Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

ayy nuran hala duruooo artık espriye vurduk işi, ama bigün bi haber gelicek doğurduuuumm diye

cnm bende lierac kullanıyorum, 3.tüp bitmek üzere, acaba mustelayamı geçsem :26: lierac kullanan bi arkadaşım hiç çatlamamıştı daha 3ay önce doğum yaptı, yine bikaç sene önce mustela kullanan arkadaşımda da tek bir çatlak yoktu. bende gittim lierac aldım :26: lierac jel kıvamında, mustela kremsimi :26:

sağol canım halletık bugun o işi sonuç yarına alıcam antalyayı bılmıyorum ne nerede ucuz istanbul yada ankara olsa avucumun ıcı gıbı bılıyorum burada daha 1 yıl oldu öğrenıcem zamanla teşşekur ederım yınede

Ay ağzın bal yesin tatlıııım

Valla krem olayında yönlendirmek istemiyorum ama ben musteladan memnun kaldım valla :)))

Canım bildiğim kadarıyla kontrole para almamaları lazım ama :s sen nereye yada kime gidiyordun?

furtti

nurana katılıyorum:26: ilk okuduğumda yanlış anladım sandım ama nuranın yazdığını görünce farkettim. kontrollere para alınmaz benim bildiğim cnm. ben şuana kadar tahlil sonuçlarını götürdüğümde hiç para ödemedim, okulum başka bir ilçede olduğum için sonuçları faksla göndermek zorunda kalmıştım birkeresinde , ondada 3dk sonra tlfla geri dönüp uzun uzun bilgi vermişti sorun yok vs diye. yani hiç ekstra ödeme yapmadım.
bunu doktorunla bir görüş istersen cnm

yavrucum bunların kontrol suresı 10 gun 11.gun senden para alıyorlar adam arayı uzatıyor oysa 15 degıl 10 gun sonra kontrol yapsa para vermeyecegım anladınmı

Canım bence mustela al çünkü ben 5-6 kutu lierac bitirdim ama maalesef çatladım karın ve kalçamda hafifte olsa çatlaklar var çok üzülüyorum . Eşime de doğum hediyesi alma bana çatlaklar için lazere gönder dedim

Son düzenleme:

hallettiysen tamamdır canım şimdi sıra iyi haberleri beklemekte haklısın zamanla öğreniyor insan, bende hastane vs işlerini daha yeni öğreniyorum burda birileri yönlendirdikçe yada konuştukça falan işte

Ay ağzın bal yesin tatlıııım

Valla krem olayında yönlendirmek istemiyorum ama ben musteladan memnun kaldım valla :)))

ozaman bundan sonra mustela denemek lazım birde

yavrucum bunların kontrol suresı 10 gun 11.gun senden para alıyorlar adam arayı uzatıyor oysa 15 degıl 10 gun sonra kontrol yapsa para vermeyecegım anladınmı

çok saçma bir sistem ne gerek varki karşı tarafı bukadar yormaya maddi olarak , canının sıkılmasında haklısın. 10günde bir paramı alınırmış yaa :S

nekadar ödüyorsun sen canım?

hadi yaa :26: ozaman ben hemen bu lieracı bol bol sürüp bitirip mustelaya geçiyorum özgecim

benim doktorumda lierac önerdi ben almadım daha bebe yağı kullanıyorum..o da aklıma geldikçe karnımda bişi yok daha ama kalçam çatlamış sonradan farkettim bende 7.ayın içindeyim olmadı bende alayım yaa ondan..

bende orda yaptırmıştım 21 tl.ye

benimde almam gerek ama ne pahalı ya meret

elifcim eczanlerde lirecda mustelada 75-80 tl civarı, ben internette bi siteden kapmpanyayla 3 tüpünü 135 tlye aldım, istersen özeldne yazarım sana sitenin adını. kredi kartıyla yada kapıda ödeme seçeneklerin var. hatta yine kadınlar kulübünden bi arkadaşda aldı kapıda ödeme yaptı çok memnundu, sipariş verdiğinin ertesi günü ulaştı eline kremler, benim elime 2 gün sonra geçmişti. hızlı yani.

Allah sana ne etmesın emi delü gacı pardon koca göbüş

merhaba güzel anneler....

bu başlığı yeni gördüm. ekim anneleri topiğine girip çıkıyodum sadece..

bende Antalyalıyım bende hamileyim bende burdayım:)... ama çok sayfa geçmiş okuyamadım neler konuşuldu neler yaptınız...
neyse ben kendimi tanıtayım.. hafta içi burdur' da çalışıyorum haftasonu antalya' dayım. Antalyalıyım, ilk hamileliğim, kızımız olcak inşallah.. hmmm başka bişey gelmiyo aklıma..

hoşgeldın tatlım aramıza nahyırlıs ıle almak nasip etsın kızını kucağına

canım 50 tl ödüyorum ama bu işte her 20 gunde olunca vruuyor adamı yanı

haklısın cnm yaa ben 120 ödüyorum ama şu şekilde bi gittiğimde ödüyorum diğerinde ödemiyorum, yani iki muayene arasında 3 haftada olsa 4 haftada olsa tek ücret ödüyorum sadece, burdaki diğer arkadaşlarda aynı bildiğim kadarıyla . seninki biraz farklı olmuş gerçekten vurur adamı

buarada cinsiyet belli olur belki ikili tarama zamanında heyecan varmı

hoşgeldinn

beneess

hafta içi Burdur'a gidip gelmek zor oluyordur Allah kolaylık versin cnm nerede oturuyorsun Antalya'da ? kızının adı belli mi?

hoşgeldın tatlım aramıza nahyırlıs ıle almak nasip etsın kızını kucağına

hoşbuldummm... amiiiinnn Allah hepimizin bebeğini sağlıklı bi şekilde elimize almamızı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…