- Konu Sahibi bitterlemon
-
canım burdan alıyoruz ki ; sizin uzun süre görüşmemeniz salığın açısından pek iyi değillsırnaşık şey
adam resmen çıldırmış seni göremediği günlerde yahuuu:asigim:
şükür hakkaten.. özledim sizi valla:)))
elinde kalmazsam iyidir sahtecim... sorma yani. ben kızdıkça o zevk alıyor.. birde şu var, abimde beni kızdırmak için el hareketleri yapardı.. kafama vururdu falan.. ne bileyim erkek kardeşi yada abisi olanlar bilir. sanki behlül onları biliyor gibi aynılarını yapıyor... bende bahsettim, aynı onun gibisin ya çok sinirsin diye.. zaten bana hepsini o anlattı tek tek söyledi.. bide bunu da yap, çok sinir oluyor diye, öğrendim diyor:))) delirmiş gibi hayret yani:))))))
yüzümde garip bir gulumsemeyle okudum yazdıklarını :)))))) Allah bozmasın :))))[/QUOTE
amin canım, teşekkürler güzel dileklerin için... inşallah buraı okurken hep gülümsersin..
ben de okuyunca cok mutlu oldum su sonlardakileri :))
ask olaylarinda cok kotu bi cikmazdayim iyi seyler guzel mutlu asiklar gormek cok keyifli bisey :))
inşallah o çıkmazın sonucu güzel şeylerle gelir canım... aslına bakarsan bizde hep toz pembe yaşamıyoruz ilikşkiyi. ama şurası bir gerçek ki, sorunlar da çıksa behlülün tutumu çok önemli bu konuda.. hep bi şekilde uzatmadan içinden çıkıyor ve beni de çıkarıyor farkında bile olmadan.. tabi bende inatçı biri değilim, hemen çözülüveriyorum.. hiçbir ilişki her an eğlenceli ve mutlu geçemez ama, sorunlu zamanlarında başa çıkma yöntemi çok önemli gerçektende..
hoşgeldin canım tekrar...füyonkumdan aldım haberlerini ben:))
bazı erkekler sevgilerini farklı şekillerde dile getirebiliyorlar...bak mesela ben erkek değilim ama ben de onun gibi çok yaparım kardeşimi,annemi,hatta babamı severkenkaydirigubbakcemile3 tabi ki sizin ki farklı ama sonuçta bi çeşit sevgi ifadesiii...çok özlemiş olmanın yanında görememenin yarattığı stresle birlikte bir nevi dejarj olmuş onun kii..ama artık bakıyorum da zaman içinde gelişen sevginize; ilk okuduklarımdan bu yana çok şeyler değişti haliyle...hani artık daha da bir bütün halini aldınız,birbirinizi buluyorsunuz her defasında..bişiy farkettim ve öğrendim sen burda anlatırken biliyor musun bu arada canım; erkeklerin biz bayanların regl olmasından rahatsız olduğunu hatta dahası onlara iğrenç geldiğini flaan düşünürdüm ben hep..bu ön yargımı yıkmış oldun biraz:sm_confused:
herşeyin böyle gönlünüzce sürüp gitmesi dileğiyle,güzel haberleinin devamını diliyorum ben yine her zaman ki gibi...opuyorumnanaktan:asigim:[/QUOTE
behlülün sevgisi insanın canına can katıyor:)))))))))
erkeklerin regl konusuna yaklaşımı hakkıında söylediğin doğru.. hem anlayamazlar nasıl bir ağrı ve duygusal etki yarattığını.. hemde bir çoğu itici bulabilir hakkaten.. ama gerçekten de düşünebilen ve doğru değerlendiren, olgun aklı başında bir erkek bunu o şekilde değerlendirmiyor aslında.. mesela behlülün bütün hareketleri beni rahatlatmaya, yardımcı olmaya yönelikti.. yani sanki korumak ister gibi.. daha sıkı sarılması, sıcak tutmaya çalışması... yerlere ayakkabısız basmama izin vermemsi vs.. bunların hepsi tabi birazda yaşanmışlık vede tecrübeyle ilgili.. yani kadınları iyi tanımak da önemli, tanımasa anlayamaz, bunları yapamaz... ve birde elbette sevgi duyması önemli.. sevgi duymadan bir erkek bu konuda şefkat de duyamaz..
kızlar az önce behlül aradı.. babamın doğum günü bugun. ve hediye almam gerekiyordu, nihayet sonuçlandırdım bu durumu.. bunu konuşurken benim de birşey almama gerek varmı diye sordu.. bende yok canım, ne gerek var dedim... behlül bey dedi ki: "kızını alıyorum zaten, başka hediyeye ne gerek var?" nasıl yani, hediye verilir, sen adamdan sahip olduğunu alıyorsun dedim... iyi ya işte adamı kurtarıyorum artık dedi ya!!!! beni alarak beladan kurtarıyormuş babamı yani, buda bir hediyeymiş ne güzel ama dimi:)))))))
deli edecek beni bu adam!!!!!!
ayyy sahtecim sorma:))) dizideki o sahneyi izlerken ban behlülden yüzümü saklamaya çalışıyordum. çünkü ağzım kulaklarımda izliyordum.. bu kadar belli olması beni rahatsız ettiği için yüzüm iyice göğsüne gmüp behlülle ilgiil eleştriler yapmaya başladım. (dizideki behlülle ilgiil) öyle odaya çekilip de teklif mi edilir... gülü çöpe attı nihal, nereye varacaksın gülden vs.. derken çok güzel bi sözle bağladı konuyu.. bu yüzüğü de ömür boyu taşır mısın deyince bende ses kesildi, yelkenler suya indi.. benim behlül de çenemden tutup yüzümü kendisine çevirdi, yaaa gördünmü konu nasıl bağlanırmış dedi:)))
ama yani benim avuç içlerim terledi heyecandan, nasıl bu kadar etkilendiysem:)) eminim saklamaya çalışsam da gayet açıkça anlamıştır behlül.. sonra nihal odadan sevinçle çıkınca bende çok safsın be nihalcim, çok safsın dedim... bu sefer de sarıldı bana, ayyy sen çok cin gibisin, sen hiç saf değilsin dimi, gel buraya gel diye beni sevmeye başladı... farkettim ki beni saf buluyor bu adam!!! demekki öyle yani...
onu bilemem de ben çok etkilenmişim o evlenme sahnesinden sahtecim :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?