Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

kızlaaaaar:)))

çok şükür girebildim sonunda foruma.. ne kadar sinir etti beni anlatamam, günlerdir deli oldum.. bugun ne olduda açıldı bilmiyorum ama umrumda değil, yeter ki bidaha sorun olmasın:)))

sonunda sınavlarımı atlattım, behlüle kavuştum vede hayatım güzelleşti yeniden:)) behlül o gece trenle geldi biliyorsunuz. ama sabah 8 gibi değil, 12.30 da geldi vede acayip yorulmuştu.. c.tesi benim sınavlarım bitince akşamı evde geçirdim, görüşmedik.. pazar sabahı da 11 gibi sınavlar bitti ve onu aradım hemen. hadi hemen bana gel dedi. bende tutturdum eve gidip duş alıp üzerimi değişeceğim diye.. ben seni çok özledim gel dese de önce eve gittim. bu arada kendisi trende üşütmüş ve biraz hastaydı geldiğinde..

eve koştum, hızla hazırlandım. beni almaya gelmesine de izin vermedim hasta diye... sonunda 1de ona gidebildim. ama sanki ilk kez evine gidiormuşum gibi heyecanlıydm, çok özlemiştim de zaten.... oda duş almış, sabun kokularıyla karşıladı beni, uslu uslu eşofmanlarını giymiş, elinde kitabıyla açtı kapıyı:) direk boynuna atladım tabi, sarıldım kokladım uzun uzun. oda yüzünü saçlarıma gömdü bişey konuşmadan bi süre durduk öyle. sonra ben kafamı kaldırıp yüzüne baktım, gülümsedi ve beni ilk kez görüyor gibi bakıyorsun dedi bana. ikimizde gülmeye başladık tabi ve nihayet içeri geçebildik.. annaneyle biraz sohbet ettim ve behlülün yanına gittim.. çünk odasında yatağında okuyormuş kitabını.. o uzandı bende yanına oturdum ve ee neler yaptın anlat bakalım dedim...

kızlar demez olaydım:) bir erkek bunu 3 cümlede geçer normalde.. ama biz kadınlar her detayı anlatırız ya... işte behlül de benimle uğraşmak için bir kadın bu iki günü nasıl anlatırsa öyle anlattı:)) "şimdi biz burdan arabaya bindik, sonra efe öndeki arabayı solladı, ilahi efe biraz dikkat et dedim.. sonra sola döndük...." gibi detaylarla delikafadulden

artık yalvarmaya başladım noluuur yeter anlattığın, merak etmiyorum diye... çok eğlendi tabi, bu hikaye uzun süre bitmedi, ardından üzerime saldırıp bi yandan gıdıklarken bi yandan da bidaha çok soru soracakmısın bana söyle hadi diye bana söz verdirtmeye çalıştı:))) bu arada annane içerden seslerimizi duyarken hakkımızda ne düşündü bilmiyorum kafamçokkarıştı

bende girdim sonra battaniyenin altına ve tv. izledik uzunca bir zaman. hava karardı, saatler geçti, bu arada hassas konular da konuştuk. arkadaşının oğlu 4 yaşında ve konuşmuyordu henüz. bu yüzden psikoloğa gidiyordu. ama son dönemlerde otistik olma ihtimali gündeme gelmiş. anne babasının durumunu görmek ve o ortamda bulunmak onu çok etkilemiş.. neler hissettiğinin anlattı biraz bana sıkı sıkı sarılarak bir yandan.. oldukça duygusal bir sohbetti ve ben bu kadar hassas biri olduğunu bu derece görememişim o ana kadar... ve birbirimizi çok özlediğimizden de bahsettik. son bir hafta ay gibi geldi bana dedim, benim içinde öyleydi, huzura kavuştum sonunda dedi... bi yandan da hafif ateşi çıktı, soba gibiydi:))) bir ara film izlemeye karar verdik ama o anında uyuyakaldı.. bende bir yandan filmi bir yandan da onun yüzünü izledim. bir insanın yüzünün uyurken bu kadar manalı görünmesi beni çok şaşırttı, alamadım gözlerimi.. özlediğimden midir nedir bilmiyorum, yüzünün anlamını farkedememişim sanki daha önce.. hala gözümün önünde....

pazartesi günü bu sefer o huysuzdu... bütün hafta bendim ya, sıra ona geldi tabi:))) ben bütün gün telefonda bak hastasın üşüme diye başının etini yedikçe oda bana tamam anne diyip durdu.. o yüzden huysuzluğunda payım olabilir:)) akşam saatlerinde annesine gitti ve saat 7 gibi konuştuğumuzda yemek yiyip eve geçecekti. bende gidecektim ardından. ama o yemek bi türlü hazırlanamadı. bende saat 8.30a kadar bekleyip en sonunda patladım. nasıl hala hazır olmaz, ben sana şimdiye kadar 2 kez yapardım, sen beni özlememeişsin diye söylanmaya başladım.. oysa gayet sakin güzelim yemek saati geç bizimkilerin vs.. anlatmaya çalıştı kendince.. ama ben çok sinirlendim ve saat 11 gibi konuşurken beni özlememişsin sen, insan yemeği bekler mi vs. kızdığımı anlattım ona.. sonra bana asıl nedeni söyledi. neden orda kalması gerektiğini.. erkek kardeşi istanbulda yaşıyor 2 ay kadar oldu taşınallı. tek yaşadığı için aklı hep onda behlülün. son zamanlara kız arkadaşıylada sorunları vardı ve behlülün kafasına takılıyorsu orda yalnız kaldı diyordu.. annesiyle bu durumları konuşmuşlar oturup.

bana bunları anlatmadığı ve de aptalca kaprisler yapıyormuşum gibi bir duruma soktuğu için bir kez daha kızdım sonra:)) tatlıya bağladık elbette konuşmamızı, ama kendimi kötü hissettim ben tabi.. pazartesi de böyle geçti görüşemeden..

salı günü toplantısı vardı akşam görüşemedeik, bende arkadaşlarımla birlikteydim..

geldik çarşamba gününe:)))) bu sefer de annanesi hasta oldu.. o yüzden annesi de behlüle gitmiş akşam, annanesinin yanındaydı. behlül bütün gün çok istekliydi beni görmeye, hayatım seni kaçta alayım, nereye gitmek istersin vs.. bütün gün akşamı konuştuk durduk...

neyse eve gittik, annasi ve annanesiyle konuştuk biraz. onlar oturma odasında kaldılar, bizse salonda oturuyorduk. haberler vs. izliyoruz. ama bu arada behlül benimle uğraşıyor sürekli.. çocuk gibi sanki anlatamam.. saçımı çekiyor, burnumu sıkıyor.. çok gıdıklanırım ben, sürekli gıdıklamaya teşebbüs ediyor.. sakince otururken aniden korkutuyor beni :)) çıldırmış gibiydi!!! laelaelaelaelae

bende kızıyorum sürekli yapma bak sesimizi duyuyolar annenler, ayıp olucak diye.. sonra ne oldu dersiniz:))) behlül beni koltuğa yatırdı, ellerimi başımın üzerinde kilitleyerek sıkıca tuttu, feci şekilde gıdıklayacak beni ve ben daha başlamadan çığlık atmaya başladım.. o anda annesi kapıdan bi girdi!!!!! oğlum napıyosun diye şok geçirdi tabi..... ikimizde bakakaldık!! ama nasıl utandım anlatamam yani.. behlül üzerimden indi gülmeye başladı ve bana dönüp şükret anneme dedi.. bende annesine hayatımı kurtardınız dedim:)) anneside oturdu yanımızda bi süre.. ve behlüle bir adamın karısını gıdıklayarak naıl öldürdüğünü anlattı.. ama gayet ciddiydi:)) tabi biz bir süre kahkaha atmaktan kendimize gelemedik:))))

annesi gidince bende senin yüzünden ben rezil oluyorum yapma böyle şeyler. ne kadar edepsiz bi kız diyecekler bana bağırıyorum gülüyorum senin yüzünden dedim... evet gıdıklanınca gülüyosun sen ne kadar edepsiz bi kızsın diyerek gene üzerime saldırmaya başladı:)))) bu aralar behlüle noluyor anlayamıyorum kızlar... 8 yaşına geri döndü resmen sırnaşık şey

eve giderken annesinide bıraktık evine, arabaya yürürken beni aramdan gizlice gelip korkuttu, anneside oğlum kızın yüreğine indiriceksin yapma dedi ama bize bakıp bakıp gülüyor bir yandan da:)))

canım burdan alıyoruz ki ; sizin uzun süre görüşmemeniz salığın açısından pek iyi değillsırnaşık şey

adam resmen çıldırmış seni göremediği günlerde yahuuu:asigim:

dün akşam sinemaya gidecektik kızlar.. ama sonra bi hatırladık ki aşk-ı memnu var tv.deee!!!

izleyeceksen eve gidelim dedi ve bende tamam dedim hemen.. gittik, behlülün yatağına kurulduk.. uzunca bir özet süresince bir yandan sohbet bir yandan da boğuşmalarla ben yine çığlıklarıma hakim olamadım:)) beni acayip yoruyor bu oyunlar, saçım başım darmadağın oluyor.. yani bizi gören de başka bişey yaptık zanneder :))) -tatlicadiarzu-

sonra bi baktım behlül elinde nutella kavanozuyla geldi yanıma.. ne büyük keyif:)) elimde nutella, yanımda behlülüm vede aşk-ı memnu izliyoruz:))))) canım benim normalde izlemez, ama benim için o kadar saat izledi yani.. bir yandan da battaniyenin altındayız ve ben kıpırdadıkça üzerim açılırsa, oda üzerimi düzeltiyor... bu arada reglim de sınav dönemi stresin yüzünden olsa gerek, 8 gün gecikmişti.. diziyi izlerken karnım ağrımaya başladı vede regl oldum nihayet... bunu duyunca iyice sarıldı bana , ayaklarını benimkilerin üzerine koydu, sıcak bir papatya çayı getirdi... yani bu ne büyük zevk kızlar ya anlatamam boshayallersmile saçlarımı okşayarak kucağında yatırdı beni... bi yandan da oh nihayet geçecek artık huysuzluğun diyerek kızdırdı tabi :)))

dizi bitince gitmem gerekti.. ama ordan eve gitmenin zorluğunu tarif edemem galiba sözlerle.. beni bıraktıktan sonra eve gidince konuştuk. sonra iyigeceler dedikten sonra bi mesaj yazdım... "benimle aşk-ı memnu izlediğin için teşekkür ederim, seni seviyorum" diye... oda bana cevap olarak "büyük zevkti" yazmış.... imkan olsada dün geceye dönebilsem... hatta canım istedikçe tekrar tekrar dönebilsem:))

canım burdan alıyoruz ki ; sizin uzun süre görüşmemeniz salığın açısından pek iyi değillsırnaşık şey

adam resmen çıldırmış seni göremediği günlerde yahuuu:asigim:

şükür hakkaten.. özledim sizi valla:)))

elinde kalmazsam iyidir sahtecim... sorma yani. ben kızdıkça o zevk alıyor.. birde şu var, abimde beni kızdırmak için el hareketleri yapardı.. kafama vururdu falan.. ne bileyim erkek kardeşi yada abisi olanlar bilir. sanki behlül onları biliyor gibi aynılarını yapıyor... bende bahsettim, aynı onun gibisin ya çok sinirsin diye.. zaten bana hepsini o anlattı tek tek söyledi.. bide bunu da yap, çok sinir oluyor diye, öğrendim diyor:))) delirmiş gibi hayret yani:))))))

ben de okuyunca cok mutlu oldum su sonlardakileri :))
ask olaylarinda cok kotu bi cikmazdayim iyi seyler guzel mutlu asiklar gormek cok keyifli bisey :))

hoşgeldin canım tekrar...füyonkumdan aldım haberlerini ben:))
bazı erkekler sevgilerini farklı şekillerde dile getirebiliyorlar...bak mesela ben erkek değilim ama ben de onun gibi çok yaparım kardeşimi,annemi,hatta babamı severkenkaydirigubbakcemile3 tabi ki sizin ki farklı ama sonuçta bi çeşit sevgi ifadesiii...çok özlemiş olmanın yanında görememenin yarattığı stresle birlikte bir nevi dejarj olmuş onun kii..ama artık bakıyorum da zaman içinde gelişen sevginize; ilk okuduklarımdan bu yana çok şeyler değişti haliyle...hani artık daha da bir bütün halini aldınız,birbirinizi buluyorsunuz her defasında..bişiy farkettim ve öğrendim sen burda anlatırken biliyor musun bu arada canım; erkeklerin biz bayanların regl olmasından rahatsız olduğunu hatta dahası onlara iğrenç geldiğini flaan düşünürdüm ben hep..bu ön yargımı yıkmış oldun biraz:sm_confused:

herşeyin böyle gönlünüzce sürüp gitmesi dileğiyle,güzel haberleinin devamını diliyorum ben yine her zaman ki gibi...opuyorumnanaktan:asigim:

ben de okuyunca cok mutlu oldum su sonlardakileri :))
ask olaylarinda cok kotu bi cikmazdayim iyi seyler guzel mutlu asiklar gormek cok keyifli bisey :))

inşallah o çıkmazın sonucu güzel şeylerle gelir canım... aslına bakarsan bizde hep toz pembe yaşamıyoruz ilikşkiyi. ama şurası bir gerçek ki, sorunlar da çıksa behlülün tutumu çok önemli bu konuda.. hep bi şekilde uzatmadan içinden çıkıyor ve beni de çıkarıyor farkında bile olmadan.. tabi bende inatçı biri değilim, hemen çözülüveriyorum.. hiçbir ilişki her an eğlenceli ve mutlu geçemez ama, sorunlu zamanlarında başa çıkma yöntemi çok önemli gerçektende..

orasi kesinlikle oyle.. ama biliyormusun senin bu iliskiden cok buyuk keyif aldigin belli.. oyle eglenceli oyle duygusal anlatiyorsun ki okumadan gecemiyorum ne zaman bu basligi gorsem.
sorunlar eger iki kisi arasinda ise cozuluyor bittercim.. ama sorunun kendinle ise o zaman cozemiyorsun cozduremiyorsun da kimseye.
eger seviyorsan ki sevdigini goruyorum inat etmek sacma zaten mutlu olmaya cabaliyorsunuz ikiniz de birbirinize deger veriyorsunuz.
herseyin hayirlisni dilemek lazim.. cok uzatmayin uzadikca tadi kaciyor iliskilerin haberin olsun tatlim..
malesef ki tecrube konusuyor.
behlul le senin gercek adlarinizi da merak etmedim degil. cocugun adi behlul kaldi resmen. haberi var mi behlul dedigimizden ona :))

:)))) behlül burada bi arkadaşın koyduğu bi isim aslında.. onun da nedeni bizimkinin dizideki behlül gibi çapkın olması aşk oyunlarından hoşlanması vs.. ydi.. ama benim de gerçek ismimin bihter olması elbette bunu pekiştirdi:))))) hoş bi eşleşme oldu vede adı behlül kaldı... ama cekhu için konuşuyorum, bahsettiğim konuşmaları okumamış biri için ismini gerçekten behlül sanmak çok da alakasız bir durum değil:)))))))))

kızlar az önce behlül aradı.. babamın doğum günü bugun. ve hediye almam gerekiyordu, nihayet sonuçlandırdım bu durumu.. bunu konuşurken benim de birşey almama gerek varmı diye sordu.. bende yok canım, ne gerek var dedim... behlül bey dedi ki: "kızını alıyorum zaten, başka hediyeye ne gerek var?" nasıl yani, hediye verilir, sen adamdan sahip olduğunu alıyorsun dedim... iyi ya işte adamı kurtarıyorum artık dedi ya!!!! beni alarak beladan kurtarıyormuş babamı yani, buda bir hediyeymiş ne güzel ama dimi:)))))))

deli edecek beni bu adam!!!!!!

ayyy senin isminde mi bihter şimdiiiikaydirigubbakcemile3 hakkaken süper bi denkleşme o zaman...

açıldı bakıyorum bizim behlül bey kabak çiçeği gibi...kısss yoksa dizinin dünkü bölümünde behlülde nihale evlenme teklifi falan yapıyordu adam çok etkilenmiş olmasınnn:dance: huylar değişiyor ordada baksanaa:asigim:

ayyy sahtecim sorma:))) dizideki o sahneyi izlerken ban behlülden yüzümü saklamaya çalışıyordum. çünkü ağzım kulaklarımda izliyordum.. bu kadar belli olması beni rahatsız ettiği için yüzüm iyice göğsüne gmüp behlülle ilgiil eleştriler yapmaya başladım. (dizideki behlülle ilgiil) öyle odaya çekilip de teklif mi edilir... gülü çöpe attı nihal, nereye varacaksın gülden vs.. derken çok güzel bi sözle bağladı konuyu.. bu yüzüğü de ömür boyu taşır mısın deyince bende ses kesildi, yelkenler suya indi.. benim behlül de çenemden tutup yüzümü kendisine çevirdi, yaaa gördünmü konu nasıl bağlanırmış dedi:)))

ama yani benim avuç içlerim terledi heyecandan, nasıl bu kadar etkilendiysem:)) eminim saklamaya çalışsam da gayet açıkça anlamıştır behlül.. sonra nihal odadan sevinçle çıkınca bende çok safsın be nihalcim, çok safsın dedim... bu sefer de sarıldı bana, ayyy sen çok cin gibisin, sen hiç saf değilsin dimi, gel buraya gel diye beni sevmeye başladı... farkettim ki beni saf buluyor bu adam!!! demekki öyle yani...

onu bilemem de ben çok etkilenmişim o evlenme sahnesinden sahtecim :kedi:

ayyy valla bir alemsiniz yahuuu:))) ben bile diziyi izliyorum bir yandan ahaa diyorum biizmkilerde dökülcek yakıncaaaa,kendi kendime kaydirigubbakcemile3 yanii illaki o an anlamıştır sende ki heycanıı...yaa onlar cin gibi cinnnn biliyolar herşeyiii..yani diyor ki bide " yaaa görüyo musun bende bağlıycam yakında " der gibiii..ayy ayy inaşllah valaa yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…