Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

evet blair, o kadar güzel zamanlardan sonra eve gitmek gerçekten de çok zor...

ve şimdi bu akşam, dün akşamdan farklı olarak onsuz olmak da çok zor... dün gece uyurken ona bir mesaj yazdım, keşke mümkün olsada dün geceye dönebilsem, senin yanında uyuyabilsem diye.. oda ban cevap olarak keşke yanımda olsan, sana sarılıp uyusam, birlikte uyusak yazdı... öylece daldık uykuya... şimdi bu gün birbirimizi görmedik bile... ama çok özledim bu sefer yine, bazen dönüp bakıyorum kendime, noluyor böyle diye!!!!! fakat cidden çok özledim... dayanamayıp yazdım oan, "aklının bi köşesinde bulunsun, seni seviyorum ve çok özlüyorum" diye.. bu akşam spor akşamı, bittikten sonra aradı beni, aklım başımda değilki, sebebini bilmiyorum şarkısını söylemeye başladı:)))))))

benim bu hallerim hayra alamet değil ya, hadi bakalım.... aklımda hala yüzüğü serçe parmağına takışı var, ölçüsünü mü aldı cidden diye.. bütün gün bunu düşündüm... ama ya değilse...

ananesi gitmedi mi daha?

şarkı söylemesi güzel bi belirti söyliyim ben. :))) yüzük konusu dediğin gibi de olabilir he. senden yüzüğünü çıkarmanı istemiş miydi? hani çaktırmadan sen onun bahanesiyle mi çıkkardın yüzüğü bi düşün bakiim. :)) eğer öyle olduysa yüzde yüz ölçü almıştır.

bu şarkı söylemesi olayı tecrübe edilmiş birşeymi yoksa:))))

yüzük konusu şöyle gelişti aslında... daha önceden de dikkatini çeken bir yüzüğüm var. alyansa çok benziyor şekli.. üzerinde nazar boncuğu var, arada ters dönünce elyans gibi duruyor. daha evel o şekilde görünce espri yapmıştı, ben bir iki gün görmedim, yüzük takmışsın gibilerinden... yada parmağımdayken çevirerek oynardı elimi tuttuğu zamanlarda...

o akşam ise ben saatimden vede yüzüğümden sıkıldım ve ikisini de çıkartıp sehbanın üzerine koymuştum.. kadehlerimizde orada biryerlerde duruyordu.. ben çıkaralı baya bi zaman olmuştu, telefonum çaldı ve o sırada behlül sehbada görüp eline aldı... bense kafamı çevirmedim bile, göz ucuyla bakıyorum.. derken parmağına taktı, şöyle bi baktı.. sonra çıkarıp başka parmağına taktı... her defasında da elini uzatıp uzatıp baktı uzun uzun.. bir süre oynadı yani. en son gene serçe parmağına takıp uzunca bir süre çıkarmadı.... birkaç saat sonra ise çıkarıp bana verdi... bende takmayacağım sehbaya koyar mısın dedim...

işte olay budur....artık bilemeyeceğim sebebi neydi??? opuyorumnanaktan

bu arada sınavlarım belli oldu.. matematiğim malesef zayıf geldi... tam tahmin ettiğim gibi... ama diğer 9 derste 80den aşağı not yok......

şarkı söylemesi iyiye işaret evettt yaşandı onaylandı. :)))) bi kaç şarkı daha söylerse tamamdır dermişim. :)))))

anlattığın olaya göre bi kasıt yok gibi görünüyor bittercim, yalnız behlül ün yüzüklerle özellikle ilgilendiği belli.

bakalım neler gösterecek zaman? boshayallersmile

hayırlısı şimdi olmasa bile ileride lazım olur diye takmıştır :)

bilmemki:)) sanırım bu harekete de pek takılmamak lazım, öyle ise nasılsa zamanı gelince anlayacağız değil mi ama???

bu arada ben sözümğ tutuyor ve evlilik konularından kesinlikle bahsetmiyorum.... o ise bir iki kez telaffuz etti ama eskisi gibi dallandırıp budaklandırmadı, tek sözle geçti.... bakalım bunun bana faydası olacakmı olmayacakmı??? ay ne çok soru sordum :uhm:

bu arada fiyonkcum, annanesi kalmaya karar verdi:))) bugun behlül beni bi ara aramıştı, annanem sen seversin diye meyve almış demez mi... yakında beraber yaşamaya başlayacağız bu gidişle:)))))))

canım çok ayrıntılarını bilmiyorum daldım gibi oldu ama evlilik konusundan sen bahsetme tamam ama o bahsettiğinde ılımlı dur bence. hani çok büyük bi mesele değilmiş senin için çok olağan bişeymiş gibi davran ama sert bi şekilde olmadan bence. tabi o konuyu açtığında. erkekler zaten çekiniyor böyle iyice soğuk durursan istemediğini düşünmez mi? sen bilirsin tabi yine de

kızlar selamlar herkese.... dün inanılmaz bir gün yaşadım ve şu saat olup da anlatabilmek için sabırsızlandım diyebilirim... abim amcam behlül ve ben dün akşam yemeğe çıktık... ve bu bir maceraya dönüştü... detayları birazdan yazacağım:)))))))

bence biraz daha düsn yani bu adama bu kadar cabuk baglanmnın sebebi ona olan askın olmaya da bilir. Belki kötü bitmiş bi ilişkinin ardından karsına seni mutlu eden teselli eden birinin cıkması hosuna gidiyoda olabilir...

ilk zamanlarda bu dediğin şeyin de etkisi büyüktü... ama şimdi yarın 4.aya giriyoruz.. bu etkinin geçip de objektif bakmak için yeterli bir zaman artık.. ve fikirlerim değişmedi, hatta sevgim arttı. bir de tabi iki yıldır tanıyor olmak da var, bazen diyorum ki keşke araya başka biri hiç girmeseydi... ama kısmet elbette, doğru zaman o zaman değilmiş demekki...

elbette bu konuya karşı çok soğuk görürüse bu sefer de istemiyor galiba diyebilir... onun dengesini kurarak tepki vermek en güzeli:)))))

şimdi dünün anlatıyorum...

gündüz abim behlülü aramış, müsayit bir günüm, istersen akşam görüşelim diye.. behlülde beni aradı, bizde pazardan beri görememiştik birbirimiz ve akşam planımız vardı.. abine ne diyeyim diye sorunca bende onu ek biz görüşelim, ona yarın zaman ayır dedim.. bu şekilde anlaştık.. sonra gün içinde amcam beni arayıp benimde tanıdığım ve çok sevdiğim bi aile dostumuzla birlikte yemeğe davet etti. bende dedimki behlüle sözüm var. onuda getir dedi, hatta dedi abin de gelecek:)))) böylece herkes aynı noktaya toplandı...

akşam beni işten aldılar ve hemen hemen aynı anlarda restoranda buluştuk.. ilk tanışma falan derken ben gerilsemde behlül her zamanki gibi rahattı.. amcam çok baskın bir tiptir ama o hiç tereddüt bile etmedi.. yemekler mezeler rakı fasıl falan derken çok güzel bir yemek oldu... abim daha erken ayrıldı ve biz 4 kişi kaldık.. bu arad müşteri kalmadı bizden başka, müzik bitti ve kapalı mekanda sigaralar yakıldı, cep telefonundan müzikler açıldı:)))) amcam gece telefonu çaladığında konuştuğu kişilere yemekteyiz, yeğenim var, şu kişi var, damat adayı var diyip durdu:))))))) behlülün adı damat adayı kaldı.... çakırkeyf olunca bunlar karşılıklı şiirle söylemeye başladılar.. behlül amcamın yanında karşımda oturuyor, gözlerimin içine bakarak, ümit yaşar, behçet necatigil şiirleri okumaya başladı:)))) o bitiriyor amcam patlatıyor:)))) o kadar akıcı sohbet edip o kadar iyi anlaştılar ki hayret ettim gerçektende... veeee, birde behlül onların yanında elimi bile tuttu....

saat 1 gibi oradan kalktık.. amcamı ve diğer bayanı biz bırakacaktık.. önce bayanı bıraktık... haaa tabi bu arada ankaraya kar yağdı dün gece.. vede yollar bembeyazdı, kaygandı.. 20 dklık yere 1 saatte gittik.. sonra amcamı bırakmaktaydı sıra.. ama başka bi mekana daha gidelim dedi amcam vede oraya gittik 2 de.. oradada 4e kadar oturduk ama cidden ikiside çok içti.. muhebbet var tabi, kimse dışarıyı düşünmüyor.. bembeyaz oldu heryer, kar devam ediyor.. amcamın evi o kafenin karşısıydı.. biz behlülle gideceğiz eve... derken kalktık.. arabanın yanına geldik, amcam bizde kalın dedi, behlül olmaz gidelim dedi.. amcam bitter kalsın sen git dedi, behlül olmaz bırakmam dedi... amcamda ısrar etmedi, iyigeceler dedi gitti...

sonrada macera başladı...

arabanın içine bindik, camlar buzlu... çözülmesini bekledik ama behlül dedi ki ben bizim çocuklardan birini arayayım, gelip alsınlar bizi... çünkü o saatte taksi bile yoktu hiçbiryerde.. bi baktık telefonun şarjı yok!!! ama behlül alkollü, be karda asla kullanamam... ama tabi bu arada biraz kendine geldi iş ciddiye binince.. neyse biz çok yavaştan yola çıktık, ama ben acayip gerildim, oda bana devamlı korkma diyor.. bi yandan kar devam ediyor... ama ortalık mükemmeldi... bizim evin orası da tepede hep yokuşlu yolları var... çıkamadı araba, eve gidemiyorum... saat oldu 4.30 ve biz kaldık yolda... şarjda yok:))) dedim ki size git... orda kalalım. olmaz dedi falan ama yapacak bişey yoktu, 3 farklı yol denedi, bizim eve gidemedik.. sonra acıktık bu arada, biyerde durup kebap yedik:)))))) elbette behlülde alkolün etkisi hiç kalmadı neredeyse... fakat onun evinin yoluda kapalı gibi bişeydi.. kaya gittik bi şekilde.. sokağın başına, apartmanın biraz uzağına parkettik... bu arada bide bende tupoklu çizmeler var, yürüyemiyorum!!!! birde şöyle bi durum var, amcam eve gittim sanıyor, annemlerde amcamda kaldım sanıyor.. bu bi duyulursa ben bittim... bi yandan behlülle napıcaz diye konuşuyoruz.. indiğimizde yok o kadar güzeldiki, kar sakin sakin yağıyor, çam ağaçları ve sokak bembeyaz, kar taze ve dokunulmamış... hava yumuşak.... el ele yürürken durdu, kendine doğru çekip bi şarkı mırıldanarak dansetmeye başladı karların ortasında, sokağın ortasında... sabahın 5inde........... bir yandan da ara sıra kulağıma beni hiçbir zaman bırama tamammı diye fısıldadı... seni seviyorum, şimdiye kadar kimseyi bu kadar hissetmedim, beni hiç bırakma.... sıkı sıkı sarıldım ona, asla bırakmayacağım seni , çünkü bende seni çok seviyorum dedim...

derken eve girdik... bi süre oturduk sonrada yattık artık.. annanesini sabah ancak gördük.. ben saat 9da işyerini arayup öğlen geleceğim dedim.. sonrada abimi aradık, durumu anlattık. eve gidemediğimi, amcamda kalmadığımı.. sen bil de bi sorun olursa haberin olsun.. oda önemli değil, doğrusunu yapmışsınız dedi... içim rahatladı... sonrada öğlene kadar uyuyup, kalkıp annaneyle kahvaltı yaptık... ardından beni işe bıraktı.. çizmelerim yüzünden yürüyemediğim için çıkışta da gelip aldı... beraber aşkı memnu günümüz bugun ama tvde yokmuş bu akşam... biraz onlarda oturduk, dün gecenin kritiğini yaptık... amcamı çok sevdi... sonra beni eve getirdi, seni bırakmak ne zor şimdi diyerek... abini arayalım bu gece de burada kal diye espriler yaparak:))))))

ayyyy bi izmir çocuğu olarak özellikle şu karlı romantik sahnelere bayıldım bayıldım :)
roman gibi okudum valla canım ne güzel yazmışsın aynı hayalimde canlandırdım
izmire kar yağsın ben de yazıcam karlı romantik sahnelerimi söz

bizde ankarada kara hasret kalmıştık gerçektende, iyiki yağdı... ama izmir için bunun olacağını pek sanmam:)))) en iyisi sizi şöyle bir dağ tatiline yollamak galiba:))))

kızlar az önce behlül aradı... geçen haftalarda yemeğe çıktığımız arkadaşları vardı kalabalık bir grup olarak.. birazdan yin onlarla buluşacağız.. ymarım bu akşam daha samimi ilişkiler bekliyorum, hayırlısı bakalım... içlerinde çok soru sorup beni geren bi kız vardı, bakalım bu akşam nasıl olacak???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…