Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

canım anca eve geldım bu yuzden yenı yazabılıyorum
evet aslanın ruzgarları geçmiş
canım o ben senin neyinim olayı neydi bir bahseder misin etraflıca?

canım anca eve geldım bu yuzden yenı yazabılıyorum
evet aslanın ruzgarları geçmiş
canım o ben senin neyinim olayı neydi bir bahseder misin etraflıca?

canım selam...

ben senin neyinim olayı şu: iki gün önce, akşam arkadaşının doğumgününe gideceğimiz gününü öğle saatlerinde bi msj yolladı bana.. ben kimi, yani senin neyinim diye soruyordu... birde gülücük kondurmuştu mesaja.. bende şok oldum tabi ne diyeceğimi bileedim ilk önce.. sonra, "sevgilim desem tek kelime seni anlatmaz.. ama senle olduğum müddetçe aradan yıllar da geçse, sıfatında değişse bu hitap yüzünü bana döndürür her zaman".. yazdım. kısa bi süre sonra aradı bambaşka bişeyden bahsetti. hala da aramızda bunun konuşması geçmedi:) bense bu işten bişey anlamadım... işte olay bu...

ayrıca bu akşam bende yine kara bulutlar var kızlar...

belki çok saçma ama anlatacaklarıma bir kulak verin... geçen hafta birgün bilgisayarda behlülle benim msn sohbetlerimizin geçmişlerini buldum.. hala duruyor, 2007den bu yana... okumak aslında çok keyifliydi.. çünkü satır aralarında hep ilgisini gördüm.. hayatında biri vardı o dönem ama bizim yazışmalarımızdada flörtler vardı.. fakat hep bi sıırı vardı, o sınırı hiç aşmadı.. hayatındaki insanla bi ayrılıp bi barıştığı dönemler vardı ama o sınırı ara dönemlerdede hiç aşmadı... herşey bir imadan öteye gitmedi... bu akşam ise ben çevrimdışı msni açık tuttum. ve onuda çok uzun zaman online gördüm. tabi birden aklıma kendi yazışmalarımız geldi... ilişkisi vardı, birine dolaylı da olsa kur yaptı. o kişi bendim.. ama ya şimdi bi başkası olursa korkusu gündeme geldi içimde..... abartıyor muyum bilemedim ama , ciddi ciddi kafamı kurcaladı bu durum...

bir diğer konu ise, sanki oonun hep uzaklara gidesi var... karadeniz hayranı... sanki bigün alıp başını gidecek... yada yurt dışında proje almak istekleri var.. (mimarlık üzerine) bu da mesela 5 yıllık proje demek vede ayın 2-3 haftası yurt dışında, geri kalanında evde olması demek.. son günlerde bu arzularını duyuyorum, ve açıkçası ben neresinde yeraldığımıda bilmiyorum.... yine toplandı başıma kara bulutlar gibi düşünceler...

canım öncelikle bu soru klasik aslan ikilemleri gibi birşey beni seviyor mu ben özel miyim gibisinden düştüğümüz çelişkilerden sonra sorulmuş ve genelde cevabı alındığında selülozumsu davrandığımız türden bir soru
sende canım baya romantik bir cevap yazmışsın, hım böyle şeylerde hafif sevimli, esprili ve içten cevaplarla geçiştirsen onu daha böyle ikilemde tatlı bir ikilemde bırakmış olursun güzel olur

hım canım bence böyle güven olayları ile ilişkinizi zedeleme, msn e her zaman giriyor mu peki?
aslanların bazen tutarda öyle gidesileri çok gideni görmedim ben en fazla bir karadeniz turuna çıkarsınızzemuszemus
canım yurtdışı işini olursa düşünürsün neden kendini olumlu telkin etmeyi denemiyorsunbilmiyorumkismile
birde bence sen doğumgününde finaller var ve istediğin gibi görüşemediğiniz için böyle kuşkulara düşüyor olabilir misin?

ilişkimiz başladığından beri onun ilk kez msnde bu kardar kaldığını gördüm.. yani pek girmez... ben belkide dediğin gibi finaller vede onu görememkten dolayı böyle oldum.. geçen sınav zamanı da böyle olmuştum ama ne yapalım düşünmeden edemiyorum.. hep kafamın biryerinde ben onun hayatının neresinde yeralıyorum sorusu var.. çünkü benim yapım gereği sevdiğim insan hep merkezimdedir.. ama onun sanki kendi hayatı var, bende o sırada denk geldim vede bi kıyısından yakalıyorum o hayatı... yani nedense (bu günlerin kuruntusu belkide ama) onun hayatında kendimi özel hissedemiyorum bi türlü...offff ben mi abartıyorum cidden?

bence gayet içindesin canım
dışarıdan belki biz daha net görüyoruz bunu
yani bende ister istemez takılırdım ama madem onu o şekilde gözlemem gerekiyor msn konusunu açmazdım yarın birgün elimde birşey onu gözlemek için kalsın diye:)
bende biraz kuşkucuyumdur

bitter ben olsam bende merak ederdim:)
su yurt dısı olayınıda acaba seni ölçmek için demiş olabilir mi?
yani sevgini ölçmeye,ayrı kalma konusunda ki yorumunu almaya çalışmış olabilir mi?
ama bence ayrı olduğun için bunlar kafanı kurcalıyor :)

selam kızlarrr...

yani bu yurt dışı olayını konuşurken aslında o kaşamki doğum günü masasındaydık.. arkadaşları vardı, sohbet esnasında ben bakü yada kazakistan gibi biyerlerden proje almak istiyorum dedi.. o zaman en az 5 sene kafam rahat olur... bende soramadım bişey, nasıl yani gidicekmisin vs. diyemedeim elbette. ama daha önce bi izmire taşınma meselesi geçmişti.. o zaman gidicek misin yani ankaradan dediğimde evet dedi.. biz nolucaz dediğimde de senide alır giderim ben demişti.. belkide kafasındaki düşüncelerde iki kişiyiz bilemiyorum.. bazen ben ona kendimi konu dışında bırakan sorular sorduğumda buna çok şaşırıyor... yani nasıl olurda benden bağımsız düşünebilir gibi tepkiler verdiği oluyor....

dolayısıyla belkide sorsam bana yine tabiki senide alıp giderim diyecek....

bir başka konu da şu... yarın benim doğum günüm.. dün gece konuşurken bana dedi ki, yakın bir arkadaşının ortak tanıdığı bi bayanında doğum günüymüş.. demişler ki, sevgilinide al gel.. oda onunda doğum günü, ayrıca sınavı var o yüzden gece çıkamayız.. bana anlatınca ee peki sen gidecek misin dedim. daha karar vermedim dedi.. ama ben buna çok bozuldum. tamam ben çıkamayacağım, biz zaten o gece kutlayamayacağız.. ama bir başkasının doğum günü gecesine gitme ihtimali normal mi!!! direk hayır demeliydi.. o an konuşmadım, telefonu kapattık. ama uyumadan önce aradığımda bundan hiç hoşlanmadığımı söyledim.. oda yapmadığım bişey yüzünden neden kızıyorsun dedi, çünkü bunun ihtimalini bile düşünmemeliydin dedim.. ayrıca gece çıkamasamda akşam bir-iki saat birlikte olabiliriz, bunu sormadın bile bana dedim... bu sefer o bana kızdı, ne biliyorsun ki düşünmediğimi.. beni çok duygusuz ve dşüncesiz biri olarak görüyor gibisin dedi.. reddetmedim bende. öyle evet dedim.. sonra gülmeye başladı, bu seferki sınav zamanını kazasız atlattık derken bişey çıktı işte dedi.. ve üzerine beni yumuşatmak için espriler yapmaya başlayıp sonunda da güldürdü... bense hala karar veremedim, kim haklı o mu benmi??? sonuçta tatlıya bağlandı ama kendimi biraz kötü hissettim. çünkü sanki benim için bişeyler yapmasına onu ben zorlamışım gibi oldu... ama şu konuda haklıyım biliyorum, eğer giderse öyle bir gecede, kızmam çok doğal olur!!

canım bence seni o bahaneyle bi yere götürcekti gibi hani başkasının doğum gününe gidiyorum derken kendininkine gidiyor olabilirdin
benim genelde öyle olur doğum günleirmde bahane yapar bişeyleri ama pek de iyi yalan bulamaz benim aşkım :)

ama benim için bu plan yürümezdi ki, çünkü onlar zaten saat 11-12 de gece çıkıyorlar, ki bu benim eve dönme saatim:))) ertesi gün sınav olmasa tamam ama, bu plan yürümezdi...

hmm cnm ben aklıma ilk geleni söyledim ayrıntıları sen biliyorsun tabi sen daha iyi karar verirsin canım
öle madem tutmadı benim tahmin o zman

bilmiyorum behlülün aklından neler geçiyor..... ama çok özlediğim için onu, sadece görmek bile bana yeter şu an için....

kızlarr, yarın beni zor ve hareketli bir gün bekliyor... sınvlar, 30. yaşgünü ve gizemlerle dolu behlül....az sonra yatacağım, herşeyin güzel gitmesi için dua ederek uyuyacağım... vee bakalım sonrasında buraya neler yazacağım??? burada herşeyi paylaştığım bütün arkadaşlara sevgiler, ve herkese yüzlerce teşekkürlerr:))))))

canım umarım sınavlarında,behlül ile ilgili aklında olan sorularda vs de ,yeni yaşında fazlasıyla güzel geçer ,cevap bulur :)

bitter öncelikle nice yaşlara:)
sonrasında sınavlarını ve diğer gelişmelerden güzel haberlerini bekliyoruz:)

arkadaşlar selaaaam:))

koca bir haftasonunu devirdikten sonra buraya döndüm yeniden.... güzel dilekleriniz için teşekkürler öncelikle, şimdide durum raporuna geçiyorum:))

cuma gecesi saat 12.00 olur olmaz (yani tarih şubatın 6sını gösterdiğinde) behlül aradı, doğum günün kutlu olsun güzelim diye, ilk sanıyelerde kutladı beni.. ertesi gün erken kalkacağım için fazla uzatmadan kapattık tabi.. c.tesi sabahı erkenden sınavlara gittim ve güzel geçti hepsi allahtan.. okuldan samimi arkadaşlarımla sınav aralarında baya eğlendik bol fotoğraf çektik vs.. ben ancak 4 gibi eve gidebildim ve saat 6 gibi de behlül beni aldı... o akşam dışarı çıkmamaya karar vermiştik biliyorsunuz, pazar erkenden gene sınava girecektim çünkü... neyse behlül işlerinden koştura koştura geldi, yoldan da aradı ve dedik ki, sana hediyeni de alamadım ben... bende olsun bitanem önemli değil, bütün hafta göremedim sen, sen gel yeter dedim.. eve giderken alışveriş yaptık biraz, kırmızı şarap, yanında yenebilecek baze şeyler vs... sonra annanesi karşıladı bizi.. biraz oturup sohbet etik bu arada annaneyle.. behlül ise içerdeydi, önce bizden bi duş almak için izin istedi... bir süre sonra bana seslendi.. gittim yanına. bide baktım odasında çok güzel bir ortam hazırlanmış.. tabaklara mezeler ve kadehlere şaraplar konmuş.. vee büyükçe bir kutu duruyor... elimden tutup beni oturttu yatağa, doğum günün kutlu olsun güzelim, hediyeni aç hadi dedi:))) bende kandırdın beni hani hediye alamamıştın dedim!!! ve sende bunun mümkün olduğuna inandın dedi:))) sarılıp bonuna teşekkür ettikten sonra baya bi süre öptüm, oda sonunda hadi ama hediyeni aç artık dedi:)))) devam edeceğim....

sıra geldi hediyeyi açmaya... kutudan çok şık bir elbise çıktı.. zaten zevklidir ama bu kadarını ummamuştım:))) gri, çok şık bir jile, içinede gömleğini almış.. ama hangisini beğeneceğimden emin olamayıp birde alternatif gömlek almış:)) hepsi çok şık, hem renkleri hem modelleri tam sevdiğim gibiydi:)) hayretimi vede mutluluğumu belli ettim tabi ziyadesiyle.. olacakmı bakalım dedikten sonra demene kısmını eve bıraktım... 12ye kadar sohbet ettik, biraz tv izledik, çok gzel vakit geçirdik ama malesef eve dönmem gerekiyordu.. bu arada da arkadaşları arayıp bizi dışarı çğardılar. ama behlül benimle olduğunu vede erken döneceğimi, o yüzden gelemeyeceğimizi söyledi.. bende artık 3. arayışlarında istersen beni bırakınca bi uğra çok ısrar ettiler dedim.. bakarız dedi, ve beni bıraktı eve.. ama hemen elbiseni deneyip beni ara diyerek:))

eve girdiğim anda anne bebemda merak ettiler hediyeyi:)) hemen giydm yabi vede inanılmaz bir şekilde uydu üzerime.. yani tamdı her birinin bedeni.. arayıp tebrik ettim, nasıl durduğunu bizimkilerin de beğendiğini vs anlattım:)) hoşuna gitti herşeyin yolunda olması... sonra o arkadaşlarının yanına gitti, bense yatağa... ve bir mesaj yazdım: " 30. yaşgünümün hediyesi benim için paha biçilemez, iyiki girdin hayatıma.. seni çok seviyorum birtanem, iyigeceler...." ondan da bir cevap geldi.. "sen de benim için öylesin bitanem..." sonra aradan 10 dk geçti ve bir mesaj daha geldi. "burada olmaktan çok sıkıldım seninle olmak istiyorum"... bende bir süre onra zar zor uyudum.. sabah erken kalkacaktım nede olsa....

pazar günüde sınavları atlattıktan sonra aat 4 gibi behlül aldı beni ve eve geçtik.. annesi ve annanesi birliktelerdi, ben içeri girer girmez ayağa fırladılar.. doğum günün kutlu olsuun, dün haberimiz yoktu, bu şapşal behlül bize sonradan söyledi demeye başladılar... özellikel annanesi çok kızdı:))) sarıldık öpüştük, kutladılar beni.. annanesi telefonuna kadetti doğum günümü:)) bu arada üzerime bana aldığı gömleklerden birini gimiştim, annesi çok hoş olmuşsun dedi bana, behlülde gururlanarak sessizce kulağıma eee kimin zevki diye kendini tatmin etti:)))) pazae günü bana ara ara bu akşam bende kalma şansızn varmı diyip durdu.. ama yoktu... hiç mi yok, bişey yapamaz mıyız dedi demesine ama nafile...

sonra o gün geçen salı birlikte olduğumuz arkadaşları aradı, buluşalım diye.. ama behlül bitterle beraberim, şimdi girdik eve.. kahve aldık birer tane... hiç çıkasım yok dedi:))) bana sormadı bile, gitmemeyi tercih etti.. sonrada bana sarılıp şimdi burda senle olmak varken kim çıkıp gidecek dedi:))) bir dizinin dvdlerini almıştık, oturup onu izledik baya uzun bir süre... saat 10 gibi yine benim eve dönmem gerekti... bu dönüşlerden nefret ediyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…