Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

canım ben geldim ve diyorum ki hatanı düzeltmişsin en azından çabalamışsın
artık havası yerine gelmiştir sen önce tepkisiz ama sakin sonra da haftasonuna doğru hafıf nazlı davran
onun değişimlerinden çok etkilendiğini göstermemeye çalış

Bihter bazen ben de durduk yerde bazı şeyleri kafamda kurcalayıp soğuk konuşuyorum nişanlımla o sorunca neden soğuk konuşuyorsun diye yok öyle bir şey diyorum. O da ne yaptın yüzüğü çıkardın mı, yere mi koydun nerde yüzük gibi espiriler yaparak beni güldürüyor sonrasında tabi ben gülmeye başlıyorum ve yok bir şey sana öyle gelmiş diyerek içimden de kendime kızarak kapatıyorum telefonu. ınsan olabiliyor bazen öyle bunun sevgiyle ilgisi yok yani. Ben de hemen hallolsun isterim bekleyemem yüzyüze görüşmeyi falan. Zaten yüzyüze gelince biz tartışamıyoruz, halletmiş oluyoruz sorunları kendi kafamızda. Takma boşver biraz patlamalara alışsın. Öyle söz vermekle olmuyor. Biraz alttan alsın. Aslan burcu diye de yep yelelerini okşayamazsın:)

doğru söylüyorsun canım, üzerine gitmemek gerekiyor gerçekten de.. bende konuştuğumuz zamanlarda hergünkü gibi normal olmaya çalıştım zaten...

evet malesef erkeklerle kadınların sıkıntılarını belli etme şekilleri birbirlerinden tamamen farklı.. ben hemen bitsin gitsin isteyerek ona anlatmak niyetindeyken, o bunu bencillik olarak görebiliyor.. onun bir sıkıntısı olduğunda ise dediğin gibi, içine kapanıyor. mesela o gün de sorunları vardı ama bana anlatmadı. anlatsa bende onu sıkıltırmazdım, bide ben sorun yaratmayım derdim... ama işte, paylaşmak onlar için o kadar zor ki..

aslında onun her halini tanımak çok önemli.. çünkü hiçbir insan hep romantik, aşk dolu vede sevgilisiyle ilgili olamaz. hayatın kendisine aykırı bir durum. kızdığında, bunalıma girdiğinde, zor zamanlarında nasıl olduğunu bilmem gerekior. bunları görmeden bir insanı tanıdığımı idda edemem. hele ki evlilik söz konusuysa... bu açıdan belkide faydası olacak. ama tabi onu üzdüğüm için bende üzülmedim değil.. gerçi şimdi daha iyiyim, sadece üzerine gitmeden biraz zaman geçsin istiyorum o kadar... bakalım sonuca nasıl gideceğiz, evlilik kararı için önemli bi gösterge olabilir...

biz de ilk kez dün tartıştık biliyo musun? sempatiksalakcinni ben takmıyorum bile. bildiğini oku.

abinle olan konuşmalarıyla ilgili olabilir mi acaba? çok gizemliler yaa.

şu ilk tartışmalar çok kritik oluyor bence.. ama ben senin gibi olamıyorum ki malesef... kafama takmadan yapamıyorum... neyse şimdi ortam daha da yumuşadı allahtan...

abimle konuştuklarıyla ilgisi olduğunu sanamam canım. çünkü bu olay cuma günü oldu. olaysa pazartesi ortaya çıktı. cuma akşamı vede bütün hafta onu birlikteydik, herşey güzeldi, o neşelidi.. ta ki pazartesiye kadar.. o günü zaten iş dolayısıyla iyi geçmiyormuş, bende üzerine gelince yansıması çok daha ciddi oldu.. ama elbette abimle olanları da henz öğrenemedim, gizem devam ediyor, bendeki merak da artıyor... CADIARZU

dün bütün gün konuşmalarımızda ben normal oldum, konuyu hiç açmadım.. o beni 2 kez aradı sadece, diğer konuşmalarımızda arayan hep bendim.. normal günlük konuşmalar yaptım. sadece gece son konuşmamız sırasında günün nasıldı, keyfin yerine geldi mi dedim, fena değildi işte dedi... çözdünmü problemleri dedim, hala uğraşıyorum, tam bitmadi dedi... peki bana hala kızgın mısın dedim, hayır güzelim seninle hiç ilgisi yok dedi... bende tamam o zaman deyip, normal konuşmaya devam ettim:))

bi buluşsak, yüzyüze gelsek, sonradan dediğin gibi hafifi nazlanmaya başlayabilirim.. önce bi gözlerinin içine bakayım da, anlayayım tamamen geçtiğini...

yüzyüze bizde tartışamıyoruz, yani bırak tatrışmayı, hatta ben o zaman hiçbişeyi sorun olarak algılamıyorum zaten.. açıkçası ben arıza yaratmadıkça behlülün sorun çıkardığı da hiç olmadı.. yüzyüzeyi bırakın telefonda bile... bir dönem snav zamanımda çok huysuzdum ama, o zaman da beni baya alttan aldı idare etti.. bu konularda aslında onu başarılı buluyorum.. ama işte insan hep aynı modda olamıyor, bu sefer oda iyi değildi, benle beraber oda patladı.. ama şöyle iyi bi yönü de var, şimdi bunu atlatınca bidaha dönüp de lafını etmiyor.. olgun davranıyor bu konuda. o yüzden geçti diyorsa geçmiştir, bunun güveni var bende.. ne diyorsa onu hissettiğini biliyorum.. şimdi içimdeki tek şey bi görüp de kendi içimin rahat etmesi. bi öpsem bi sarılsam, uçup gidicek hepsi opuyorumnanaktan

kızla bu akşam birlikteyiz sonunda.. ayrıca son saatlerde sesi de daha iyi geliyor...

bir de bişey öğrendim ki, sanırım artık annaseiyle yaşamaktan da bunaldı, evini ayıracağını vede ev baktığını söyledi bugun... hadi bakalım hayırlısı...

heyooo gelişmeleri bizede iletirsin:)))

bencede anneanne ile olmaz.yalnız zaten anneannenin evi yokmuydu?behlül mü başka eve çıkacak?

selam kızlar...

henüz bişey olduğu yok. yani ben evdeyim, ama onun işleri daha bitmedi, telefon bekliyorum bakalım.. ama açıkçası korkmaya başladım.. fazla mı abartıyorum dersinizz??

ah ben de takmıyorum nasıl takmıyorum bi görsen...(

bu kadar gizemliyse üstünde durmaya gerek yok o zaman konuşmalarının. sempatiksalakcinni

ilk tartışma sonrası ben kendimi çook kötü hissettim. daha yerli yerine oturmayan bütün o şeyler, alt üst oluverdi sanki. abartmaya da gerek yok belki ama cidden üzücü oluyor.

arar birazdan meraklanma.

kızlar günaydııın...

dün çok garip bir gece geçirdim.. en son işlerinin bitmesini bekliyordum beni aramasını.. fakat baktım saat 8.30 olmuş, ben aradım artık.. telefon ortağı cevap verdi, bittercim behlül ofiste, bişeyleri yetiştirmeye çalışıyor, benim şarjım bitti vede acilen onun telefonunu alıp çıktım, istersen ofisten ara dedi. bende tamam dedim kapattım, ama içimden de aramak gelmedi.. belli ki yine bir koşuşturmaca içindeler.. bu arada zaten acayip başım ağrıyordu vede üşüyordum.. ne berbat bi gün diye düşünerek yatağa girmeye karar verdim. tv.yi açıp organın altına girip ışıkları kapadım.. uyuyakalmak üzereyken telefon çaldı 9da. behlül. güzelim telefonum şimdiş geldi elime dedi, biliyorum ben konuştum dedim. ama ofisten aramadım nasılsa işin vardı dedim. sonra bana planını anlattı, çokıp biyere gidecekler, oradan da ortağını eve bırakıp kendi evine gidecekti, şarjım da bitebilir merak etme dedi.. kapattık ve ben gene uyuyakaldım.. 11de aradı, hala eve gidemedim çok yorgunum diye.. sanırım 12.30u bulacak dedi, bende gidince ara dedim ama uyandırmam seni bidaha dedi.. o zaman iyigeceler demek için ben ararım deyip kapattım.. zaten sersem gibiydim, gene uyudum.. bi uyandım ki saat 2 olmuş. tabi arayamadım, oda tahmin etmiştir, aramamış.. genelde sabah kalkınca ararım, ama geç uyumuştur diye aramdım. ancak ofise gelince aradım, kendimi dün kötü hisettiğimi hasta gibi olduğumu falan anlattım.. gecede uyuyakaldığımı anlattım.. sabah da aramadın beni dedi..... demkki beklemiş gece de sabah da..

iş güç sordum biraz, sohbet ettik, durgunluğu devam ediyor.. özledim seni ben dedim dayanamadım artık, bende özledim güzelim dedi, içten bi sesle.. bense hala mahsunum, dokunsan ağlayacak gibiyim... bi görüşsek de bi atsam şu hali üzerimden artık.

yani ilk tartışmalarda ne olacağını bilmemek belki insanı çok geriyor.. kafanda kurup duruyorsun, hele ki bizimkinde hala birbirimizi görmediğimiz için kuracak vaktim çok oldu.. hatta bi ara ayrılmayı düşünüor olabileceğinden bile korktum.. abartılı olduğun biliyorum ama işte, malesef bu bile oldu...

heyooo gelişmeleri bizede iletirsin:)))

bencede anneanne ile olmaz.yalnız zaten anneannenin evi yokmuydu?behlül mü başka eve çıkacak?

annanesi bodrumda yaşıyordu, geçici gelmişti buraya. ama kalmaya devam ederken kimse tutup da ona gitmeyecek misin demez.. hele ki behlül hiiiç demez.. o sebeple kendisi gidiyor.. ama bellide olmaz, belkide annane bunu duyunca kendisi teklif eder.. bakalım neler olacak??? benim için o kadar farkeden bişey yok nasılsa...

canım üzülüp kafaya mı taktın bak hasta olmuşsun( dikkat et kendinee,h.sonuna şunun şurasında ne kaldıı..elbet siz kaynaştıkça iş ile ilgili sorunları yada başka konulardaki sana daha fazla yansıyacaktır muhakkak..inşallah kısa dönemli şeylerdir,hadi hadiiii ama topla bakalım kendinii bak h.sonu dinç çıkma laızm karşısınaaaayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…