- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 210
- 163
- Konu Sahibi bitterlemon
-
fiyonkum sende hoşgeldin:))
her zamanki gibi en can alıcı noktalara değinmişsin, hepside kendime sormam gereken sorular esasında.. hemen veriyorum cevaplarını, açık olarak hemde…
ailesiyle ve çevresiyle tanışmak özel bişey benim için evet.. bu hoşuma gidiyor elbette. Ama tepkilerini açıkça bilemediğim için hep kafamın içerisinde bir merak var. ne düşünüyorlar, nasıl bir bakış açıları var bana?? Dışa yansıttıkları, benimle olan diyalogları pozitif ama tabiki içlerini bilemem.. bu merak beni öldürüyor..
daha istekli olan tarafın kim olduğunu hakikaten bilmiyorum. Içini bilmiyorum ki behlülün. Ama anlattıklarımdan da biliyorsun ki behlülün periyodları var evliliği diline dolama periyodlarında o daha istekli duruyor.. ama sanki içinde daha çok isteyen benmişim gibi geliyor bana.. bunu da ispatlamanın hiç bir yolu yok!!!
Bence behlülün hayatıyla ilgili en büyük sorunu kendini bazı şeylere geç kalmış hissetmesi. Bu da aile (çocuklarda dahilk buna) kurma ve iş manasında kendini sarsılma ihtimali olmayan bir noktaya gelmemiş hissetmesi.
Evliliğe giden yolda onu engelleyebilecek şey yeterince güven duymaması. Ama bana değil, kendine.. hem istikrarlı olmaya karşı hemde maddi manevi yetebilecek bir düzen kurabileceğine tam inanmaması.(mükemmeliyetçiliği bu noktada onun en büyük baş belası)
Aslında ipler tamamen onun eline geçmedi. Ailem de bana ne düşünüyorsun diye sorduğu zaman onlara söylüyorum. Iyi gidiyoyr ama karar vermek için daha çok erken.. herşey en az bu şekilde yada daha iyi devam eder vede iki taraf da isterse olabilir diyorum... behlülle aramdaki duruma gelince ben şu an yüzde yüz emin değilim, ona karşı tereddütlerim var elbette. Bazı şeyleri görmek istiyorum, ciddi sorunlar yaşadığındaki halini, üzüldüğündeki halini, bana çok kızdığındaki halini... ayrıca evliliği ne kadar yürütebileceği konusundaki kendine güveni gelmeden benim de ona bu konuda güvenim tam olamaz.. ama eğer bigün karşıma bir teklifle çıkarsa şuna da emin olabilirim ki, tamamdır.. içinde çözmesi gerekeni çözmüş ve artık herşey olgunlaşmıştır. O an tereddüt yaşamam işte.. çünkü onu tanıyorum, bu noktaya gelmeden asla karşıma bu teklifi getirmez..
Söyle bakalım şimdi şekerim, olayları kontrol etmem nasıl mümkün olacak:))????
kızlar selaaam:)))
bugun behlülle görüşemedik, ki ben hastayım zaten çıkmamam gerekiyor. oda spora zaman ayırmış oldu.. ama işler biraz kızışacak bu günlerde:))
aslen grafiker olduğum için bugun amcam aradı ben, bi arkadaşının grafik tasarım işi vardı vede bana teklif ettiler. ama zamanım olmadığı için behlüle söyledim.. çünkü onun ajansında bu işler de yapılıyor.. bu işi alalım ama sen yap, birlikte gidelim dedim.. tabi olur demişti bana.. fakat amcam sonra yine aradı ve bana dedi ki, (iş bir dersanenin reklam kampanyası) dersanenin sahibi aslında evlenmek niyetinde ve uygun birini arıyor.. şöyle yakışıklı, böyle iyi vs.. seni daha önce görmüş, ve beğenmiş.. sende onu görmüş olacaksın bu vesileyle falan dedi..!!! ama amca ben cenkle gidecektim dedim, yok onunla gitme, sende bi değerlendir dedi bana.. ben götüreceğim seni dedi... eyvahlar olsun ben şimdi napıcam, behlüle ne diyeceğim vede oraya nasıl gideceğim!!!! ekemem de bu saatten sonra!!! ooof ki ne offf:!!!!
kafamda bir yandan da tilkiler dolaşmıyor değil, behlüle karşı bunu kullansam mı acaba nedir napsam ki ben şimdi????
behlulun gercek adini da ogrenmis olduk boylelikle bitter :)))
yakisiyo isimleriniz :))
Bu konunun da bu şekilde sonuçlanması güzel olmuş.
Senin de kıskandırmayı düşünmen sanıyorum bir anlıktı. Burada yazdıklarında çok şeffaf olduğun için de, henüz konu hakkında düşünmeden yazıverdin:)
O kadar ki, sevgilinin adı bile çıkıvermiş klavyenden:)
fiyonkcum, bu evliliği kimin daha çok istediği konusunda cidden bi noktaya varamıyorum.. diyorum ya ispatı olan bişey yok ortada, somut bişeye dayanarak yorum yapamıyorum.. çünkü büyük ihtimalle oda çok istekli olmama gayretinde.. ikimizde bunu uygulamaya çalıştığımız için midir nedir rengini belirleyemediğim bir konu bu... ama elbette ki ben tavırlarımda ölçüyü korumaya çalışıyorum, hiç emin olmasın ama sıcak baktığımı da bilsin gibi bir denge istiyorum aslına bakarsan.. birde bu işin hep şakayla dışa vurulması da sanırım muallakta kalmasını istemekten kaynaklanıyor... bakalım nereye götürücek bu durum bizi???
abimle yemek konusu hala gündemde, ama abim bir türlü misayit olamıyor.. geçenlerde behlül onu yine aradı naber nasılsın diye.. ama bir zaman belirlemediler henüz.. artık ben sormuyorum onlara, ikisinden biri bahsederse haberdar oluyorum..
şu dersane olayına da geleceğim....
evet:))) bazen işte o kadar karmakarışık oluyorum ki, düşünceler kafamın içinde cenkediyor:))))))) delikafadulden
Valla benimkiyle ben arkadaştık bir yıllık falan. Çok iyi tanıyorduk birbirimizi. Hayalleri vardı kocaman kocaman. O özgür ruhlu adamın şimdi çamaşır makinesi falan düşünmesi beni güldürmüyor değil:) Ben hiç açmadım evlilik konusunu ve aklımda da yoktu. Bir gün hiç konuşulmamışken durdu ve sana evlenme teklif edersem hayır deme sakın dedi ve olaylar gelişti ay sonunda nişanlı bir evlilik düşünmeyen olacağım. Bu işler düşünmekle olmuyor. Şuna da inanıyorum ki bihter için en iyisi olacak. Bu kadar açık kalpli kadınlar mutlu olmalı :)))alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?