Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

ayy ilahi bunlar yaasırnaşık şey
ne zaman kanaka oldu bunlar bittercimm,arkandan iş çeviriyorlar birdekaydirigubbakcemile3

ayy ilahi bunlar yaasırnaşık şey
ne zaman kanaka oldu bunlar bittercimm,arkandan iş çeviriyorlar birdekaydirigubbakcemile3

sorma canım ya, ama cidden iyiydiler. yani abimin taklit yeteneğini düşün ki, ben bile yedim ve tanımadım o sesi:)))))) şimdi ise meraktan ölüyorum ne konuştular diye... herhalde bugun abimi taciz edebilirim:)))))

atlattım diosun tatlım.ama aklında soru işaretleri olması muhtemel tabii.senin korkun ya yapamazsam onu üzersem falansa onu bırak kenara onlar hiç düşünmeden üzebiliolarrr malesef.ama bence yaşamadn bilemzsn içinde keşke kalmasın bu zamanda bu kadar değer veren bi erkk böle centilmen bence kendini aşka bırak mutlu olmak hepimizin hakkı.bütün kızlar bunu hakedioo ve bence sen kısa zamanda adapte olcaksn bu ilşkiye neden böle diorum? ben demiorum sen diosun onun yanında çooooook mutluyum die zemuszemus

ayy okuyunca dedimki eyvah bitter hüseyin ismindeki adama ve behlüle karşı rezil oldu :)
behlüle de mahçup olmuşsundur diye düşünürken devamında koptumkaydirigubbakcemile3
çok hoş muhabbetleri ya bence bu kadar ikisinin samimi olmasıda harika bir şey:)
eğer behlül seni yaşamının ilerisinde de görmek istemese ailendeki kişilerle bu kadar samimi olmazdı...
bence bu yaz düğün var inşş :)

günaydın bitter, bitterin aslanı ve forum arkidişlerim:)
bitter senin aslan gene muzipliklerde:)

benimki gene muzipliklerde evet canım:)) ama ne oluyor bu abimle başbaşa yemek yemeler... malesef o akşam neler konuşuldu bunları da hala öğrenemedim.... eyvahedigeldismile

amacı ne bu aslanın?? sen bilirsin:))

teşekkürler canım yorumların için... gerçekten de geçen bu zaman içinde aklımdaki soru işaretleri bir bir azaldı... soru kısmı sadece acaba ne zaman bir adım öteye taşınacak bu ilişki kısmında sadece artık.. yani ne zaman evlilik:)) yoksa onunla ilgili hislerimden gayet eminim.. onun da benimle ilgili duyguları belli.. bakalım devamı nasıl olacak ne zaman olacak... tezcanlıyım sabredemiyorum delikafadulden

blair im ne güzel demişsin, yaza düğün var diye..:))) ama yaz da ne kadar yakın haberin var mı:)))) düşünüyorum da bazen, bende hemen olsun istiyorum ama, acaba geçse karşıma hadi dese, vede tamam planlar yapılsa yaza tarih belii olsa... atıyorum 26haziranda düğünüm var!!!! işte o zaman ne hissedeceğimi bilmiyorum. bazen göğsüm daralır gibi oluyor bu kadar gerilime karşı..bu kısmı çoook kamaşık işte canım... bakalım nolucak... ben ne yapacağım???

abimle aralarındaki samimiyeti hiiiç sorma, baksana neler konuştuklarını anlatmadı bile..

bu arada hafta sonu neler oldu???

abimden sonra gelip beni aldı cuma günü. akşam volkan konağın programı vardı canlı.. ve bir karadenizli olarak bir süredir beklediği bir programdı.. sever volkan konağı, bende severim.. birlikte izledik, hazırladık yiyeceklerimizi içeceklerimizi.. şarkılara eşlik ederek ve çok da eğlenerek... sonra beni reklam arasında eve bıraktı, eve gidip devamını izledi.. saat 1de program bitti ve devamını yalnız izliyor olmaktan epey şikaetçi olarak yatağına girdi... fakat sonra sabaha kadar uyuyamamış malesef...

o hafta sonu birlikte kalacaktık. ben saat 2 gibi ona gittim, hala yataktan çıkmamıştı:)) o kadar miskindi ki o gün, bende onunla uyudum biraz, onra bütün gün tv izledik, yemek yedik ve aralarda da uyuduk, tek aktivite miskinlikti yani:)) bazen ben sıkılıp kalkmak istedim ama sarılıp bırakmadı beni:)) ayrıca telefonun sesini kıstı ve kimsenin aramalarına geri dönmedi. ta ki pazar akşama kadar. zaten saat mevhumumzu kaybettik, gece bi ara baktığımda 2,5 olmuştu ama bana 9 gibi geliyordu:))

pazar günü de geç kalkıldı, kahvaltı sofrası hazırladık.. kalkınca da öylece bırakıp koltuğa geçtik ve en sevdiğimiz diziyi izlemeye başladık. (dvd den, 5 bölüm peşpeşe) annesi geldi, ama biz miskin, ev hali, sofra duruyor.. herşey ortada ve yayılmış dizi izliyoruz:) toparlanamadık da:)) sonra benim yaptığım kurabiyelerden aldı bi tane, rejim öncesi son olsun diye:)) ama çok beğenip bi kez daha aldı:)) birde bana afferin dedi, bunları yapmaya ne zaman vakit bulabiliyorsun dedi:)) biraz sohbetten sonra annaneyide alıp gitti.. bizde akşam maçı izlemek için arkadaşlarıyla buluştuk. yemek maç birazda gezdik derken yine rüya bitti... yine ben evime gittim

yerimseniben canım çok güzel geçirmişsiniz haftasonunu.ne güzel
ama abinle olan görüşmeden hiç bahsetmiyormu?

yaz derken o kadar da erken demedim canım :)) evlilik kararı alınsa bile kolay hazırlanılmıyor öyle değil mi?işte sen nisanda evlilik teklifi alsan agustosun 26 sında evlenirsiniz :))ohaoldumsmileboshayallersmileopuyorumnanaktan

kızlar dün hiçde hoş olmayan bişey yaşadık biz.. tartıştık....

biraz yoğun bir günüydü dün.. bi ara telefonunun şarjı bitti, arkadaşına yönlendirdi. akşamüzeri konuşurken de benimle çok soğuktu, her defasında kapatmak ister gibiydi. pek aramadı bile beni.. bende kırıldım buna biraz. neyse, gece konuşurken dayanamadım, patlayıverdim.. bazen üzücü oluyorsun kırıyorsun beni dedim. behlül ise telefonda konuşmayalım dedi, ortada zaten bişey yok ana öule geliyor dedi, bense ısrar ettim konuşmak için.. sonunda ikimizde karşılıklı seslerimizi yükselttik.. bana birşeyleri abarttığımı ve yanlış fikirlere kapıldığımı söyledi. bense anlamaya çalışmadan üste çıkmaya çalıştığını vede saygılı davranmadığını söyledim.. asıl telefonda bunları konuşmaktan hoşlanmadığımı vede geceleri uykumun bile kaçtığını bilerek yinede ısrarcı olduğun için sen saygı duymuyorsun ve yeterince değer vermiyorsun dedi... velhasıl baya gergindik.. sanırım en ciddi olayımız buydu bu güne kadarki..

gerçekten de bu konuda ona söz vermiştim.. telefonda yapmayacağıma, bir daha tartışıp onu üzmeyeceğime o şekilde.. ama bende kendmi rahatlatmak vede içimdekileri dökmek için üzerine gittim vede verdiğim sözü unuttum.. haklıydı.. belki bende bazı yönlerden haklıydım ama dile getiriş şeklim tamamen yanlıştı. dolayısıyla haksız duruma düştüm.. yinede telefonu sakinleşip öyle kapattı, sabah konuşuruz yine şimdi uyu dedi, iyigeceler diledi.. bir süre sonra kendimi çok suçlu hissedip tekrar aradım, özür diledim. ama yine toparlayamadım. elbette ters bişey söylemiyor fakat sesi çok keyifsiz..

bütün gün de bu şekilde olmaya devam etti.. birkaç kez aradığımda hep daha mesafeliydi. vede hep ben aradım zaten.. şimdiyse ne yapacağımı bilemiyorum.. çok üzülüyorum bende, hiç de istemediğim bir noltaya geldim malesef.. ne yapmam gerek şimdi... onu nasıl tekrar normale döndüreceğim??

canım evet hoş olmayan şeyler yaşamışsınız,bugüne kadar belkide ilk kez şahit olduğumuz bişiy yaşadıkların ama olmaz diye bişey yok tabii..yeri gelir tartışılırda,öncelikle çok üzme kendinii..tekrar tekrar şu sıra aramasan daha iyi olur sanırım..geriye de dönüş yapmamış,belkide anlatamadığı,sıkıldığımı bir konu vardır ve herşey üst üste gelmiştir.sende kendince haklısın tabii tamamen de suçlu görme kendini..insan bazen o na gerçekten sorun neyse konuşmak istiyor, biz bayanlar en azından olayın bir önce açıklığa kavuşması için elimizden geleni yapıyoruz ama onlar tam tersi..hemen kabuklarına çekiliyorlar..biraz yalnız bırak bakalım,zaten o sana er yada geç geri dönücektir ve eskisi gibi herşey tatlıya bağlanacaktır,sıkma canını gereksiz yere:1hug:

bence arama o arayana kadar...
sen bir anlık duygularını kontrol edemeyip patlamışsın ve sonrasında farkına varıp özür dilemişsin.
şimdi daha çok üstüne gidersen iyice uzatacaktır...
her ilişkide olur böyle konular.her şey her zaman mükemmel olcak diye bir şey yok.
görüştüğünüzde sakin bir şekilde konuşursunuz..
bu erkek milletide canları sıkkın olur ne oldu diye sorarsın,yok bir şey der!
üstüne gidince de trip yapar.
aslında arada aynısını bizimde yapmamız lazım ki anlasınlar.
tabi biz bayanlar hıc bır derdımızı tutamayız direk onların omuzlarında ağlamak isteriz!

canım üzgünüm pek vaktim yok direk söylüyorum amacım kırıcı olmak değil
takip ettiğim kadarıyla hep süprizlerle dolu hep aşık hep ilgili bi erkek arkadaş oldu behlül sana
sen de onu öyle tanıdın ve öyle benimsedin
ama bence gerçek hali bu değil yani bi miktar olsa da, biraz seni etkilemek için rol yapıyor
arada normal haline dönünce de sen de şaşırıp huzursuzluk yaratıyorsun
bence sen suçlu değilsin bu durumda kendini sözümü tutmadım fln diye düşünüp üzme
bugünkü behlülü de sevebilceğini düşünüyorsan devam et çünkü evlendikten sonra ne yazık ki her dakika aşk romanları gibi olmıcak

barisma seramonisi emin ol cok tatli olucak bitter skma sakin canini.. sen ozrunu dilemissin agirdan al cok ustune gitme..

fiyonkcum abim bişey dimediii:)) çünkü anlatmıyor malesef.. ben sordum ona ama zamanı gelince anlatırız, amma meraklısın gibi birşeyler geveledi sadece.. meraktayım yani anlayacağın...

biz de ilk kez dün tartıştık biliyo musun? sempatiksalakcinni ben takmıyorum bile. bildiğini oku.

abinle olan konuşmalarıyla ilgili olabilir mi acaba? çok gizemliler yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…