- Konu Sahibi bitterlemon
-
süpersin bitteropuyorumnanaktan
aslında behlülden önce oraya gitmen seni didiklemeye çalışanlara da güzel bir cevap olur :)
behlülle aranızdaki yakınlığı belirtmiş olursun...
birde şöyle gayet hoş,uygun giyinip süslenirsen onlar bence sorularını sormadan cevaplarını almış olurlar :)))
canım fazla istekli görünmez misin? hani ilk tanışma için sevgilin olmadan direk senin gitmen biraz garip kaçabilir bence. ben 10a kadar bekler birlikte giderdim daha iyi bence.
yani bu konu bayadır uzadığı için esprili bir hal aldı aslında.. işte ben geldim deyip gitmek onlar için de şaşırtıcı bir durum olurdu.. daha belirli bişey yok esasında elbette ama behlül o yönde davranırsa oladabilir... normalde olsa abes kaçar dediğin gibi, ama diyorum ya, bi türlü görüşemediğimiz için bu kadar ısrardan sonra buyrun benim demek de ilginç olabilir:))
ama şimdiden birşey belli değil.. belki istanbula gidecek hatta behlül... o yüzden henüz bende bilemiyorum nasıl olacak..
selam pırlantacım, iyilik senden naber:))
6-7 şubatta finallerim var, onlara çalışmaya başladım.. ve bütün haftam da bu şekilde geçecek.. behlülle görüşemeyeceğiz. belki bi tek baghsettiğim doğum günü akşamı.... an kötüsü de 6 şubat benim doğum günüm, ama sınavlarım yüzünden hiçbirşey yapamayacağım
behlül bana sordu bu konuda ne yapacağız diye ama, sınavlar var biliyosun dedim.. şimdide merak ediyorum acaba kafasından neler geçiyorrr???
sanki tanışırsın baktın burnu büyük birileri var sen hanımefendiliğini bozmazsın :)
tanışma akşamı olcak sonuçta sen behlülle evlensen bile ayda yılda bir görüşürsünüz:)
görüşmekte zorunda değilsiniz ayrıca
yine böyle toplanıldığında sana sıcak gelen kişilerle konuşursun olur biter :)
haklısın canım, hanfendiliği bozamak her zaman çok önemli bir konu.. insanın anlık bit ego tatmini uğruna kendinden ödün vermemesi gerekir..
beni heyecanlandıran asıl konu behlülün bu buluşmaya önem veriyor olması esasında.. öyle ki aslında yarınki toplantısı çok önemli vede kaytarma şansı yok.. normalde olsa araya bişey sıkıştırmazdı biliyorum, yaptığına göre önemli.. her ne kadar başkalarının fikirlerini takmayan biri olsada aslan burcu olarak her zaman yanındaki kişiyle gurur duymaktan zevk alır.. yanındaki beğenilen hoşa giden biriyse bu onun da beğenildiği takdir edildiği manası taşır... pırlantacım, okursan bu yazıyı, bilirsin bu hissi:))))
o yüzden onları fethetmek, behlülün kalbine biraz daha kazınmak demek:)))
ne olcak acaba :)))
ıyı eğlenceler umarım her şey cok guzel gecer :)
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
bu mısafir kım acaba sürekli görüyorum :)
kendini bir belli et artık:) yoksa behlül mü
canım duydum sanırım pırlanta diye çağırdığınııı bir bakayım dedim kalbimden hissettim heralde:)
hı canım benimde bazen bunalımlarım olur onu da anlayabiliyorum senlik bir durum olmadığını düşünüyorsan asla takılma bu aralar aslan burçları zor bir dönemden geçiyor bende telkinlerle atlatıyorum bu dönemi
merak etme yarına düzelir sizin ilişkinizde senin üzerine alınacağın kötü hiçbir şey hissetmiyorum ben bu yüzden rahat ol bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?