Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

yani benim etkilendiğim gibi oda etkileniyordur belkide:)) bide benim verdiğim tepkileri de görüyor ve izliyor. sanırım hepsini de kaydediyor:)) hiç bir detayı da kaçırmıyor doğrusu.. gerçekten de cin gibiler bunlar:)))

ama ne bileyim sahtecim, behlül bu işte.. daha önce de defalarca evlilikle ilgili konuşöalar geçti, biz burda günlerce evirdik çevirdik.. yakında dökülecek diyenler oldu vs.. bilemiyorsun ki.. artık neyi işaret olarak alacağımı bilemiyorum ki, karştırdı kafamı.. bildiklerimi bile unutturdu bana bu adam:))

zaten her an o zamanın ( evlilik teklifi) gelemsini bekleyerek geçireemezsin...siz birlikteyken çok zevk alabilen bir çiftsiniz...bırak sana bir süprizle gelsin beklemediğin bir anda...bir ay olur iki ay ay olur..vs.. önemli olan aldığınız keyif mutluluk..

evet bak bu doğru... birlikte olmak her zaman çok keyifli onunla.. ne zaman yapacak diye tetikte beklemek saçma.. ama dönüp dolaşıp bu konuya geldiğimiz için de ister istemez gündemde tutuyor, hep canlı tutuyor.. bazen şaka bazen ciddi... bazen evlenmeyi düşünmediğine inandırıyor, bazen de tam tersi, teklif etti galiba azz önce gibi bir durumda bırakıyor... burayı okuyan herkes bilir ki behlül oyun oynamayı çok seviyor.. ve şundan eminim ki bigün bana teklif ederse bu tam da benim hiç ummadığım bir zamanda olacaktır...

geçen gün bi arkadaşı falına bakmış.. demiş ki 2010da evleneceksin.. önce bunu söyledi bana.. hah iyi demiş dedim.. ama tanımadığım biriymiş. 8. ayda tanışacakmışız dedi.. bende ohooo, yetişmez o zaman, bilememiş dedim.. derken bu konu üzerinde atışmaya başladık:))) alternatifin de yok ona göre dedim, kimi bulup tanıyıp da evleneceksin bu saatten sonra.... o günden beri ban sürekli alternatifim de yok, belli kimin olacağı dii duruor.. tabiki beni kızdıracak şekilde vede şikayet eder gibi :umursamaz:

bu adam seni kizdirmayi cok seviyo :))
erkeklerin geneli boyle sanirim kucuk oyunlarla akil karistirip kizdirmaya bayiliyolar :)

hemde nasıl seviyor anlatamam:)) hatta behlül hem akıl oyunlarına hemde fiziksel ounlara bayılıyor...

geçen gün evden çıkıoruz, apartmanın içinden merdivenleri koşarak inde kapıdan çıktı beni bıraktı... binadan bi çıktım yok.. arabasına da baktım görünmüyor.. seslendim cevap yok... deliricem:))) sağa dönüp yürümeye başladım ve parketmiş arabaların arasında bir kafa gördüm... saklanmış deli:))) gördüm seniii diye bağardım. sonra bana arabanın anahtarını fırlattı. tutabilecekmiyim diye refleksimi ölçmüş, tabiki tutamadım ve kafama geldi:)) tak diy ebi ses çıkardı tabi.. duyunca koşarak yanıma geldi ve sarıldı bana başımı göğsüne öyle bi bastırdı ki nefes alamadım:)))))) yani çok inanılmaz değilmi, bu bi örnekti sadece.. bilmem anlatabildimmi ne kadar oyuncu olduğunu????

ayy bu erkekler çok alem çooookkkkkaydirigubbakcemile3 korkuluru falada mı baktırmışşş:)) atışmalar güzel,motonluktan kurtarıyor ilişkiyi her daim sıcak ve zevkli yapıyor..bu anlamda çok iyi o yüzden...yaa ne dicem canım aklıma geldi birden alternatif falan dedin de; hiç ana,seni kaybetme korkusundan bahsediyor mu? anlıyor musun yada böyle bişiy hissettiğini? yoksa herşey yolunda gidiyorsa bunun düşünmek her iki taraf içinde anlamsız mı?CADIARZU

kabetme korkusundan hiç bahsetmedi şimdiye kadar. ama ilişkinin en başında söylediği bişey vardı, birine kendini açıp, duvarlarını yıkıp alışıp bir düzen kurduktan sonra bunların yıkılmasından korku duyduğunu dile getirmişti.. ama bu kişisel olarak beni kabetme korkusu değildi bence, kendi hayatıyla ilgili daha kişisel bişeydi. ama soruna en yakın şey bu sanırım dile getirilmiş olan...

bu aşamada mesela ben hiç bu korkuyu hissetmedim ona karşı. belkide dediğin gibi herşey yolunda olduğu için hissetmek anlamsız da olabilir. o yüzden oda büyük ihtimalle bunu yaşamamıştır. fakat hissettiğim şöyle bişey var ki, bazen yanındayken beni kızdırdığında, ama ciddi konuşmalardan bahsediyorm.. sinirlenir yada bozulursam hemen elimi tutuyor, öpüyor, daha çok sarılıyor.. gerginleştiğimde sanki beni sevdiğini hissettirmek istiyor. buda bana hemen düzelmesini istediğini, aramızın bozulmasından korktuğunu hissettiriyor aslında..

kızlar, behlül aradı. akşam ist.dan kardeşi geliyor vede arkadaşlarıyla grup olarak bir yemek organize etmişler.. hep birlikte olacağız.. yalnız behlülün bunu bana söyleyişi o kadar hoş ki anlatamam.. diyor ki, akşama izin al, yemeğe gidiyoruz... yani alabilir misin, yemeğe gelmek istermisin falan yok:))) e iyi tamam dedim bende.. sonrada diyor ki, ben kot ve gömlek giyeceğim, bilmek istersen diye söylüyorum.. dedikten sonra mekan hakkında da bilgi verdi.. sanki tatile çıkıyoruz da yanıma neler almam gerektiğini vede bölgenin coğrafi koşullarını anlatıyor bana

kaydirigubbakcemile3 erkeklerin aslında bu halini seviyorum ben ama yerinde dozu iyi olursa tabii...eski Türk filmlerinde ki gibi; "heytt ben dediiim olcek nalannnn" der gibiiikaydirigubbakcemile3 çok hoş yaa,iyi iyi siz geçen haftanın acısını çıkarmaya devam edin valla süper olcaktır organizayon desene...kaydirigubbakcemile5

ya bende aslan burcuyum
kendımı bazen senın behlule baya benzetıyorum
bende cok dengelıyımdır derım ama cok kafa karıştırırım ama bunu yapmak için özel çabam yoktur yani, gerçekten de net düşüncelerim olmadığından...
mesela sevgilimle evlenmek istiyorum ama yarın nişan takalım dese kaçarım herhalde topuklayıp

bırde bende de güvenememe sorunu var, yani benim gibi aslan burçları size bir çok yakın bazen de beklentili davranıyorsa huysuzluk yapıyorsa ama bı sonrakı gün süprizlerle sizi mutlu ediyorsa seviliyorsunuz demektir
ama bu burcun karşındakine güveni çabuk kırılır beklentili bir burçtur çünkü, genelde mutlu sonlardan çok bitişlere takılıdır aklı, ya daya ayrılırsak ya biterse diye düşünür, behlülü çok iyi anlıyorum ben ya
kendimi görüyorum onda resmen

canım yorumlarından gerçekten de çok iyi anladığın belli:) peki ben nasıl karşılık vereceğim bu adama?? yani sonlara takılmaktan işin hiç başlatılamamsı bile mümkün gibi geliyor bana bazen!! ne rahatlatır bu adamı???

kızlar selam herkese:))))

dün akşam güzel bir restorana gittik. behlül, erkek kardeşi, arkadaşının eşi ve başka bir arkadaşı ile onun nişanlısı.. toplam 6 kişiydik.. çok eğlenceli güzel bir yemekti ve arkadaşlarıyla biraz daha sohbet edebilme imkanım oldu. yani daha öncede görsem de pek tanımamıştık birbirimizi... birde herkes sanki beni inceliyor gibi gelmişti ilk başta, bu sefer daha rahattım galiba...

fakat restorandan kalktıktan sonra behlülün annesine gittik.. annesi dedimse babası dedesi babanesi herkes orda yaşıyor:))) babane ve dede yatmıştı tabi babası ve annesi karşıladı bizi.. içkileri alıp gittik.. servisler yapıldı oturduk... tabi herkes o eve benden önce defalarca gitmiş, bense ilk kez gittim.. işte orada başladı biraz gerginlik.. sonra ne olsa beğenirsiniz!!!! kızlardan biri bana döndü... eee biihter, anlat bakalım ne iş yaparsın, nerden mezunsun, nerde oturuyorsun vs. birsürü soru sordu bana:!!! eyvahedigeldismile

yani kızlar resmen görücüye çıktım !! hep behlül çıkıyordu gerçi, bu sefer de sıra bana geldi.. canım benim meğer ne kadar gergin bir ortammış:!! bide anne babasıda var.. herkes susup pür dikkat bizi dinledi düşünsenize.. sonra arkadaşlarından biri espri yapmaya başladı. tamam o zaman istemeye geliyoruz, 2 aya kadar çözülür bu iş... 15 güne hazırlanın siz, sen söyle annenlere gibi sözler sarfetti.. bu arada anne babası da dahil herkez gülüyordu... ay anlatamam çok tuhaf bir ortamdı..

sonra babam aradı ne zaman geliyorsun diye, ve saat 12.30 olmuştu. biz de izin isteyip kalktık.. behlülde beni bırakınca eve döndü, annesine gitmedi tekrar... bu arada gelirken bana nergis getirmişti, şu anda kokusu odamı dolduruyor:))))

canım yani sana karşı guvensızlık yaşayacak bir durum oldu mu bılmıyorum ama ben genel olarak sevgılımın başta yaptığı bırkaç hata var bunlar yuzunden tamam doğru ınsan o dıyemıyorum onun başını çok ağrıtıyor, ta bir yıl önceki şeyler ama öyle bir içimde kalmış ki bundan dolayı ona tam anlamıyla güvenemiyorum bir nedeni de eski sevgilimle geçmişte sadece aşkla güvenip ve çok kötü bir şekilde ayrılmış olmam, belki onunda geçmişte kalbini kırmış biri olabilir
ama yine de verici davranıyor sana iiçimizdeki sevindirmeyi seven ruhla davranıyor bu bence ıyıye işaret onu asla senin içindeki iyiniyetten şüpheye düşürecek bir duruma sokma, sana güvenmeli

yaşı biraz ileri sanırım demekki evlenme meraklısı bir erkek değil, şahsen bende evlılık meraklısı değilim bu kendı kendıne yetebılme ayrı hayatlar olayını sevıyorum, ama kesınlıkle çoğu zaman sevdiğimizle olmak isteriz, o ısteksızlık yaparsa bu bizde şüphe uyandırır

demişsin ya bu kadar son düşünülmez diye genelde çok son düşündüğümüz için bu kararsızlıktan kurtulmak ıcın bır anda karar verırız ve genelde yanlış karar olur bu, bundan da korkarız

sen bence sevgi dolu davran gerisi gelir bence
aslında şu an sen gayet ıyı karşılık veriyorsun bu adama
sana bir tavsiyemde çok nadir olmakla beraber arada ona öyle ıltıfatlar et kı bu dunyada kendısını tek sansın,
su an karar donemınde bence ne kadar onunla ılgılı az düşünürsen o kadar ıyı olur ılıskınız ıcın
bırde burcun neydi?

valla hepsi çok güzel tavsiyeler.. gerçekten de burcun özellikleri ikinizde de benzer şekilde görülüyor.. sözlerinden de bazı konulardaki ruh halini anlayabiliyorum... benim burcum kova..

merak ettiğim şöyle bişey var, ben sevgimi ilgimi dile getirmekte iyiyimdir.. yani içimde tutamam, seni seviyorum derim, deli gibi öperim sarılırım... telefondada içim coşar bazen ve bülbül gibi şakırım.. ona fazla yapmamak için kendimi frenliyorum da. ama onu bu konuda çekimser görüyorum. yani beraberken bakışlarından herşeyi okumak mümkün. dokunuşlarından, bazen bir an bile benden temasını kesmemesinden, yolda yürürken iki saniye elini bıraksam hemen tutmak için aramasından... ama dile getirmiyor ve ben getirdiğimde de susuyor.. bu ruh halini anlamıyorum.. şunu da çözemiyorum. o dile getirmiyor ama benim daha açık ve rahat olmamdan rahatsızlık duyma ihtimali var mı?? yani sevildiğini duymak onun için gururnu okşayan ve istediği bişey mi??(kendi yaptığının aksine..)

valla canım bence acık olma konusunu sevgı konusunda yap yanı canım cıcımde yap
evlılıkle ılgılı sızle ılgılı konustugunda sonuna dek mutlu olacaksak neden olmasın filan dıe olumlu konus
bazende bole evlılıkle ılgılı ımalı konusmalar oluormusta o zaman sen bu kim bu kız filan diyorsun ya onların yerine gülümse filan çaktırmadan lafı değiştir filan
sorularına cok cevap vermek ya da ilişkiyi sorgulamaktan öte hep onunla mutlu olduğunu hissettir
aslan burcu sorgulamalara müsaittir
kova da cok akılcıdır oda çok düşünür irdeler, bu yuzden aslan burcuna sorgulamayı bıraktıracak coşkuyu vermelisin benim fikrim

bitter hoş geldin... :) tabi sen gelince behlül de geldi, o da hoş geldi

yazdıkların hala kafa karışıklığının gitmemiş olduğunu gösteriyo sanırım bi yandan her şey güzel gidiyo diyebiliyoken bi yandan da belirsizlik sürüyo... belirsizlik hep olucak ama çok ince ip uçları yakalarsak belki de bu belirsizlikle başa çıkabiliriz. :) mesela, onun ailesiyle ve çevresiyle tanışman ve onlarla iç içe olman sence özel bi anlam taşıyo mu ve nasıl hissediyosun onlarla beraberken?

şu an daha istekli olan taraf sen misin? eğer öyleyse bundan memnun musun? bu üçünü istiyorum filan :)))))

behlül ün hayatıyla ilgili en önemli sorunu sence ne? yani evliliğe giden yolda onu engelleyebileceğini düşündüğün bi şey var mı?

olayların gidişatını değiştirme gücüm var diyebiliyor musun? yoksa ipler tamamen onun eline mi geçti? ya da geçmek üzere mi? güven duyması gereken taraf sadece o mu oldu mesela?

bence olayları tamamen değiştirmek senin elinde... gücünü kullan şekerim. :)) kaydirigubbakcemile2

fiyonkum sende hoşgeldin:))

her zamanki gibi en can alıcı noktalara değinmişsin, hepside kendime sormam gereken sorular esasında.. hemen veriyorum cevaplarını, açık olarak hemde…

ailesiyle ve çevresiyle tanışmak özel bişey benim için evet.. bu hoşuma gidiyor elbette. Ama tepkilerini açıkça bilemediğim için hep kafamın içerisinde bir merak var. ne düşünüyorlar, nasıl bir bakış açıları var bana?? Dışa yansıttıkları, benimle olan diyalogları pozitif ama tabiki içlerini bilemem.. bu merak beni öldürüyor..

daha istekli olan tarafın kim olduğunu hakikaten bilmiyorum. Içini bilmiyorum ki behlülün. Ama anlattıklarımdan da biliyorsun ki behlülün periyodları var evliliği diline dolama periyodlarında o daha istekli duruyor.. ama sanki içinde daha çok isteyen benmişim gibi geliyor bana.. bunu da ispatlamanın hiç bir yolu yok!!!

Bence behlülün hayatıyla ilgili en büyük sorunu kendini bazı şeylere geç kalmış hissetmesi. Bu da aile (çocuklarda dahilk buna) kurma ve iş manasında kendini sarsılma ihtimali olmayan bir noktaya gelmemiş hissetmesi.

Evliliğe giden yolda onu engelleyebilecek şey yeterince güven duymaması. Ama bana değil, kendine.. hem istikrarlı olmaya karşı hemde maddi manevi yetebilecek bir düzen kurabileceğine tam inanmaması.(mükemmeliyetçiliği bu noktada onun en büyük baş belası)
Aslında ipler tamamen onun eline geçmedi. Ailem de bana ne düşünüyorsun diye sorduğu zaman onlara söylüyorum. Iyi gidiyoyr ama karar vermek için daha çok erken.. herşey en az bu şekilde yada daha iyi devam eder vede iki taraf da isterse olabilir diyorum... behlülle aramdaki duruma gelince ben şu an yüzde yüz emin değilim, ona karşı tereddütlerim var elbette. Bazı şeyleri görmek istiyorum, ciddi sorunlar yaşadığındaki halini, üzüldüğündeki halini, bana çok kızdığındaki halini... ayrıca evliliği ne kadar yürütebileceği konusundaki kendine güveni gelmeden benim de ona bu konuda güvenim tam olamaz.. ama eğer bigün karşıma bir teklifle çıkarsa şuna da emin olabilirim ki, tamamdır.. içinde çözmesi gerekeni çözmüş ve artık herşey olgunlaşmıştır. O an tereddüt yaşamam işte.. çünkü onu tanıyorum, bu noktaya gelmeden asla karşıma bu teklifi getirmez..

Söyle bakalım şimdi şekerim, olayları kontrol etmem nasıl mümkün olacak:))????

hoşgeldin bitter :))) gözümüz yollarda kaldı
yine yazdıklarını büyük bir keyifle okudum inan...
artık ilişkiniz bence yerine oturmaya başladı tamamen. ne kadar behlül karmaşık bir yapıya sahip olsa da onun gözlerinden,anlık tepkilerinden az cok ne düşünüp hissettiğini anlamaya başlamışsın:)
ve ona güveniyorsun...
yukarıda evlilik teklifi ile ilgili düşüncelerinden bu anlaşılıyor.bence ilişkiniz gayet güzel,araya özlemin girmesi değişik patlamalara sebep olmuş tabi :)
ve bu çok hoşboshayallersmile
karşındaki insana güvenebilmek cok güzel ama fiyonkun sorusu gibi,ipler tamemen onun elinde olmamalı :)
ama neden böyle yaptı, ne düşündü vs vs sormakta bu su anda insanın kafasına kurt düşürmekten başka bir işe yaramaz.
birde insanın karşısında bu konuda baya tecrübeli ve kadınlardan çok iyi anlayan bir behlül olunca:)
sen ''leb'' derken o '' leblebi'' düşündüğünü biliyorum diyecektir kaydirigubbakcemile3
kendinden ödün vermeyerek,istediklerini sevgin ile gerçekleştirmeye çalışmak,açık konuşmak en iyisi :)))
tabiki burda bize gözümüze takılan konuları incelemeden de olmaz :))))

kızlar selaaam:)))

bugun behlülle görüşemedik, ki ben hastayım zaten çıkmamam gerekiyor. oda spora zaman ayırmış oldu.. ama işler biraz kızışacak bu günlerde:))

aslen grafiker olduğum için bugun amcam aradı ben, bi arkadaşının grafik tasarım işi vardı vede bana teklif ettiler. ama zamanım olmadığı için behlüle söyledim.. çünkü onun ajansında bu işler de yapılıyor.. bu işi alalım ama sen yap, birlikte gidelim dedim.. tabi olur demişti bana.. fakat amcam sonra yine aradı ve bana dedi ki, (iş bir dersanenin reklam kampanyası) dersanenin sahibi aslında evlenmek niyetinde ve uygun birini arıyor.. şöyle yakışıklı, böyle iyi vs.. seni daha önce görmüş, ve beğenmiş.. sende onu görmüş olacaksın bu vesileyle falan dedi..!!! ama amca ben cenkle gidecektim dedim, yok onunla gitme, sende bi değerlendir dedi bana.. ben götüreceğim seni dedi... eyvahlar olsun ben şimdi napıcam, behlüle ne diyeceğim vede oraya nasıl gideceğim!!!! ekemem de bu saatten sonra!!! ooof ki ne offf:!!!!

kafamda bir yandan da tilkiler dolaşmıyor değil, behlüle karşı bunu kullansam mı acaba nedir napsam ki ben şimdi????

behlülün de bu aralar kıskançlığı üaerinde.. bu akşam ist.da oturan bi arkadaşımla konuşuyordum.. cep telefonum yarım saat kadar meşgul çalınca beni dayanamayıp evden aradı:)) babam açtı telefonu, ve beni istedi..

o telefon kaç saattir meşgul, basket oynamaya bile başlayamadım seni aramaktan dedi:)) tabi iki saat anlattım kimle konuştuğumu bende.. babamda bakıp bakıp güldü bana, ne o dayanamamışmı falan diye sordu... manzaraya bakar mısınız, bu olayı bi duysa ne olur bilemiyorum yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…