Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

canım peki siz daha önce de birbirinizi tanıyordunuz bildiğim kadarıyla ve yaklaşık 3-4 aydır da daha yakınsınız,bağlı duygularla...bu açıdan bakınca onu yeterince tanımadığını mı düşünüyorsun? ( biliyorum,gerçek manada tanımak yıllar alabilir) aynı şeyler onun içinde geçerli...senin nasıl biri olduğunu biliyor,çalıştığın ortamı,sein orda nasıl tanındığını da biliyor...ben behlülün daha emin olmasını bekliyorum şu aşamada..emin adımlar atmasını yanii...a.s

bittercım cok doğru düşünmüşsün gerçekten :)))
en doğrusu da bu şekilde davranmak.benım demek istediğimde buydu sevgisini yaşamaktan yaşatmaktan çekinmemeli bir insan.ama vazgeçilmez düşündürmemeli karşısındakini...

canım son kararına gönülden katılıyorum!
ama sürekli verici her dediğini yapan olmama konusunda da sonuna kadar haklısın.
hatta bu cümlen kendimi de sorgulamama sebep oldu tekrardan
ilişki süresince insan bazen farketmiyor yaptıklarını arada bi gözden geçirmesi gerekiyor herşeyi
sanırım ben de kendimdeki eksiklikleri gördüm şu anda.
sen de ara ara nerde durduğuna bakmayı unutma tatlım ilerde

evet biz 2007den beri birbirimizin varlığını biliyoruz:)) yani tanımak bambaşka, birbirimizi biliyoruz o zamanlardan beri ama asıl tanımaya başlamak son son 4 ayda gerçekleşen bir olay.. çünkü eskiden herşey çok daha yüzeysel, çok daha sınırlıydı.. arkadaştık ama çok nadiren biraraya gelirdik vede hep bi bahanemiz olması gerekirdi.. işle ilgili vs.. aksi halde hadi bugunde bi kahve içelim diye hiç nedensiz pek de birlikte olamadık.. bunların dışındada msn yada telefon.... insanın birbirini sevgili olarak tanıyıp anlaması ise bambaşka birşey.. elbette yıllar geçsede tam tanımamak söz konusu olabiliyor çünkü tanıdım derken insanlar değişiyor.. ama temel şeyler var, bunları anlamak ve tanımak hayatını birleştirmek için yeterli olabilir...

elbette benim kriterlerimle onunkiler ayrı.. en başta benim için birini tanımak birlikte yaşamayı gerektirmiyor. çünkü bunu hiç deneyimlemedim. ama onun için birini tanımak aynı evi paylaşmak demek... bu şartlarda ben kendi açımdan karar vermeye daha yakınım aslında.. o ise beni evlenmeden önce asla tam amanasıyla tanıyamayacak:)) ama tabi şu avantajı var en azından, insanları daha kolay tanıypr çünkü daha tecrübeli. birsürü kişi tanımış birsürü insan görmüş.. benden nasıl bir eş olacağını tahmin etmek onun için imkansız olmasa gerek....bu kadar zamanda zaten şekillendiğini düşünüyorum kafasında bişeylerin.. ama hani işte tamam dedirten bişeyler vardır ya insana, belkide o an daha gelmedi...

bu çok hassas bir denge gerçektende.. ben ne düşünüyorum biliyor musun?? iki insan bir ilişkiyi arşılıklı sevgi saygı ile yaşadığı zaman doğal olarak gelişen bişey var.. bu şey iki tarafında birbirini asla garanti olarak görmemesi.. çünkü o zaman sevgi payaşımı eşit olarak yaşanabiliyor.. bunu göstermekte eşit olmak diye bişey yok.. ama ikisi apayrı bence.. yani birbirimizi seviyoruz gerçektende.. ama birlikteyken mesela, ben daha çok onu seven ve okşayan kişiyim.. dizime yatıran, saçlarını okşayan... ama bazen de tam tersi oluyor. fakat ondada düşünceli olma kısmı daha ağar basıyor.. koruyup kollama, yanında tutma isteği vs.. yada arada bir bakışı, bir dokunuşu yada telefondaki sesi belki benim onu saatlerce sevip okşamama bedel bir sevgiyi bana yaşatıyor... o yüzden artık hiç şüphe duymuyorum sevgisinden.. yada acaba beni kendisine bağımlı mı görüyor, yada koşulsuz onunla olacağıma mı inanıor vs gibi endişelerim yok..

son zamanlarda çok güzel bir iletişim yakaladık aslında. ve bunu yakalamak benim için evlilik sözünü mesele olmaktan çıkardıktan sonra gerçekleşti.. kafama amma takmışım, sonra rahatladım gerçektende.. kendimizle birbirimizle yada ilişkimizle dalga geçebiliyoruz:)) yani tabi düzeyli ve esprili bir yaklaşımdan bahsediyorum ben. ama bu hem kendmize hemde birbirimize güvendiğimizi gösteriyor.. bu açıdan önemsiyorum..

bu demek değil ki bişeyleri kafama takmayacağım:)) arada olacak elbette, sonuçta kadın genleri bendekiler de delikafadulden

bu kontrol önemli gerçekten de.. bazen insan duygularına kapılıp saçmalayabiliyor.. bende asla istemem saçma sapan şeyler yapıp da bana olan saygısını kaybetmeyi... mesela benim en büyük risklerim sabırsızlık vede kızgınlık anlarında ortaya çıkıyor... belki sende en zayıf yönünü bulabilirsin vede onu kontrol edersin...

bitter sen ve burçtaşım nasılmış bakalımm:)

selam pırlantacıımm:))

ben çook iyiyim.. behlül de iş güç stersiyle başetmeye çalışmakla birlkte iyi. daha doğrusu başa çıkmayı becerebiliyor diyelim.. 2 gün aradan sonra dün nihyet birlikteydik.. akşam ben iş çıkışı eve geçtim ve oda işlerini tamamlayıp gelip aldı beni.. anne babamında evlilik yıldönümleriydi, başbaşa bırakayım sizi dedim, 12ye kadar izin aldım:))

biraz alışveriştan sonra eve geçtik.. bizimki acıkmıştı, önce onsuz yemek yedim diye bana kızdı:)) ve sonrada onun için ne yese diye düşünmeye başladık.. ama yani o kadar zor bir tip ki(gerçi sen bilirsin:)) makarna yapalım dedikten sonra onun istediği şekil bulamadık. evde kalmamış.. tutturdu ben diğerlerini yemem, tatları farklı diye. önce şaka sandım, bide baktım gerçekmiş:)) vee başka bişeyde kabul etmedi, vazgeçti yemekten... nasıl yani diyorum ben, açsın ama... yok dedi, geçti o bi andı.. artık istemiyorum.. baya güldüm tabi ve hiiç ısrar etmedim. sonra oturduk tv izlerken dizime yattı.. uyuyakaldı:))) bu arada kumanda elinde.. insan uyurken bazen sıçrar ya, iki kez o şekilde kanalı değiştirdi, bense onu uyandırmadan izlediğim kanala dönebilmek için epey komik hareketler sergiledim.... ha birde uyanınca bunu inkar etti:)))))))) bi anda uyandı zaten, ben çok açım diye... tabi benim içim cızz etti artık..kalktım hemen, sana domates biber soslu spagetti yapsam yer misin dedim ve hiç itirasız evet dedi, kıyamam:))) ben yarım saat içinde elimde tabakla salona geri döndüm, gözleri büyüdü:)) kalktı heyecanla, iştahla yemeye başladı... bende yani çocuğuma bakar gibi izliyorum onu, o kadar keyif alarak, sanki ben doyuyorum o yerken.. bu arada aşkım çok güzel olmuş, aşkım sende ye, aşkım ne koydun sen bunu içine... her sözün başına aşkım konmaya başladı:))) inanmak mı lazım nedir erkeklerin kalbine giden yolun mideden geçtiğine:))))

çok güzel sevgi dolu bir akşamdı.. şimdi bugun istanbula gidiyor, kardeşini vede eşyalarını alıp geri dönecek... cuma burada yine. bu sabah arayıp sevgililer günü için bir yemek planından bahsetti. vede sonraki hafta sonuda ılgaza gitmeye ne dersin diye sorup, otellere bakmamı istedi... aşk böcüğü oldu bizimki :)) :asigim:

canım nasıl bir özet istiyorsun:)) biçok şeyi anlatıyorum ama, ne merak ediyorsan sen sor ben anlatayım:)) ben hep keyifle anlatıyorum nasıl olsa :dance:

Berabersiniz ama ciddilik ne boyutta?
aklinialirimsmile
Senin aşkın biraz güvensiz gibiydi düzeldi mi?
guclubacismile
İşte ilişkinizin boyutu ne?
aklinialirimsmile
Evlilik var mı ufukta?
Şeniz

:1hug:
atsn şu adımı yahuuuu....yine ansızın bişiyler bekliyoruz ondanhihoyyyt

demek bugün enişteyi burda misafir edeceğizz,hoşgelmiş..hayırlısıyla sana kavuşsun canımm

Berabersiniz ama ciddilik ne boyutta?
aklinialirimsmile
Senin aşkın biraz güvensiz gibiydi düzeldi mi?
guclubacismile
İşte ilişkinizin boyutu ne?
aklinialirimsmile
Evlilik var mı ufukta?
Şeniz

beraberliğimiz herşey yolunda giderse evliliğe gidecek boyutta.. ailesini tanıyorum, kimi zaman birlikte ortamlarda bulunuyoruz.. oda benim ailemden bazı kişilerle tanışıyor, abim amcam vs. birlikte yemek tecrübelerimiz var. anne babamıda ayaküstü gördü.. yani tam konuşulmamakla birlikte evlilik umudu var ortada.

benim zaman zaman gelgitlerim oluyor. onunla evlenmeyi istiyrum, ama bazen onun bunu ne kadar istediğinden şüphe duyuyorum. güvenzisliklerim bu tarz konulardandı.. sanırım kendini daha tam hazır hissetmediği için tavırlarında bir öyle bir böyle belirsizlikleri vardı.. en sonunda açıkça konuştuk, bana herşey yolunda giderse benimle evlenmeyi çok istediğini söyledi. sadece yerine oturması gereken sebepler var, mesela maddi konular, ailelerimiz vs... bunlar içinde zaman gerek, çünkü ben bu adımı attığımda geri dönüşü olsun istemem dedi.. o güne kadar evlilik konusunun esprilerini çok yapardık, artık yapmayalım dedim konuşma sırasında.. ve şimdi çoook nadiren çıkıyor..

e tabi bu arada ben onu biyerlerden, pusuya yatmış bi aslan gibi izliyorum.. mesela geçenlerde yüzüğümü kendi parmağına takmıştı, serçe parmağına.. ki bu en bilindik yüzük ölçüsü alma yöntemlerindendir:)) bu gibi detaylar dikkatimi epey çekiyor:))) burada daha yüzlercesini yazdım hatta.. ama tabi bu sana geçilen bir özet sadece:))

bakalım beklenen şartlar ne zaman olgunlaşacak, ve ben bu müjdeyi ne zaman vereceğim burada:))))

:1hug:

atsn şu adımı yahuuuu....yine ansızın bişiyler bekliyoruz ondanhihoyyyt

demek bugün enişteyi burda misafir edeceğizz,hoşgelmiş..hayırlısıyla sana kavuşsun canımm

bence tanıdığımız üzere behlül bu işi de ansızın yapacak:)) yani hayatıma girişi de öyle, bütün gelişmelerin ortaya çıkışı da öyle.. düşünsene, doğum günü hediyemi veriş şekli bile sürprizli.. yani önce alamadım diyor, bana tam aksini düşündürtüyor.. sonrada büyük bir zevkle aniden hediyesini bana sunuyor.. büyük ihtimalle evlilik teklifi de hiiiç ummadığım, hatta artık ummadığım bir zamanda gelir gelecekse:)) bunu beni şaşırtmadan yapacağını hiç sanmam...

kendisi şu sıralar varmak üzere, en son boludaydı:))) zaten hemen dönecek inşallah, güzel dileklerin için teşekkürler canım..

:kedi: Teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığın için.
Bundan sonra sıkı takipçi olup yazcam.
kaydirigubbakcemile5

tabi erkeklerin kalbinden geçen yol midesinden geçer :))
ben buna inanırım. ama tabi o yemeklerin yanında sevgi dolu sıcacık bir el olunca behlül mest olmuş :)

oh tam kıvamında bittercim tam benim gibi bende hediyelerimi hazırladım haftasonunun gelmesini bekliyorumzemuszemus
vallahi bu şefkate cinsiyet değiştirip ben mi senle evlensem bana senin gibi davranan bir erkek olsa direk evlenirim
aslanın gidişatı çok gğzel maşallah sende çok başarılısın demedi deme, herşey bu önümğzdeki bir ayda bile daha istediğin kıvama gelecek bak gör, havada aşk kokusu var, yine diyorum pırlanta didiydi dersinolumunekankayizsmile

hahah:)) bana benim gibi davranan bi erkek olsa bende evlenirim valla:))) sempatiksalakcinni

beklenen bir zaman ya, bak gör pazar günü bi türlü gelmez:) gerçi benim bu hafta sonu hareketli geçecek.. cuma akşamı okul yemeğim var, c.tesi akşamı abim arkadaşlarım falan bi arkadaşın restoranında toplanıp doğum günümü kutlayacağız.. zaten gece behlülde kalacağım:)) ve tabiki pazar günümüz var birde.. o akşam için ne yapacağımıza henüz karar vermedik ama her olursa olsun ben onunla olmaktan yeterince mutluyum:)) yani cuma ve c.tesi günkü yemeklerde oda benimle olacak..

peki bu bir ay içinde neler olacak ki pırlanta:))) ayyy çok heyecanlandırdın şimdi sen beni... pırlanta dediydi demek için sabırsızlanıyorum şimdi ben:))))))) delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…