şart tabikide:)))

ay koptum. :))))))))

ne garip bi soru bu diyomuş. senden hiç beklemezdim filan. kaydirigubbakcemile3

kızlar behlül bugun uçakta yer bulamadı.. ama yrın sabahı da bekleyemedi.. benim hiç vakit kaybetmeden yola çıkmam gerek, burda duramam artık dedi:)) veee trenle geliyor.. yaklaşık 1 saat önce bindi, yemek yiyorum diye aradı beni.. yataklı ve de sabah 9-10 gibi ankara da olacakmış:))) çok keyifli bir yolculuk, o kadar özendim ki ona anlatamam.. yanında olmak için neler vermezdim şimdi..

abimde bu akşam urfaya gidiyordu. onun uçağı da 7deydi. aslında behlülünde bilet almayı planladığı saatti eğer bulabilseydi. onu sordu bana abin ne yaptı gitti mi diye:))

ve ben bu akşam o kadar hassasım ki, en sevdiğim komedi dizilerinden birini izlerken bile ağladım yani o derece... çünkü kadının bebeği doğuoyrdu ve ben doğum sahnelerine hiç dayanamam...

regl olmama az kaldı, behlülü özledim vede yarın sınavlarım var!!! o kadar stresli bir zaman ki aslında benim için, sanırım çok hassasım. yani şimdi behlül karşımda olsa herhalde boynuna sarılıp ağlarım senağlama

ne biçim bir haftaydı zaten, bitti allahtan.. yani bide biz evli olsak da o böyle uzağa gitse ne yapacağım bilmiyorum...

behlül orda benimde daha önce tanıştığım bi arkadaşında kalıyordu. bayramda ankaraya gelmişlerdi, ufak bi oğulları vardı, bahsetmiştim burada. bu akşam telefonda konuşurken ufaklıl oyun oynuyordu herhalde. behlül de ona: "mertcim yapma kıracaksın anteni" dedi.. ama acayip şefkatli bir sesle bunu söyledi.. ve bilin bakalım ne oldu?? ben hemen behlülü baba olarak hayal ettim kafamda.. bi süre sırıtarak ne hoş olur diye daldım hayallere... ardında da bu akşam dizide kadın doğurunca galiba üst üste geldi bi garip oldum....

offff benim sabah sınavlarım var ve ben nasıl bir moddayım allahım!!! noluyor banaaaaa??? delikafadulden

ben bile okurken duygulandım yaniii:sinifsinif:..canım her zaman olmasada arada yaşıyorsun işte...gerçekten çok zevkli olur tren yolculukları da bu arada ben de çok kullanmıştım okurken..azminede hayran kalmamak elde değil hani behlülünkaydirigubbakcemile3 Allah hayırlısıyla gelmeyi nasip etsin canım,artık senin yapman gereken tek bişiy var; pazar günü için yapılacak olan o özlem dolu müthiş görüşme için öncelikle yarın sınavını güzel bir şekilde atlatmalısın ki pazar günü birde sınavlarını düşünme:)) inşallah güzel geçer,sınav sonunda ki o rahatlamayı ve ertesi günki heycanı düşün

bir yandan burada takipteyim ve bir yandan da soru çözüp son rötuşları yapıyorum... gerçekten bu haftayı geçirirken burada olmanın çok faydası oldu, hepinize teşekkürler kızlarr :)))

pazar sabah da sınavım var, sonrada akşamüstünü iple çekiyorum doğrusu.. sahtecim çok haklısın, inşallah sınavlar çok güzel geçer de bende behlülün kollarında kendimi ödülüme iyice bırakarak huzur içinde özlem giderebilirim:)))

sanırım bu özlem bende bir kademe daha ileri götürdü duyguları.. acaba o ne hissediyordur?? son 2 gündür sesindeki savunmasız tonu duyabiliyorum. sesi vurguları değişti benimle konuşurken:))) bir de şunu düşünüyorum, 3 gündür bir aile ortamındaydı. anne baba çocuk tablosu onu nasıl etkiledi acaba?? yani ben anlatıyorum ya, küçük detaylar bile olsa yaşadıklarım, bendeki etkisi belli. acaba o bu derece net bir ortamdan ne hislerle dönecek?? daha geçen pazar arkadaşlarının hepsinin evlenip çoluk çocuk sahibi olduğunu duymaktan bile etkilenmiş bir adam olarak, izmir den nasıl dönecek?????

ızmir marşıyla dönecek. :))))

arkadaşlarımın çocukları var ben de isterim çabukkk diycek!!! :))) şaka bi yana da istediğin "netlikte" dönsün inşallah. çevrelerinden çok etkilendikleri bi gerçek.

sınavların güzel geçicek bence. eh behlülsüz bi haftanın faydasını da gör bari biraz. :)))

evlenirsek ve haftalık gidişleri olursları düşünmeler filan. sen kapıldın gidiyosun canım ciddi ciddi... bunları düşünebiliyor olman çok güzel.

bu arada, sahte sizin fiziksel özelliklerinizi bilmiş cidden, okudum da şimdi, bizi de bilecek söz verdi. :))))))

ayyy okurken bende duygulandım ..
sizin bu özlemden sonra ilk buluştuğunuzda yaşadıklarınızı okumak için sabırsızlanıyorum gerçekten :)))
sahte bizide bil hadi bizide
tebrikler ayrıca hizlerin kuvvetliymiş gerçekten :)

:)) valla zamanla isterim tabii,burda sizlerle hergün olup aynı heycanları paylaşınca ister istemez :1hugrtaya çıkıyor böyle bişiy..kalbende çok istiyorum bazı şeyleri sizin adınıza,inşallah herbirninizin mutluluk tablololarınızı birlikte çizeriz burda :))

kardeş siz kimsiniz sizin hikayeniz de var da okumadık mı cadıııı neden sölemiyosunnn? :)))söle hadi nerde konun? :dance:

amin sahte aynı şekilde canım allah hepimize ömür boyu mutlu,huzurlu,sağlıklı yaşamamıza sebep olacak olaylar,insanlar nasib etsin :))) tabi burda da inş hep güzel haberler veririz...

kardeş siz kimsiniz sizin hikayeniz de var da okumadık mı cadıııı neden sölemiyosunnn? :)))söle hadi nerde konun? :dance:

ahh fiyonkcum nerdeee kaydirigubbakcemile3
bende isterdim böyle güzel bir ilişkinin hikayesini burada paylaşmayı ancak yokbayanssulusmile
2010 da inş yazmak nasib olur :)))
o zamanda birlikte masaya yatırırız, açılımı başlatırızz aklinialirimsmileohaoldumsmile

:))) ben fazla ciddiye alıyorum bu ara her şeyi galiba. lülülülülülü evet 2010 uğuru gelir hepimize umarım.

neredesiniz kızlar!!!
bitter nerelerdesin? dün girmişsin kk ya ama son durumu duymadık senden boshayallersmile
bekliyoruzzzbilmiyorumkismile

foruma giremiyorum diye haber salmıştı bana. :))) ve fekat başarmış girmiş. :))) başardığı diğer şeyleri de okumak isterüüüzzz, haydi bihter göstert kendünü. :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…