Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

günaydın kızlar bugun erken saate başladım işe bıraz kolayladım gıbı dermısım nerede anacım bende o iş yapacak güç ağır ağır

hosbulduk canim. ben.medstar ayhan yilmaza gidiyorum.aslinda.iyi bi doktor ama dun biraz sinir oldum o.kadar son uc ay icin.baska doktor.bulmak.nasil.olur bilmiyorum
cok uzunmus.bekleme suresi hangi.hastanede memnun musun

vitale kadın doğum hastanesinde.şimdilik memnunum, bir sıkıntım yok

seninki betermiş canım

canım ben en son gittiğimde büyük bir sorun yaşadım ve doktorla tartıştım eşim de kavga etti beklemek değil de sorun başka bişiydi o nedenle bir daha adımımı atmadım iyiki de atmamışım ama ali fuat bey değildi tartıştığım doktor..aklın bulanmasın :) orda başka biriydi

hmm.. şimdi kime gidiyorsun?

günaydın kızlar bugun erken saate başladım işe bıraz kolayladım gıbı dermısım nerede anacım bende o iş yapacak güç ağır ağır

uyku haliyle yanlış okumuşum bende anacım geldi dedin sandım sağır duymaz uydurur demişler benimki kör misali oldu hey Allah'ım hiç gülceğim yoktu

Hahaha :) seviyorum hepinizi valla doğuramadım gitti ya yine kaçtı sancı :) kızım vurkaç yapıyor

canım hala buralardasın..hepimiz senin tecrübelerini dinlemeyi bekliyoruz ama kızın pek nazlı..Neyse sağlıklı olsunda bebiş :) bugün doktora gidiyorsun yanılmıyorsam, belki bebişinle dönersin :))

hmm.. şimdi kime gidiyorsun?

eltim doğum doktoru arıyordu ben hamile değildim o zaman..araştırmış sigorta hastanesi acilin karşısında muayenehanesi olan muhammet öztürkü bulmuş dört boyutlu ultrason vs. derken onu tercih etmişti. ben de oraya gittim bebek istiyorum diye bana rahim filmi çekmişlerdi vitale de..muhammet bey de çok kızdı neden izin verdin diye ne bileyim öyle dediler demiştim. baktı tekrar testlerime hiçbir sorunn yok git 1 yıl sonra gel dedi..2 ay sonra gebelik takibi için gitmeye başladım..ve arkadaşlarımı da oraya yönlendirdim doğum yapan arkadaşlarım çok memnunlar baba gibi ilgileniyor dediler..ben de çok memnunum kibar ve ilgili..çok da yumuşak başlı ve sakin..panik değil..yarın randevum var hatta ben de oraya gidiyorum canım memnunum yani..doğumu ofm ve memorilda yapıyor..benim kafama takılan ali fuat bey gece bile mesaide..acil doğum vs. olsa nasıl ulaşıcaksınız? zor olmayacakmı

kıvırcık saçlı hemşiresi var demi o doktorun?

Doğuma gelince daha hiç orasını düşünemedim..Benim bu bebeğimden 4 ay önce bir kaybım var bebeğimin kalbi durmuştu, kürtaj oldum.Rahminde perde var dedi eski doktorum.Nedense ona karşı bir önyargım oluştu.Polikistik over hastasıyım, rahmimde perde var, 1 düşüğüm var...Sorunlu bir hastayım diye en iyisi olsun dedik Ali Fuat'a gittik.Perden hafif, ticari kaygım olsa seni histeroskopi yaparım ama sen bilirsin böylede doğum yapan çok var dedi.Biraz bekledik ilk denediğimiz ay yine bebiş tuttu.Aslında çok çabuk hamile kalıyorum ama korkuyla gittim.Şimdide bebek iyimi sağlıklı mı kısmındayım daha.Öbürünün suyu az demişti doktor,bu da perdeye de tutunmuş olabilir dedi.İşte biz suyu tammı kesesi iyimi perdeye mi tutunmuş fln diye düşünüyoruz.

Yani bebeğim doğuma kadar benimle kalsında, kimle doğurduğumun bir önemi yok şimdilik..

Ayrıca Nuranı falan okuyunca hüzünleniyorum, benim ilk beebeğimde kalsaydı, doğumum bu sıralarda olacaktı ama kısmet değilmiş...

canım benim Allah kimselere kayıp yaşatmasın çok zordur eminim..ama meleğin sana ahirette şefaatçi olacak öyle düşün senin elinde olmadan kaybettin ama o seninle..çok zordur eminim o kaygıları en başta ben de çok yaşıyordum Allah hepimizin meleğini korusun.. rahimde perde olayına gelince canım ne hamileliğe ne de doğuma engel değil perde..benim komşum 2.gebeliğini yaşıyor ve rahmin bir yarısı hala adet görüyor çift rahim durumu yani perde varmış onda da..sıkıntı yok doğum yapcak o da gelecek ay..ali fuat bey ne kadar iyi bilmem ama yüzünü göremedikten sonra banane iyi olmasından demişti eşim..4 boyutlu ultrasonu varmı? ayrıca seni neden 2 saat bekletiyorlar hamileleri hemen alıyorlar oysa..bu arada benim güvenim kalmadı o hastaneye de doktorlara da..ama inşallah senin için iyi olur cnm..bebeklerimiz Allah'a emanet...evladın da hayırlısını versin Rabbim....şöyle özel muayene filan olsa bekletmeden alsa ne güzel olur ama orası adeta mahşer yeri benim arkadaşıma da amniosentez yapmıştı durup dururken ne gereği varsa..ben ticarete döktüklerine inanıyorum ama umarım sen sorun yaşamazsın canım dediğin gibi gerekirse riskli dönemi atlatır doktor araştırırsın kendine..sağlık olsun önce..

bu arada kıvırcık saçlı hemşireyi ben ali fuat beyin odasında görüyorum hep benim dediğim doktorun odasında geyşa tipli bi kız var japon gibi..sinir oluyorum ona..doktoruna da..sağlık bakanlığına kadar şikayet ettim ikisinide..iyiki de etmişim..oh olsun

Son düzenleme:

Ali fuat beyin yan odasındaki bayan doktormuydu tartıştığın bende onla tartıştımda uyuz kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…