Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

ahahah :)) çok hoşsun.. insanın kendini geliştirmesi ne kadar önemli bişey anlatamam.. özellikle biz bayanlar için bi erkekte bunu görebilmek çok önemli, yoksa ne anlamı varki yanyana olmanın..

dikkatli olursam akışına bırakamıyorum, akışına bırakırsamda dikkatli olamıyorum:))) şimdiden daha erken dediğimiz ne varsa tek tek olmaya başladı..... Şeniz

eğer o senin kısmetinse nasibinse,sen istemesende her şey olur biter.aşk bir sudur iç iç kudur kaydirigubbakcemile3delikafadulden kendini bildikten sonra kendi sınırlarını aşmadıktan sonra tadını çıkar.naniknanik aşk kolay bulunmuyo buluncada bırakmamak lazım.Ama şu da var anlattığına göre bu adam gerçekten her bayanın isteyebilceği gibi biri ve birden başladınız.Bu kadar mükemmel olması şahsen ben aynı durumda olsam beni birazda korkuturdu.akannehir umarım hep böyle devam eder ama sen yinede sınırını koru:jeyyar:sınırını koruman demek bu anların tadını çıkarmayacaksın anlamınada gelmıyosengözlerimebaksanab

mükemmelliği beni pek korkutmuyor aslında. çünkü ailesinide yavaş yavaş gördükçe yada başka insanlarlarla olan diyaloglarnada şahid oldukça kişiliğini daha yakından anlama fırsatım oluyor. hatta şöyle düşünüyorum, bu daha başlangıç.. bu adamın karısı olan kişiye ve çocuğuna çok daha mükemmel bi insan olacağına inanıyorum ben.. duyarlılığı mükemmel, ince ruhlu. mesela dün ananesiyle olan diyaloglarınıda inceleme fırsatım oldu. onunda üzerine titriyor, aynı centilmenlik aynı ince düşünce ona karşıda fazlasıyla var.. küçük sokak köpeklerine karşı bile çok şefkatli:))

hımmm çapkın behlülll canım inşallah hepde öyle olur senin için....maşallah diyelim sizee....demek behlülün yapısı böyle ince,kibar,şefkatli...

bugun akşam yine görüşemiyoruz, çünkü toplantısı var.. gerçi iyide oluyor. özlesemde hergün hergün olmaması daha iyi. toplantıda organize etmesi gereken şeyler vardı (bu arad atoplantı üy eolduğu bi klüple ilgili iş toplntısı değil yani..) bende sorular soruyordum.. huyumdur herşeye niye diye sebebini sorarım yada eleştiririm bi mantıksızlık görünce. o ise zaten yorgundu, bende çok soru sorduğumu farkettim ve seni iyice yoruyorum dedim. oda bana yoo ben yorulmadım ama benimleyken bırak kendini bana kafana takam bişeyleri dedi. bende ama bu sorular günlük hayatla ilgili, ilişkimizle değilki dedim. olsun ben söylüyorum şte sana hiçbişeyin endişesini duyma.. zamanı gelince zaten görücez herşeyi dedi. bende neyin zamanı gelince dedim.. bi süre ıııı dedi :)) ve yani ilişkimizin geleceği boyuta bağlı olarak zamanı gelince görürüz manasında diyorum dedi...sonra konuyu değiştirdim ben tabi, baktım olmuyor.. fakat alakasız biyerden buraya gelmesine anlam verebilmiş de değilim.. komik behlül:))

:))))))))) bittercim burası senin aşk günlüğün oldu be güzelim.....yanlız herkesin okuyabildiği bir günlük!!!

aynen öyle, aşk günlüğüm.. ben paylaşmaktan büyük keyif alıyorum, inşallah okuyanlarda keyif alıyordur bu durumdan.. behlül okumasın da:)))

Canım benim yaşadıkların çok heyecan verici..Nasibinde varsa zaten herşey olur..Akışına bırakmakla en iyisini yapmıssın...Dilerim doğru insandır..
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun..Mutluluklar:1hug:

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. inşallah herşey çok güzel sonuçlanır ve burada hep beraber paylaşırız..

az önce telefonla konuştuk ve ben onu aramadım diye biraz sitem etti. halbuki dün çok yorulmuştu vede geç yattı. bende özellikle onun aramasını bekledim belki uyuyordur diye. ama beni unuttuğun için değil yani aramama sebebin diyor. latifemi yapıyor gerçektenmi sitem ediyor bazen anlayamıyorum. aşkolsun ama dedim, bende olsun die uğraşıyorum zaten dedi. olmadığınımı düşünüyorsun dedim ama bilmiyorum işte baksna dedi bana.. hala teredüttemi düşüncelerimden??
birde konu soru sorma meselesine geldi, nedenler niyeler konusuna. bende söz verdim bişey sormamaya biliyosun dedim. ama benle ilgili ilişkimizle ilgili şeyler sorabilirsin dedi, hadi sor aklına ilk gelen şeyi dedi. ama soramadım çünkü beni seviyormusun demek geldi.. gelmiyor bişey dedi. ne sorucam ki ben ona şimdi, bana bi fikir verin.. hadi sen sor dedim, bakalım gelickmi aklına.. oda soramadı. ama aklına ilk gelen soru için arayacak beni.. köşeye sıkıştıracak bi soru sormam gerek, bekliyorum fikirlerinizi...

bende senın askını okumaktan keyıf alıyorum arkadasım
bı kac gundur takıp edıyorumda Allah nazar degdırmesın askınıza
bı cok kısının(buna bende dahıl:kedi:) hayatında ısteyebılecıgı ıncelıge sahıp erkek arkadasın
ama dıger arkadaslarında dedıgı gıbı daha yolun cok basındasınız
tedbırı elden bırakmamak senın yararına olur canım
ınsallah askınız daim olur:asigim:

az önce bizde telefonda nazardan bahsettik:)) diyorki sen hayatıma girdiğinden beri o kadar güzel şeyler oldu ki, şans getirdin bana.. bende sana bi nazar boncuğu takalım dedim. vede dansa kaldırırken bi badak kırdığımı hatırlattım. bununda üzerindeki nazarın çıktığı manasına geldiğini söylerler, onu söyledim.. şaşırdı hakkaten dedi:)) güldük baya.. bende o kadar heyecanlıydım ki o gece, bardağı farketmemiştim bile..
bu arada hatırlatmak isterim ki bu pazar birinci ayımız doluyor:)))

hayırlı olsun canım daha nıce ayları beraber gecırırsınız ınsallha.s.

maşallah diyelim bittercimbu arada nice nice aylara inşallah evlilik yıldönümünüzüde kutlarsınız.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maşallah diyelim bittercimbu arada nice nice aylara inşallah evlilik yıldönümünüzüde kutlarsınız.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ağzınızdan bal damlıyor vallaha, amiiin!!!

ben bu behlüle inanamıyorum, az önce aradı beni aşağı in diye:)) nasıl yani dedim, seni görmeye geldim in hadi dedi:)) yağmur yağıyor acayip derecede, bi indem arabasını kapıya kadar getirmiş beni görünce açtı içerden.. bende binip boynuna sarıldım.. öptüm.. akşamı bekleyemedim biraz olsun özlemimi törpülemem gerekiyordu dedi... oda bana sarıldı ve şimdi gitmem gerek dedi.. sonra indim arabadan, ben tam inerken kolumdan tutup son bi öpücük dedi, öptüm. zaten suratı ruj izlerine büründü:)) gitti sonra.. bende hala yere inemedim zaten...

ayy ne güzel
bence sizin ilişkiniz harika ama adını koyamadınz bir türlüsırnaşık şey
sor işte şaka ile karışık ben senin neyinim diye sonra gelir corap söküğü gibi:dance:

ayy ne güzel
bence sizin ilişkiniz harika ama adını koyamadınz bir türlüsırnaşık şey
sor işte şaka ile karışık ben senin neyinim diye sonra gelir corap söküğü gibi:dance:

yani evet konuşup adını koymadık. ama bana hayatım, canım bitanem diyor.. bende ona biraz daha az olmakla beraber (temkinli gidiyorum ya) canım vs. diyorum. ama şimdi sorsam ben senin neyinim diye, hala oruyomusun gibi bişey derse nolucak.. hatta arada ilişkimiz gibi kelimelerde kullanıyor. düpedüz sevgiliyiz işte :))) sorayımmı yani yinede... gerçi senin tarif ettiğinde kıvırmaya müsayit bi durum, şakayla karışık sonuçta.. ay bilemedim CADIARZU

sormak ıstıyosan sor bence
ben 5yıllık sevgılıme bıle soruyodm bılmedıgımden diil onun agzından duymak hosuma gıdıyodu:asigim:
sanada derse eger dha bılmıyonmu ne oldugumuzu dıye bılıyorum ama senden duymak ıstıyorum dersınkaydirigubbakcemile2

biz kadınların cevabını veremeyeceği bişey yok dimi bu dünyada:)))

bakalım bu akşam görüşebilecekmiyiz.. işleri erken bitmezse ben eve gitmiş oluyor vede sonra saat geç olursa çıkamıyorum. o sebeple şu saat itibariyle belirsiz. bugun bikaç dakika görmüş de olsak birbirimizi bana hayal gibi geliyor. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…