Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

bitter merhaba canım
inan konunu dün gördüm ve bir aşk romanı okurcasına soluksuz okudum.
behlül bence sana karşı çok iyi ve bu işin sonu mutlu bitecek eminim.
ama benim aklıma takılan daha doğrusu dün gece okuyup çok mükemmel dediğim ama sabah kalkınca bazı noktalarada dikkat etmen gerektiği .
1-alkol olayı.yanlış anlama bende alkol alan biriyim kesinlikle karşı değilim bu sadece behlül için geçerli.gerçi şimdilik bir sorun gibi durmuyoır ama demiş ya sana ya alkolik olursam sana zaman ayırmazsam diye işte o aklımı kurcaladı.
2-annelerindede evinin anahtarı olması ve kapı çalma alışkanlıkları olmaması.bu tip durumlar şimdi seni rahatsız etmesede evlenince sorun olabilir.
3-behlülün bu oyunları oynamasının kendi kişilğinde olması gerekir diye düşünüyorum aksi olursa evliliktede bu oyunları arayacaksın ve hayal kırıklığına uğramandan korkarım.

seni huzursuz etmek değil niyetim ama bu konular benim aklımı karıştırdı birde bu açıdan olaya bakmanı istedim.
bu arada şunuda söylemeden geçemeceğim çok aklı başında mantıklı birisin ki gelekle ilgili planlar yaparken behlülü test ediyorsun .seni tebrik ederim canım sonradan üzüleceğine şimdiden temkinli olmak en güzeli.
14 şubat süprizinide sabırsızlıkla bekleyeceğim.opuyorumnanaktan

selamlaaar:))

pırlantacım ben hediyemi almıştım, ve zaten sevgililer günü geçti gitt ama çok güzeldi.. elbette detaylar gelecek:))

ve bende senin neler yaptığını çok merak ettim.. anlat lütfen sende..

selam canım.. öncelikle düşüncelerin için teşekkür ediyorum.. insan bazen aşktan dolayı objektif olamayabiliyor, ama dışarıdan bir göz tarafsız baktığı için elbette faydası oluyor..

behlülün verdiği alkolik olma örneği aslına bakarsan o konu için verilebilecek en ciddi en uç örneklerden birisiydi. yani ne olursa ayrılırsın gibi bişeyi konuşuyor olduğumuz için uç bir örnek vermekti amaç.. yoksa işin içinde ya aldatma da söz konusuydu, ama ne ben nede o kendimizde bu riski gördüğümüz için değil... eğer bugune kadarki beraberliğimizde alkol konusunda normalin dışında birşey görseydim, o zaman bu sözü hiç etmemiş olsa dahi sorun olurdu zaten.. ama hem geçmişine baktığımda hemde birlikte geçirdiğimiz zaman içinde gördüklerim benim için esastır... şimdilik dozu gayet iyi, birlikte özellikle keyifli oluyor:))

evlendiğimizde (inşallah diyelim), evli bir çiftin evinin anahtarı onlada olmaz zaten.. yani bi bende bide behlülde olması yeter:)) annesinde işi ne anahtarın:)))

oyuncu olmak behlülün kişiliğinde var evet.. yani annesinin anlattıklarına bakarsak çocukluktan beri böyle.. hatta bana değil sadece, annesi vede annanesiyle uğraşmaktan bile keyif alıyor.tabi benimle oynanan oyunlarda işin içinde romantizmde var, bna sevgisi devam ettiği sürece de aynen böyle gidecektir.. ama evlilik insanın hayatını çok değiştiriyor malüm.. her çiftin yaşamında evlilik öncesi olan ekstra şeyler evlilik sonrası kaybolabiliyor... kiminde ilgi, kiminde sürprizler, kiminde aşkın kendisi... bu her açıdan bir risk... şimdilik sadece umarım herşey tüm güzelliğiyle devam eder diyebiliyorum. gerçekten de bana yaşattığı keyfi çok ararım yoksa....

işte bahsettiklerinle ilgili aklımdaki cevaplar bunlar... ve bana hiç de rahatsızlık vermedin.. ayrıca bu detayları yakaladığın ve gerçekten ilgiyle okuduğun için de sana teşekkür ederim. umarım hep burada olursun bundan sonra.. sevgililer günü kısmına geçeceğim birazdan hihoyyyt

sevgililer gününüzü cok merak ettim canım
hele de sizin gibi romantik bi çiftin:asigim:
hadi bakalım gelsin ayrıntılar bittercim
aklinialirimsmile

şimdiii gelelim sevgililer gününeeee.. daha doğrusu tüm hafta sonuna:)

c.tesi günü gündüz saatlerim hazırlanmakla geçti, biraz da alışveriş ve azıcık da tembellik... akşam abimlerinde katılacağı bir yemeğimiz vardı.. abim arabasını bakıma verdiği için behlülü arayıp bizi de sen alır mısın demiş.. artık beni aradan çıkardılar, kendileri halledior işlerini:)) onlar bi alışveriş merkezinde buluştular ve sonra beni almaya geldiler.. bende alışılmadık bir durum olduğu için heyecanla onları bekledim:)) sonra araba sohbet ederek gittik, keyifliydi herşey.. gittiğimiz restoran arkadaşıma aitti, çokda güzel biryerdi.. saat 7degidip 10a kadar orada keyifli yemek yedik, sohbet ettik.. birsürü resimler çekildi.. ama malesef behlülle hiç yanyana çekilmedi resimlerimiz( hep bi insan kalabalığı hakimdi..

abimler bi arkadaşlarına gidecekti oradan.. behlülle birlikte onları bıraktık.. aslında arkadaşımın teklifi gece dışarı çıkmaktı, ama behlülle ben eve gideriz başbaşa oluruz diyorduk... öyle de yaptık, 11 gibi eve geçtik.. dedik ki hadi başlayalım sevgililer günümüzü kutlamaya... bi kırmızı şarap açtık, biraz da yiyecek aldık kendimize.. annaneyle beraber ilk kadehlerimizi içerken behlülün telefonu çaldı.. bu sefer de onun arkadaşı davet ediyordu dışarı... benimle olduğunu söyledi, bi konuşalım bakalım dedi kapattılar.. sonra biyerde sevgililer günü partisi varmış, gitmek ister misin dedi.. bende düşündüm ki birlikte hiç gece klübüne gitmemişiz o zaman kadar.. tamam dedim, hazırlandık ve çıktık... gittiğimiz yerde her taraf kapler vede kırmızı balonlar vs.lerle süslenmişti:)) arkadaşlarıyle biraraya geldik, bazılarıyla yeni tanıştım.. dansediyordu herkes.. behlülse durmadan bana sarılıyor, kalabalık olduğu için sağdan soldan birileri geçerken bana çarpmasınlar diye, kendine doğru çekiyordu:)) birer kadeh içtikten sonra biz de dansetmeye başladık... ama yani behlül beni bir kez daha şaşırttı, meğer baya iyi dansediyormuş.. çarkılar clup şarkılarıydı çünkü:)) tamam tango tarzı danslarda gördüm de, bunu görmemiştim:)) orada baya dansettik, çoook güzel zaman geçirdik..bu arada yakın arkadaşı(aynı zamanda ortağı) başka bir mekana gemişti ama biz orada kaldık çok eğlendiğimiz için. sonra geliriz demiştik... bir süre sonra oraya gittik.. ankaranın en iyi yerlerindendir orası, yer bulmak her zaman imkansızdır.. barda yer bulmuşlar neyseki, gittiğimizde ayakta kalmadık.. orada müzik çok daha güzeldi, çok iyi bir şarkıcıssı vardı çünkü.. behlülün arkadaşı dışında birkaç kişi daha vardı, onlarlada tanıştım, biri bayandı, biri onun kardeşi, diğeride arkadaşı.. ama bayan epey içmişti:)) sürekli bana sarılıp seni çok sevdim deyip durdu.. ne güzel bişeysin sen vs... baya güldürdü bizi:)) bu arada içkiler geldi (2. kadehlerimiz) ve behlülün otrağı bize dönüp inşallah evlenirsiniz diyerek kadehini kaldırdı:))) herhalde gecenin en güzel anıydı.. behlül ve bende kaldırdık kadehlerimizi, gülerek ve neşeyle.. hatta sanırım benim tam manasıyla ağzım kulaklarımdaydı:))) bu arada saat 4 geliyordu.. kalabalık hala formda, tempo hiç düşmüyor... behlül hadi gidelim biz dedi, ki buna sevindim artık bende... ama içkim bitmedi dedim.. o sırada cevap vermedi, garsonu çağırdı hesap için... bu bardağı da alıyoruz dedi:)) ben kadehle birlikte çıktım oradan:)) klübün önüne çıktık arabamızı bekliyoruz, bu arada gül satan çocuk geldi yanımıza, elindekilerin hepsini aldı:)) 7-8 tanelerdi zaten:)) o kadar komikti ki, paltomu o tutuyor, benim elimde kadeh, kucağımda güller:))) bana bakıyorlardı dolayısıyla insanlar... neyse arabamız geldi nihayet, vede eve gittik..

annaneye demiştik ki, biz 1 saat kalıp geleceğiz:))) tabi 5 saat geçmişti aradan, o çoktaaan uyumuştu. biz de bir süre oturduk, yüksek müzik dans falan derken yorulmuşuz... bu arada ben 2. kadehimide yolda bitirdim:)) boş bardakla döndüm eve:)) sonra pijamalarımızı giydik, biraz tv izleyelim derken uyuyakalmışız... hatta ben daha önce uyumuşum, bana eslenmiş yavaşça, duymamışım bile:)) annane kalkana kadar orda uyuduk, sonra o bize kızıp yatağa gönderdi, burada heryeriniz tutulacak diye:)) behlülse uyku sersemi kalktı, söylenerek battaniyeyi kolunun altına aldı, gitmeye başladı, bense hala koltukta oturur gözlerimi ovuşturur vaziyetteydim.. sonra dönüp benim elimden tutup beni de aynı battaniye gibi yanında götürdü opuyorumnanaktan

bu uykuya ara verişimiz saat 9 gibiydi... içeri gittiğimizde behlül sıkı sıkı sarıldı, sevgililer günün kutlu olsun bitanem dedi ama sanki uykuunun arasında gibi:)) sonra yine uykuya daldı:)) bense bir süre uyuyamadım elbette..

2 gibi uyandım ben, akşam bi yemek daha olduğu için beni 4de götürmesi ve 6da geri alması gerekiyordu... dolayısıyla behlülü de uyandırdım.. ama bi türlü kalkmak istemedi, ben böyle çok mutluyum, sende bişey düşünme kalkma yanımdan dedi... ayy ben ona kıyabilir miyim hiç :)) 3e kadar devam ettik yatak keyfine... sonra telefonları çalmaya başladı, akşam için arayanlar da vardı... önce yemeği iptal etti.. benim üşüttüğümü, kendimi iyi hissetmediğimi söyledi:)) çünkü söz vermiştik... kapattıktan sonra da, şimdi seni bırakıp da geri alıp vakit kaybetmek istemiyorum, bu günü de kalabalık geçirmek istemiyorum, başbaşa olalım sende istersen dedi... ohoo istemez miyim:))

ben bi duş alıcam sen yatmaya devam et dedi, kalktı.. duştan çıktı acayip dinamik bi şekilde, bu sefer de hanfendiye bak, hala yatıyor saat kaç oldu tembel demeye başladı:)))

birlikte mutfağa geçtik, işbölümü yaptık... behlül meşhur omletinden yaptı, bense masayı hazırladım.... annanede gülleri vazoya koymuş, onları da masaya koydum.. çok zengin bir sofra hazırladık, vede kurt gibi acıkmıştık zaten.. saat 6ya kadar devam etti masa muhabbeti.. sonra kalktık, herşey toplandı vs.. bir film seçelim dedik, behlül yine battaniyeyi alıp geldi, güzel bir film seçtik... kucağına yatırdı beni, bu arada tabi hava karardı, ben ine mayıştım, hem onun kucağında, hem sıcak hem zaten uyumaya meyilliyim:))) dur dedi, seni uyandıracak bişey biliyorum.. kalktı, mutfaktan elinde iki kadeh vede bir şişe şampanyayla geldi:))) düşünsenize, koltukta pineklerken bir anda şampanyayla beliriverdi yanımda:)) uykum elbette açıldı, fırladım yerimden, şaşkın vaziyette, inanamıyorum sana diyerek... ben seni daha çooook şaşırtacağım dedi... mum yaktı, gülleri sehbaya yanımıza aldı, şampanyayı doldurdu kadehlere, vazodan bir gül alıp bana verdi vede iyiki varsın, iyiki yanımdasın diyerek kadeh kaldırdı:)) sarıldık birbirimize.. bu arada herşey çok romantik ama biz pijamalıyız:)))

saat 9 gibi evde olmam gerekiyordu, filmi bittikten sonra ben gitmem gerek artık dedim.. oflayıp puflamaya başladı... boşver arayalım gitme dedi.. ama elbette kendiside inanmadı dediklerine:)) zar zor da olsa toparlandık hazırlandık ve çıktık evden 9a doğru.. bu arada ben bardağımı günün anısı olarak yanıma aldım.. güllerimide tabiki onda bırakmadım:))

eeee sana ne almış bitter ve sen ona ne almıştın.özel değilse tabi)

canım ben hediyemi veremedim daha. çünkü pazar günü planlarımda eve uğramak vardı, yemeğe gitmeden vercektim.. ama yemek iptal olunca bende evden alamadım hediyemi

o yüzden onada dedim ki, senden varme:)) o yüzden henüz bilmiyorum bana ne aldığını:)) birbirimize aynı anda vereceğiz. bense ona bir kutu içerisinde takım olarak gravat mendil vede kol düğmesi aldım..

kızlaaar selam...

iş konusunda o kadar çok yoğunluk yaşıyorum ki, bi türlü giremedim buraya... bu arada behlüllede haftanın 2 akşamı görüşebildik.. o iki akşmada onun arkadaşlarıyla dışarıda geçti.. dün aşk-ı memnuyu bile izleyemedik:))

bir desonunda hediyesini verdim ona.. ama o kadar hoş bir durum oldu ki, çarşamba akşamı beni almaya geldiğinde evden çok acele çıktığım için hediyesini yanıma almayı unuttum.. akşam yemekte konuşurken erkek giyim mağazası sahibi bir arkadaşına birşeyler soruyordu.. konuşma arasında siyah gravat almayı düşünüyorum dedi:))) bende birden bi ışık yandı, ona aldığım gravatın renginden bahsediyordu çünkü... sonra birde değişik kol düğmen varsa gelebilirim dedi... ben inanamadım duruma, ama çaktırmamaya da çalıştım.. yamda benim ona aldıklarımdan bahsediyordu çünkü:)))

neyse, eve gelince onu kapıda beklettim ve hemen eve girip hediyesini getirdim.. binanın bahçesindeki sokak lambasının altına götürdüm onu, rengini görebilsin diye:)) kutuyu açınca o da çok şaşırdı, çok sevindi... böylece güzel bir kutlama oldu:))) ha bu arada o da bana çok şık topuklu bir çizme almış:)) şu uzun olanlardan.. behlülün zevki her zamanki gibi beni yanıltmadı, geç de olsa hediyelerimizi birbirimize verdik...

ben de diyordum konu sahini behlül beyler mi kaçırdııı,hediye niyetinekaydirigubbakcemile3

hediyelerinizi güle güle ve hepbirlikte kullanın canım,aşkla ve sevgiyle:asigim:

ben de diyordum konu sahini behlül beyler mi kaçırdııı,hediye niyetinekaydirigubbakcemile3

hediyelerinizi güle güle ve hepbirlikte kullanın canım,aşkla ve sevgiyle:asigim:

:roflol: dün akşam yemek sonrası behlüle gitmiştik.. salonda masanın üzerinde büyük bir kasede hediye paketlerinin kurdelelri duruyor... onları oarada biriktiriyormuş:)) ben ayakta durmuş masanın yanında annanesiyle konuşuyordum:) behlülse oradaki kurdelelerden birini eline alıp beni onunla bağlamaya başladı:))) nedeniyse 1 saat sonra eve gidecek olmam, gidemeyim diye bağlamaya başladı sandalyenin kenarına delikafadulden

birde fiyonk yaptı üstelik.. sonrada karşıma geçip hediye gibi oldun dedi:)))) annaseşde tabi oğlum ne yapypun kıza diye gülmeye başladı...

anlayacağın sahtecim, behlül senin yaptığın espriden pek de farklı düşünmüyor :sm_cool:

yaa bak bu kadar olurr:)) ben de merak ettim nereye kayboldun diye yahuuu..neyseki emin ellerdeymişsinnbayanssulusmile

kızlar 1 saat kadar önce behlül beni aradı... naber nasılsın diye sobet ederken neredesin dedim, benim işyerimin bulunduğu tarafta bir semt söyledi.. ama orası aynı zamanda abimin bulunduğu yer.. aa benim buraya geliyorsun yani dedim.. evet dedi, napıcaksın peki dedim (pek gelmez bu taraflara..) arkadaşımla buluşacağım dedi, ama herşey gizemli... kim dedim, söylemedi bana.. çıkarken beni ara dedi sadece...

aradım sonra ben çıkıyorum diye... bu arada şüphelendim abimlemi buluşacaklar acaba diye... ama abimi aradım açmadı... behlülü aradığımda sanki yanında abimin sesi var gibi geldi ama inkar etti.... arkadaşımla buluştuk beni gezdirecekmiş dedi, sabaha kadar.... bende ver bana yanındakini dedim... abime hem benziyor hem o değil, kafayı yicem... akannehir

bana 5 dk ver arayacağım seni dedi, vede bu arada gülüyor... kesin bişeyler karıştırıyor!!!! bekliyorum bakalım....

hoşgeldin bitter gözümüz yollarda kaldı :)
aaa ama olmazki en heyecanlı yerinde bitirmişsin :)))
hediye olayıda çok hoş ayrıca güle güle kullanın...

kızlaaaaar:)))

behlül beni 5 dk sonra aramayınca ben gene aradım, çünkü çıkma saatim geçmişti... geen aynı şeyler oldu, yanında abimin sesini duyar gibi oldum... hayır ya neden anlamak istemiyorsun dedi, verdi telefonu... alo buyrun dedi bi ses... neden telefonlarımı açmıyorsun dedim, çünkü ben hala abim olduğunu düşünüyorum.... beni aramadınız ki dedi.. nasıl ya, kimsiniz dedim. hüseyin ben dedi... kalakaldım.. behlülü alabilirmiyim dedim, aldım, sen eve geç güzelim, sonra konuşuruz dedi bana... bende kendimi toparlmaya çalıştım bi süre, ve çıktım... ama hala içimde bir umut var, hayır rezil olmadın sen, şimdi aşağıda onları göreceksin.....

ve göremedim...metroya bindim, eve gidiyorum.. yürürken eve yakın, abim aradı.. naber napıyosun, beni aramışsın 3-4 kez.. bende bana yakınmısın nerelerdesin diye aramıştım dedim.. ama şimdi gerek kalmadı eve gelmek üzereyim... oda bana toplantı vardı açamadım diye anlattı bişeyler.. ee dedi, sen bu arada birileriyle konuştun mu?? nasıl yani dedim... durduk ikimizde, ve ben yolun ortasında yürümeyi kesip dikilip kaldım.... yüreğim ağzımda bekliyorum:))) hüseyin mesela dedi, hüseyinle konuşmadın mı??!!!!! ben tabi bağarmaya başladım, inanamıyorum, manyaklar, niye beni kandırıyosunuz falan diye!! arkadan da behlülün kahkahası geliyor....

yani kızlar, şimdi ikisi oturmuş birlikte yemek yiyorlar... beni de eve postaladılar:))) behlül alacak sonra gerçi ama fena kandırıldım.... abim dedi ki konuşacaklarımız var... ben biraz seni anlatacağım bakalım çocuk hala isteyecek mi dedi:))))))) ay delirtecekler bunlar beniiiiiiii!!!! neler olacak şimdi eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…