- Konu Sahibi bitterlemon
-
anane gidiyor mu derken kardeş geldi. kardeşiyle işgili gerginlik yaşayabilceğini söylemiştin sen sanırım bi ara zaten. yeniden oturma planı çıkarıyolar ailecek galiba. :) araya sen de katıl olsun bitsin işte fırsat bu fırsat. :)
işleri çokken başka biri oluyolar. duygusal olarak yalnız hissetiğimizde onların işle ilgili sorun yaşamaları kadar sorun yaşıyoruz ancak.
bunalımlardan çözümler doğar. beklemek lazım.
canım sayenizde ilişki yaşamadan ilişki uzmanı olucam ben:)) kitap gibi her gün takip ediyorum sizi ve bir sürü şeyide beraberinde öğreniyorum...umarım vakti gelince bana da faydası olur tüm bunlarınnn:asigim:
ayrıca arkadaşlar, ben bu kitabı okudukça öğrendiklerimi behlülde birebir uygulamaya karar verdim:) bakalım ne gibi sonuçlar doğuracak?? mesela diyor ki kitapta, sınırlar koyun... örneğin ona yükek sesle konuşmasından hoşlanmadığınızı belirtin. yapıyor mu, söylemiştim diye uyarın.. hala devam mı ediyor, odayı terkedin.. bunu birkaç kez daha yaptığınızda artık sınırını öğrenmiş olacaktır.. (tabi bu cesaret isteyen bir tavır:)) birde diyor ki, sınır koymaktan korkmayın, bu erkeği daha da verici olma konusunda tetikleyecektir.. ama şurası önemle vurgulanıyor, yaptığı karşısında duyduğunuz memnuniyeti mutlaka hissettirin. böylece ihtiyaç duyulan vede takdir edilen bir erkek olduğunu anlasın:)))
canım birde bunları uygulamanın yanında anlayan bir adam bulmak gerek...bir söz vardır ya" anlatabildiklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır " diye...henüz bölesini bulamadıkk..kaydirigubbakcemile3
bak bende merak ettim kitabı şimdii
canım üzgünüm pek vaktim yok direk söylüyorum amacım kırıcı olmak değil
takip ettiğim kadarıyla hep süprizlerle dolu hep aşık hep ilgili bi erkek arkadaş oldu behlül sana
sen de onu öyle tanıdın ve öyle benimsedin
ama bence gerçek hali bu değil yani bi miktar olsa da, biraz seni etkilemek için rol yapıyor
arada normal haline dönünce de sen de şaşırıp huzursuzluk yaratıyorsun
bence sen suçlu değilsin bu durumda kendini sözümü tutmadım fln diye düşünüp üzme
bugünkü behlülü de sevebilceğini düşünüyorsan devam et çünkü evlendikten sonra ne yazık ki her dakika aşk romanları gibi olmıcak
bitter ne yapıyorsun?
yoğunmu behlül
biraz bu aralar selülozumsu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?