- 9 Aralık 2009
- 143
- 9
- 296
- Konu Sahibi cybernuran
-
canım benim Allah kimselere kayıp yaşatmasın çok zordur eminim..ama meleğin sana ahirette şefaatçi olacak öyle düşün senin elinde olmadan kaybettin ama o seninle..çok zordur eminim o kaygıları en başta ben de çok yaşıyordumAllah hepimizin meleğini korusun.. rahimde perde olayına gelince canım ne hamileliğe ne de doğuma engel değil perde..benim komşum 2.gebeliğini yaşıyor ve rahmin bir yarısı hala adet görüyor çift rahim durumu yani perde varmış onda da..sıkıntı yok doğum yapcak o da gelecek ay..ali fuat bey ne kadar iyi bilmem ama yüzünü göremedikten sonra banane iyi olmasından demişti eşim..4 boyutlu ultrasonu varmı? ayrıca seni neden 2 saat bekletiyorlar hamileleri hemen alıyorlar oysa..bu arada benim güvenim kalmadı o hastaneye de doktorlara da..ama inşallah senin için iyi olur cnm..bebeklerimiz Allah'a emanet...evladın da hayırlısını versin Rabbim....şöyle özel muayene filan olsa bekletmeden alsa ne güzel olur ama orası adeta mahşer yeri benim arkadaşıma da amniosentez yapmıştı durup dururken ne gereği varsa..ben ticarete döktüklerine inanıyorum ama umarım sen sorun yaşamazsın canım dediğin gibi gerekirse riskli dönemi atlatır doktor araştırırsın kendine..sağlık olsun önce..
bu arada kıvırcık saçlı hemşireyi ben ali fuat beyin odasında görüyorum hep benim dediğim doktorun odasında geyşa tipli bi kız var japon gibi..sinir oluyorum ona..doktoruna da..sağlık bakanlığına kadar şikayet ettim ikisinide..iyiki de etmişim..oh olsun
yok cnm kadım değildi erkek kafası kel gibi genç adam isim vermiyim şimdi burda o dediğin kadın da pek nemrut bişiydi ayrıca..aman ya ne biçim hastaneyse seçmişler hep
yok ben senin doktorun kıvırcık saçlı hemşiresi var mı dedim..Bizim kuruma kızıyla bir bayan gelmişti ssknın orda kadın doğumcunun yanında hemşireyim demiştide..
komşunu duyunca içim rahatladı :)
Alifuatıda beğenmedim ben hiç bende yumurta tembelliği vardı paran varmı sana tüp bebek yapalım dedi. Şaka gibiydi param var ama yaptırmıcam dedim bende . Başka bir yere gittim sonra aşılamayla hamile kaldım resmen ticaret ypıyor o hastane hastanın durumunu hiç önemsemiyorlar
Ayol ne şakası aynı cümleleri bana da dedi bi arkadaşıma da demiş..şimdiki doktorum ne yumurta tembelliği gayet iyisin maaşallah dedi..bana direk yumurtalıkların tembel tüp bebek ya da aşılama olcak dedi..ben de yıktım ortalığı..Allah korkusu yok orda..herkese aynı şeyi söylüyorlar yoluyorlar milleti. bana rahim filmi çektirtti başka doktoruna yönlendirdi.. ama muhammet bey yani şimdiki doktorum resmen seni denek yapmışlar dedi..ve bana git 1 yıl sonra gel olmazsa dedi..2 ay sonra gittim şuanki doktoruma onun dediklerini uyguladım ve hamile kaldım meğer yumurtlama tarihlerimi takip etmiyormuşum ve kaçırıyormuşum hep
Canım valla bir benim başıma geldi sanmıştım. Hiç unutmam hüngür hüngür ağlamıştım doktorun yanından çıkınca hiç olmayacak diye ne çok korkmuştum ama şükür 3 ay sonra hamile kaldım ben o doktora hakkımı helal etmiyorum. Herkes çok iyi doktor diyor ama ilgi yok düzgün bir muayene yok zaman zaten ayırmıyor herşey para eee nasıl iyi bir doktor ben anlamadım.
canım aynen yaşadıklarını yaşadım ben de..hüngür hüngür ağladım olmayacak diye eşim başka doktor bakalım dedi ben de güya övdüklerinden onu istiyordum ama herşeyde hayır varmış..benle zaman kaybetmemek için beni başka doktoruna yönlendirdi rahim filmi çek diye filmi çektiler 20 gün kanamam durmadı kanamam durmuyor diye gittim muayene bile etmediler haram zıkkım olsun! bi de dalga geçtiler benle çok pinpirikliymişim 20 gündür kanamam durmuyor be adam sen ne saçmalıyorsun seni sağlık bakanlığına şikayet etcem görürsün dedim çıktım eşim de geberticekti adamı..zaten o adam ihmalden dolayı da bebek ölümüne sebep olmuş ve hapis yatmış ben oraya nasıl gittim Allah korumuş diye dua ettim hep..şimdiki doktorum da rahim filminin komplikasyonlarından bahsetmişti o zaman daha yumurta takibi bile yapmadan nasıl film çeker pes demişti..hatta düşük bile yapmış olabilirsin demişti doktorum ama ya şükür kurtuldum bir daha adım atmam..herşeyde hayır var işte canım
Canım benim ya çok şükür kurtulmuşuz o adamdan. Bende başka bir doktora gittim onun söylediklerinin tam askini söyledi ve şükür hamile kaldım. Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın.
bu arada ali fuat bey eltime menopoza girmişsin hamile kalman münkün değil demişti..kınrıstan yumurta nakli olcak demişti eltim de dinen uygun değil diye yaptırmadı zaten maddi durumu da uygun değildi..sonra seyide soysala gitti seyide hanım da tüp bebek deneyelim demişti..rahim filmi çektirdi tüp bebeğe başlayamadı maddiyattan 6 ay sonra Rabbim nasip etti..bu arada benim doktoruma gidiyordu doğumu onla yaptı ..doktorum da sen menopoz değilsin troit sorunun var dedi meğer troit hormonları sorunluymuş nasıl da kandırıyorlar insanı.. Allah'ıma şükürler olsun be Rabbim bağışladı bizlere meleklerimizi
slm kızlar,ben uzun zamandır giremiyordum şu 2li-3lütestler yüzünden moralim çok bozulmuştu...doktor doktor dolaştık birinin dediğini öbürü tutmuyor malesef...neyse en sonunda amniyo yapmak istemediğimize karar verdik...özel bir hastanede 1ay sonra detaylı usg randevum var fakat ben burda sizlerden hasan urcunun adını çok duymuştum..hasan beye gidenler muayeneden memnunlar mı acaba bir de detaylı ücreti ne kadar??????
canım hala buralardasın..hepimiz senin tecrübelerini dinlemeyi bekliyoruz ama kızın pek nazlı..Neyse sağlıklı olsunda bebiş :) bugün doktora gidiyorsun yanılmıyorsam, belki bebişinle dönersin :))
eşim de şaşırdı valla durumaee doğur artık doğum hikayeni duymak istiyorum yaaaaa
Nuran doktor randevun vardi bugun.neler oldu?insallah doguma gitmissindir.
slm kızlar,ben uzun zamandır giremiyordum şu 2li-3lütestler yüzünden moralim çok bozulmuştu...doktor doktor dolaştık birinin dediğini öbürü tutmuyor malesef...neyse en sonunda amniyo yapmak istemediğimize karar verdik...özel bir hastanede 1ay sonra detaylı usg randevum var fakat ben burda sizlerden hasan urcunun adını çok duymuştum..hasan beye gidenler muayeneden memnunlar mı acaba bir de detaylı ücreti ne kadar??????
herkese merhaba,
Antalya' dan birilerinin olması ne kadar güzel sizleri bir kaç haftadır takip ediyorum başta nuran olmak üzere :)))
ne kadar güzel burada hemen hemen her şeyi paylaşmışsınız çok sevindim. bende çalışanlar gurubundayım ama çok şükür halimize.
herkese kolay doğumlar bebişlerle sağlıklı sıhhatli inşallah.
bende henüz 7+3 haftalık olmuşum. bugün ofm hastanesi akif beye gittim ki bu ikinci olacak. ilkinde de dr akif beydi. şubat ayında aynı haftalarda olan talihsiz bir durum yaşamıştık kendisinde takibim var zaten. bugün ilk defa kontrole gittiğimizde sağolsun detaylıca konuştuk anlattı durumumu da bildiği için beni bayağı bir sakinleştirdi.
Valla canım bu kız çok nazlı :) henüz açılma yokmuş artık 31i son ogün dananın kuyruğu kopacak ya suni sancıyla normal doğum ya sezeryan yapıcaz
Bu arada hiçbirşey için üzülme bende ilk bebeğimi kaybetmeseydim eğer şuanda 4 aylık olacaktı ama kısmet işte herşey görüyorsun zaman çabucak geçiyor
Bi doğurabilsemmmm o poposunu ısırıcam onun :)))
Cancağızım ben doğuramıyorum ya nazlı bebeğim annesinin doğum gününü bekliyor sanırım bu arada pazartesi 29u doğum günüm :)
Hoşgeldiniz çok geçmiş olsun umarım kötü birşey yoktur ne zaman gideceksiniz detaylı ultrasona?
Hoşgeldinizzzsizleri aramızda görmek ne güzelll umarım güzel bi hamilelik dönemi geçirir sağlıcakla kavuşursunuz bebişinize nerde oturuyorsunuz bu arada?
konyaaltında oturuyorum ama eski devlet hastanesinin orada işyerim :)))
inanın benim en çok merak ettiğim kişi sizsiniz doğumla ilgili. bu arada normal doğum yapmış hem de ssk hastanesinde düşünün biri olarak eğer rahim duvarınız inceyse ki benimde ilk doğumumda akşam 11'de hastaneye yattım sabah 8:30 da gerçekleşti doğum detaylara girmeyeceğim ama bir ebe geldi sabah vardiyasında baktı o saate kadar açılma 2 cm di gece suyum geldiği için hastaneye yatırmışlardı neyse baktı ebe rahim duvarın ince şimdi suni sancı vericem ve yarım saate kadar çıkacaksın buradan dedi gerçektende saat 8'de verdi saat 8:30 da oğlum kucağımdaydı. şimdi 4 yaşında delikanlı oldu. ne dua ediyorum bugün bile o ebeye allah gönderdi onu bana yoksa benim doğurmaya hiç niyetim yoktu sezeryan olacaktım garanti.
suni sancıdan falan sakın korkma rabbim işini bilen iyi insanlarla karşılaştırsın. sana da prensese de sağlıklı sıhhatli kolay bir doğum nasip etsin.
Aa gerçekten mi ?? Bunu bilmiyordum benim rahim ağzında yumuşama ve incelme varmış doktorum öyle söyledi suni sancı verirsek açılma olur dedi inşallah normal doğum yaparım bi sorun olmazdaçünkü baya bekledim sabrettim normal olsun diye :) iyi dileklerin için teşekkür ederim canımmm oğluşunu bebişini ve seni öpüyorummm
ne kadar güzel herşey yolunda bu kadar beklemişken değsin hiç olmazsa güzel dileklerin içinde ben teşekkür ederim ..
İnşallah canım hayırlısı tabiki :) burdan naklen yayın yaparım zaten hastanedeyken tüm detayları anlatırım
herkese merhaba,
Antalya' dan birilerinin olması ne kadar güzel sizleri bir kaç haftadır takip ediyorum başta nuran olmak üzere :)))
ne kadar güzel burada hemen hemen her şeyi paylaşmışsınız çok sevindim. bende çalışanlar gurubundayım ama çok şükür halimize.
herkese kolay doğumlar bebişlerle sağlıklı sıhhatli inşallah.
bende henüz 7+3 haftalık olmuşum. bugün ofm hastanesi akif beye gittim ki bu ikinci olacak. ilkinde de dr akif beydi. şubat ayında aynı haftalarda olan talihsiz bir durum yaşamıştık kendisinde takibim var zaten. bugün ilk defa kontrole gittiğimizde sağolsun detaylıca konuştuk anlattı durumumu da bildiği için beni bayağı bir sakinleştirdi.
Aa gerçekten mi ?? Bunu bilmiyordum benim rahim ağzında yumuşama ve incelme varmış doktorum öyle söyledi suni sancı verirsek açılma olur dedi inşallah normal doğum yaparım bi sorun olmazdaçünkü baya bekledim sabrettim normal olsun diye :) iyi dileklerin için teşekkür ederim canımmm oğluşunu bebişini ve seni öpüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?