- Konu Sahibi bitterlemon
-
ananesi gitmedi mi daha?
şarkı söylemesi güzel bi belirti söyliyim ben. :))) yüzük konusu dediğin gibi de olabilir he. senden yüzüğünü çıkarmanı istemiş miydi? hani çaktırmadan sen onun bahanesiyle mi çıkkardın yüzüğü bi düşün bakiim. :)) eğer öyle olduysa yüzde yüz ölçü almıştır.
bu şarkı söylemesi olayı tecrübe edilmiş birşeymi yoksa:))))
yüzük konusu şöyle gelişti aslında... daha önceden de dikkatini çeken bir yüzüğüm var. alyansa çok benziyor şekli.. üzerinde nazar boncuğu var, arada ters dönünce elyans gibi duruyor. daha evel o şekilde görünce espri yapmıştı, ben bir iki gün görmedim, yüzük takmışsın gibilerinden... yada parmağımdayken çevirerek oynardı elimi tuttuğu zamanlarda...
o akşam ise ben saatimden vede yüzüğümden sıkıldım ve ikisini de çıkartıp sehbanın üzerine koymuştum.. kadehlerimizde orada biryerlerde duruyordu.. ben çıkaralı baya bi zaman olmuştu, telefonum çaldı ve o sırada behlül sehbada görüp eline aldı... bense kafamı çevirmedim bile, göz ucuyla bakıyorum.. derken parmağına taktı, şöyle bi baktı.. sonra çıkarıp başka parmağına taktı... her defasında da elini uzatıp uzatıp baktı uzun uzun.. bir süre oynadı yani. en son gene serçe parmağına takıp uzunca bir süre çıkarmadı.... birkaç saat sonra ise çıkarıp bana verdi... bende takmayacağım sehbaya koyar mısın dedim...
işte olay budur....artık bilemeyeceğim sebebi neydi??? opuyorumnanaktan
bu arada sınavlarım belli oldu.. matematiğim malesef zayıf geldi... tam tahmin ettiğim gibi... ama diğer 9 derste 80den aşağı not yok......
hayırlısı şimdi olmasa bile ileride lazım olur diye takmıştır :)
bence biraz daha düsn yani bu adama bu kadar cabuk baglanmnın sebebi ona olan askın olmaya da bilir. Belki kötü bitmiş bi ilişkinin ardından karsına seni mutlu eden teselli eden birinin cıkması hosuna gidiyoda olabilir...
canım çok ayrıntılarını bilmiyorum daldım gibi oldu ama evlilik konusundan sen bahsetme tamam ama o bahsettiğinde ılımlı dur bence. hani çok büyük bi mesele değilmiş senin için çok olağan bişeymiş gibi davran ama sert bi şekilde olmadan bence. tabi o konuyu açtığında. erkekler zaten çekiniyor böyle iyice soğuk durursan istemediğini düşünmez mi? sen bilirsin tabi yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?