- Konu Sahibi bitterlemon
-
Öncelikle sakin ol. Telefonun sesini kısıp çantanın içine at. Sonra bilgisayarda müsaitsen oyunlara falan dal boş kalınca. Onu düşünmeye başladığın anda bir arkadaşını seni güldürebilen birilerini ara ama epten değil. Akşam için başka plan yap. Mesela bir film al şarap al kendine. Gerald Butler ın law abiding citizeni al mesela harika bir film:)
İçinde aşk olmayan şeyler seyret diye o filmi önerdim:) Komedi tarzı bir şey istiyorsan Jack Nicholsanın benden bu kadar filmi var. as good as it gets orjinal adı ama izlemiş olabilirsin.
bitter canım bence eve giderken kuaförünede uğrayabilirsin küçük bir değişiklik moralini düzelte biliryerimseniben
Evet düşünmekle bir şey eğişmeyecek ve senin sandığın gibi de olmayacak ben eminim ki seni gördüğünde sarılıp sarmalayacak çok yoğundum şu canımı sıktı falan filan diyecek sen de hepsini unutacaksın.
umarım o şekilde olur canım, sarıp sarmalar, unutturur bana herşeyi .. biz bayanların herşeyi unutuvermesi ne kadar kolay değil mi.. aslında kafaları çalışsa, işleri çook kolay..küçücük tatlı bir söz ve yelkenler hemen suya...
canım şu açıdan bakınca dediğin gibi herşey üst üste gelmiş gibi duruyor..kimi insan vardır ortalığın durulmasını bekler,kafası rahat bir şekilde isteklerine uulaşmaya çalışır kimi de vardır tüm bu karmaşa istediği yolda devam eder..bu iki insan tipinden hangisi bilemiyorum behlül fakat evlilik gibi ciddi bir konuda sanırım 1. yolu izlemek daha mantıklı..evet herşey içiçeyken zor gibi geliyor fakat nasıl herşey aniden bu hale geldiyse( eve meseleleri artı iş sorunları) aniden düzelebilir..hayatını düzene sokamsı çok zor bir şey değil bana göre,aşılmayacak problemleri yokmuş hayatında,neyseki her biri halledilebilir konular..ve ayrıca evliliğe uzak kalınacak türden de değil..bu nevi sorunlar hayatın her zamanında muhtemel şeylerdir,önemli olan bu kriz anlarını atlatabilmek..biraz sabır biraz zaman,herşey yoluna girecektir..sonuçta sizin çizginiz belli,ulaşılmak istenen yol belli,hudutlarını çizerken bir yaşamın,neler yapmak istiyorsunuz bunlara birlikte karar vericeksiniz..dediğim gibi her ne kadar karmaşık ve üst üste gelsede olaylar aşılmayacak sorun görmüyorum ben ortada...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?