- Konu Sahibi bitterlemon
-
ayyy perii masalı gibii yaa nolurr evleninnn bi düzine çocunuzz olsunnn:gitme:hepsini okudum yaa aşk romanı okur gibi oldummm
ikizleri eski sevgilinden yaparsın artık öbür işin sonu yaş anlamadınmı kızım ne hayalperestsin yada inatçı yada oyuncu ama iyi kızsın ben öyle anladım herşey gönlünce olsun
ikizleri eski sevgilinden yaparsın artık öbür işin sonu yaş anlamadınmı kızım ne hayalperestsin yada inatçı yada oyuncu ama iyi kızsın ben öyle anladım herşey gönlünce olsun
bir düzine çooook delikafadulden
ama behlül bey en az iki tane istiyor... hatta ikiz diyor bazen, vede ailesinde ikiz varmış.. yani imkansız değil:))))))[/Q
bebeğim yaa inşş çok çokk mutlu olursunuzz okadar sevdim ki szii bu aşkı çok güzell allah anzarlardan korusunn
Birbirini hiç tanımadan sadece güzel duyguları ve mantıklı fikirleri paylaşan, eleştiri ya da uyarı yapmak istediğinde bile en kibar ve yapıcı şekilde yapan insanların olduğu bu 67 Sayfanın arasına bu tarz bir cümle ile girmeniz "abesle iştigal" olmuş.
Bir de sonuna yazdığınız herşey gönlünce olsun da yazınızın "konseptine" uymamış...
Ekşi sözlük tabiriyle "kışkışlıyorum"...
kızlar selaaam:)
bu yazı araya nerden girmiş çok hoş doğrusu:)))) neden bahsediyor acaba pek anlamadım ama kimse anlamamış zaten... bir iki gündür gelememiştim neler neler olmuş:))))
ama çok teşekkür ederim yazdıklarınıza, sanırım sofiasultan da ne dediğini tam bilememiş.. bide bana iyi kız demiş, mersi... biriyle karıştırdı belkide
blair cim, behlül efendi benim nabzımı ölçmeye çalıştı ama bende dedim ki, hakkaten de küçükmüş... özellikle behlüle göre çok küçük... kendisi de hemen bana göre de küçük dedi... hiç altta kalmaya gelemez bilindiği üzere ohaoldumsmile
bence de bu şekilde devam ederse 2010 da düğün kacınılmaz :)
senin nabzını ölçmeye çalışmış yüzükle ilgili :)))
küçük bu diyerek senin nasıl bir şey istediğini merak ediyor...
tek taş illa her bayanın parmağında olması gereken bir şey olarak görülüyor ya artık (bence kuyumcu sektörürün ortaya attığı ve çok karlı cıktıkları bir yol) şimdi taş boyutuna önem veriliyor.cünkü,herkesin parmağında var :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?