Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

tabi ki öle bi ortamda nası davranacağını da bilmek lazım.. ama belki de daha tam başında diil :) yani onu sonra öğrensen de olur...

Son düzenleme:
aslına bakarsanız ben gitsemmi gitmesemmi diyorum ama onun beni daha uzun bir süre davet edeceğini çokda sanmıyorum.. zaten baştan beri bakarsak herşeyi ağır adımlarla götürme isteği ondada da var..

aslına bakarsanız ben gitsemmi gitmesemmi diyorum ama onun beni daha uzun bir süre davet edeceğini çokda sanmıyorum.. zaten baştan beri bakarsak herşeyi ağır adımlarla götürme isteği ondada da var..

hımmm bitterim ama farkındamısın çk hızlı yaşıyosun herşeyi hızlı koşan at çabuk yorulur misali....kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemiledikkat ettt bende ağır adımlardan ziyade koşuyor senin bu arkadaşın

günaydın arkadaşlarım:) dün buluşamadık çünkü benim eve gitmem gerekiyordu. hergün akşam geç gidemiyorum eve doğal olarak. ama görüşememek zor oldu doğrusu, sanırım 5-6 kez telefonla konuştuk.. ananesinin doğum günüydü, anne babasıda ona gitmişler. oda pasta ve kırmızı şarap alıp eve gitti. sonraki konuşmamızda ise keşke şimdi bu şarabı karşılıklı yudumlasaydık dedi.. evet dedim çok güzel olabilirdi. çıkabilirmisin dedi ama saat 8.30 olmuştu. olmaz dedim. peki 15 dk lığına çıkamazmısın dedi, napıcaksın dedim.. gelicem biraz görürüz bahçede birbirimizi dedi. olabilir dedim bende. bizim apartmanın önünde bahçede bank var bitane, havada güzel.. ben üzerime bişeyler giydim biraz çeki düzen verdim kendime derken aradı geldim diye.. çıktım dışarıya.. iki kadeh, kırmızı şarap bankta beni bekliyor:))gittim oturdum yanına sana inanamıyorum diyerek tabi.. birer kadeh bitti ama çok hızlı.. sarıldık bide birbirimize, göremeyeceğimi sanırken bu sürprizle karşılaşmak çok güzeldi doğrusu.. sonra dediki bu yarım kaldı olmadı.. c.tesi akşamı sana yemek yapayım vede kırmızı şarap olsun, yemek sonrasıda devam ederiz.. şimdi dün akşam burada yazıştığımız konuların arkasına bu şahane oldu tabi:)) ne pişireceksin dedim, italyan tortellini yapacak ama hamurunuda kendisi açacakmış.. aman allahım, bunuda beceriyorsa zaten diyecek bi sözüm yok!!! ben yemek konusunu irdelerken buna kimse şahid olamayacakmı gibi bir söz geçince ananemde var dedi.. bir ohh çektim, ananeside var...

BUGÜNDEN İTİBAREN ARKADAŞININ ADI BEHLÜL

şimdi gelelim s ana biizm behlül maşallah baya marifetliii...c.tesi için diyeceğim tk şey allahtan anaane evde.. yoksa düşünemiyorum :))))))

napıcaz yede, nasıl tutucaz bu adamı???

anacım ne diyim nasıl tutulur nasıl zapt edilir bu behlül (hakikaten behlül gibide çapkın galiba)maşallah hep dediğim gibi oyunu kuralına göre oynuyor kızlrı nasıl tavlayacağını çok iyi biliyor...sende mest oluyosun çünkü aradığın insan olduğunu düşünüyorsun ki bende yerinde olsam öyle olurdum ama yeni bir ilşkiden çıktığınıda unutmayalım sakın bu bizim behlül senin o ilişkini bildiği için boşlukları doldurmaya kalkmasın ....(ay ne fesatım değilmi-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-)

yani olaylara büyük bir kuşkuculukla bakıyoruz hep beraber biliyorum ama.. şunuda aklım almaz benim, bi insan neden birinin boşluğunu doldurmak için bu kadar enerji harcasın ki.. bi amacı olmadan unu bi gün iki gün yapar.. ama 3 haftadır hergün değil..
birde dün küçük kaçamağın ardından uyumadan önce yine konuştuk.. bana bazı şeyler anlatırken ağzından kaçan kelimelerde vardı. mesela daha önceki ilişkilerinde birine kendini hiç bu kadar çabuk teslim etmememiş.. hatta koca bir yıl aldığı bile olmuş duvarlarının yıkılması. bende dedimki ama sende srdürmüşsün, oysa ben o kadar beklemezdim bişeylerin doğması için.. yoksa yoktur yani dedim. bu seferde hayır bir arada olmak istemek konusunda sorun olmasada hemen sevemezdim dedi:) ama derkende kelimeleleri ağzında geveledi kendide farkına vardı sanırım... biliyorum bunlar çok erken belki ama şunu gözardı ediyoruz biraz, 2 yıllık bi tanışıklık vede aralarda bi türlü dile gelmeyeh duygular var...

behlül ismini sevdim bu arada benimkisi çapkınlığın yanısıra hatta bide fazla zeki..
dün bana bir ara eski sevgilisiyle ayrılıp barıştıkları ara bir dönemde benmi omu diye tereddüt ettiğini bile anlattı. ama kendinden emin olmadığı için benim peşimden gelmemiş.. önce herşeyi içine sindirmeyi vede konuyu tamamen kapatmayı seçmiş.. tabi bu arada benimde hayatıma biri giriyor vede tüm bu hisler düşünceler rafa kalkıyor.. doğruda yapmış bence yoksa ikimizde çok üzülürdük.. eski ilişkisi biteli 9 ay geçti, oldukça güzel bir süre.. zaten ona güveniyor olmamın nedenlerinden biride işte bu tarz doğru kararlar vermesi her zaman. beni hiç yanıltmadı şimdiye kadar...

biz kadınlar böyeleyizdr be güzelim korkarız herşeyden kafamızda kırk tilki dolanır

erkeklerde sence çapkınlık nasıl oluştuı böyle oluştu..bak canım behlülü söylemiyorum ama çapkınlar için bu bir zevk çıkarla falan alakası yok ben mesala kitap okumayı severim ama onlar kızların etrafında dolanıpp onları kendilerine bağlamaktan zevk alırlar

inşallah sen çok mutlu olucaksın inşallah biz yaklaşımlarımız nedeniyle utanacağızz

ama ne yapıyım kötüyü göze alarak iyiye başvurucaksın ...senin mutlu olman için herşeyi düşünrek analiz yapman için söylüyoruz bizlerde....

aile saadeti yani :)
peki ya gittiğinde anneannesi olmazsa..?

yok canım düpedüz kandırmak derler buna.. olur büyük ihtimalle.. yani ananem var diye beni kandırarak eve çağırmaya ihtiyaç duyacağını sanmam. sonuçta daha evel de gittim..

yok canım düpedüz kandırmak derler buna.. olur büyük ihtimalle.. yani ananem var diye beni kandırarak eve çağırmaya ihtiyaç duyacağını sanmam. sonuçta daha evel de gittim..

yani illa kandırmak denmez ona.. birden aklıma geldi ne bilim, bi gittin başbaşasınız..
e annanen nerde? memlekete geri döndü, neyse boşver biz takılalım..
filan ne biliim :)

bankta kırmızı sarap çok romantik yaaopuyorumnanaktan
cidden behlül kartlarını çok güzel oynuyo sengözlerimebaksanab
etkilenmemek mümkün değil. elleriyle yemek bile yapacakmış sana ne güzel.
bir sen, bir o, birde anneanne kaydirigubbakcemile3
anneanneye çiçek götür.artık anneanne evde olmazsa o çiçekler ne olur bilmem delikafadulden
böcek falan konmasın çiçeklere dikkat et :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

bu ne ya ): dikkat etmemişim demin okurken..
behlül'ün bu abiden ders alması lazım bence :)

yanımda sheltox mu taşısam:))

yemek yaparken izleyeceğim onu, italyan erkeklerine oldum olası bayılmışımdır zaten, yemek yapma becerileri de bütün meziyetlerine eklendiği için... şimdide onu karşımda yemek yaparken bide şarabını yudumlarken izleyeceğim... iyiki varsın ananae :kedi:

şimdi evde onu bekliyorum. işten çıktı, ama içmimar olduğu için bazen kendiside el atıyor projelerine vede kirlenmiş:)) o yüzden duş alıp gelecek bekliyorum bakalım.. yoldan 3 kez aradı ve bana hayatım demeye başladı:)) özlemek iyi geliyor galiba, bide 1 hafta falan görüşmesek ne olur dersiniz?? bide babama selam yolluyo şuna da bakın hele !!!

o kadar özenıyorum ki anlattıklarına opuyorumnanaktan
çok güzel gerçekten dileğim hep böyle devam etmesi:Saruboceq:
benimde eski erkek arkadaşım içmimardı ama tam bir ottu -tatlicadiarzu-
en faydasız ot bile fotosentez yapıyo da faydası dokunuyo kaydirigubbakcemile3
:mymeka:

evet bu akşamda bitiverdi hemen. zaten beni 19.30 gibi alabildi. çok yorulmuştu gerçektende çok masum duruyordu.. evden ayrıldık yolda giderken annesi aradı.. tam nereye gidelim derken ananen için yemek yaptım uğrayıp al dedi.. neyse aldık sonrada bana dediki istersen bize gidelim ananemlede tanışmış olursun, hemde yemekleri götürürüz:)) yani biz olayı geciktirmeye çalışıp yok canım yapmaz dedikçe olayın gerçekleşmesi erkene geldi:)) inanamıyorum cidden. neyse tamam dedim bende ve gittik. anane acayip şeker biri. 80 yaşında yaklaşık ve cumhuriyetinde canlı tanığı tabi.. çok güzel bir sohbetti doğrusu. kahve içtik hep beraber vede sohbet ettik. elimi tuttu ananesinin yanındada. arada da mutfakta öpücük kaçamakları vardı tabi:)) 2 saatin sounda beni eve getirdi. ardından tlfonla konuştuk, konu biyerden babamla tanışma kısmına geldi.. saat konusunda rahatlar seni bildikleri için dedim, huzursuz değiller.. oda tanışınca daha rahat ederler dedi, ama karşılarına çıkmam için yoluna koymam gereken şeyler var dedi.. iş konusunda biraz daha güçlü olmam gerek dedi bana... yani ifadelere bakarsak sanılır ki gelip isteyecek:)) bende dedimki zaten erken daha dur bakalım.. niyeki ne zaman zamanı gelecek dedi, ne bileyim 1-2 ay geçsin dedim, bir ay doldu ya zaten diyor bana:)) kapatırkende yorgundun ama yinede mutlu görünüyordun dedim, bide içimi görsen inanamazsın dedi bana.. tabi daha iyigeceler konuşmamızı yapmadık, bakalım gece nasıl kapanacak???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…