Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

sahtecim, düşünmemeye çalışıyorum ama her zaman bunu başarmak zor doğrusu.. işyerinde zaten ister istemez insanın dikkati dağılıyor, ama boşta kalıverince gene başlıyorsun düşünmeye.. öğleden sonraya kadar konuşmadık, bende msj yolladım. yoğunsun diye aramıyorum ama aklımdasın gbisinden.. 1 saat geçincede aradım, ama açmadı.. hala da dönmedi.. yani uzun zamandır takip eden herkes bilir ki, hiç bu tarz şeyler olmadı önceden.. yaşadığımız olayın ardından bu şekilde denk gelmesinin aslında bir tesadüf olduğunu, gerçekte asıl nedenin işleri olduğunu düşünmek istiyorum.. bu arada hem işleri sıkıştı, hem ortağı da yeni bir eve taşınıyor hemde kendisi başına ev işi çıkardı... yani ekstra durumlar var, aksi gibi hafta sonunda da bunlarla vakit harcamak zorunda kalabilir ve aramıza iyice uzaklık ve zaman girebilir... çok sıkıntılıyım malesef ve nasıl üstesinden geleceğimi bilemiyorum(

Öncelikle sakin ol. Telefonun sesini kısıp çantanın içine at. Sonra bilgisayarda müsaitsen oyunlara falan dal boş kalınca. Onu düşünmeye başladığın anda bir arkadaşını seni güldürebilen birilerini ara ama epten değil. Akşam için başka plan yap. Mesela bir film al şarap al kendine. Gerald Butler ın law abiding citizeni al mesela harika bir film:)

harika fikirler bunlar canım gerçektende:) telefonumu uzağa koydum zaten, ve çıkışıma da az kaldı.. hiç kendimi arayacak mı görecek miyim sorularıyla meşgul etmemeye çalışıyorum.. bu filmide alabilirm, yol üzerinde bir filmcim var, şarap da harika olur.. biraz kendimi düşünmem ve kendime iyi davranmam gerek....

gerard butler i çok beğenirim, filme baktım ama bana sanırım aksiyondan çok şöyle güzel bir komedi lazım.. ne dersin, neşelenmek için.. başka tavsiyeler var mı:)

ıçinde aşk olmayan şeyler seyret diye o filmi önerdim:) Komedi tarzı bir şey istiyorsan Jack Nicholsanın benden bu kadar filmi var. as good as it gets orjinal adı ama izlemiş olabilirsin.

İçinde aşk olmayan şeyler seyret diye o filmi önerdim:) Komedi tarzı bir şey istiyorsan Jack Nicholsanın benden bu kadar filmi var. as good as it gets orjinal adı ama izlemiş olabilirsin.

aşk olmamalı doğru... o filmi biliyorum tabiki, çok da severim... neyse film kolay, önemli olan o psikolojiden çıkmak. ve bunu yapmazsam kendime cidden büyük bir kötülük yapıyor olacağım.. neden kendimi yiyip bitiriyorum sanki, nasıl olsa herşey olacağına varıyor.. bu kadar korkmamın manası ne???

bitter canım bence eve giderken kuaförünede uğrayabilirsin küçük bir değişiklik moralini düzelte biliryerimseniben

Evet düşünmekle bir şey eğişmeyecek ve senin sandığın gibi de olmayacak ben eminim ki seni gördüğünde sarılıp sarmalayacak çok yoğundum şu canımı sıktı falan filan diyecek sen de hepsini unutacaksın.

umarım o şekilde olur canım, sarıp sarmalar, unutturur bana herşeyi .. biz bayanların herşeyi unutuvermesi ne kadar kolay değil mi.. aslında kafaları çalışsa, işleri çook kolay..küçücük tatlı bir söz ve yelkenler hemen suya...

canım biz bayanların bu gibi durumlardan çok daha fazla etkilenmemizin bir sebebi bana göre; erkeklere nazaran daha fazla kendimizi kaptırıp yoğunlaşıyoruz ve onlardan daha fazla duygularımızı gösteriyoruz..baştan beri tabii ki ben de sizi takip ediyorum ve ilk kez böyle bir durumla da karşı karşıya kaldığını da biliyorum..ister istemez kırgınlıklar yada sizin dışımızda gelişen üzücü olaylar,sıkıntılı zamanlar canımızı sıkabilir..bu zamanlar zorda geçebilir..son zamanlarda sende gözlemlediğim bir şey varsa ki o da bağlılığının çok çok artmasıydı..bu güzel giden bir ilişkide beklenen bir sonuçtur..insan duygularına kolay kolay set çekemiyor bunun da farkındayım,ama herşeye rağmen kendimizi toparlalamız gerekmez mi bu gibi durumlarda? son zamanların çok çok onunla geçti en azından şimdi biraz kenara çekilip kendini dinleyebilirsin..ne güzel demiştin bir yazında , onun iyi halini değil başka başka durumlarda da onun davranışlarının boyutunu ölçmenin, onu daha iyi tanımak için bir fırsat olacağını söylemiştin..sende bu süre içerisinde bir gözlem içerisinde olabilirsin,tabii ki zor herşeye rağmen..hele ki sizi yakından takip eden birisi olarak...ama ben senin bu kadar üzülüp hasta olmanı da istemiyorum canımm:1hug: arakdaşımı daha bir güçlü görmek istiyorumm...

kızlar güzel tavsiyelerde bulunmuşlar...filmlerle arama pek olmasa da alış-veriş fikri ve kendinde yapacağın bir kaç değişiklik senin daha iyi hissetmeni sağlayacaktır...hmmm bak bugün birde aşk-ı memnun günüü:))

kafana takman çok doğal.bir cok şey üstüste gelmiş...
dediğin gibi her şey olacağına varır.zaten birbirinizi az çok tanıdınız bu tartışmalar şimdi olmasada ilerde illa olacaktı...
bu yüzden bu durgunluğun sebebi tartışma değildir tamamen ya da ayrılık düşüncesi değil...
öyle olduğunu düşünelim çok saçma olurdu...

kızlar hepinize çook çok teşekkür ederim bana destek olduğunuz vede yalnız bırakmadığınız için... burada olmak gerçekten de hepimiz için büyük bir şans:))

akşam eve geldiğimi haber vermek için aradım behlülü, şarjı yine bitecekmiş ve annesindeydi o sırada, bi mail yollamak için uğraşıyordu. beni evden aradı vede uzun uzun konuştuk.. birkaç gündür nelerin peşinde koştuğunu anlattı... nihayet anlattı.. ama halini görmeniz gerekirdi, oda konuşmak için dolmuş belli.. belki ben sorular soruyor olsam bu kıvama gelmezdi, sormamak iyi olmuş anlayacağınız.. ama tam tahmin ettiğim gibi bu akşam da ortağının eşyaları taşınıyormuş evine, vede onunla beraberler.. en azından hafta sonuna sarkmaması güzel oldu. eğer yetişebilirsem geleceğim dedi seni almaya, ama bence yapma dedim, çok yorgun zaten.... canım benim çok yıprandı bu hafta başından beri... içim rahatladı arkadaşlar....

ve bende gelirken kırmızı şarap aldım, film almadım çünkü sahtecim senin de dediğin gibi bugün aşk-ı memnu var zaten... şarabumı yudumlarken onu izleyebilirim.. şimdi artık rahatladım. bir de düşündüm de evet, bir süre görmemenin iyi tarafları var, bir hafta sonunu beraber geçirdikten sonra bütün hafta ayrı kalmak nasıl bir özlem yarattı tahmin edersiniz.. yarın akşam umarım kavuşuruz, olmadı c.tesi..içim rajat olduktan sonra beklemek hiç sorun değil opuyorumnanaktan

deriiiin bir ohhhhhhhhh çekiyorum artık:))

evet canım, iş nedeniyle sorunlar yaşıyor.. bazen telefonlarına kulak misafiri olduğumdan biliyorum, ödemeleri gecikiyor, işçileriyle bazı sorunlar çıkıyor ve işler teslim tarihini geçiyor vs. gibi sorunlar vardı.. sanırım bu ay sonu hepsi iyice sıkıştı.. öte yandan aile sorunları da var.. annane burada kaldı, annesi bodruma yerleşmek istiyor, kardeşi kalktı ist.dan geldi... herşey birbirine girdi.. bazen düşünüyorum da, kendi düzenini kurmak isterken bi anda tonlarca engelle karşılaşmış oldu.. başa çıkması zor sanırım. bana da bişey yansıtmıyor ama zor bir dönem.. bi ihtimal biz bir iki gün daha görüşemeyebiliriz...

beni düşündüren şey şu aşamada sadece hayatını bi düzene sokası çok mu zor acaba?? evliliğe çok mu uzak?? asıl atlatacak tüm bunları??

ayrıca ben bu aşamalarda nasıl bir tavır takınmalıyım.. yani bazen telefonda bile ne konuşacağımı şaşırıyorum.. onun yaşadığı sorunların yanında benim seni özledim demem, yada kendi yaptıklarıma dair söylediğim herhangi birşey çok basit kalıyor... bazen derin bi sessizlik oluyor telefonda...

canım şu açıdan bakınca dediğin gibi herşey üst üste gelmiş gibi duruyor..kimi insan vardır ortalığın durulmasını bekler,kafası rahat bir şekilde isteklerine uulaşmaya çalışır kimi de vardır tüm bu karmaşa istediği yolda devam eder..bu iki insan tipinden hangisi bilemiyorum behlül fakat evlilik gibi ciddi bir konuda sanırım 1. yolu izlemek daha mantıklı..evet herşey içiçeyken zor gibi geliyor fakat nasıl herşey aniden bu hale geldiyse( eve meseleleri artı iş sorunları) aniden düzelebilir..hayatını düzene sokamsı çok zor bir şey değil bana göre,aşılmayacak problemleri yokmuş hayatında,neyseki her biri halledilebilir konular..ve ayrıca evliliğe uzak kalınacak türden de değil..bu nevi sorunlar hayatın her zamanında muhtemel şeylerdir,önemli olan bu kriz anlarını atlatabilmek..biraz sabır biraz zaman,herşey yoluna girecektir..sonuçta sizin çizginiz belli,ulaşılmak istenen yol belli,hudutlarını çizerken bir yaşamın,neler yapmak istiyorsunuz bunlara birlikte karar vericeksiniz..dediğim gibi her ne kadar karmaşık ve üst üste gelsede olaylar aşılmayacak sorun görmüyorum ben ortada...:1hug:

az evel telefonda konuştuk, aşk-ı memnu bitince aradım ben. izlerken o aramıştı ama izliyorum diye uzatmamıştık.. bitince ben konuşurken bihter gitti dedim.. behlül gitmedi mi dedi.. yok dedim. o önce yemek yer öyle gider dedi.. ne alaka dedim.. en sevdiği yemeğin ne olduğunu bilmiyor musun dedi:)) neymiş dedim, "yengen" dedi!!!! bende gülmeye başladım tabi, nerden öğrendin bunu iğrenç bi espri diye dalga geçtim, karşılıklı güldük biraz:)))

anlayacağınız durum şu an böyle... bir de arada keşke yanımda olsan dedi... bişey yapamamak, uzağında olmak ne kadar dayanılmaz bir durum....

dediklerin çok doğru canım.. sadece zamanı atlatmak insana zor geliyor o kadar.. o da yaşarken, yoksa geriye dönüp baktığında belki herşey çok daha kolay görünecek... ona olan bağlılığımın artmasıyla birlikte bazı şeylere sabır göstermenin getirisiyle sadakati ve tutkum da arttı bir yandan... sevildiğimi ve ihtiyaç duyulduğumu blidiğim sürece sanırım aşamayacağım hiçbişey olamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…