Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

ayyy perii masalı gibii yaa nolurr evleninnn bi düzine çocunuzz olsunnn:gitme:hepsini okudum yaa aşk romanı okur gibi oldummm

bir düzine çooook delikafadulden

ama behlül bey en az iki tane istiyor... hatta ikiz diyor bazen, vede ailesinde ikiz varmış.. yani imkansız değil:))))))

ikizleri eski sevgilinden yaparsın artık öbür işin sonu yaş anlamadınmı kızım ne hayalperestsin yada inatçı yada oyuncu ama iyi kızsın ben öyle anladım herşey gönlünce olsun

ikizleri eski sevgilinden yaparsın artık öbür işin sonu yaş anlamadınmı kızım ne hayalperestsin yada inatçı yada oyuncu ama iyi kızsın ben öyle anladım herşey gönlünce olsun

Mantıklı bir gerekçeniz var mı böyle bir yorum yapmak için? Varsa yazın kıza yardımcı olursunuz. Ama yoksa üzmeyin bence kızı.

Birbirini hiç tanımadan sadece güzel duyguları ve mantıklı fikirleri paylaşan, eleştiri ya da uyarı yapmak istediğinde bile en kibar ve yapıcı şekilde yapan insanların olduğu bu 67 Sayfanın arasına bu tarz bir cümle ile girmeniz "abesle iştigal" olmuş.

Bir de sonuna yazdığınız herşey gönlünce olsun da yazınızın "konseptine" uymamış...

Ekşi sözlük tabiriyle "kışkışlıyorum"...

:sinifsinif::uhm:
konuyla ilgili bir şey biliyormuşsunuz gibi konuşmussunuz...okuyup gelin :) delphin:

Son düzenleme:

ne demek bu ya yhangi haklaa böyle bişey söyleyebiliosunuz ki siz bi yazılanları baştan aşağıya okuyun bence acaba kocanız size bu derece aşıkmıdır merak ettm çekememek çok normall keşke kıskançlık yerinee iyi dileklerinnizi sunsaydınızzz

kaydirigubbakcemile5

kızlar selaaam:)

bu yazı araya nerden girmiş çok hoş doğrusu:)))) neden bahsediyor acaba pek anlamadım ama kimse anlamamış zaten... bir iki gündür gelememiştim neler neler olmuş:))))

ama çok teşekkür ederim yazdıklarınıza, sanırım sofiasultan da ne dediğini tam bilememiş.. bide bana iyi kız demiş, mersi... biriyle karıştırdı belkide

kızlar dün aşk-ı memnu günümüzdü... beni evden aldıktan sonra direk onlara gideceğiz sanıyordum aslında.. ama yolda bi arkadaşını aradı.. liseden sınıftan bi kız.. iki seferdir bizi buluşturmaya çalışıyor ama denk gelemedik bi türlü.. en son görüştüklerinde behlüle beni sormuşlar vede hakkımda birsürü detay öğrenmek istemişler.. saçı ne renk, boyu ne kadar vs.. bu tarz detaylar bile var.. hepsi tam birer görümce gibiydiler diyor:)).. cenk de en iyisi kendisini görün demiş.. bir de 2010da artık seni de evlendireceğiz ona göre demişler... behlülün bunu bi şekilde dile getirmesi 2. kez oluyor.. bi kere de falımda çıktı bu yaz diye bişeyler söylemişti hatırlarsanız.. belkide kafasına 2010 diye koymuştur bilemedim doğrusu:)))

arkadaşını aradı, biz bihterle birlikteyiz, tunalıya inelim kahve içelim birlikte dedi ama malesef onun işyerinden çıkması imkansızmış.. fakat 2. kez ertelndiği için o da biraz sıkıntı duydu, behlül ise merak etme bihter biyere kaçmayacak dedi:)) böylece evin yolunu tuttuk...

annaneyle biraz oturduktan sonra aşk-ı memnu saati geldi ve içeri gitmek için kalktık.. ama annane ısrar etti burada izleyin diye.. behlül ise yok falan dedi ama baktı ki annane ısrara devam, biz uzanır izleriz deyiverdi:)) yani nasıl bir utanç duydum anlatamam.. ne diyosun diyorum, napayım ısrar ediyodu diye cevap veriyo bana!!!!!

neyse diziyi izledik yine merakla.. vede behlülün yorumlarıyla.. bu sefer de nihalin tek taşına taktı.. küçük bu diye delikafadulden

artık kendisi nasıl bir yüzük düşünüyorsa.... buna küçük diyorsa baya iddalı olması gerekmezmi ne dersiniz fisfisfis

birlikte aşk-ı memnuyu izliycek erkek bulman ne güzel :) benimki olsa kesin kurtlar vadisini açardı nihalin yüzüğüne de burun kıvırdığına göre kendine çok güveniyo anlaşılan sanırım ogün geldiğinde gözlerin yerinden çıkcak ..sevinçten.. :)

bence de bu şekilde devam ederse 2010 da düğün kacınılmaz :)
senin nabzını ölçmeye çalışmış yüzükle ilgili :)))
küçük bu diyerek senin nasıl bir şey istediğini merak ediyor...
tek taş illa her bayanın parmağında olması gereken bir şey olarak görülüyor ya artık (bence kuyumcu sektörürün ortaya attığı ve çok karlı cıktıkları bir yol) şimdi taş boyutuna önem veriliyor.cünkü,herkesin parmağında var :)))

blair cim, behlül efendi benim nabzımı ölçmeye çalıştı ama bende dedim ki, hakkaten de küçükmüş... özellikle behlüle göre çok küçük... kendisi de hemen bana göre de küçük dedi... hiç altta kalmaya gelemez bilindiği üzere ohaoldumsmile

biz onu takamdık canım zaten sende öyle yapmışsın en güzeliboshayallersmileyerimsenibengüzel gelişmlerin olması çok hoş heycanla bekliyorumm sizle ilgili her şeyiikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

senin beklentini ölçmüş :)))
behlül tabi her şeyde bir oyun var:) çok hoşboshayallersmile

selam arkadaşlar:)))

cuma akşamı behlülle buluışamadık, benim arkadaşlarıma sözüm vardı, oda işlerini geç bitirebildi derken bizim görüşmeler c.tesiye kaldı... c.tesi sabahı önce dersaneyle ilgili iş görüşmesine gittik... sabah oradaki işimizi hallettikten sonra birlikte kahvaltı yaptık, beni eve bıraktı ve kendiside işe gitti... akşam onda kalacaktım, dolayısıyla planım evdeki işlerimle ilgilenmek vede akşama yiyecek bişeyler hazırlamaktı... ama şehir dışından arkadaşlarım gelince onları görmeye gittim vede hepsi kaldı:))))
behlül ise saat 8de beni evden aldı, kırmızı şarap ve viski alıp eve gittik....

annane karşıladı bizi, önce alışverişleri yerleştirdik ve sonra içkileri yemek masasının üzerine koyup annanesine bu akşam parti var dedi:)) o sırada annesi aradı ve onlarlada biraz uğraştı, anne kapat artık telefonu yeter, parti veriyoruz burada biz diyip durdu:)))

tv izleyip bişeyler yiyerek vede kadehlerimizi tokuşturarak bi akşam geçirdik.. güzel de bi sohbet vardı.. bu arada ben saatimden vede yüzüğümden sıkılıp onları önümüzdeki sehbanın üzerine çıkarmıştım... bilin bakalım behlül ne yaptı kaydirigubbakcemile3

sehbanın üzerinde duran yüzüğümü alıp serçe parmağına taktı:))))))))))

burada bu kadar yüzük muhabbetti yaptıktan sonra bunu yapması da çok hoştu doğrusu... çünkü yaptığı çok bilinen bi ölçü alma yöntemidir, herkes bilir sanırım :))) ardından da bütün akşam yüzüğü oynayıp bi çıkarıp bi takıp durdu... bense sanki hiç farkında değilmiş gibi yaptım ama ağzım kulaklarımdaydı tabi:))))))

aslında biliyor musun hiç tektaş meraklısı biri olmadım şimdiye kadar... yani o temsili birşey esasında.. evlilik teklifinin bir simgesi olarak görüldüğü için önem taşıyor sadece.. ama dediğin gibi şimdi herkeste olunca artık boyutuyla farklılaşmaya başladı... ki abartılı bişeyi parmağımda taşımaktan da hoşlanmam gibi düşünürdüm her zaman.. yani aslında behlül ve oyuncu olması üzerine kurulmuş bir diyalog... ama genede itiraf etmeliyim ki, insan işin içinde olunca heves ediyor:)))) -tatlicadiarzu-

bu akşam saat 6ya kadar birlikteydik behlülle... pazar sabahı ben kalktım, ama onu bi türlü kaldıramadım... bende çareyi güzel bir kahvaltı hazırlayıp kızarmış ekmek kokularıyla kaldırmakta buldum... annaneside mutfakta kendisine bişeyler hazırlıyordu o sırada.. başladım önce portakal suyu sıkmaya.. bu arada da baya sohbet ettik annane ile... portakal suyu hazır olunca güzel bi omlet yaptım, masayı hazırlayıp en son ekmekleri kızarttıktan sonra yine odasına gittim behlülün.. kapıyı açınca tabi kokuları aldı vede büyülenmiş gibi kalkıverdi:))) içeri gelip de masayı görüncede baya memnun oldu.. ama behlül bu, bi yandan benimle uğraştı tabi.. gül yaprakları serpmemişsin masaya vs gibi alsanaalsanasmile

bu arada annanesi bana dedi ki, "fazla da yüz verme bu çocuğa:))) annesine de söylemiştim zamanında, önce beni dinlemedi ama sonradan kendisi de hak verdi"... eh beyimiz paşalar gibiydi tabi bu sabah, annane haklı... kahvaltı bitti, tenis maçı izlemeye başladık vede tam 3,5 saat sürdü.. ama bu arada çook komik şeyler oldu... yani sonunda resmen güreştik.... bu çocuk benimle oynamayı cidden acayip seviyor.. ben koltuktan kalkmıştım, onun bacağının üzerinden ayağımı atıp geçiyordum ki arkada kalan bacağımı yakaladı... bende dengemi kaybedip yere yapıştım:))))) şok oldum tabi, bi yandan gülüyorum ama bi yandan da anlamadım ne istedi benden:)))) düşünce tabi oda yere yanıma oturdu iyimiyim diye, derken beraber gülmeye başladık ama ben ona kızdığım için minderle vurmaya başladım... bu sefer beni tuttu yere yatırıp boğuşmaya başladı benimle.. bu sırada telefonum çaldı ama açmadım çünkü nefes nefeseyim.. ikinci kez çalıncada bu sefer behlül sırf gıcıklık olsun diye açıp kulağıma dayadı.. arkadaşım behlülle olduğumu vede nefes nefese olduğuu duyunca ben sizi rahatsız etmeyim işiniz var galiba demez mi delikafadulden
rezil etti beni sonunda:))))))))

bu günün sonunda yine evdeyim, zaman yine bitiverdi ve ben yine onu şimdiden özledim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…