- Konu Sahibi cybernuran
-
cnm şöyle söyliyim, bi arkadaşım 4200 kiloyla normal doğumla bebeğini dünyaya getirdi, ama hem kendisi hem bebeği çok zorluk çekti, uzun uzun anlatmayayım okadar büyük zorluklar işte, ki kendisi beni sezeryana alın diye yalvarmasına rağmen dinlememişler, çocuğumda bir rahatsızlık çıksın dava açıcam diyorduben bunu doktoruma sorduğumda 3800ün üstüne çıkarsan normal doğumu unut, ne seni ne bebeği riske atarım ve sezeryana almak zorunda kalırım dedi. birde benim oğlum biraz koca kafalı yani bence 4000kiloda normal olması biraz riskli :26: yinede bunu en iyi doktorlar bilir, haftasonu geldiğinde bu aklına takılanların aynısını sor bence, onlar bi yol gösterirler sana
evet cnm bazı dr.lar 3800 den sonra sezeryan öneriyor..kimisi 4000 den sonra...koca kafa sorunu bende de var..kafası kime çekmiş bilmem benim sıpanın...kafamız bir hafta önden gidiyor..buda normal doğumu etkileyen faktörlerden biri....salı günü 95 mm di .rahimde 10 cm açılıyormuş..allahım hayırlı doğum nasip etsin hepimize... sonuna geldim ama kafam çok karışık...yarında bir dr la görüşeceğim...bu hafta sonu benim doğum netlik kazanır...
aynen cnm kafa & kilo & boy 1 hafta önden gidiyor bizim tosbanındaşuan bukadar karışık olman çok normal , sıkma canını, Allah hepimizin yardımcısı olsun, haftasonu senin gönlünün kafanın rahatladığı gün olsun inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Kızlar özellikle de izelcim bu faturamız ve yastıığın üzerindeki fiyat.
Eki Görüntüle 759052 Eki Görüntüle 759051
ya bende ofmeyemı gıtsem acaba dogum 600 tlmıs ama hastane uzak değilmi ya tam bılmıyorum ben nerede oldugunuda nuran bır doğursun ona göre fikrimde değişir bızım hastahanwede 1300 normal dogum epiduralı hıc öğrenmedım daha olmazsa ben bır dr değişiminemi gitsem acaba ya
Canim benim zaten olay onlarin yalanciligiyla ilgili.guvenim kalmadi oraya.ilgin icin cok tesekkur ederim.
rica ederim canım trendyolda da var bugün, dilersen bak Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Yatış Yastığı 8692241009021 Sevi Bebe | Trendyol
ofm hastanesi nerde ben bilmiyorum furtticim ama bencede uygun bi hastanesen zaten doktorunla ilgili biraz üzülmüştün bugün konuşmuştuk, istersen bi düşün orayı
iyi akşamlar arkadaşlarAntalya memorial Hastanesi'nde tedavi gören arkadaşlar var mı? Bu hastane hakkında bilgi almak istiyorum..
yok canım hamile değilim...İstanbul'da oturuyorum fakat eşim Antalyalı...tatil amaçlı gideceğiz ve orda aşılama yaptırmayı düşünüyoruz Ağustos ayında...ama hastane konusunda hiç bir bilgim olmadığı için biraz tereddütteyim açıkçası...Siz hamilesiniz sanırım...Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder inşallahcanım hastane ve doktorlar süper gebelik tedavisi olarak soruyosan öyle bir tedavi görmedim ama doğum memorialda olcak inşallah..sen hamilemisin
Eki Görüntüle 759102 Eki Görüntüle 759103 Eki Görüntüle 759104 Eki Görüntüle 759105
sabah görüşürüz kızlar öpüyorum ii geceler
Eki Görüntüle 759102 Eki Görüntüle 759103 Eki Görüntüle 759104 Eki Görüntüle 759105
sabah görüşürüz kızlar öpüyorum ii geceler
son aya girince dahada sabırsızlanıyorsun..38 .haftam ve haftaya artık gelsin istiyorum ama ne kanala girmiş ne sancım var.....ve haftaya annemler geliyor..babam yıllık iznini almış...eğer doğum olmazsa babamın izni boşu boşuna gidecek...bir yandan normal istiyorun bir yandan sezeryan daha mantıklı olacak gibi...yani kafam çok karışık..
Canım ben bir önce doğsun diyordum seni gördüm susmam gerektiğini anladımvalla bence gerek kalmadıkça sezeryan düşünme bir şekilde doğacak ama sezeryanla iyileşme süreci çok zor oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?