Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

evet canım etkili olmuş
ilişkiniz için buda iyi bir adım oldu bence
böyle dönemlerde kendini yıpratmadan üstelik gene onun seni kovalama yöntemini öğrenmiş bulunduk
benşde sevgilim anlayamıyor bazen aslanlar böyle maalesef
benimde konum var ah erkeklerde bir ara bi bakıverın bi yorum atıverin

kızlar selamlarr:)))

bugun dünden daha da mutluyum:)) behlülüm geri döndü sonunda:)) yani kendine geldi....

bugün baya işleri vardı gündüz, belirli değildi durumumuz. ama saat 7de aniden aradı ve hazırlan ben geliyorum dedi:)) ben tabi 15 dk içinde hazırdım:)) ortağı vede kız arkadaşıyla buluştuk.. tek araba haline geldik, arkada yanımda oturdu ilk kez arkada birlikte oturduk:)) çok zevkliymiş sarmaş dolaş gitmek:)) önce yemek sonrada sinema diye konuştuk.. ama baktık seanslar çok geç bitecek, bizde avm de biraz dolaştıktan sonra, kebapçıya gitmeye karar verdik.. bu arada, behlül acayip neşeliydi vede diğerleri sürekli onun ben geldikten sonra enerji dolduğunu söyleyip durdular:)) tabi dört köşe gezdim.. ayrıca iştehı da bi açılmıştı ki sormayın bissrü yemek yedi, buda onun moralinin iyi olduğunun bi göstergesi.. yemeğimiz bitti çay faslı vs de bittikten sonra, önce ortağının kızarkadaşını arabasına bıraktık, oradan da ortağıyla beni bıraktılar ve onlar da eve geçtiler.. arabada öne geçti sayımız 3e inince ama elini arkaya uzatıp benimkini tutmaya devam etti.. zaten yemek yediği anlar dışında hiç bırakmadı.. yemek sırasında da iştahının iki gündür böyle olduğunu, beni görünce yerine geldiğini söylediler, ama bide dedi ki ortak, bu hafta da zor görünüyor, gene yoğun olacak, o yüzden bu çocuk gene iştahtan kesilebilir....

hep beraber takılmak bana iyi geldi arkadaşlar, kendisi bişey paylaşmadığı için başkalarından duyduklarım içime su serpiyor:)))

ne guzel yoluna girmis hersey bittercm... basligini gormeden okumadan edemiyorum..

ne guzel yoluna girmis hersey bittercm... basligini gormeden okumadan edemiyorum..

teşekkür ederim canım.. bende buraya yazmadan edemiyorum:)) bide bazen acaba behlül görse burayı ne der diye düşünüyorum)) hatta bugun bi ara kendisine behlül dedi, hepimiz güldük ama ben bi başka güldüm tabi:)))

bitter bunlardan sonra burçtaşımın hakkını yidirtmem sana yidirtmemmm:)

oda biraz abarttı ama pırlantacım... yani azıcık paylaşımcı olsa, bunları yaşamicaktık.. tabi sen genede bana hatırlat birdaha huysuzluk yaptığımda our mu:))

ama bende çok çabuk yumuşuyorum. yani iki tatlı söz, bi sevgi dolu bakuş, dokunuş, içim sızlayıveriyor.. üzerine bide kendimi kötü hissediyorum....

bu arada senin konuna geliyorum:)

durumun düzelmesine çok sevindim bitter :)
demek ki arada umursamıyormuş gibi görünmek çok işe yarıyormuş...
bu da sizin birbirinizi daha iyi tanımanız ve nasıl davranmanız gerektiğini anlatan bir tecrübe olmuş aslında.birdaha yoğun olduğunu söylediğinde üstüne gitmeyip sadece yüzyüze gelince durumu konuşmayı teklif etmek,sinirden köpürsende takmıyormuş gibi göstermek en doğrusu oluyormuş demek ki :)

kesinlikle öyle canım.. sinirden köpürsemde, yansıtmamam gerekiyor.. hatta en güzeli kendime de eziyet etmemek ve sinirlenmemek. birde kelime aralarında bana verdiği bazı mesajlar var elbette. diyorsun ya hani birbirinizi daha iyi tanıyorsunuz diye.. işte öğrendiğim yeni birşey daha var ki, o da bişeyleri açıkça söylemek yerine laf aralarında mesajlar vererek anlatıyor olması.. mesela verdiği mesajlardan bazıları: çok çalıştığı vede stresli olduğu zamanlarda tek beklentisinin bi çift güler yüz ve anlayış olduğu, yada bazen ben sorular sorarken müsayit olmayabildiği ve dolayısıyla cevap veremediği.. benden de sinirlenmeyip müsayit olmadığını anlamamı istediği... oysa sen, ben uyuz uyuz konuşmaya başladığımda sormaktan vazgeçiyorsun, o zamanda sinirleniyorsun diyor...

ayrıca da bugüne kadar aslında bana bissürü mesaj verip kendini anlatmış, ama ben anlamamışım... ben espriler araında sana birçok şey söylüyorum diyor.. espri adı üzerinde, bende doğal olarak ciddiye almıyorum, bundan doğal ne olabilir ki???

bir dönem de evlilik konusunda biliyorsunuz kafam karışıktı ve bütün yapılanlar espriydi.. o zaman aslında hepsi onun bana anlatmak itedikleriydi aslında.... sonuç bu olmazmı ne dersiniz??

sıfır km halimle ben geldimmmboshayallersmile

hmm madem anlatmak istediklerini arada epirilerle dile getiriyormuş behlül bey, o zaman harekete de geçsin bir an evvel..bak baldızların artık laf ebeliği değil bizzat manevra bekliyor de sen onaaaakaydirigubbakcemile3:jeyyar:

hoşgeldin kalsedon:)))

behlülcağız bilse ki kaç tane baldızı var:))) mesela düğününde hiç kimsenin tanımadığı onlarca bayan çıkagelebilirler biyerlerden:))

eğer evlenirsek, keşke burada bu hikayeyi okuyan herkes buna şahid olsa :sm_cool:

kızlaaar, bu arada saçlarımı kızıla boyadım... normalde siyah. ama bu sefer bi değişiklik olsun istedim. lorealin yeni çıkan serisinden kızıl siyaha boyadım... bakalım nasıl bişey çıkacaki daha saçlarımı yıkamadım bile, bekliyorum:))

hayırlı olsun canım güle güle kullan ..merak ettim bakk,ilk fırsatta göreyimmmsositososito

malesef saçlarım hala sşyah:) kızıllık hiç etki etmedi... sanırım siyahı açmadan işe yaramaz... bir ihtimal güneşte belli olabilir hafifçe...

bittercim eğer siyah saçının kendi rengiyse kızıl koyu bir şekilde tutar
ama boyaysa akıtılması gerekir, bu konuda çok maceram oldu hatta bende renk değişikliğine gittim 2 hafta önce, ikimizinki denk geliyormuş nerdeyse
değişiklik iyi geldi bana

tatlım, gerçek rengim açık kumral. ama yıllardır siyaha boyarım.. o yüzden akıtılmadan tutmaz sanırım.. yani benim değişiklik tutmadı bu sefer:)) ama kızıl konusunda behlülün fikrini almayı düşünüyorum, eğer ki sıcak bakarsa, o zaman kuaför operasyonuyla kızıla dönebilirim:))

kızlar bu arada, ben onu koca gün boyunca sadece 2 kez aradım. oda bi işe gittiğimde, bide çıkarken.. ama onun aradığı sayıları bilmiyorum bile:)) hatta akşam evdeyken aradığında bugün pazartesi ya, ben huysuzluk yapayım da sana fırsat bırakmayım bari diye benimle baya bi uğraştı:))) geçen pazartesi sıkı bi kavga etmiştik çünkü...

aramadıkça arıyor..... seviyorum ben onu:))))))

canım bende siyahçıyım
hatta ben boyatmaya gidiyorum dediğimde sevgilime böyle de güzel demişti ama ben tabiki dinlemedim
zaten kötü olursa en fazla bi ay sonra geri dönerim eskisine diye düşündüm şimdi sonuçtan kendi de memnunzemuszemus

elbette geri dönüşü kolay, siyahı neyin üzerine boyarsan boya, hemen tutan bir renk ne de olsa.. şimdi bende bi fark görülmüyor, dolayısıyla bi fikri olamaz bu konuda. ama konuşmayı düşünüyorum, sıcak bakarsa bu bahara kızıl saçlarla girebilirim:))

dün gece ona bir mesaj yazdım kızlar.. gecenin 1inde, hala gözüme uyku girmemişti... dedim ki:

"bir sabah gözlerimi senin kollarında açtığımda senden başka kimseye verecek hesabım olmadan huzurla uyanmak istiyorum. yada bir gece kollarında uykuya dalarken, bitecek o dakikaların hesabını yapmaktansa kendimi doyasıya yaşadığım bu güzelliğe bırakabilmek istiyorum. ve bunun gibi daha onlarca sebebim var..."

behlül genelde bu tip mesajlara karşı suskun kalır.. sonra aradan günler geçer, ben unuturum. mesajla ilgili bişey söyler, kalıveririm. ya cevabını verir, yada ama böyle dememiş miydin gibisinden olabilir:)) bakalım şimdi ne gelecek???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…