Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

sanırım ben yine eski tavrıma devam edip evlilik konusunda ağzımı açmamalıyım.. o bu konudan bahsettiğide ise cevap olarak aradığı cümleyi kurmamalıyım ve bir şekilde konu geçiştirilmeli.. ta ki benim karşıma geçip, evet yada hayırdan başka cevabı olmayan o soruyu sorana kadar...

iyice meraklansın vede bu konuda başka çözümü kalmasın o zaman...

evet.

ama tabii bir de pırlantanın yorumunu almak lazım fiyonkcum:))) çünkü o hep behlülden yana bakıyor...

Bihtercim boşver sebep falan sunmana gerek yok. Behlül belki de unutmuştur bile. Evlenme fikri oluşmuştur onda çoktan. Şimdi korkuyorsa işte lafını ederek rahatlamaya çalışıyor ya da sadece şaka yapıyor. Ama sen kafanda çok dolandırıyorsun tüm kelimelerini seçemezsin. Bir daha öyle bir konuşma olursa evlenmeye bakış açını anlatırsın. Evlenmenin araç olduğunu amacın sevdiğin adamla hep beraber olmak olduğunu söyle. Seninle deme ama sevdiğim adamla de:))))

off evet ya, ben yine sardım bi fikre:)) bi kamyon yazı yazdık bi cümle üzerine:)))

ben tabi aslında evliliğe çoktan karar verdi diye yaklaşmıyorum. sanırım sorunum orada... o zamanda sanki herşey kararını etkileyecekmiş geliyor bana, paniğim ondan... ama elbette benim için dünyadaki tek alternatif sanmamalı kendisini. .o yüzden sevdiğim erkek genelemesi iyi fikir:))))

geldim bittter
konuyu okuduğumda direk behlül senden aynı doc un dediği gibi seni seviyorum ve ömrümü seninle geçirmek istiyorum gibi net bir cvp almak istemiş diye düşündüm...
bence kesinlikle beklediği neden de buydu :)
belkide behlül evliliği onu sevdiğinden çok artık evlenmek istediği için,çocuk sahibi olmak istediği için benimle evlenmek istiyor diye düşünmüş olabilir mi?
bu yüzden senin sevgini duymaya ihtiyacı var belkide...
birine sevgini söylemekle vazgeçilmez olduğunu,ondan başka kimse ile olamayacağını düşündürmek farklıdır.
ona sebep olarak senden başkası ile olamam,sensiz ölürüm,yapamam gibi sözler bence erkeklere kendilerini vazgeçilmez düşündürüyor.
ona sevgini belli etmekten çekinme ama sevgi gördüğün muddetce onunla olduğunuda anlamasını sağla.
ona cevap olarak onunla çok mutlu olduğunu,anlaştığını ve ileride mutlu,huzurlu,ömürlük bir evlilik sürdürebilmek birlikte iyi,mutlu yetişmiş çocuklar yetiştirebilmek içinde bunun gerekli olduğu genellemesini yapabilirsin :)ardından da en önemli şeyin bu evlilik teknesini yürüten şeyin sevgi,saygı olduğunu ve onu sevdiğini söyleyebilirsin...
tabi bunları söylerken aralara karşısındaki sevginin,saygının önemli olduğunu ve ıkı taraflı devam edildğini de eklemeyi unutma :)
gerçi belkide bu konuyu coktan konuştunuz ben geride kaldım :icecream:

blaircım, geç kalmadın.. henüz behlülle bu konuda birşey konuşmadık... ama ben öyle bir moddayım ki, şu anda o kadar duygusalım ki, karşımda onu görsem dökülüvereceğim.. ne taktik kalacak nede bişey:)) onu ne kadar sevdiğimi, onunla ne kadar mutlu ve huzurlu olduğumu anlatmak için çıldırıyorum:)) bilmiyorumkismile

bu akşam iş çıkışı bi arkadaşaımla birlikteydim.. yıllardır çok sevdiğim bi arkadaımdır.. bana dedi ki, uzun zamandır seni bu kadar huzurlu , mutlu ve enerji dolu görmedim.. ve bu yorumu bende öyle bi etki yarattı ki, behlülle o kadar ilgili ki... arkadaşım onuda tanıyor.. önceki ilişkimi de biliyor... bu farkı görmesi ne adar güzeldi benim için anlatamam. belki biraz da bunun etkisiyle içimden behlülü aramak vede sen benim hayatımsın mutluluğumsun demek geliyor... ama yapmayacağım tabi, o ayrı:)))))

canım dün zamanında yetemedim:)
evet bir aslan olarak özel olduğunu cümlelerle duymak istemiş bu kadar net:)

baksın baksın, bi behlül de onda vardır. sırnaşık şey

canım keşke behlulün bir boy küçüğü çakması fake i bile olsa razıyım, behlül ne kadar ince düşünceli ise sevgilim o kadar selülozgillerden

hani razıyım diyorum çünkü ben behlülüm adeta, bazen korkuyorum ya bende güvenemezsem diye behlül gibi

behlülde karşısındakine güven sorunu var ama bittere haksızlık etmemeli

ama behlül tam güvenip aslanlar gibi tek kral olduğunu hissederse değme keyfine, zaten bittere yavaştan o şekilde yaklaşıyor bağlaıyor gittikçe

bağlanıyor mu bana, bağlanıyor mu bana:))))))))

yani bu gün mü bir garibim neyim anlamadım ama, çok seviyorum diye haykırmak geliyor içimden.. kendimi zar zor tutuyorum.. akşamdan beri kaç kez konuştuk ve ben hakim oldum.. şimdi uyumadan önceki son konuşma ise çok tehlikeli:)))

ve pırlantacım, ince düşünceli sevgili çoook iyi iyi olmasına. ama aynı zamanda da zor biliyomusun... ama biliyorsun tabi sende aslansın:)))

şahsım adına zor olmak hobimdir, duyda inanma yok bitter yapımız öyle ben bide üstüne inadım :) canım bence son konuşman ondan bundan olsun bu aralar ne bileyim film kitap filan Allah ne verdiyse izle oku, onlarla ilgili tartış fikir paylaş behlülle ilgisini canlı tutmuş ve evlilik konusunda gizemli olmuş olabilirsin

aman canım o kadar kusur kadı kızındada olur, behlül sende istikrarı gördükçe oo çok güzel şeyler olur bak pırlanta didiydi dersinzemuszemus

Cık, sen adam olmucan...:))))
Bak valla bak böle olmaz bitter.
Olmazz...

ya niye bu kadar kendini tutuyorsun anlamadım ki ben ama
yani taktik fln bi yere kadar bence bi süre sonra taktikler kalkmalı işin içinden
taktik varsa bi insanı sevmiyorsundur bence o da seni sevmiyordur davranışlara göre haraket ediyorsa
yoldan geçen her adama taktik yapsan elinde tutarsın
ama taktiksiz seni seven "o"dur bence
benim fikrim böyle

günaydın kızlarrr:))

dünkü fikir alışverişlerinden sonra şuna karar verdim... doc un söylediği gibi bence gerçekten de taktik uygulamaya gerek yok.. bir defa insan taktik uygulayacağım diy ekendini sıkmaktan sevgisini yaşayamııyor, ne kadar anlamsız... ama bu demek değil ki yelkenler tamamen suya inecek.. onu sevdiğimi bilecek hissedecek ama asla karşısında her dediğini yapan, kendine ait hiçbir özelliği olmayan, sürekli verici birini görmeyecek. aslında bunun için de özel bir çabaya gerek yok, çünkü doğal halinde işler o şekilde gidiyor zaten..

son zamanlarda keşfettim bunu; behlül aslında sandığımdan çok daha duygusal.. ben onu daha katı, daha yüzeysel sanıyordum açıkçası. belki o karaktere sahip olsaydı, yani ilk başta sandığım gibi, o zaman taktik gerekirdi cidden. ama bu haliyle onunda aradığı şey sevgi, ilgi, istenmek, özlenmek... aksini yapıp da kırmanın bir anlamı yok.. hatta o zaman ters etki bile yaratabilir diye düşünüyorum..

özetle herşeyin dengesi her zaman en iyi çözüm.. şimdi iki gündür görmedik birbirimizi.. bu akşam işleri erken biterse görüşeceğiz ama yarın sabah istanbula gideceği için bi ihtimal olmayadabilir.. bu durumda cumaya kalır.. işin kötüsü cuma günü de benim okul yemeğim var( belki c.tesiye bile kalabilir.. o zaman da birbirimizi inanılmaz özlemiş olacağız... arıca sevgililer günü var.. bir an önce gelsin şu hafta sonu:)

dün gece son konuşma cidden ondan bundandı.. hata nedendi tam hatırlamıyorum bile şimdi..:)) yani o derece sıradandı....

behlül için istikrar, sadakat, bağlılık gibi şeyler çok önemlli, biliyorum.. zaman geçtikçe bende onu tanımaya başlıyorum artık. veeee inşallah pırlanta didiydi derim:))))))

Mutlu sona hazırlandım bekliyorum he bitter zaman zaman uğrayıp kolaçan ediyorum topiğini maaşallah burası bitter ile behlülden çok şirin ile ferhata dönmüş :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…