- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
- Konu Sahibi bitterlemon
-
günaydın bitter ve canım forum arkadaşlarım
ee nasıl gidiyor 14 şubata ön hazırlıklar hediyeni almış mıydın bitter
benimde çok hoş hediyelerim olacak bugün sevgilime çok şaşıracak bence
bu iki gün sizin içi iyi geçecek bitter mutlu ol tamam mı
su behlül ömür cidden :)
abinle böyle ir muhabbetının olması gercekten cok güzel...
ikisi bir olmuş sana oyun oynuyolar baksana kaydirigubbakcemile3
bitter merhaba canım
inan konunu dün gördüm ve bir aşk romanı okurcasına soluksuz okudum.
behlül bence sana karşı çok iyi ve bu işin sonu mutlu bitecek eminim.
ama benim aklıma takılan daha doğrusu dün gece okuyup çok mükemmel dediğim ama sabah kalkınca bazı noktalarada dikkat etmen gerektiği .
1-alkol olayı.yanlış anlama bende alkol alan biriyim kesinlikle karşı değilim bu sadece behlül için geçerli.gerçi şimdilik bir sorun gibi durmuyoır ama demiş ya sana ya alkolik olursam sana zaman ayırmazsam diye işte o aklımı kurcaladı.
2-annelerindede evinin anahtarı olması ve kapı çalma alışkanlıkları olmaması.bu tip durumlar şimdi seni rahatsız etmesede evlenince sorun olabilir.
3-behlülün bu oyunları oynamasının kendi kişilğinde olması gerekir diye düşünüyorum aksi olursa evliliktede bu oyunları arayacaksın ve hayal kırıklığına uğramandan korkarım.
seni huzursuz etmek değil niyetim ama bu konular benim aklımı karıştırdı birde bu açıdan olaya bakmanı istedim.
bu arada şunuda söylemeden geçemeceğim çok aklı başında mantıklı birisin ki gelekle ilgili planlar yaparken behlülü test ediyorsun .seni tebrik ederim canım sonradan üzüleceğine şimdiden temkinli olmak en güzeli.
14 şubat süprizinide sabırsızlıkla bekleyeceğim.opuyorumnanaktan
ay çok tatlısınız ya:asigim:
tam tahmin ettiğim gibi son derece romantik bi sevgililer günü olmuş
eeee sana ne almış bitter ve sen ona ne almıştın.özel değilse tabi)
ben de diyordum konu sahini behlül beyler mi kaçırdııı,hediye niyetinekaydirigubbakcemile3
hediyelerinizi güle güle ve hepbirlikte kullanın canım,aşkla ve sevgiyle:asigim:
:roflol: dün akşam yemek sonrası behlüle gitmiştik.. salonda masanın üzerinde büyük bir kasede hediye paketlerinin kurdelelri duruyor... onları oarada biriktiriyormuş:)) ben ayakta durmuş masanın yanında annanesiyle konuşuyordum:) behlülse oradaki kurdelelerden birini eline alıp beni onunla bağlamaya başladı:))) nedeniyse 1 saat sonra eve gidecek olmam, gidemeyim diye bağlamaya başladı sandalyenin kenarına delikafadulden
birde fiyonk yaptı üstelik.. sonrada karşıma geçip hediye gibi oldun dedi:)))) annaseşde tabi oğlum ne yapypun kıza diye gülmeye başladı...
anlayacağın sahtecim, behlül senin yaptığın espriden pek de farklı düşünmüyor :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?