Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

o hazırlamıs sorularını seni bekliyor olacaktır büyük ihtimalle :)

yalnız saat 9a geliyor ve benden başka kimsenin saatle ilgili sorunu yok.. hala karar eremediler ve bende behlüle artık benim için geç oldu dedim.. oda biliyorum, bende zaten yorgunum, eve gidip yatacağım, onlarla olmayacağım dedi.. gelip beni alacaktı ama arabasını da kardeşi almış.. ben gitsem gece nasıl dönücem... offf kilitlendik kaldık... neyse hakkımızı yarına saklayalım dedik bizde. zavallı kız şimdi kime soracak soruları:))))

canımm
bu aslanın senı cok sevdıgı bır donem
bende cok sevdıgım cok boyle onsuz olamayacagımı dusundugumde yuzde yuz evlılık ıstedıgımde benı sakın bırakma demıstım ona
sakın kalbını kırma onun
bırak boyle devam etsın

canım ne kadar güzel yorumlar bunlar.... biliyor musun o gün içkinin etkisiyle fazla duygusallaşıp söylediğini düşünmüştüm birazda.. ama sonra uyurken de bana sıkı sıkı sarıldı, uykusunun arasında uyanıp beni sakın bırakma dedi bana... anladım ki öylesine söylenmiş bişey değil bu.. ama içimde hissettiğim sıcaklığı anlatamam o anda.. yani onu kırmayı bırak, pamuklara sarıp sarmalamak geliyor insanın içinden... sürekli sevip sarılmak, defalarca seni asla bırakmayacağım demek geliyor.... ertesi gün de sürekli bana sokuldu, sevilmeye ihtiyacı olduğunu hissettirdi, sanki kocaman bir kedi gibi gerçekten:)))))

bense tam anlayamadım bu halinin sebebini... yani bu beni ne kadar sevdiğini anladığı için mi oldu?? birgün giderim diye korktuğu için mi?? yada herhangi bir nedenden dolayı duygusal ve hassas bir döneminde olduğu için mi???

vauuuv tek kelime ile harika olmus yaa.... cooook romantik cok guzeeel.. nazar dgecek size diye korkuyorum valla..:asigim:

canım bız aslanlar cok boyle kalbımızı teslım ettıgımız bır donemde boyle pencesını saklayıp kedı oluyoruz

vallahı bence boyle devam edersen senı sureklı boyle mutlu edecek bır ese sahıp olacaksın

onu kendıme cok benzetıorum bende cok fedakarımdır cok boyle vermeyı severım
bu yuzden cok kırılırım
yanı ona hep bu yaptıklarını hakettıgını hıssettırırsen daha neler yazacaksın buraya bak solemedı deme

sevgılımde bı donem benım ıcımı sarmıstı bole ınanır mısın neler neler yapıyordum onun ıcın

sakın kendını gerı cekme gereksız sebeplerle

yok pırlantacım, kendimi geri çekmeyi bir kenara bırak, kalbimin öyle biryerine dokundu ki o gece, o sözleri ve tavırlarıyla.... şimdi her an her saniye onunla olmak istiyorum.. daha çok gördükçe daha çok özüyorum.. günün herhangi bir anında sigara içmeyi ister gibi, tekrar terar onu istiyorum... onu öyle görmek beni de ne hale getirdi bakar mısın :asigim:

işte aşkın bu hali çok güzel oluyor

aslında bu aşkta benim de tereddütüm ve kendimi tamamen ona bırakmayışım sadece ondan emin olamamktan... ama biraz olsun kendini bana açtığı zaman kat kat fazlasını vermek için beni hep hazır bulabilir... bu aslanı iyi anlaman vede yaptığın yorumlar benim için gerçekten de çok önemli pırlantacım... teşekkür edyorum sana:)))

ne demek canım
onun sana yaptıgı hersey ıcınden gelerek yapılıyor bunu hıssedıyorum bu cok onemlı birşey bence

bende ıstedıgım ınsana ıcımden gelerek o kadar gusel seyler yaparım kı

kovaydın degılmı canım
sanırım aslanlar kovalara aşık oluyor hep:)

evet kova burcuyum ben... vede behlülün bu gune kadar hayatına giren kişiler de kovaymış.. sanırım dediğin doğru:)))))

ebedı sahıbı sen olursun umarımzemuszemus

inşallah canım, güzel dileklerin için teşekkürler... aşk beraberinde hep korku getiriyor malesef.. ve şimdi benimde içimde nedenini bilemediğim bir korku var.. ya düşündüğüm gibi olmazsa, ya bişeyler bozulursa diye... birde behlül her zaman içinden geçenleri belli etmiyor, yani bu şekilde tutkulu bişeyler yaşadıktan sonra suskun kalabiliyor... mesela duygu dolu, aşk sözcükleriyle yazılmış mesajlara cevap alamayabiliyorum.... ama bazen de beklemediğim bi anda kalbimin ortasından vuruyor.. o yüzden napacağımı şaşırıyorum...

şimdi de senin dediğin gibi kendimi geri çekmeyeceğim elbette, yine içimde duygular dolup taşıoyr.. ama beli etmemeliyim belkide diyorum... napacağım???

sen yinede tamamen açma kendini bitter ..sadece şimdi değil evlensen , ondan vazgecemeyecek kadar çok sevsen bile bunu tamamen belli etmemen gerekir.tabikide ona sevginde eşlık et ama bence ondan her zaman bir adım geride dur ki o bunu artırmaya ortaya çıkarmaya çalışsın:)

bu da farklı bi yorum gerçekten de:)) mantıklı doğrusu.. ömür boyu sürecek bir tutku getirebilir denge güzel kurulursa...

bu arada blaircığım, bu akşam yine behlülün kardeşi ve arkadaş grubu dışarı çıktılar.. ama behlülle ben gitmedik. onun yerine eve gidip benim yaptığım kurabiyeleri yedik vede film izledik... daha önce soru soran gıcık kızla ilgili de ilk kez bir konuşma geçti...

behlülün liseden sınıf arkadaşı olan kızlar var. hepsi evli barklı tabi, ara sıra bir araya geldiklerinde behlülü de davet ediyorlar.. özellikle biriyle daha samimi behlül.. onlar da beni merak ediyorlar vede her seferinde beni de çağırıyorlar. ama fırsat olmadı gidemedik birlikte daha.. neyse, bu salı içlerinden birinin doğum günüymüş. özellikle bugun arayıp lütfen bitterle birlikte gelin mutlaka demişler.. ama salıları behlülün toplantı günü, veancak 10da orada olabilir. bende dedim ki ben önden gidip behlülü temsil ediyorum derim... ohoo seni sorguya çekerler dedi. sen yoksun diye mi yani dedim, evet dedi.. sanki sen varken çekmiyorlar dedim, oda kim çekti dedi... hatırlattım bende, size gittiğimizde hatırlarsan baya bi sorgulanmıştım, daha ötesi olamaz herhalde.. gereken cevapları ben veririm merak etme dedim.. gıcıklığından yaptı o akşam, çok gereksiz birşeydi dedi... bilemem işte, sorguya çekmek isteyen olursa cevaplar bende, buyursunlar beklerim dedim:)))))) böylece içimdede kalmadı, ayrıcada behlülün de bunu normal bulmadığını anlamış oldum vede rahatladım....

süpersin bitteropuyorumnanaktan
aslında behlülden önce oraya gitmen seni didiklemeye çalışanlara da güzel bir cevap olur :)
behlülle aranızdaki yakınlığı belirtmiş olursun...
birde şöyle gayet hoş,uygun giyinip süslenirsen onlar bence sorularını sormadan cevaplarını almış olurlar :)))

canım fazla istekli görünmez misin? hani ilk tanışma için sevgilin olmadan direk senin gitmen biraz garip kaçabilir bence. ben 10a kadar bekler birlikte giderdim daha iyi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…