- Konu Sahibi bitterlemon
-
yani benim etkilendiğim gibi oda etkileniyordur belkide:)) bide benim verdiğim tepkileri de görüyor ve izliyor. sanırım hepsini de kaydediyor:)) hiç bir detayı da kaçırmıyor doğrusu.. gerçekten de cin gibiler bunlar:)))
ama ne bileyim sahtecim, behlül bu işte.. daha önce de defalarca evlilikle ilgili konuşöalar geçti, biz burda günlerce evirdik çevirdik.. yakında dökülecek diyenler oldu vs.. bilemiyorsun ki.. artık neyi işaret olarak alacağımı bilemiyorum ki, karştırdı kafamı.. bildiklerimi bile unutturdu bana bu adam:))
evet bak bu doğru... birlikte olmak her zaman çok keyifli onunla.. ne zaman yapacak diye tetikte beklemek saçma.. ama dönüp dolaşıp bu konuya geldiğimiz için de ister istemez gündemde tutuyor, hep canlı tutuyor.. bazen şaka bazen ciddi... bazen evlenmeyi düşünmediğine inandırıyor, bazen de tam tersi, teklif etti galiba azz önce gibi bir durumda bırakıyor... burayı okuyan herkes bilir ki behlül oyun oynamayı çok seviyor.. ve şundan eminim ki bigün bana teklif ederse bu tam da benim hiç ummadığım bir zamanda olacaktır...
geçen gün bi arkadaşı falına bakmış.. demiş ki 2010da evleneceksin.. önce bunu söyledi bana.. hah iyi demiş dedim.. ama tanımadığım biriymiş. 8. ayda tanışacakmışız dedi.. bende ohooo, yetişmez o zaman, bilememiş dedim.. derken bu konu üzerinde atışmaya başladık:))) alternatifin de yok ona göre dedim, kimi bulup tanıyıp da evleneceksin bu saatten sonra.... o günden beri ban sürekli alternatifim de yok, belli kimin olacağı dii duruor.. tabiki beni kızdıracak şekilde vede şikayet eder gibi :umursamaz:
kızlar, behlül aradı. akşam ist.dan kardeşi geliyor vede arkadaşlarıyla grup olarak bir yemek organize etmişler.. hep birlikte olacağız.. yalnız behlülün bunu bana söyleyişi o kadar hoş ki anlatamam.. diyor ki, akşama izin al, yemeğe gidiyoruz... yani alabilir misin, yemeğe gelmek istermisin falan yok:))) e iyi tamam dedim bende.. sonrada diyor ki, ben kot ve gömlek giyeceğim, bilmek istersen diye söylüyorum.. dedikten sonra mekan hakkında da bilgi verdi.. sanki tatile çıkıyoruz da yanıma neler almam gerektiğini vede bölgenin coğrafi koşullarını anlatıyor bana
ya bende aslan burcuyum
kendımı bazen senın behlule baya benzetıyorum
bende cok dengelıyımdır derım ama cok kafa karıştırırım ama bunu yapmak için özel çabam yoktur yani, gerçekten de net düşüncelerim olmadığından...
mesela sevgilimle evlenmek istiyorum ama yarın nişan takalım dese kaçarım herhalde topuklayıp
bırde bende de güvenememe sorunu var, yani benim gibi aslan burçları size bir çok yakın bazen de beklentili davranıyorsa huysuzluk yapıyorsa ama bı sonrakı gün süprizlerle sizi mutlu ediyorsa seviliyorsunuz demektir
ama bu burcun karşındakine güveni çabuk kırılır beklentili bir burçtur çünkü, genelde mutlu sonlardan çok bitişlere takılıdır aklı, ya daya ayrılırsak ya biterse diye düşünür, behlülü çok iyi anlıyorum ben ya
kendimi görüyorum onda resmen
canım yorumlarından gerçekten de çok iyi anladığın belli:) peki ben nasıl karşılık vereceğim bu adama?? yani sonlara takılmaktan işin hiç başlatılamamsı bile mümkün gibi geliyor bana bazen!! ne rahatlatır bu adamı???
valla hepsi çok güzel tavsiyeler.. gerçekten de burcun özellikleri ikinizde de benzer şekilde görülüyor.. sözlerinden de bazı konulardaki ruh halini anlayabiliyorum... benim burcum kova..
merak ettiğim şöyle bişey var, ben sevgimi ilgimi dile getirmekte iyiyimdir.. yani içimde tutamam, seni seviyorum derim, deli gibi öperim sarılırım... telefondada içim coşar bazen ve bülbül gibi şakırım.. ona fazla yapmamak için kendimi frenliyorum da. ama onu bu konuda çekimser görüyorum. yani beraberken bakışlarından herşeyi okumak mümkün. dokunuşlarından, bazen bir an bile benden temasını kesmemesinden, yolda yürürken iki saniye elini bıraksam hemen tutmak için aramasından... ama dile getirmiyor ve ben getirdiğimde de susuyor.. bu ruh halini anlamıyorum.. şunu da çözemiyorum. o dile getirmiyor ama benim daha açık ve rahat olmamdan rahatsızlık duyma ihtimali var mı?? yani sevildiğini duymak onun için gururnu okşayan ve istediği bişey mi??(kendi yaptığının aksine..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?