Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

behlulun gercek adini da ogrenmis olduk boylelikle bitter :)))
yakisiyo isimleriniz :))

daha istekli olan kesinlikle o olmalı. değilse bile bunu başarmalısın, eğer sen daha istekliysen bu ilişkinin ciddi şekilde devamına, ve onun isteği senden az kalıyorsa kendi isteğini azalt. madem o artmıyor sen azalt. ama sen daha az istemelisin. bu şart bence.

onun kendi içindeki sorunlarını, kendine güven sorununun nedeninin ne olduğunu tam olarak anlamak lazım. mükemmelliyetçiliğiyse greçekten, büyük sorunlar yaşayan, hayatını planlayan ama bu planları aniden bozulan insanlardan örnekler ver ona biraz kendine gelsin. bunları hatırlaması gerekiyor olabilir...

evliliği diline dolama periyoduna girerse onu azarla. evet yanlış duymadın azarla. "bu konuyu bile çocuk oyuncağı haline getirdin ya tebrik ederim seni" de. bu tür şakalardan senin de hoşlandığın sonucuna varmış olabilir bunu engellemek lazım.

abinle yemek olayı ne oldu bu arada?

gerçekten oraya gitmeyi düşünüyorsan behlül e olan sevginden şüphe duyarım. CADIARZU sen behlül e içten içe kızgınsın...

Bodozlama bir giriş olacak ama başından beri takip ediyorum. Bihtercim sakın bu olayı kullanmaya kalkma behlüle karşı itici olur çok. Aslan burcu demişsin ben de aslan burcuyum. Sana birkaç tavsiye sakın bilinçli olarak kıskandırmaya çalışma. Kendi adıma karşımdaki gözümden anında düşer. Ayrıca evlilikle ilgili konuşmalarında şakayla yaklaşma bence. Başka bir arkadaşın da yazdığı gibi " aaa kimmiş bu şanslı" falan demek yerine cevap verme, konuyu değiştir.Bence mükemmeliyetçilik falan da değil onun derdi. ılişkiniz bu şekilde giderse sonunda evleneceksiniz bu belli ama behlül evliliği düşünmediğinden kendisini hazırlamaya çalışıyor bence evlilik fikrine.

Uzun zamandır keyifle okuyorum buradaki yazıları...
Çoğu noktasında 6 sene önce; eşimle yaşadıklarımızı hatırlatıyor.
Paylaşmak istediğim konu şu: Bir insan net olarak "Evlilik istemiyorum" demiyorsa, evlenmeyi düşünüyor demektir. Ama şu anda, bu kadar kısa zaman önce başlamış bir ilişkinin en güzel zamanlarını evlilik düşünerek, karşındakinin evlilikle ilgili isteğini ölçerek geçirme derim...
Okuduklarıma dayanarak, güzel ve gelecek vaat eden bir ilişkiniz olduğunu görüyorum... Bunun tadını çıkarmak en güzeli:)
Biz kadınların kodlarında var tabi; evlilik, çocuk:) Hiç düşünmemek imkansız.
Ama şu anda yaşayacağınız çok daha güzel şeyler var. Tadını çıkarın:)
Aşkınızın artarak devam etmesini dilerim:)

Bir de şu dershaneci konusu var: tadınız gereksiz yere kaçar. Özellikle yapılmış bir kıskandırma operasyonu kadar itici çok az şey vardır ilişkilerde bence. O az şeyden biri de, güzel giden bir ilişkinin ortasında başkası ile görüşmektir.

behlulun gercek adini da ogrenmis olduk boylelikle bitter :)))
yakisiyo isimleriniz :))

selam kızlaaar:))) hale bak o yazıyı yazarken panikten ismini de yazmışım:))) biz genede ona behlül diyelim de, çocuk deşifre olmasın:))))

ama teşekkür ederim bizi yakıştırdıpın için canım, çok sağol:)) a.s

fiyonkcum, bu evliliği kimin daha çok istediği konusunda cidden bi noktaya varamıyorum.. diyorum ya ispatı olan bişey yok ortada, somut bişeye dayanarak yorum yapamıyorum.. çünkü büyük ihtimalle oda çok istekli olmama gayretinde.. ikimizde bunu uygulamaya çalıştığımız için midir nedir rengini belirleyemediğim bir konu bu... ama elbette ki ben tavırlarımda ölçüyü korumaya çalışıyorum, hiç emin olmasın ama sıcak baktığımı da bilsin gibi bir denge istiyorum aslına bakarsan.. birde bu işin hep şakayla dışa vurulması da sanırım muallakta kalmasını istemekten kaynaklanıyor... bakalım nereye götürücek bu durum bizi???

abimle yemek konusu hala gündemde, ama abim bir türlü misayit olamıyor.. geçenlerde behlül onu yine aradı naber nasılsın diye.. ama bir zaman belirlemediler henüz.. artık ben sormuyorum onlara, ikisinden biri bahsederse haberdar oluyorum..

şu dersane olayına da geleceğim....

Bodozlama bir giriş olacak ama başından beri takip ediyorum. Bihtercim sakın bu olayı kullanmaya kalkma behlüle karşı itici olur çok. Aslan burcu demişsin ben de aslan burcuyum. Sana birkaç tavsiye sakın bilinçli olarak kıskandırmaya çalışma. Kendi adıma karşımdaki gözümden anında düşer. Ayrıca evlilikle ilgili konuşmalarında şakayla yaklaşma bence. Başka bir arkadaşın da yazdığı gibi " aaa kimmiş bu şanslı" falan demek yerine cevap verme, konuyu değiştir.Bence mükemmeliyetçilik falan da değil onun derdi. ılişkiniz bu şekilde giderse sonunda evleneceksiniz bu belli ama behlül evliliği düşünmediğinden kendisini hazırlamaya çalışıyor bence evlilik fikrine.

selam canım, çok sevindim takip ettiğine... ama lütfen daha sık yaz, çok sevinirim :)))

şu dersane konusunu iyice düşündüm dün gece, vede kesinlikle kullanmamaya karar verdim.. cidden ben de hoşlanmam vede bizim ilişkimizin bu tarz bişeye de ihtiyacı yok.. aslında çok zavallı bir yaklaşım. vede o an nasıl bir psikolojim vardı bilemiyorum:))) laelaelaelaelae

evlilik konusuna alışmak.... olabilir doğrusu... benimsemeye, kendini o şekilde düşünmeye çalışıyor olabilir.. cümlede kullanmak ve sık tekrarlamak belkide etki ediyordur:))) dün mesela ben öksürüyordum telefonda, hastalığımın ilerlediğini düşündü. halbuki ben bir sigara içmiştim, onu söyledim... bana dedi ki: "eğer sigaraya başlarasan ayrılırım senden, sakın başlama" ben içmem ama kırk yılda bi kere belki... bende ne alakası var kendin içiyorsun, neden bana müdahale ediyorsun bu kadar net olarak dedim... bi ailede bir sigara içen yeter dedi bana... aile.... kullandığı söz çok ilginçti doğrusu.. bense ailemiyiz ki biz dedim... durdu bi an, sayılırız dedi:)) şimdi bunları da düşününce alışma psikolojisi mantıklı geldi... hatta belki benide alıştırıyor kendince ??

yorumların için çok teşekkür ederim sadsad... inan bana çok düşündüm kendi kendime şu evlilik konusunu kafandan at, düşünme, daha erken vs... ama her nedense ara ara bu ilişkide gündem evliliğe sürükleniyor kontrolden çıkıp... ama senin tavsiyen bana da mantıklı geliyor, gereksiz yere birsürü soru yankılanıyor beynimde.. halbuki behlülde kaç kere söyledi, kendini rahat bırak, izle sadece, güven duy diye... bunu öğrenebilirsem daha rahat olacağım cidden.. inşallah güzel sonuçlanır, çünkü cidden saygımı ve sevgimi kazandı bu adam çoktan:)))

gelelim dersaneci konusuna.. bugun amcamı aradım, dedim ki.. ben behlülle zaten görüşüyorum vede ona bunu yapmak istemem. eğer iş konusu ciddi ise birlikte gidip görüşelim, alalım işi. ama zaten behlüle yönlendireceğim biliyorsun, bir sonraki gidişim de onunla olur.. ve bu konunun bidaha geçmesine de gerek yok...oda tamam nasıl istersen dedi, önemli olan senin fikrin, biz yönlendirmedikçe o konuya girilmez dedi.. anlaştık ve bu akşam birlikte gittik.. iş gerçekten büyük ve devamlılığı olan bir iş.. konuştuk, bahsettikleri kişi de orada aynı zamanda fizik öğretmeni vede bizimle pek oturamadı, dersi vardı... çok da saygılı biri, konular tamamen işle ilgiliydi.. ardından behlülle konuştum işi anlattım ve bir-iki gün içinde birlikte gideceğiz. ardından zaten herşey ona devrolacak.. böylelikle hem amcama tavır koydum ve oda kabullendi.. hem işi aldık, hemde karşıdaki kişi ümitlenemeyecek... dolayısıyla bende saçmalamamış oldum:)))

Bu konunun da bu şekilde sonuçlanması güzel olmuş.
Senin de kıskandırmayı düşünmen sanıyorum bir anlıktı. Burada yazdıklarında çok şeffaf olduğun için de, henüz konu hakkında düşünmeden yazıverdin:)
O kadar ki, sevgilinin adı bile çıkıvermiş klavyenden:)

evet:))) bazen işte o kadar karmakarışık oluyorum ki, düşünceler kafamın içinde cenkediyor:))))))) delikafadulden

çok istekli olmadan istekli olmaya çalışıyosa kesin isteklidir. :)) eğer gerçekten istemeseydi ya bunu aklından çıkarmanı sağlayacak şeyler yapardı ya da sürekli evlilikten bahsederdi. zaman zaman düşünüyor olması da iyi bi durum aslında. =)

benimki evlilik karşıtı olarak tanınıyordu, benim gibi :))) fakat evlilikle ilgili ilk konuştuğumuzda ikimiz de kararımızı vermiştik, şu an evlilikle ilgili değil de bu işi nasıl başaracağımızla ilgili maddi manevi kaygıları olduğunu biliyorum fakat bunları belli etmemeye çabalıyor şimdi de. bu konularla baş etmek de en az karar vermek kadar zormuşşş.

açık olanından yok mu bunların acaba? şöyle gurur yapmayanından? kafa karışıklığı bitmiyor anlayacağınn...

[
benimki evlilik karşıtı olarak tanınıyordu, benim gibi :))) fakat evlilikle ilgili ilk konuştuğumuzda ikimiz de kararımızı vermiştik, şu an evlilikle ilgili değil de bu işi nasıl başaracağımızla ilgili maddi manevi kaygıları olduğunu biliyorum fakat bunları belli etmemeye çabalıyor şimdi de. bu konularla baş etmek de en az karar vermek kadar zormuşşş.

açık olanından yok mu bunların acaba? şöyle gurur yapmayanından? kafa karışıklığı bitmiyor anlayacağınn...[/QUOT

Valla benimkiyle ben arkadaştık bir yıllık falan. Çok iyi tanıyorduk birbirimizi. Hayalleri vardı kocaman kocaman. O özgür ruhlu adamın şimdi çamaşır makinesi falan düşünmesi beni güldürmüyor değil:) Ben hiç açmadım evlilik konusunu ve aklımda da yoktu. Bir gün hiç konuşulmamışken durdu ve sana evlenme teklif edersem hayır deme sakın dedi ve olaylar gelişti ay sonunda nişanlı bir evlilik düşünmeyen olacağım. Bu işler düşünmekle olmuyor. Şuna da inanıyorum ki bihter için en iyisi olacak. Bu kadar açık kalpli kadınlar mutlu olmalı :)))alkisalkisalkis

en iyisi evlilikten hiç bahsetmemek.

ben de evlilik kelimesinin yakınından geçmemiştim. ben oralarda dolaşmadıkça olay çabuklaştı. arkadaş olarak kabul ettiğinde onu, beraberliğin temeline arkadaşlığı ortak paylaşımları koyunca daha doğal gelişiyor her şey. zaten bi erkek onunlaysan ve onunla olmak istiyorsan hayatın boyunca, bunu gözlerinden okuyor. bi şey demeye gerek yok, önemli olan onun da sana aynı değeri verip harekete geçmesi.

yalnız şu var: harekete geçme süreci herkeste aynı değil tabi. herkesin öncelikleri farklı. kimisi işi dahi olmasa evlilik düşünebilirken, kimisi hanları hamamları olsa bile kendini garanti altında hissedemiyor. behlül ün evlilikle ilgili kaygıları bence seninle ilgili değil, başka kaygıları var. bunları aşması için ne kadar zaman veriyor kendine onu anlamaya çalış bence dolaylı olarak. öğrenebileceğin şeylerden biri bu şu an için.

şu ana kadar evlilikle ilgili geçen konuşmaları unuttur ona. :)

Son düzenleme:
selamlaaar:)))

renetacım senin adına çok mutlu oldum ne güzel, nişanlanmak üzeresiniz:))) fiyanktan da bu haberi almamız sanırım yakındır.... eee hem uygulayanların elde ettiği sonuçlar hemde buradaki tavsiyeler doğrultusunda gidecek olursak bidaha evliliğin e si bile yok bende lmaz:

o açarsada hissettirmeden geçiştirme politikası uygulanacaktır... bakalım nereye vardıracak bu bizi:))) artık daha kararlı olup çenemi tutmaya söz veriyorum... hem kendime hemde size.... benimle bunu yapmak istediğini biliyorum önemli kısmıda bu.. artık zaman verebilirim.. aksi şekilde hareket etmek zaten onuda sıkabilir.. ben olsam sıkılırdım. hele k o benden daha sabırlı ve sakin bir tip.. eee bir ailede bir aceleci yeter zaten:))))

Bak aklıma ne geldi...
Bazı erkekler birşeyi istediğini kadın çok belli ederse hemen yapmazlar. Sanırım böyle olunca yönlendirilmiş olduklarını, belki ipleri vermiş olduklarını düşünmek istemediklerinden ya da kadını gafil avlayıp büyük bir sürpriz yapmak istediklerinden...
Şimdi senin evlilikle ilgili nötr olduğu düşünmek sevgilini hızlandırabilir mi acaba:)

Bak aklıma ne geldi...
Bazı erkekler birşeyi istediğini kadın çok belli ederse hemen yapmazlar. Sanırım böyle olunca yönlendirilmiş olduklarını, belki ipleri vermiş olduklarını düşünmek istemediklerinden ya da kadını gafil avlayıp büyük bir sürpriz yapmak istediklerinden...
Şimdi senin evlilikle ilgili nötr olduğu düşünmek sevgilini hızlandırabilir mi acaba:)

behlül kesin o bazı erkekler sınıfına giriyorr.. çünkü birde aslan burcu ve her zaman kendini bir ödül gibi görüp karşısındakini çıldırtmayı da seviyor:)) hoş bu oyundan bende hoşnutum, bu da ayrı konu.. şimdi nötr olma kararını istikrarla uygularsam büyük ihtimalle dediğin psikolojiye gelebilir behlül bey....

gafil avlayıp sürpriz yapma konusunda da haklısın.. bazen bişeyleri bana unutturup aradan zaman geçince ortaya çıkarıyor. mesela biyere gitsek yada şu filmi izlesek demiş oluyorum.. aradan baya bi zaman geçiyor.. unutuyorum tam, bi bakıyorum oraya gidiyoruz.. yüzünde de benim şaşkınlığımın keyfi oluyor tabiki:)))

behlülün bir özelliği daha var.. oda bişeyi yapamazsın diye üzerine gidince, içinde büyük bir arzu duyuyor olması o şeyi yapmaya karşı.. yada idda ettiği bişeye inanmazsan ona inandırmak için iyice hırslanması.. bazen bende onunla oyun oynuyorum böyle.. mesela evliliği bunların konusu haline getirsem ne yapar çok merak ediyorum, ama yapmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…