- Konu Sahibi bitterlemon
-
o kadar özenıyorum ki anlattıklarına opuyorumnanaktan
çok güzel gerçekten dileğim hep böyle devam etmesi:Saruboceq:
benimde eski erkek arkadaşım içmimardı ama tam bir ottu -tatlicadiarzu-
en faydasız ot bile fotosentez yapıyo da faydası dokunuyo kaydirigubbakcemile3
:mymeka:
canım akışına bırak ama dikkatli ol
dikkatli olursam akışına bırakamıyorum, akışına bırakırsamda dikkatli olamıyorum:))) şimdiden daha erken dediğimiz ne varsa tek tek olmaya başladı..... Şeniz
mükemmelliği beni pek korkutmuyor aslında. çünkü ailesinide yavaş yavaş gördükçe yada başka insanlarlarla olan diyaloglarnada şahid oldukça kişiliğini daha yakından anlama fırsatım oluyor. hatta şöyle düşünüyorum, bu daha başlangıç.. bu adamın karısı olan kişiye ve çocuğuna çok daha mükemmel bi insan olacağına inanıyorum ben.. duyarlılığı mükemmel, ince ruhlu. mesela dün ananesiyle olan diyaloglarınıda inceleme fırsatım oldu. onunda üzerine titriyor, aynı centilmenlik aynı ince düşünce ona karşıda fazlasıyla var.. küçük sokak köpeklerine karşı bile çok şefkatli:))
Canım benim yaşadıkların çok heyecan verici..Nasibinde varsa zaten herşey olur..Akışına bırakmakla en iyisini yapmıssın...Dilerim doğru insandır..
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun..Mutluluklar:1hug:
bende senın askını okumaktan keyıf alıyorum arkadasım
bı kac gundur takıp edıyorumda Allah nazar degdırmesın askınıza
bı cok kısının(buna bende dahıl:kedi:) hayatında ısteyebılecıgı ıncelıge sahıp erkek arkadasın
ama dıger arkadaslarında dedıgı gıbı daha yolun cok basındasınız
tedbırı elden bırakmamak senın yararına olur canım
ınsallah askınız daim olur:asigim:
az önce bizde telefonda nazardan bahsettik:)) diyorki sen hayatıma girdiğinden beri o kadar güzel şeyler oldu ki, şans getirdin bana.. bende sana bi nazar boncuğu takalım dedim. vede dansa kaldırırken bi badak kırdığımı hatırlattım. bununda üzerindeki nazarın çıktığı manasına geldiğini söylerler, onu söyledim.. şaşırdı hakkaten dedi:)) güldük baya.. bende o kadar heyecanlıydım ki o gece, bardağı farketmemiştim bile..
bu arada hatırlatmak isterim ki bu pazar birinci ayımız doluyor:)))
az önce bizde telefonda nazardan bahsettik:)) diyorki sen hayatıma girdiğinden beri o kadar güzel şeyler oldu ki, şans getirdin bana.. bende sana bi nazar boncuğu takalım dedim. vede dansa kaldırırken bi badak kırdığımı hatırlattım. bununda üzerindeki nazarın çıktığı manasına geldiğini söylerler, onu söyledim.. şaşırdı hakkaten dedi:)) güldük baya.. bende o kadar heyecanlıydım ki o gece, bardağı farketmemiştim bile..
bu arada hatırlatmak isterim ki bu pazar birinci ayımız doluyor:)))
maşallah diyelim bittercimbu arada nice nice aylara inşallah evlilik yıldönümünüzüde kutlarsınız.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar ağzınızdan bal damlıyor vallaha, amiiin!!!
ben bu behlüle inanamıyorum, az önce aradı beni aşağı in diye:)) nasıl yani dedim, seni görmeye geldim in hadi dedi:)) yağmur yağıyor acayip derecede, bi indem arabasını kapıya kadar getirmiş beni görünce açtı içerden.. bende binip boynuna sarıldım.. öptüm.. akşamı bekleyemedim biraz olsun özlemimi törpülemem gerekiyordu dedi... oda bana sarıldı ve şimdi gitmem gerek dedi.. sonra indim arabadan, ben tam inerken kolumdan tutup son bi öpücük dedi, öptüm. zaten suratı ruj izlerine büründü:)) gitti sonra.. bende hala yere inemedim zaten...
ayy ne güzel
bence sizin ilişkiniz harika ama adını koyamadınz bir türlüsırnaşık şey
sor işte şaka ile karışık ben senin neyinim diye sonra gelir corap söküğü gibi:dance:
yani evet konuşup adını koymadık. ama bana hayatım, canım bitanem diyor.. bende ona biraz daha az olmakla beraber (temkinli gidiyorum ya) canım vs. diyorum. ama şimdi sorsam ben senin neyinim diye, hala oruyomusun gibi bişey derse nolucak.. hatta arada ilişkimiz gibi kelimelerde kullanıyor. düpedüz sevgiliyiz işte :))) sorayımmı yani yinede... gerçi senin tarif ettiğinde kıvırmaya müsayit bi durum, şakayla karışık sonuçta.. ay bilemedim CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?