- Konu Sahibi cybernuran
-
Heheheh :) ay canımmmm bende merakla doğurmayı bekliyorumçatlak çok hafif oldu hep lierac kullandım hafif hafif çatlama oldu sonra mustelaya geçtim o durdurdu keşke en baştan beri mustela kullansaydım diyorum doğumdan sonra çatlak giderici kremi var mustelanın onu kullanıcam 4. Ayda başladım ben kullanmaya kremleri böyle çok yok kırmızı kırmızı derin derin de değil bol su içmek yürüyüş yapmak iyi geliyor bide genetik zaten anca hafifletebiliyoruz
slm kızlarrrnasılsınız bugün ?
furtticim hıfzı sıhhada yaptırsana 2li testini :26: ben orda yaptırdım 21.5tl ödedim sadece, doktorum oraya yönlendirmişti beni özel hastanelere para vermene gerek yok hıfzı sıhhada yapılıyor 2li demişti. boşuna okadar ödememiş olursun, hem sonuçlar 3-4 gün içinde çıkıyor çok beklemiyorsun. zaten 4lüyü özelde yaptırıcaksın mecbur 2liye gerek yok diye düşünüyorum, tabi yine sen bilirsin cnm
ayy nuran hala duruoooartık espriye vurduk işi, ama bigün bi haber gelicek doğurduuuumm diye
cnm bende lierac kullanıyorum, 3.tüp bitmek üzere, acaba mustelayamı geçsem :26: lierac kullanan bi arkadaşım hiç çatlamamıştı daha 3ay önce doğum yaptı, yine bikaç sene önce mustela kullanan arkadaşımda da tek bir çatlak yoktu. bende gittim lierac aldım :26: lierac jel kıvamında, mustela kremsimi :26:
Canım bildiğim kadarıyla kontrole para almamaları lazım ama :s sen nereye yada kime gidiyordun?
furtti
nurana katılıyorum:26: ilk okuduğumda yanlış anladım sandım ama nuranın yazdığını görünce farkettim. kontrollere para alınmaz benim bildiğim cnm. ben şuana kadar tahlil sonuçlarını götürdüğümde hiç para ödemedim, okulum başka bir ilçede olduğum için sonuçları faksla göndermek zorunda kalmıştım birkeresinde , ondada 3dk sonra tlfla geri dönüp uzun uzun bilgi vermişti sorun yok vs diye. yani hiç ekstra ödeme yapmadım.
bunu doktorunla bir görüş istersen cnm
ayy nuran hala duruoooartık espriye vurduk işi, ama bigün bi haber gelicek doğurduuuumm diye
cnm bende lierac kullanıyorum, 3.tüp bitmek üzere, acaba mustelayamı geçsem :26: lierac kullanan bi arkadaşım hiç çatlamamıştı daha 3ay önce doğum yaptı, yine bikaç sene önce mustela kullanan arkadaşımda da tek bir çatlak yoktu. bende gittim lierac aldım :26: lierac jel kıvamında, mustela kremsimi :26:
sağol canım halletık bugun o işi sonuç yarına alıcam antalyayı bılmıyorum ne nerede ucuz istanbul yada ankara olsa avucumun ıcı gıbı bılıyorum burada daha 1 yıl oldu öğrenıcem zamanla teşşekur ederım yınede
Ay ağzın bal yesin tatlıııım
Valla krem olayında yönlendirmek istemiyorum ama ben musteladan memnun kaldım valla :)))
Ay ağzın bal yesin tatlıııım
Valla krem olayında yönlendirmek istemiyorum ama ben musteladan memnun kaldım valla :)))
yavrucum bunların kontrol suresı 10 gun 11.gun senden para alıyorlar adam arayı uzatıyor oysa 15 degıl 10 gun sonra kontrol yapsa para vermeyecegım anladınmı
Canım bence mustela al çünkü ben 5-6 kutu lierac bitirdim ama maalesef çatladım karın ve kalçamda hafifte olsa çatlaklar var çok üzülüyorum. Eşime de doğum hediyesi alma bana çatlaklar için lazere gönder dedim
Heheheh :) ay canımmmm bende merakla doğurmayı bekliyorumçatlak çok hafif oldu hep lierac kullandım hafif hafif çatlama oldu sonra mustelaya geçtim o durdurdu keşke en baştan beri mustela kullansaydım diyorum doğumdan sonra çatlak giderici kremi var mustelanın onu kullanıcam 4. Ayda başladım ben kullanmaya kremleri böyle çok yok kırmızı kırmızı derin derin de değil bol su içmek yürüyüş yapmak iyi geliyor bide genetik zaten anca hafifletebiliyoruz
slm kızlarrrnasılsınız bugün ?
furtticim hıfzı sıhhada yaptırsana 2li testini :26: ben orda yaptırdım 21.5tl ödedim sadece, doktorum oraya yönlendirmişti beni özel hastanelere para vermene gerek yok hıfzı sıhhada yapılıyor 2li demişti. boşuna okadar ödememiş olursun, hem sonuçlar 3-4 gün içinde çıkıyor çok beklemiyorsun. zaten 4lüyü özelde yaptırıcaksın mecbur 2liye gerek yok diye düşünüyorum, tabi yine sen bilirsin cnm
benim doktorumda lierac önerdi ben almadım daha bebe yağı kullanıyorum..o da aklıma geldikçekarnımda bişi yok daha ama kalçam çatlamış sonradan farkettim bende 7.ayın içindeyim olmadı bende alayım yaa ondan..
bende orda yaptırmıştım 21 tl.ye
benimde almam gerek ama ne pahalı ya meret
Canım bence mustela al çünkü ben 5-6 kutu lierac bitirdim ama maalesef çatladım karın ve kalçamda hafifte olsa çatlaklar var çok üzülüyorum. Eşime de doğum hediyesi alma bana çatlaklar için lazere gönder dedim
çok saçma bir sistem ne gerek varki karşı tarafı bukadar yormaya maddi olarak , canının sıkılmasında haklısın. 10günde bir paramı alınırmış yaa :S
nekadar ödüyorsun sen canım?
merhaba güzel anneler....
bu başlığı yeni gördüm. ekim anneleri topiğine girip çıkıyodum sadece..
bende Antalyalıyım bende hamileyim bende burdayım:)... ama çok sayfa geçmiş okuyamadım neler konuşuldu neler yaptınız...
neyse ben kendimi tanıtayım.. hafta içi burdur' da çalışıyorum haftasonu antalya' dayım. Antalyalıyım, ilk hamileliğim, kızımız olcak inşallah.. hmmm başka bişey gelmiyo aklıma..
canım 50 tl ödüyorum ama bu işte her 20 gunde olunca vruuyor adamı yanı
merhaba güzel anneler....
bu başlığı yeni gördüm. ekim anneleri topiğine girip çıkıyodum sadece..
bende Antalyalıyım bende hamileyim bende burdayım:)... ama çok sayfa geçmiş okuyamadım neler konuşuldu neler yaptınız...
neyse ben kendimi tanıtayım.. hafta içi burdur' da çalışıyorum haftasonu antalya' dayım. Antalyalıyım, ilk hamileliğim, kızımız olcak inşallah.. hmmm başka bişey gelmiyo aklıma..
hoşgeldın tatlım aramıza nahyırlıs ıle almak nasip etsın kızını kucağına
haklısın cnm yaaben 120 ödüyorum ama şu şekilde bi gittiğimde ödüyorum diğerinde ödemiyorum, yani iki muayene arasında 3 haftada olsa 4 haftada olsa tek ücret ödüyorum sadece, burdaki diğer arkadaşlarda aynı bildiğim kadarıyla . seninki biraz farklı olmuş gerçekten vurur adamı
buarada cinsiyet belli olur belki ikili tarama zamanındaheyecan varmı
hoşgeldinn
Allah sana ne etmesın emi delü gacıpardon koca göbüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?