Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

furtti

yok cnm orda oturmuyorum ama avucumun içi gibi biliyorum oraları ve ordaki yerleri

özge ne güzel yaa 34 haftalıksın bende görmek istiyorum o günler ama daha 21+4deyim yolum uzun

İnan o kadar çabuk geçiyor ki zaman. bence çok şanslısın ağırlaşman yazın olmadı çok zorlanıyorum şuaralar

Ayyy aynı sıkıntı bendede var kızımın kafası normal ama kilosu babasına çekmiş birazcıkta bana 32. haftada 2.300 gr dı doktor 15 gün önden gidiyor biraz iri bir bebek olacak dedi

Öncelikle zorlu sürecinizde allah yardımcınız olsun. Bende aşılama ile hamile kalanlardanım. Ben bütün hastaneleri gezdim ve en sonunda gelecek tüp bebek merkezine karar verdim ve şükürler olsun ki ilk aşılamada hamile kaldım. Hamilelerin duası kabul olurmuş allah sizede nasip etsin inşallah.

özge

maşallah yavruna maşallahhh ilerleyen haftalardada gelişimleri hep böyle devam eder inşallah hepimizin

fit anne olmak istiyorum evet evet evettt inşallah hem çok kilo almayız hemde doğum sonrası eski formumuza çabuk döneriz

hedefim 12 kilo ile tamamlamak

Son düzenleme:

Çok telekkürler canım Allah yavrularımızı bize bağışlasın.Şuan ben senin hedefinin tam üstündeyim bende hedefler şaşırdı

özge
amin cnmm ama sen bitirmek üzeresin çok az kaldııııııı benim daha 3,5 4 aya yakın zamanım var ve en çok kilo alına zamanlar son zamanlarmış

izell & furtti günaydın

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız bugun

canım hediyelerın çok güzel içinde sağlıkla buyutmek nasip eder inş

Amin çokk teşekkür ederim...Rabbim en hayırlı zamanda evladınızı kucağınıza almayı nasip eder inşallahHayırlı doğumlar diliyorum

gittigidiyorda fiyatlar çok daha uygun kızlar ben ordan yaptıracağım...

nuran cım 3700 maşallah kızına...normal doğum için uygun...38. haftadan sonra bebişlerin kilo alımı azalırmış günde 15-25gr arası alırmış... nasip olursa haftaya 3800 ile doğum olur...bebil ne güzel aşağı inmiş..açıklık varmı...kontrol ettimi canım...

Son düzenleme:
kızlar bugün bir dr daha gittim..normal doğum yapmak istediğimi ama dr um haftaya beni kilosundan dolayı sezeryana almak istediğini söyledim...
ultarsyonda bebişin kilosu 38+4 üm 3600-3700 arası dedi..biraz iri dedi..kafa çapı 1 hafta önde ama doğumu etkilemez dedi..bu arada daha kanala girmemiş tembel oğlum...sonra altan kontrol etti..açıklık yok...bastıra bastıra kontrol etti..doğum için çatın müsait ama kemiklerden biri eğri dedi...şaşırdım kaldım...normal yapabilir miyim dedim...bence yapabilirsin dedi..bebiş kilolu ya eğri kemiğe takılırsa ?diyede aklıma gelmiyor değil..
ama daha kanala girmemiş açılmada yok sanırım nuran gibi 40 haftayı bitireceğim..bebiş kilo almaya devam edecek...günde ortalama 20 gr alsa ve 1,5 hafta içinde doğum gerçekleşmezse 200-250gram daha alacak ve mecbur sezeryan olacağım...

haftaya çarşamba eşimin doğum gününde acaba sezeryan olsam mı diyorum?

Canım herşey yoludayken normal doğum yap derim ben sana en azından doğurmayı dene derim.
Ben haftaya cumaya kadar doğuramazsam suni sancıyla denicez işte doktorum bugün çok güzel konuştu dediki
"Nurancım istersen sezeryan yapabiliriz ama bebeğinin suyu yerinde kilo alımı iyi keyfi yerinde görünüyorken neden rahatsız edelim ki hem bebek gelmiyorsa bir bildiği vardır zamanını bekliyordur son ana kadar bekleyelim bence normal olsun "dedi
Çok haklı bence bu kadar bekledim biraz daha beklerim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…