- Konu Sahibi bitterlemon
-
kızlaaaaar:)))
behlül beni 5 dk sonra aramayınca ben gene aradım, çünkü çıkma saatim geçmişti... geen aynı şeyler oldu, yanında abimin sesini duyar gibi oldum... hayır ya neden anlamak istemiyorsun dedi, verdi telefonu... alo buyrun dedi bi ses... neden telefonlarımı açmıyorsun dedim, çünkü ben hala abim olduğunu düşünüyorum.... beni aramadınız ki dedi.. nasıl ya, kimsiniz dedim. hüseyin ben dedi... kalakaldım.. behlülü alabilirmiyim dedim, aldım, sen eve geç güzelim, sonra konuşuruz dedi bana... bende kendimi toparlmaya çalıştım bi süre, ve çıktım... ama hala içimde bir umut var, hayır rezil olmadın sen, şimdi aşağıda onları göreceksin.....
ve göremedim...metroya bindim, eve gidiyorum.. yürürken eve yakın, abim aradı.. naber napıyosun, beni aramışsın 3-4 kez.. bende bana yakınmısın nerelerdesin diye aramıştım dedim.. ama şimdi gerek kalmadı eve gelmek üzereyim... oda bana toplantı vardı açamadım diye anlattı bişeyler.. ee dedi, sen bu arada birileriyle konuştun mu?? nasıl yani dedim... durduk ikimizde, ve ben yolun ortasında yürümeyi kesip dikilip kaldım.... yüreğim ağzımda bekliyorum:))) hüseyin mesela dedi, hüseyinle konuşmadın mı??!!!!! ben tabi bağarmaya başladım, inanamıyorum, manyaklar, niye beni kandırıyosunuz falan diye!! arkadan da behlülün kahkahası geliyor....
yani kızlar, şimdi ikisi oturmuş birlikte yemek yiyorlar... beni de eve postaladılar:))) behlül alacak sonra gerçi ama fena kandırıldım.... abim dedi ki konuşacaklarımız var... ben biraz seni anlatacağım bakalım çocuk hala isteyecek mi dedi:))))))) ay delirtecekler bunlar beniiiiiiii!!!! neler olacak şimdi eyvahedigeldismile
ay bende merak ettim doğrusu.
bitter canım galiba güzel şeyler olacak:))))
ayy ilahi bunlar yaasırnaşık şey
ne zaman kanaka oldu bunlar bittercimm,arkandan iş çeviriyorlar birdekaydirigubbakcemile3
günaydın bitter, bitterin aslanı ve forum arkidişlerim:)
bitter senin aslan gene muzipliklerde:)
atlattım diosun tatlım.ama aklında soru işaretleri olması muhtemel tabii.senin korkun ya yapamazsam onu üzersem falansa onu bırak kenara onlar hiç düşünmeden üzebiliolarrr malesef.ama bence yaşamadn bilemzsn içinde keşke kalmasın bu zamanda bu kadar değer veren bi erkk böle centilmen bence kendini aşka bırak mutlu olmak hepimizin hakkı.bütün kızlar bunu hakedioo ve bence sen kısa zamanda adapte olcaksn bu ilşkiye neden böle diorum? ben demiorum sen diosun onun yanında çooooook mutluyum die zemuszemus
ayy okuyunca dedimki eyvah bitter hüseyin ismindeki adama ve behlüle karşı rezil oldu :)
behlüle de mahçup olmuşsundur diye düşünürken devamında koptumkaydirigubbakcemile3
çok hoş muhabbetleri ya bence bu kadar ikisinin samimi olmasıda harika bir şey:)
eğer behlül seni yaşamının ilerisinde de görmek istemese ailendeki kişilerle bu kadar samimi olmazdı...
bence bu yaz düğün var inşş :)
blair im ne güzel demişsin, yaza düğün var diye..:))) ama yaz da ne kadar yakın haberin var mı:)))) düşünüyorum da bazen, bende hemen olsun istiyorum ama, acaba geçse karşıma hadi dese, vede tamam planlar yapılsa yaza tarih belii olsa... atıyorum 26haziranda düğünüm var!!!! işte o zaman ne hissedeceğimi bilmiyorum. bazen göğsüm daralır gibi oluyor bu kadar gerilime karşı..bu kısmı çoook kamaşık işte canım... bakalım nolucak... ben ne yapacağım???
abimle aralarındaki samimiyeti hiiiç sorma, baksana neler konuştuklarını anlatmadı bile..
abin ne didi? :)
fiyonkcum abim bişey dimediii:)) çünkü anlatmıyor malesef.. ben sordum ona ama zamanı gelince anlatırız, amma meraklısın gibi birşeyler geveledi sadece.. meraktayım yani anlayacağın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?