Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

behlül yılların müzmin bekarı olduğu için sanırım, kızlar beni çok merak ediyorlar.. her seferinde davet ediyorlar ve bir türlü göremedikleri için de sanırım o merak büyüyor... ayrıca içlerinden birisi artık 2010da evlendireceğiz seni demiş.. her biri evli yada boşanmış.. ve bugune kadar kimseyi behlüle beğendirememişler... şimdi ben çok gizemliyim onlar için.. aslında esprili olabilir ben geldim deyip tek başıma gitmek:))) bakalım nasıl olacak o gün? behlülün nabzını ölçmüş oldum, o sıcak bakıyor.. bu da önemliydi aslında:)))

canım fazla istekli görünmez misin? hani ilk tanışma için sevgilin olmadan direk senin gitmen biraz garip kaçabilir bence. ben 10a kadar bekler birlikte giderdim daha iyi bence.

yani bu konu bayadır uzadığı için esprili bir hal aldı aslında.. işte ben geldim deyip gitmek onlar için de şaşırtıcı bir durum olurdu.. daha belirli bişey yok esasında elbette ama behlül o yönde davranırsa oladabilir... normalde olsa abes kaçar dediğin gibi, ama diyorum ya, bi türlü görüşemediğimiz için bu kadar ısrardan sonra buyrun benim demek de ilginç olabilir:))

ama şimdiden birşey belli değil.. belki istanbula gidecek hatta behlül... o yüzden henüz bende bilemiyorum nasıl olacak..

selam pırlantacım, iyilik senden naber:))

6-7 şubatta finallerim var, onlara çalışmaya başladım.. ve bütün haftam da bu şekilde geçecek.. behlülle görüşemeyeceğiz. belki bi tek baghsettiğim doğum günü akşamı.... an kötüsü de 6 şubat benim doğum günüm, ama sınavlarım yüzünden hiçbirşey yapamayacağım

behlül bana sordu bu konuda ne yapacağız diye ama, sınavlar var biliyosun dedim.. şimdide merak ediyorum acaba kafasından neler geçiyorrr???

hevesli gibi görünmek değil aslında mesela, kayınvalide ile tanışmamış olsa tanışmak amacı ile bir yerde buluşmak gerekse o behlülden önce gitse hevesli gibi görünebilirdi:)
behlülün arkadaş ortamında daha önce tanıştığı kişilerde var sanırım.çok yabancı olmayacak :) hem birde arkadaş ortamı kendine olan güvenini gösterir aslında bir yerde :)

önceki gibi en azından 5 dk da olsa elınde ıkı kadeh,kırmızı güller ve hediyesi ile seni aşağıda bekleyebilir :)
birde cam altında serenat yaparmış laelaelaelaelaesempatiksalakcinniaklinialirimsmileŞeniz

o ortamda hiç tanıdığım arkadaşı yok:)) yani öyle bişey olursa bizzat tek olacağım... ama bugunkü konuşmalarımıza göre istanbula gitmeyeceği kesin, vede mutlaka gitmemiz gerek diyor.. yani beni tek yollayacağını hiiç sanmam:))

doğum günü konusuna gelince, bende bi sürpriz bekliyorum ama bakalım nolucak.. çok da bekleyip kendimi hazırlamak istemem yani.. bu sefer beklediğim gibi gitmezse bozulabilirim, zaten 30. yaşgünü... yeterince kritik yani:))

bugun doğru dürüst konuşamadık behlülle.. ya benim yada onun işi vardı hep.. sadece şuradayım, şuraya gidiyorum.. ders çalışıyorum, işim var vs gibi saniyelig diyaloglardı hepsi.. akşam ee gelir gelmez duşa girmeden önce spor yaptım, benim işim bitti bu sefer o spora gitti:))) böyle hiç sakince konuşamayıp paylaşımda bulunamadığımızda çok huzursuz oluyorum ben... zaten sınav haftası ya, ben başladım klasik huysuzluklarıma..

aklımda da bir yandan yarınki doğumgünü var. çünkü bu sefer sahiden görücüye çıkıcam.. önceki grup behlülün kardeşi dolayısıyla arkadaşları.. bunlar ise bizzat kendi arkadaşları vede çocukluktan beri beraberler.. o yüzden onların fikirlerini cidde önemseyeceğini düşünüyorum.. tabi bunları yazıyorum ama nasıl davranacağım sorusuna gelince bişey değişmeyecek, gene kendim gibi doğal olacağım... sadece dua ediyorum ki aralarından burnu büyük kendini beğenmiş bi tip çıkmasın mümkünse... o zaman ağzının payını vermemek için kendimi tutmam gerekiyor!!!

sanki tanışırsın baktın burnu büyük birileri var sen hanımefendiliğini bozmazsın :)
tanışma akşamı olcak sonuçta sen behlülle evlensen bile ayda yılda bir görüşürsünüz:)
görüşmekte zorunda değilsiniz ayrıca
yine böyle toplanıldığında sana sıcak gelen kişilerle konuşursun olur biter :)

haklısın canım, hanfendiliği bozamak her zaman çok önemli bir konu.. insanın anlık bit ego tatmini uğruna kendinden ödün vermemesi gerekir..

beni heyecanlandıran asıl konu behlülün bu buluşmaya önem veriyor olması esasında.. öyle ki aslında yarınki toplantısı çok önemli vede kaytarma şansı yok.. normalde olsa araya bişey sıkıştırmazdı biliyorum, yaptığına göre önemli.. her ne kadar başkalarının fikirlerini takmayan biri olsada aslan burcu olarak her zaman yanındaki kişiyle gurur duymaktan zevk alır.. yanındaki beğenilen hoşa giden biriyse bu onun da beğenildiği takdir edildiği manası taşır... pırlantacım, okursan bu yazıyı, bilirsin bu hissi:))))

o yüzden onları fethetmek, behlülün kalbine biraz daha kazınmak demek:)))

kızlar bir saat kadar önce behlül aradı, birlikte basket oynadığı arkadaşlarından birisi düşüp bileğini kırmış... hastaneye gidiyoruz, ararsan da açamazsam beni merak etme dedi.... ama sesi bir tuhaf geliyordu, sen iyisin dimi dedim, evet dedi....

az evel yine aradı, hangi hastaneye gittiklerini söyledi, sen beni bekleme uyu, işimiz uzayabilir dedi ( sanki ben onu evde bekliyorum:)) rontgen çekilmesi, alçı işleri vs.. arkadan da kalabalık sesler geliyordu.. fakat yine sesi bi tuhaftı.. içime kurt düştü, yoksa bileğini kıran kendisi vede bana mı söylemiyor??? yada arkadaşı için endişeli vede telaşlı olduğu için mi garipti sesi??? yada ben mi biraz abartmaya başladımmm???

evet canım aslanlar başta önem veriyorda eğer çok aşıksa sonradan hiç sallamıyor düşünceleri

anca sana kırgınsa senle acabaları varsa etkilenir fikirlerden

ayrıca bu sakatlık ,işi ne oldu haber var mı?
doğumgününde finallerine denk gelmiş ama yine de seni çok mutlu edeceğinden eminim

kızlar selam:))) dün geceki haberler iyi, gerçekten arkadaşıymış, allahtan behlülün bişeyi yok...

şu anda arkadaşının doğum gününe gitmek için hazırlandım, kendisi de yolda, gelmesini bekliyorum.. tam tahmin ettiğim gibi o önemli toplantısını da bi bahane bulup ekti... bense sade ama şık bi kıyafet seçtim, süslendim, kokular süründüm onu bekliyorum:)))) bakalım nasıl bir akşam olacak??? dönünce ilk işim olanları buraya yazmak....

bugun ilginç birşey oldu.. ben kitaplara gömüşmüş işyerinde ders çalışıyordum... bi mesaj geldi behlülden, "ben kimim, yani senin neyinim" yazmış ve birde gülücük eklemişti.... bi an şaşırıp kaldım ben tabi... sonra "sevgilim desem tek kelime anlatmaz.. ama seninle olduğum sürece sıfatın ne olursa olsun bu şekilde hitap ettiğimde yüzün bana döner" aradan birkaç dakika geçti ve aradı beni... ama mesajla ilgili tek kelime etmedik, bambaşka bir konudan konuştuk... sonra kapattık telefonu ve ben hala idrak edemedim noluyo diye:))))) bakalım bu akşam konusu geçecek mi??? sizce nedir bunun anlamı???

ne olcak acaba :)))
ıyı eğlenceler umarım her şey cok guzel gecer :)

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
bu mısafir kım acaba sürekli görüyorum :)
kendini bir belli et artık:) yoksa behlül mü

haha:))) düşünsene behlülmüş mesela hakikaten!!!!! çok hoşsun..

kızlar dediğim gibi gelir gelmez yazıyorum... herşey çok güzeldi, arkadaşları çok tatlılardı.. hemen samimi olduk hiç gerilmedim, hiç rahatsız olmadım.. çok güzel sohbetler edildi, çok güzel tepkiler verdiler.. (tabi asıl olarak gıyabımda gelecektir yorumlar..) kardeşiyle biraraya geldiğimiz gruptan o kadar farklılardı ki anlatamam... evlilik konuları da gündemdeydi, behlüle üstü kapalı göndermeleri de oldu... doğum günü sahibine bu sene düğün pastanıda kesersin inşallah gibi dileklerde bulunurlarken bide bize dönüp size daha bişey demiyorum dedi birisi... bunu gibi birçok ufak detay işte... fotoğraflar çekildi.. şimdi face e yüklenecek hepsi bakalım nasıl olacak:)) birde bütün arkadaşları bihter değil mi diye karşıladı beni, sonradan gelenler de dahil olmak üzere hepsi ismime hakimdi... biz seni gıyabında tanıyoruz dediler çoğunlukla... behlülün yaklaşımları da halinden çok memnun görünüyordu.. özellikle eve dönüş yolunda bunu hissetmemek olanaksızdı...

arkadaşına aldığı hediyeyi beğenip beğenmediğimi sordu ve bende çok beğendim, zevkli birisin dedim... ee senden belli değil mi dedi bana:)))) sanırım aslanın ruhu okşandı bu gece:)))

ne kadar güzel geçmiş korkulduğu gibi seni sorulara boğanlar olmamış :))
aslanın ruhu okşanmış gece ama senin ruhunu da okşamayı ihmal etmemiş :)):

:))) evet behlülde benim ruhumu okşamayı ihmel etmedi:)) keyfi yerindeydi ya nede olsa...

ama bugun için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.. nedense eve kapandı öğleden sonra.. ve sesi de pek keyifsiz.. neden keyfin yok diye sordum ama bir nedeni yok diyor... anlayamıyorum..

pırlanta buralarda mısın... nasıl bir ruh hali bu, nedensiz yere mutsuz olması anlaşılabilir birşeymi.. ve sanırım bu tip zamanlarda hiç sebep falan da sormamak gerekiyor.. ne yapmak gerek bilemiyorum ki, sadece keyifsiz olmasına dayanamıyorum pek...

canım duydum sanırım pırlanta diye çağırdığınııı bir bakayım dedim kalbimden hissettim heralde:)

hı canım benimde bazen bunalımlarım olur onu da anlayabiliyorum senlik bir durum olmadığını düşünüyorsan asla takılma bu aralar aslan burçları zor bir dönemden geçiyor bende telkinlerle atlatıyorum bu dönemi
merak etme yarına düzelir sizin ilişkinizde senin üzerine alınacağın kötü hiçbir şey hissetmiyorum ben bu yüzden rahat ol bence

bakalım yine hissedip gelicek misin:))))

gerçekten de dediğin gibi bugune kalmadı bile hiçbişeyi.. ama zaman zaman oluyor demekki, bende aloştıkça daha iyi anlıyorum işte...

doğum günü akşamı çekilen resimler facebookda yayınlanmış arkadaşlar:)) behlülle birlikte ilk resimlerimiz, fena da çıkamamışız:))) herkesin görüyor olması beni çok heyecanlandırdı doğrusu...

birde behlül bugün abimi aramış naber nasılsın diye:)) arkadaş oldular ya bakalım hayırlısı...

şu geçen gün yazdığım konuya kimseden yorum gelmedi... hani gün içinde mesaj yazıp ben senin neyinim diye sorması... aslan psikoloğu pırlanta, ve herkes... nedendir bu soru???? aramızda hiç konusuda geçmedi.... hala anlayamadım yanii!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…