Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

ne güzel canım :)
okurken behlül hedıye alamadım dedı diye okuduğumda kesin bir sürpriz yaptı diye düşünmüştüm ve devamında da gördüm :)

gelişmeler güzel bak canım boşu boşuna aklına takmışsın
bitter fikrim geldi,benim aklıma ne geldi biliyor musun bitter hani behlül senin eski, ilişkini biliyormuş ya hani belki senin onu zamanında ( eski sevgilini) sevdiğini felan aklına getirip saçma düşüncelerle kendini geri çekiyor olabilir , kendisi ile onu kıyaslıyor olabilir, kendimden yola çıktım çünkü bende sevgilimin geçmişine dair birşey hatırladığım (geçmişini biliyorum baya baya) an geri çekiyorum kendimi ondan

aslında dediğin bende de oluyor.. yani ben geri çekmiyorum kendimi ama, bazen aklıma gelirse çok rahatsızlık duyduğum oluyor bu konuda... aslında behlül bu konularda çok takıntısız görünüyor... yani onunda benimde geçmişimiz mazide kaldı, kendisi için nasıl yoksa artık benim için de olmadığını düşünüyor biliyor gibi... ama hiç konuşmuyoruz bu konuda, bir kez bile geçmedi neredeyse.. hataa ilk buluştuğumuzda ben ayrıldığımız ve ne şekilde ayrıldığımızı anlatırken, hala sinirli ve tepkiliydim.. oda bana boşver, şimdi anlattığın için konuşuluyor ama birdaha da asla gerek yok demişti... şimdi bir yandan da sesli düşünüyorum:)) yan, özetle rahatsız olur biliyorum ama geri çekecek kadar mı, onu bilmiyorum...

sanırım bu geri çekilmeler daha ziyade hayatıyla ilgili çeşitli sıkıntılı dönemlerinde oluyor.. düşüncelere daldığında, canı sıkkın olduğunda... mesela yanyanaysak bana sarılarak, dizime yatarak hiç konuşmadan kalabiliyor.. ama o an anlıyorum ki ben orda olduğum için mutlu, huzurlu.. ihtiyaç hissediyor o an bana, varlığım onun için gerekli... fakat telefonda bunu hissedemem çünkü konuşurken yansıttıkları bambaşka o anlarda...belki yanında olsam her zamankinden daha içten sarılacak, huzur bulacak.... bilemiyorum ki....

ah ah tecrubelı behlul gercekten aşmış bu konuyu yada çaktırmamayı çok ıyı becerıyor
banada ogretsın gecmıse takılmamayı

kızlar az evvel behlül aradı, spordan çıkmıştı vede karnı acıkmış, bana dedi ki: "tamam da sen niye şimdi evde değilsin, neden bana yemek yapmadın??" bende "ahh çok sorumsuz bir kadınım ben" dedim ve güldüm... biraz konuştuk vede sonra "ha birde çocuk yapma konusu var. tamam işte bak evlenmek için iki sebebimiz oldu" dedi.. " iki tane olur mu" deyip birşeyler daha saymaya başladım.. "evde seni sevecek ilgilenecek biri olur, alır seni göğsüne sarılır sever.. saçlarını okşar..." ama bunlar başka türlü de bulunabilecek şeyler dedi... evlenmeye gerek yok illa.. sonra bir beş dakika daha konuştuk ve kapatmak üzereyken," iki neden dışında başka sebep bulamadın ya aşkolsun sana, unutmayacağım bunu" dedi bana.. kalakaldım bende... bişey de diyemedim doğru düzgün.. toparlamam gerek napıcam ben şimdi, ne diyeceğim!!!!!!

heh yettim cnm :)
bence onu sevdiğini ömür boyu onla olmak istediğini söylemeni istemiş, hiç ayrılmadan hep yanyana olmayı evde.
en önemli neden olarak onu gör biraz pohpohla istemiş :)

ah yaşasınnnn, geldiniz biriniz:)))

aslında elbette o anda aklıma gelen bu tarz şeylerdi. ama söyleyemedim.. en büyük neden sensin diyemedim.. nedense buna itiraz edeceğini vede hemen mantık örgüsünde konuşup beni çürüteceğini düşündüm... behlü bu yapar yani...

canım çürütülcek nesi var ki en büyük neden tabi ki o olcak.
bunu çürütebilmesi için başka biriyle evlenmen gerektiğini savunmak zorunda :)
bence direk onu duymak istemiş gibi geldi bana

canım çürütülcek nesi var ki en büyük neden tabi ki o olcak.
bunu çürütebilmesi için başka biriyle evlenmen gerektiğini savunmak zorunda :)
bence direk onu duymak istemiş gibi geldi bana

gece tekrar konuştuğumuz zaman ona birşey saymadım sebep olarak. ama bir ara lafı geçti, sen benim sebeplerimi beğenmedin dedim... o ise hepsi somut sebeplerdi dedi.... dolaısıyla doc, sen haklısın sanırım.. gerçektende o tarz bir beklentisi vardı.....

kızlar bu konuda güzel bir konuşma yapmam gerekior onunla. o yüzden fikirlerinizi bekliyorum....

onun gibi bişey.. ama ben nedense tıkanıp kaldım.. aklımdan milyonlarca şey geçiyor ama bi türlü odaklanamıyorum..

yani ya ikna et diyor... yada benim beklentilerimi ve onu neden istediğimi bilmek istiyor... doğru nedenlere mi dayanıyorum, gerçekten onu mu istiyorum yoksa evlilik kavramını mı umursuyorum sadece... vs. vs.. ne denir ki şimdi ona:))

evleneyim de kiminle olursa olsun mu diyosun, yoksa ille de behhlüüül mi diyosun anlıycak di mi. :)) ona demelisin ki "amacım sadece evlilik, sen umrumda değilsin." bunu ciddi söylüyorum, bu onda soğuk duş etkisi yapar. çünkü erkelere ne dersen tersini düşünüyolar canım. ama tabi bunu yapabilir misin bilemiyorum.

sen bu alanda ona hiç bi şekilde ikna edici bi konuşma sunmak zorunda değilsin. senin beklentilerini zaten biliyor. bebek yapmak istiyoruma kadar demiştin zamanında değil mi? ee o zaman bu da neyin nesi? :1closedeyes:

seni köşeye sıkıştırmasına izin verme. keskin konuşuyor gibi görünebilirim ama cidden daha iyi olucak. )

behlülün bazen bazı şeyleri duymaya ihtiyacı oluyor... mesela yine burada bahsetmiştim, birgün bana msj yazıp ben senin neyinim diye sordu... ne yani bilmediğinden mi?? hayır elbette.. duymayı istedi.. buda belki ona benziyor.. belkide benim için ne kadar değerli olduğunu, özel olduğunu bilmek istiyor.. eğer durum buysa ben onu göklere çıkartabilirim, seve seve anlatırım..

ama eğer ki benim niyetimi anlamak ise amaç, bir nevi test gibi, o zaman da çok kızarım...

bazı şeyleri tersinden duyarsa daha iyi aklında kalır. burda şöyle bi durum avr bana kalırsa bitter: hani evlilikten bahsetmeme kararı almıştın ya sen, belki de eskiye nazaran daha az kullanıyorsun bu kelimeyi ve bu isteğini daha az belirtmeye çalışıyorsun. o ise senin bu konuda açık olmana alışık. şimdi senden bunları tekrar duymak istiyor olabilir.

bi erkek ben senin neyinim demez, dememeli. bu kadına uygun bi mesaj.
ya da
senin için ne kadar değerliyim bunları bana anlat dememeli, düşünce şekli hatalı eğer öyleyse.

çünkü, ilişkinin adını koyacak olan sen değilsin o. ona ne kadar değer verdiğini görmesi anlaması gereken de o.

sakın göğe çıkartma, sonra böyle göğe çıkma krizleriyle baş etmen gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…