- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi bitterlemon
-
canım evet hoş olmayan şeyler yaşamışsınız,bugüne kadar belkide ilk kez şahit olduğumuz bişiy yaşadıkların ama olmaz diye bişey yok tabii..yeri gelir tartışılırda,öncelikle çok üzme kendinii..tekrar tekrar şu sıra aramasan daha iyi olur sanırım..geriye de dönüş yapmamış,belkide anlatamadığı,sıkıldığımı bir konu vardır ve herşey üst üste gelmiştir.sende kendince haklısın tabii tamamen de suçlu görme kendini..insan bazen o na gerçekten sorun neyse konuşmak istiyor, biz bayanlar en azından olayın bir önce açıklığa kavuşması için elimizden geleni yapıyoruz ama onlar tam tersi..hemen kabuklarına çekiliyorlar..biraz yalnız bırak bakalım,zaten o sana er yada geç geri dönücektir ve eskisi gibi herşey tatlıya bağlanacaktır,sıkma canını gereksiz yere:1hug:
bence arama o arayana kadar...
sen bir anlık duygularını kontrol edemeyip patlamışsın ve sonrasında farkına varıp özür dilemişsin.
şimdi daha çok üstüne gidersen iyice uzatacaktır...
her ilişkide olur böyle konular.her şey her zaman mükemmel olcak diye bir şey yok.
görüştüğünüzde sakin bir şekilde konuşursunuz..
bu erkek milletide canları sıkkın olur ne oldu diye sorarsın,yok bir şey der!
üstüne gidince de trip yapar.
aslında arada aynısını bizimde yapmamız lazım ki anlasınlar.
tabi biz bayanlar hıc bır derdımızı tutamayız direk onların omuzlarında ağlamak isteriz!
canım üzgünüm pek vaktim yok direk söylüyorum amacım kırıcı olmak değil
takip ettiğim kadarıyla hep süprizlerle dolu hep aşık hep ilgili bi erkek arkadaş oldu behlül sana
sen de onu öyle tanıdın ve öyle benimsedin
ama bence gerçek hali bu değil yani bi miktar olsa da, biraz seni etkilemek için rol yapıyor
arada normal haline dönünce de sen de şaşırıp huzursuzluk yaratıyorsun
bence sen suçlu değilsin bu durumda kendini sözümü tutmadım fln diye düşünüp üzme
bugünkü behlülü de sevebilceğini düşünüyorsan devam et çünkü evlendikten sonra ne yazık ki her dakika aşk romanları gibi olmıcak
barisma seramonisi emin ol cok tatli olucak bitter skma sakin canini.. sen ozrunu dilemissin agirdan al cok ustune gitme..
biz de ilk kez dün tartıştık biliyo musun? sempatiksalakcinni ben takmıyorum bile. bildiğini oku.
abinle olan konuşmalarıyla ilgili olabilir mi acaba? çok gizemliler yaa.
canım ben geldim ve diyorum ki hatanı düzeltmişsin en azından çabalamışsın
artık havası yerine gelmiştir sen önce tepkisiz ama sakin sonra da haftasonuna doğru hafıf nazlı davran
onun değişimlerinden çok etkilendiğini göstermemeye çalış
Bihter bazen ben de durduk yerde bazı şeyleri kafamda kurcalayıp soğuk konuşuyorum nişanlımla o sorunca neden soğuk konuşuyorsun diye yok öyle bir şey diyorum. O da ne yaptın yüzüğü çıkardın mı, yere mi koydun nerde yüzük gibi espiriler yaparak beni güldürüyor sonrasında tabi ben gülmeye başlıyorum ve yok bir şey sana öyle gelmiş diyerek içimden de kendime kızarak kapatıyorum telefonu. İnsan olabiliyor bazen öyle bunun sevgiyle ilgisi yok yani. Ben de hemen hallolsun isterim bekleyemem yüzyüze görüşmeyi falan. Zaten yüzyüze gelince biz tartışamıyoruz, halletmiş oluyoruz sorunları kendi kafamızda. Takma boşver biraz patlamalara alışsın. Öyle söz vermekle olmuyor. Biraz alttan alsın. Aslan burcu diye de yep yelelerini okşayamazsın:)
şu ilk tartışmalar çok kritik oluyor bence.. ama ben senin gibi olamıyorum ki malesef... kafama takmadan yapamıyorum... neyse şimdi ortam daha da yumuşadı allahtan...
abimle konuştuklarıyla ilgisi olduğunu sanamam canım. çünkü bu olay cuma günü oldu. olaysa pazartesi ortaya çıktı. cuma akşamı vede bütün hafta onu birlikteydik, herşey güzeldi, o neşelidi.. ta ki pazartesiye kadar.. o günü zaten iş dolayısıyla iyi geçmiyormuş, bende üzerine gelince yansıması çok daha ciddi oldu.. ama elbette abimle olanları da henz öğrenemedim, gizem devam ediyor, bendeki merak da artıyor... CADIARZU
ah ben de takmıyorum nasıl takmıyorum bi görsen...(
bu kadar gizemliyse üstünde durmaya gerek yok o zaman konuşmalarının. sempatiksalakcinni
ilk tartışma sonrası ben kendimi çook kötü hissettim. daha yerli yerine oturmayan bütün o şeyler, alt üst oluverdi sanki. abartmaya da gerek yok belki ama cidden üzücü oluyor.
arar birazdan meraklanma.
heyooo gelişmeleri bizede iletirsin:)))
bencede anneanne ile olmaz.yalnız zaten anneannenin evi yokmuydu?behlül mü başka eve çıkacak?
kızlar günaydııın...
dün çok garip bir gece geçirdim.. en son işlerinin bitmesini bekliyordum beni aramasını.. fakat baktım saat 8.30 olmuş, ben aradım artık.. telefon ortağı cevap verdi, bittercim behlül ofiste, bişeyleri yetiştirmeye çalışıyor, benim şarjım bitti vede acilen onun telefonunu alıp çıktım, istersen ofisten ara dedi. bende tamam dedim kapattım, ama içimden de aramak gelmedi.. belli ki yine bir koşuşturmaca içindeler.. bu arada zaten acayip başım ağrıyordu vede üşüyordum.. ne berbat bi gün diye düşünerek yatağa girmeye karar verdim. tv.yi açıp organın altına girip ışıkları kapadım.. uyuyakalmak üzereyken telefon çaldı 9da. behlül. güzelim telefonum şimdiş geldi elime dedi, biliyorum ben konuştum dedim. ama ofisten aramadım nasılsa işin vardı dedim. sonra bana planını anlattı, çokıp biyere gidecekler, oradan da ortağını eve bırakıp kendi evine gidecekti, şarjım da bitebilir merak etme dedi.. kapattık ve ben gene uyuyakaldım.. 11de aradı, hala eve gidemedim çok yorgunum diye.. sanırım 12.30u bulacak dedi, bende gidince ara dedim ama uyandırmam seni bidaha dedi.. o zaman iyigeceler demek için ben ararım deyip kapattım.. zaten sersem gibiydim, gene uyudum.. bi uyandım ki saat 2 olmuş. tabi arayamadım, oda tahmin etmiştir, aramamış.. genelde sabah kalkınca ararım, ama geç uyumuştur diye aramdım. ancak ofise gelince aradım, kendimi dün kötü hisettiğimi hasta gibi olduğumu falan anlattım.. gecede uyuyakaldığımı anlattım.. sabah da aramadın beni dedi..... demkki beklemiş gece de sabah da..
iş güç sordum biraz, sohbet ettik, durgunluğu devam ediyor.. özledim seni ben dedim dayanamadım artık, bende özledim güzelim dedi, içten bi sesle.. bense hala mahsunum, dokunsan ağlayacak gibiyim... bi görüşsek de bi atsam şu hali üzerimden artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?