- Konu Sahibi cybernuran
-
haklısın cnm yaaben 120 ödüyorum ama şu şekilde bi gittiğimde ödüyorum diğerinde ödemiyorum, yani iki muayene arasında 3 haftada olsa 4 haftada olsa tek ücret ödüyorum sadece, burdaki diğer arkadaşlarda aynı bildiğim kadarıyla . seninki biraz farklı olmuş gerçekten vurur adamı
buarada cinsiyet belli olur belki ikili tarama zamanındaheyecan varmı
hoşgeldinn
Haksızmıyım ama bana altın falan alacağına biraz bakım yaptırsın altın sevmem ben hem . aaaahhhh ahhh daha neler yaptırmak istiyorum bi anlatsam
dimi ama yaaamesela doğum sonrası formumuza kavuşmak için spor salonuna yazdırsınlar , cilt bakım seansları satın alsınlar
dimi ama yaaamesela doğum sonrası formumuza kavuşmak için spor salonuna yazdırsınlar , cilt bakım seansları satın alsınlar
beneess
hafta içi Burdur'a gidip gelmek zor oluyordur Allah kolaylık versin cnmnerede oturuyorsun Antalya'da ? kızının adı belli mi?
beneess
Hoşgeldiniz kaç haftalık hamilesiniz
İsim belli mi?
Valla kızlar bende musteladan sonra durdu dediğim gibi bir tüp 1 ay kadar gitti her duştan sonra bebe yağı da sürmeyi ihmal etmeyin ama derim ben
katılıyorum kesınlıkle özellık ılk 4 ayda ter atarken ve mezırken zayıflarsınız deneyın
nerde cnm salon ? beyaz dünyanın ordakimi yoksaAyyyy ne güzel olurben bir tane salon buldum ama hem iş hem bebiş hemde spor salonu nasıl olur bilemedim . Cilt bakımı vücut masajları hiç fena olmaz birde lazerrrr taktım lazere
hamilelik ilerledikçe zor oluyo tatlm. ama insan onada alışıyo.. pazartesi sabah geliyorum cuma akşam dönüyorum.. antalya da realin orda oturuyorum. yaaa isim bulamıyoruz ya.. aslında beğendiğim isimler çok ama hiç biri kızıma yakışmicakmış gibi geliyo.. yani aslında anlatamıyorumda. beğenemiyorum nedense:)
sizin cinsiyet ne canm?? isim düşündünüz mü?
nerde cnm salon ? beyaz dünyanın ordakimi yoksa2-3 aylık olduğunda atarız pusetlere gideriz yaa arada emzirme molası veririz
Vallahi bildin canım beyaz dünyanın ordaki salonöyle bir plan yapılırsa ben uyarım kalabalık gitmek daha eğlenceli olur hem
nerde cnm salon ? beyaz dünyanın ordakimi yoksa2-3 aylık olduğunda atarız pusetlere gideriz yaa arada emzirme molası veririz
Vallahi bildin canım beyaz dünyanın ordaki salonöyle bir plan yapılırsa ben uyarım kalabalık gitmek daha eğlenceli olur hem
mozerrella ve özge siz nerede oturuyorsunuz bakım
olur cnm vala süper olur hemdedediğin gibi kalabalık olmak hem daha zevkli olur hemde daha motive oluruz sen kaç haftalıktın özgecim ya kusura bakma hamilelik takvimi olmayan arkadaşları unutuyorum hemen
olur cnm vala süper olur hemdedediğin gibi kalabalık olmak hem daha zevkli olur hemde daha motive oluruz sen kaç haftalıktın özgecim ya kusura bakma hamilelik takvimi olmayan arkadaşları unutuyorum hemen
Canım 34 hafta bitiyor ama gün geçmiyor bir an önce doğursam ne güzel olur kızım gelse hemen
cnm ben perge caddesinin sonunda yörükoğlu kavşağının az ilerisindeyim , kızıltoprak olarakta geçiyor
cnm ben perge caddesinin sonunda yörükoğlu kavşağının az ilerisindeyim , kızıltoprak olarakta geçiyor
beyaz dunya dıyınce buraya yakınsın sanmıstım :)
Canım ben kepez belediyesinin orda oturuyorum.
Canım ben kepez belediyesinin orda oturuyorum.
sizin taaa burada ne işiniz var annem zayıflamaya gelıyorsunuz
sizin taaa burada ne işiniz var annem zayıflamaya gelıyorsunuz
uzak değil ki cnm yaa benim evimle terranın arası arabayla 10dk
Canım 34 hafta bitiyor ama gün geçmiyor bir an önce doğursam ne güzel olur kızım gelse hemen
son aya girince dahada sabırsızlanıyorsun..38 .haftam ve haftaya artık gelsin istiyorum ama ne kanala girmiş ne sancım var.....ve haftaya annemler geliyor..babam yıllık iznini almış...eğer doğum olmazsa babamın izni boşu boşuna gidecek...bir yandan normal istiyorun bir yandan sezeryan daha mantıklı olacak gibi...yani kafam çok karışık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?