- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi bitterlemon
-
ne guzel yoluna girmis hersey bittercm... basligini gormeden okumadan edemiyorum..
bitter bunlardan sonra burçtaşımın hakkını yidirtmem sana yidirtmemmm:)
durumun düzelmesine çok sevindim bitter :)
demek ki arada umursamıyormuş gibi görünmek çok işe yarıyormuş...
bu da sizin birbirinizi daha iyi tanımanız ve nasıl davranmanız gerektiğini anlatan bir tecrübe olmuş aslında.birdaha yoğun olduğunu söylediğinde üstüne gitmeyip sadece yüzyüze gelince durumu konuşmayı teklif etmek,sinirden köpürsende takmıyormuş gibi göstermek en doğrusu oluyormuş demek ki :)
kesinlikle öyle canım.. sinirden köpürsemde, yansıtmamam gerekiyor.. hatta en güzeli kendime de eziyet etmemek ve sinirlenmemek. birde kelime aralarında bana verdiği bazı mesajlar var elbette. diyorsun ya hani birbirinizi daha iyi tanıyorsunuz diye.. işte öğrendiğim yeni birşey daha var ki, o da bişeyleri açıkça söylemek yerine laf aralarında mesajlar vererek anlatıyor olması.. mesela verdiği mesajlardan bazıları: çok çalıştığı vede stresli olduğu zamanlarda tek beklentisinin bi çift güler yüz ve anlayış olduğu, yada bazen ben sorular sorarken müsayit olmayabildiği ve dolayısıyla cevap veremediği.. benden de sinirlenmeyip müsayit olmadığını anlamamı istediği... oysa sen, ben uyuz uyuz konuşmaya başladığımda sormaktan vazgeçiyorsun, o zamanda sinirleniyorsun diyor...
ayrıca da bugüne kadar aslında bana bissürü mesaj verip kendini anlatmış, ama ben anlamamışım... ben espriler araında sana birçok şey söylüyorum diyor.. espri adı üzerinde, bende doğal olarak ciddiye almıyorum, bundan doğal ne olabilir ki???
bir dönem de evlilik konusunda biliyorsunuz kafam karışıktı ve bütün yapılanlar espriydi.. o zaman aslında hepsi onun bana anlatmak itedikleriydi aslında.... sonuç bu olmazmı ne dersiniz??
sıfır km halimle ben geldimmmboshayallersmile
hmm madem anlatmak istediklerini arada epirilerle dile getiriyormuş behlül bey, o zaman harekete de geçsin bir an evvel..bak baldızların artık laf ebeliği değil bizzat manevra bekliyor de sen onaaaakaydirigubbakcemile3:jeyyar:
kızlaaar, bu arada saçlarımı kızıla boyadım... normalde siyah. ama bu sefer bi değişiklik olsun istedim. lorealin yeni çıkan serisinden kızıl siyaha boyadım... bakalım nasıl bişey çıkacaki daha saçlarımı yıkamadım bile, bekliyorum:))
bittercim eğer siyah saçının kendi rengiyse kızıl koyu bir şekilde tutar
ama boyaysa akıtılması gerekir, bu konuda çok maceram oldu hatta bende renk değişikliğine gittim 2 hafta önce, ikimizinki denk geliyormuş nerdeyse
değişiklik iyi geldi bana
evet değişiklik behlülüde şaşırtacaktır :))
tatlım, gerçek rengim açık kumral. ama yıllardır siyaha boyarım.. o yüzden akıtılmadan tutmaz sanırım.. yani benim değişiklik tutmadı bu sefer:)) ama kızıl konusunda behlülün fikrini almayı düşünüyorum, eğer ki sıcak bakarsa, o zaman kuaför operasyonuyla kızıla dönebilirim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?