- Konu Sahibi bitterlemon
-
kızlar az önce behlül aradı... geçen haftalarda yemeğe çıktığımız arkadaşları vardı kalabalık bir grup olarak.. birazdan yin onlarla buluşacağız.. ymarım bu akşam daha samimi ilişkiler bekliyorum, hayırlısı bakalım... içlerinde çok soru sorup beni geren bi kız vardı, bakalım bu akşam nasıl olacak???
canımm
bu aslanın senı cok sevdıgı bır donem
bende cok sevdıgım cok boyle onsuz olamayacagımı dusundugumde yuzde yuz evlılık ıstedıgımde benı sakın bırakma demıstım ona
sakın kalbını kırma onun
bırak boyle devam etsın
arabanın içine bindik, camlar buzlu... çözülmesini bekledik ama behlül dedi ki ben bizim çocuklardan birini arayayım, gelip alsınlar bizi... çünkü o saatte taksi bile yoktu hiçbiryerde.. bi baktık telefonun şarjı yok!!! ama behlül alkollü, be karda asla kullanamam... ama tabi bu arada biraz kendine geldi iş ciddiye binince.. neyse biz çok yavaştan yola çıktık, ama ben acayip gerildim, oda bana devamlı korkma diyor.. bi yandan kar devam ediyor... ama ortalık mükemmeldi... bizim evin orası da tepede hep yokuşlu yolları var... çıkamadı araba, eve gidemiyorum... saat oldu 4.30 ve biz kaldık yolda... şarjda yok:))) dedim ki size git... orda kalalım. olmaz dedi falan ama yapacak bişey yoktu, 3 farklı yol denedi, bizim eve gidemedik.. sonra acıktık bu arada, biyerde durup kebap yedik:)))))) elbette behlülde alkolün etkisi hiç kalmadı neredeyse... fakat onun evinin yoluda kapalı gibi bişeydi.. kaya gittik bi şekilde.. sokağın başına, apartmanın biraz uzağına parkettik... bu arada bide bende tupoklu çizmeler var, yürüyemiyorum!!!! birde şöyle bi durum var, amcam eve gittim sanıyor, annemlerde amcamda kaldım sanıyor.. bu bi duyulursa ben bittim... bi yandan behlülle napıcaz diye konuşuyoruz.. indiğimizde yok o kadar güzeldiki, kar sakin sakin yağıyor, çam ağaçları ve sokak bembeyaz, kar taze ve dokunulmamış... hava yumuşak.... el ele yürürken durdu, kendine doğru çekip bi şarkı mırıldanarak dansetmeye başladı karların ortasında, sokağın ortasında... sabahın 5inde........... bir yandan da ara sıra kulağıma beni hiçbir zaman bırama tamammı diye fısıldadı... seni seviyorum, şimdiye kadar kimseyi bu kadar hissetmedim, beni hiç bırakma.... sıkı sıkı sarıldım ona, asla bırakmayacağım seni , çünkü bende seni çok seviyorum dedim...
canım bız aslanlar cok boyle kalbımızı teslım ettıgımız bır donemde boyle pencesını saklayıp kedı oluyoruzbense tam anlayamadım bu halinin sebebini... yani bu beni ne kadar sevdiğini anladığı için mi oldu?? birgün giderim diye korktuğu için mi?? yada herhangi bir nedenden dolayı duygusal ve hassas bir döneminde olduğu için mi???
canım bız aslanlar cok boyle kalbımızı teslım ettıgımız bır donemde boyle pencesını saklayıp kedı oluyoruz
vallahı bence boyle devam edersen senı sureklı boyle mutlu edecek bır ese sahıp olacaksın
onu kendıme cok benzetıorum bende cok fedakarımdır cok boyle vermeyı severım
bu yuzden cok kırılırım
yanı ona hep bu yaptıklarını hakettıgını hıssettırırsen daha neler yazacaksın buraya bak solemedı deme
sevgılımde bı donem benım ıcımı sarmıstı bole ınanır mısın neler neler yapıyordum onun ıcın
sakın kendını gerı cekme gereksız sebeplerle
vauuuv tek kelime ile harika olmus yaa.... cooook romantik cok guzeeel.. nazar dgecek size diye korkuyorum valla..:asigim:
yok pırlantacım, kendimi geri çekmeyi bir kenara bırak, kalbimin öyle biryerine dokundu ki o gece, o sözleri ve tavırlarıyla.... şimdi her an her saniye onunla olmak istiyorum.. daha çok gördükçe daha çok özüyorum.. günün herhangi bir anında sigara içmeyi ister gibi, tekrar terar onu istiyorum... onu öyle görmek beni de ne hale getirdi bakar mısın :asigim:
aslında bu aşkta benim de tereddütüm ve kendimi tamamen ona bırakmayışım sadece ondan emin olamamktan... ama biraz olsun kendini bana açtığı zaman kat kat fazlasını vermek için beni hep hazır bulabilir... bu aslanı iyi anlaman vede yaptığın yorumlar benim için gerçekten de çok önemli pırlantacım... teşekkür edyorum sana:)))
ne demek canım
onun sana yaptıgı hersey ıcınden gelerek yapılıyor bunu hıssedıyorum bu cok onemlı birşey bence
bende ıstedıgım ınsana ıcımden gelerek o kadar gusel seyler yaparım kı
kovaydın degılmı canım
sanırım aslanlar kovalara aşık oluyor hep:)
evet kova burcuyum ben... vede behlülün bu gune kadar hayatına giren kişiler de kovaymış.. sanırım dediğin doğru:)))))
ebedı sahıbı sen olursun umarımzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?