- Konu Sahibi bitterlemon
-
neyse en azından ananemiz daha burada:)) işin şakası bir yana elbette insan nerede olursa olsun ne kadar yalnız kalırsa kalsın tavırlarıyla kendini belli edip her iki tarafıda yönlendirebilir..ki bende ona bu konuda gerçekten de güveniyorum. ama yade ninde dediği gibi birde bu tarz bir durumda nasıl olduüunu denemek lazım. gerçekten olması gerektiği gibi davranıp bunuda ayarlamayı başarırsa o zamanda benden tam not alacak...
aslına bakarsanız ben gitsemmi gitmesemmi diyorum ama onun beni daha uzun bir süre davet edeceğini çokda sanmıyorum.. zaten baştan beri bakarsak herşeyi ağır adımlarla götürme isteği ondada da var..
hımmm bitterim ama farkındamısın çk hızlı yaşıyosun herşeyi hızlı koşan at çabuk yorulur misali....kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemiledikkat ettt bende ağır adımlardan ziyade koşuyor senin bu arkadaşın
günaydın arkadaşlarım:) dün buluşamadık çünkü benim eve gitmem gerekiyordu. hergün akşam geç gidemiyorum eve doğal olarak. ama görüşememek zor oldu doğrusu, sanırım 5-6 kez telefonla konuştuk.. ananesinin doğum günüydü, anne babasıda ona gitmişler. oda pasta ve kırmızı şarap alıp eve gitti. sonraki konuşmamızda ise keşke şimdi bu şarabı karşılıklı yudumlasaydık dedi.. evet dedim çok güzel olabilirdi. çıkabilirmisin dedi ama saat 8.30 olmuştu. olmaz dedim. peki 15 dk lığına çıkamazmısın dedi, napıcaksın dedim.. gelicem biraz görürüz bahçede birbirimizi dedi. olabilir dedim bende. bizim apartmanın önünde bahçede bank var bitane, havada güzel.. ben üzerime bişeyler giydim biraz çeki düzen verdim kendime derken aradı geldim diye.. çıktım dışarıya.. iki kadeh, kırmızı şarap bankta beni bekliyor:))gittim oturdum yanına sana inanamıyorum diyerek tabi.. birer kadeh bitti ama çok hızlı.. sarıldık bide birbirimize, göremeyeceğimi sanırken bu sürprizle karşılaşmak çok güzeldi doğrusu.. sonra dediki bu yarım kaldı olmadı.. c.tesi akşamı sana yemek yapayım vede kırmızı şarap olsun, yemek sonrasıda devam ederiz.. şimdi dün akşam burada yazıştığımız konuların arkasına bu şahane oldu tabi:)) ne pişireceksin dedim, italyan tortellini yapacak ama hamurunuda kendisi açacakmış.. aman allahım, bunuda beceriyorsa zaten diyecek bi sözüm yok!!! ben yemek konusunu irdelerken buna kimse şahid olamayacakmı gibi bir söz geçince ananemde var dedi.. bir ohh çektim, ananeside var...
yani olaylara büyük bir kuşkuculukla bakıyoruz hep beraber biliyorum ama.. şunuda aklım almaz benim, bi insan neden birinin boşluğunu doldurmak için bu kadar enerji harcasın ki.. bi amacı olmadan unu bi gün iki gün yapar.. ama 3 haftadır hergün değil..
birde dün küçük kaçamağın ardından uyumadan önce yine konuştuk.. bana bazı şeyler anlatırken ağzından kaçan kelimelerde vardı. mesela daha önceki ilişkilerinde birine kendini hiç bu kadar çabuk teslim etmememiş.. hatta koca bir yıl aldığı bile olmuş duvarlarının yıkılması. bende dedimki ama sende srdürmüşsün, oysa ben o kadar beklemezdim bişeylerin doğması için.. yoksa yoktur yani dedim. bu seferde hayır bir arada olmak istemek konusunda sorun olmasada hemen sevemezdim dedi:) ama derkende kelimeleleri ağzında geveledi kendide farkına vardı sanırım... biliyorum bunlar çok erken belki ama şunu gözardı ediyoruz biraz, 2 yıllık bi tanışıklık vede aralarda bi türlü dile gelmeyeh duygular var...
günaydın arkadaşlarım:) dün buluşamadık çünkü benim eve gitmem gerekiyordu. hergün akşam geç gidemiyorum eve doğal olarak. ama görüşememek zor oldu doğrusu, sanırım 5-6 kez telefonla konuştuk.. ananesinin doğum günüydü, anne babasıda ona gitmişler. oda pasta ve kırmızı şarap alıp eve gitti. sonraki konuşmamızda ise keşke şimdi bu şarabı karşılıklı yudumlasaydık dedi.. evet dedim çok güzel olabilirdi. çıkabilirmisin dedi ama saat 8.30 olmuştu. olmaz dedim. peki 15 dk lığına çıkamazmısın dedi, napıcaksın dedim.. gelicem biraz görürüz bahçede birbirimizi dedi. olabilir dedim bende. bizim apartmanın önünde bahçede bank var bitane, havada güzel.. ben üzerime bişeyler giydim biraz çeki düzen verdim kendime derken aradı geldim diye.. çıktım dışarıya.. iki kadeh, kırmızı şarap bankta beni bekliyor:))gittim oturdum yanına sana inanamıyorum diyerek tabi.. birer kadeh bitti ama çok hızlı.. sarıldık bide birbirimize, göremeyeceğimi sanırken bu sürprizle karşılaşmak çok güzeldi doğrusu.. sonra dediki bu yarım kaldı olmadı.. c.tesi akşamı sana yemek yapayım vede kırmızı şarap olsun, yemek sonrasıda devam ederiz.. şimdi dün akşam burada yazıştığımız konuların arkasına bu şahane oldu tabi:)) ne pişireceksin dedim, italyan tortellini yapacak ama hamurunuda kendisi açacakmış.. aman allahım, bunuda beceriyorsa zaten diyecek bi sözüm yok!!! ben yemek konusunu irdelerken buna kimse şahid olamayacakmı gibi bir söz geçince ananemde var dedi.. bir ohh çektim, ananeside var...
yok canım düpedüz kandırmak derler buna.. olur büyük ihtimalle.. yani ananem var diye beni kandırarak eve çağırmaya ihtiyaç duyacağını sanmam. sonuçta daha evel de gittim..
ben üzerime bişeyler giydim biraz çeki düzen verdim kendime derken aradı geldim diye.. çıktım dışarıya.. iki kadeh, kırmızı şarap bankta beni bekliyor:))gittim oturdum yanına sana inanamıyorum diyerek tabi.. birer kadeh bitti ama çok hızlı..
bankta kırmızı sarap çok romantik yaaopuyorumnanaktan
cidden behlül kartlarını çok güzel oynuyo sengözlerimebaksanab
etkilenmemek mümkün değil. elleriyle yemek bile yapacakmış sana ne güzel.
bir sen, bir o, birde anneanne kaydirigubbakcemile3
anneanneye çiçek götür.artık anneanne evde olmazsa o çiçekler ne olur bilmem delikafadulden
böcek falan konmasın çiçeklere dikkat et :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
şimdi evde onu bekliyorum. işten çıktı, ama içmimar olduğu için bazen kendiside el atıyor projelerine vede kirlenmiş:)) o yüzden duş alıp gelecek bekliyorum bakalım.. yoldan 3 kez aradı ve bana hayatım demeye başladı:)) özlemek iyi geliyor galiba, bide 1 hafta falan görüşmesek ne olur dersiniz?? bide babama selam yolluyo şuna da bakın hele !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?