- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi bitterlemon
-
canım anca eve geldım bu yuzden yenı yazabılıyorum
evet aslanın ruzgarları geçmiş
canım o ben senin neyinim olayı neydi bir bahseder misin etraflıca?
canım selam...
ben senin neyinim olayı şu: iki gün önce, akşam arkadaşının doğumgününe gideceğimiz gününü öğle saatlerinde bi msj yolladı bana.. ben kimi, yani senin neyinim diye soruyordu... birde gülücük kondurmuştu mesaja.. bende şok oldum tabi ne diyeceğimi bileedim ilk önce.. sonra, "sevgilim desem tek kelime seni anlatmaz.. ama senle olduğum müddetçe aradan yıllar da geçse, sıfatında değişse bu hitap yüzünü bana döndürür her zaman".. yazdım. kısa bi süre sonra aradı bambaşka bişeyden bahsetti. hala da aramızda bunun konuşması geçmedi:) bense bu işten bişey anlamadım... işte olay bu...
ayrıca bu akşam bende yine kara bulutlar var kızlar...
belki çok saçma ama anlatacaklarıma bir kulak verin... geçen hafta birgün bilgisayarda behlülle benim msn sohbetlerimizin geçmişlerini buldum.. hala duruyor, 2007den bu yana... okumak aslında çok keyifliydi.. çünkü satır aralarında hep ilgisini gördüm.. hayatında biri vardı o dönem ama bizim yazışmalarımızdada flörtler vardı.. fakat hep bi sıırı vardı, o sınırı hiç aşmadı.. hayatındaki insanla bi ayrılıp bi barıştığı dönemler vardı ama o sınırı ara dönemlerdede hiç aşmadı... herşey bir imadan öteye gitmedi... bu akşam ise ben çevrimdışı msni açık tuttum. ve onuda çok uzun zaman online gördüm. tabi birden aklıma kendi yazışmalarımız geldi... ilişkisi vardı, birine dolaylı da olsa kur yaptı. o kişi bendim.. ama ya şimdi bi başkası olursa korkusu gündeme geldi içimde..... abartıyor muyum bilemedim ama , ciddi ciddi kafamı kurcaladı bu durum...
bir diğer konu ise, sanki oonun hep uzaklara gidesi var... karadeniz hayranı... sanki bigün alıp başını gidecek... yada yurt dışında proje almak istekleri var.. (mimarlık üzerine) bu da mesela 5 yıllık proje demek vede ayın 2-3 haftası yurt dışında, geri kalanında evde olması demek.. son günlerde bu arzularını duyuyorum, ve açıkçası ben neresinde yeraldığımıda bilmiyorum.... yine toplandı başıma kara bulutlar gibi düşünceler...
hım canım bence böyle güven olayları ile ilişkinizi zedeleme, msn e her zaman giriyor mu peki?
aslanların bazen tutarda öyle gidesileri çok gideni görmedim ben en fazla bir karadeniz turuna çıkarsınızzemuszemus
canım yurtdışı işini olursa düşünürsün neden kendini olumlu telkin etmeyi denemiyorsunbilmiyorumkismile
birde bence sen doğumgününde finaller var ve istediğin gibi görüşemediğiniz için böyle kuşkulara düşüyor olabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?