Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

olumlu şeyler doğdu içime birde behlül bana pozitif enerji verdi bana son halleri kendi aşık hallerimi hatırladımda :)

olumlu şeyler doğdu içime birde behlül bana pozitif enerji verdi bana son halleri kendi aşık hallerimi hatırladımda :)

o zaman aşık aslanların hali hep aynı desene:)))

dur benim daha ne planlarım var, akşam yemekleriyle ilgili... kendime pratik yöntemler geliştirip, buzluğuna pişirilmeye haız malzemeler hazırlayıp onu ev yemekleriyle besleyeceğim:)) kilo verdi zaten son zamanlarda, hepsini geri aldırmam gerek:)) mideden geçen daha çok yol yapacağım anlayacağın :1hug:

bitti aşk-ı memnu... dans sahnesi bana gittiğimiz dansı ve herşeyin başladığı zamanı hatırlattı:)) zaten istanbulda olduğu için de ona olan özlemim katlandı... daha önce izmire gittiğinde de normalden daha çok özlemitim, uzakta olmasının psikolojisi farklı.. onda da bunu görüyorum, geldiğinde sanırım romantik bir zaman olmasının da etkisiyle özlemi artmış olacak... kavuşmanın keyfi hiçbişeye değişilmez, kavuşmayı düşündükçe, özlemeyi seviyorum:)) opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrr:)))

bu sabah saat 8de behlül istanbuldan döndü.. ama çok yogun, aynı gün içinde istanbula gidiş dönüş araba kullanarak vede hiç uyumadan... şimdide gün içinde dinlenme fırsatı yok çünkü erteleyemeyeceği işelri var halletmesi gereken... ayrıca kardeşine kızgın, çünkü ordan getirdiği eşyalar için yer ayarlamamış vede bir kısmını behlülün evine koumuş.. onun en nefret ettiği şeylerden biri de fazlalıklardır.. zaten evin bir odasında kurtulmak istediği şeyler vardı, şimdi üzerine eklendi.. yorgun, huysuz ve sinirli... kavuşmak derken böyle bir behlül bulacağımı beklemiyordum:)) tabi hiçbirisi onun suçu değil, bende destek olmaya çalışıyorum.. ne kadar başarılı olurum bilemem artık... ama destek olurken de nasıl yaklaşmak gerek onu bulamadım.. yani konudan uzak tutmak mı, öneride bulunmak mı, valla bilemedim.. pırlanta burçdaşı, vede bütün kızlar.. ne dersiniz????

Ayy hiçbir şey yapma. Ben şahsen bir aslan olarak hastalandığımda dahi sevgilimin sürekli nasıl oldun demesinden sıkılan bir tipim. Gereğinden fazla üzerime düşülmesinden hoşlanmam. Neşelendirmeye de çalışma normal davran doğal. Bazen gereksiz şeylere çok geriliyorum. Sevgilim hemen neden gerildin ki şimdi sen buna mı gerildin der ve benim öfkem hafifler sönmez de hafifler.

yaşasın bir aslanımız daha oldu:)) bende doğal davranmaya çalışıyorum. iki kez daha konuştuk.. zaten günün geri kalanında çokda fırsatımız olmayacak gbi. çünkü iş temposu başlıyor.. aksi gibi de hiç erteleyemeyeceği görüşmeler.. akşam zaten benimle olamayacak.. bu yorgunluğun üzerine ona gel diyemeyeceğim, gidip bi an önce dinlensin..

herşey bir tarafa ama bu kardeşi önümüzdeki günlerde onu daha da trese sokacak vede başımızı daha da ağrıtacak gibi geliyor bana...

:))) benim aşkımı perçinliyor o ayrı konu da, bu stresle onunkini perçinlior mudur bilemiyorum:))) yazık canımın içi, geldiğinden beri koşturuyor hala..

ama bir yandan da hafta sonu için organizasyonlar yapmaktan geri kalmıyor.. c.tesi akşamki yemek sonası için de başka biryerde gece planları yapmış.. bugün bana onlrı anlatıyor. çok yorgun ama bunu çaktırmamasınçok hoşuma gidiyor.. çocuk gibi:)) çocuklar da canları yandığında hayır acımadı derler ama acıdan da kıpkırmızı olurlar ya:))) aynı onlara benziyor bugün... yani beni yanıltmazsa, akşam da bütün yorgunluğuna rağmen yemeğe gelecek ve anımda olmak isteyecektir gibi geliyor.. tabi sadece inadından, yoksa normal olan bi an evvel evine gitmesi aslında..

Bitter alemsin canım kaydirigubbakcemile3
Adamı şebek gibi yaptın valla yerimseniben
Kadınlar için özlem aşkı büyütür de erkeklerde çoğu zaman ters tepip huzursuz davranışlara neden olabiliyor.
Allah'tan sizin öyle mesafe sorunlarınız yok.
sempatiksalakcinni

yok canım ben asla düşünemiyorum aramızda sürekli mesafelerin olduğunu.. ben o tarz bir ilişki yaşamakta çok zorlanırdım.. allah korusun, inşallah başıma gelmez.. ve de bunu yaşayanlara da çok büyük sabır diliyorum..

keşke yanında olabilsem de şimdi behlülün, ona baksam biraz dinlendirsem.. nedense bu günlerde ona çocuğum gibi davranmaya başladım:)) yani davranmıyorum da yüzüne karşı, hislerin o şekilde gelişmeye başladı:))

Zaman zaman bana da oluyor bu... :kedi:
Sevgilime çocuk gibi davranmak aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Kesinlikle çok sevmekle bağlanmakla alakalı...
yerimseniben
Bana da sabır dile uzağım uzaaak... eyvahedigeldismile
Sen anlattıkça her gün görüşebiliyorsun filan, kıskanıyorum he... kaydirigubbakcemile3
Şaka kız, ama özeniyorum valla...
Şeniz

kızlar bu akşam için behlülü bir de abim aramış:)) gel demiş.. o yorgunluğun üzerine onada fazla hayır diyememiş:)) zavallım mecburen gelecek galiba. banada haber vermedi abin aradı diye.. iş çıkışı yemeğe geçerken arayacağım, bakalım ne diyecek :hulya:

ayy, yazık ki hemde ne yazık... inanın kızlar gelmesin diy eelimden geleni yapacağım.. canım bide bana seni evine bırakacaklar mı diy esoruyor.. hala beni düşünüyor... gelmek istemesi yeter zaten, onu o kadar yormaya kıyamam... hem elimde falan kalır, o bana hafta sonu canlı lazım:)) sempatiksalakcinni

değil mi birde cumartesı onda kalmayı planlıyorsun...
düşünsene ilk 14 subatınıza gireceğiniz son dakıkalarda romantık romantık takılırken yandan hoohhpişşş diye bir ses geliyorr kaydirigubbakcemile3
sen onu en iyisi iyi dinlendir sevgililer gününde seni şaşırtmak için daha cok enerjisi olsun :)

:roflol:

kızlar selam:)))

yemekten yeni döndüm... behlülle akşam konuştuk, en son ben abimle buluştuğumu vede yemeğin olacağı yere geçeceğimi haber vermiştim.. sesi çoook yorgundu vede sanırım birazdan uyuyacağım dedi... ama ben bekliyordum bir kez daha arar nasılsa diye.. saat 8 gibi aradı, naber napıyosun dşye.. iyiyim, insanlar gelmeye başladı, abim var yanımda, sohbet ediyoruz dedim... bu arada sesler var tabi bulunduğum ortamda... abin mi var yanında, iananmıyorum sana dedi... ya yanımda işte diyorum, tabi bende buna inanıcam yani dedi... kızdım, telefonu verdim abime... al dedim şunla konuş... oda afalladı, bu kim dedi, behlül deyince napıyosun gelmiyomusun falan dedi... sonra sanane oğlum benle oturuyor işte dedi ve telefonu kapadı suratına!!!! ben şok oldum abi naptın dedim!!! niye kapadın bana verseydin dedi.... sonra abim ayağa kalktı gülmeye başladı.... arkama bi döndüm.... bulunduğumuz yer sera gibi camla kaplıydı vede camın dışında behlül bana bakarak gülüyor alsanaalsanasmile

yani neye uğradığımı şaşırdım düşünsenize:))) sonra içeri geldi, bende o kadar insanın arasında dayanamadım sarılıverdim:)) abim, diğer hocalar öğrenciler... herkesin ortasında:))) ve sonrası da çok keyifli bir geceydi zaten... kıyamam geldi beni yalnız bırakmadı. iyiki de geldi... herkes oturuyordu ama biz kalktık ve beni bıraktı.. yoksa zaten gece çok geç bitecekti.. diğerleri devam ettiler.. yarın aakşamı ve pzar akşamını da planladık:))) sırasıyla burada anlatılacak:)))

şimdide kardeşiyle başbaşa içiyorlar ailesinin evinde.. zavallım sızıp kalacak...bende bi duş aldım, saçlarımı kurutup onu arayacağım hemen.... ama tabi önce haberleri yetiştireyim dedim delikafadulden

günaydın bitter ve canım forum arkadaşlarım
ee nasıl gidiyor 14 şubata ön hazırlıklar hediyeni almış mıydın bitter
benimde çok hoş hediyelerim olacak bugün sevgilime çok şaşıracak bence
bu iki gün sizin içi iyi geçecek bitter mutlu ol tamam mı

su behlül ömür cidden :)
abinle böyle ir muhabbetının olması gercekten cok güzel...
ikisi bir olmuş sana oyun oynuyolar baksana kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…