- Konu Sahibi bitterlemon
-
heycan doukta belli beliiizemuszemus
baksana dizi var tv de sen burdasınn bittercimm
olumlu şeyler doğdu içime birde behlül bana pozitif enerji verdi bana son halleri kendi aşık hallerimi hatırladımda :)
:))) benim aşkımı perçinliyor o ayrı konu da, bu stresle onunkini perçinlior mudur bilemiyorum:))) yazık canımın içi, geldiğinden beri koşturuyor hala..
ama bir yandan da hafta sonu için organizasyonlar yapmaktan geri kalmıyor.. c.tesi akşamki yemek sonası için de başka biryerde gece planları yapmış.. bugün bana onlrı anlatıyor. çok yorgun ama bunu çaktırmamasınçok hoşuma gidiyor.. çocuk gibi:)) çocuklar da canları yandığında hayır acımadı derler ama acıdan da kıpkırmızı olurlar ya:))) aynı onlara benziyor bugün... yani beni yanıltmazsa, akşam da bütün yorgunluğuna rağmen yemeğe gelecek ve anımda olmak isteyecektir gibi geliyor.. tabi sadece inadından, yoksa normal olan bi an evvel evine gitmesi aslında..
yok canım ben asla düşünemiyorum aramızda sürekli mesafelerin olduğunu.. ben o tarz bir ilişki yaşamakta çok zorlanırdım.. allah korusun, inşallah başıma gelmez.. ve de bunu yaşayanlara da çok büyük sabır diliyorum..
keşke yanında olabilsem de şimdi behlülün, ona baksam biraz dinlendirsem.. nedense bu günlerde ona çocuğum gibi davranmaya başladım:)) yani davranmıyorum da yüzüne karşı, hislerin o şekilde gelişmeye başladı:))
değil mi birde cumartesı onda kalmayı planlıyorsun...
düşünsene ilk 14 subatınıza gireceğiniz son dakıkalarda romantık romantık takılırken yandan hoohhpişşş diye bir ses geliyorr kaydirigubbakcemile3
sen onu en iyisi iyi dinlendir sevgililer gününde seni şaşırtmak için daha cok enerjisi olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?