- Konu Sahibi cybernuran
-
- #1.541
Merhabalar cok tesekkurler siz de hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz bebisinizi insallah :)
Basta ayhan beye gidiyordum ama cok memnun kalmadim ayrica hastane muayene test ve dogum ucretleri bize fazla gelmeye basladi benim ikinci dogumum ilki sezeryan oldugu icin yine sezeryan oldum medstarda epidural sezeryan fiyati 1800 tl idi.
Burdan ogrendigim ofm hastanesine akif beye gitmeye basladim hastane ve test ucretleri cok cok uygun ayrica drum da cok iyiydi ayhan beyden cok daha ilgiliydi sagolsun dogumum epidural sezryan oldu cok da rahat gecti cok sukur ucreti de herseyi icinde 630 tl idi ve cok cok memnun kaldim siddetle tavsiye ediyorum burdan baska arkadaslar da gidiyorlar onlar da memnun bildigim kadariyla :)
*
Ben zaten sezaryen istiyorum canım.Gözünü korkutan şeyler nelerdir.?Ben daha görmedim doktoru ama insancıl ve bilgili biri ise başlarım heralde.Dikişleri falan iyi diye duydum ama bilmiyorum işte
doğuma 1 ay kaldı diye pek de değiştirmek istemiyorum, evime de yakın olması büyük etken ama dediğiniz gibi sezeryan fiyatı çok fazla. yarın kontrole gidicem, kafamda bazı sorular var...yarın kesin bir karar veririm sanırım. cevabınız için teşekkür ederim
sezaryen istiyorsan kesinlikle doğru adres diyebilirim. insancıl ve bilgisi de çok fazla.
benim gözümü korkutan şey "normal doğum istediğim gibi olacak mı olmayacak mı ?" olayı aslında, ne bileyim doktor gece geliyor mu, hemen kesi mi atıyor yoksa senin kesisiz doğum yapmanı mı bekliyor, doğum esnasında ıkınırken iyi yönlendirme yapıyor mu, yani bu gibi şeyler işte...aslında iyi bir ebe olsa doktora ihtiyaç bile olmayacak belki. bu yüzden ben kendimi illaki bu doktora şartlamıyorum, belki o olmaz başkası olur o esnada...doğumu yapacak olan benim sonuçta, doktor herhangi bir riskli duruma karşı orada bulunması gereken bir kişi
Canım o zaman kesin değiştir.Benim arkadaşım erhan beyde yaptı doğumunu tatil dönemiydi sezeryan oldu tatile çıkmadan önce.İçerde kanama alanı olduğunu söylemiş son anda.O pek inamıyor eşi de doktora inanıyor gösterdi alanları diyeAma kısmet ki onun sezeryan olduğu gün hastanede 3 normal doğum olmuş.Genelde hepsi aynı doktorların aslında şans işi.Bayramdan önce ben medisudayken günü gelmeyen hamişleri doğutturdular valla heralde suni sancı verdiler bilmeiyorum.
doğru söylüyosun canım, bizim ofisteki arkadaşlardan birinin eşini de 37. haftada sezeryana aldılar, (başka bir hastanedeki bayan doktor) suyu azalmış diyerekten. halbuki doktor bir hafta sonra yurtdışına gideceği için milleti kesip kesip sezeryan yaptırmış. bebek de 2.500 gramdı üstelik çok küçüktü. gerçi kendileri başka bir doktora daha göründüklerini o doktorun da aynı şekilde suyu azalmış diyerek teşhis koyduğunu söylüyor ama ne bileyim ben de çoğu doktora güvenemiyorum. bizim doğumlar kış dönemine denk gelirse o dönem tatil matil yok zaten inşallahh bir maraz çıkmaz:)
doğuma 1 ay kaldı diye pek de değiştirmek istemiyorum, evime de yakın olması büyük etken ama dediğiniz gibi sezeryan fiyatı çok fazla. yarın kontrole gidicem, kafamda bazı sorular var...yarın kesin bir karar veririm sanırım. cevabınız için teşekkür ederim
Allah sağlıkla, mutlulukla kurtarsın inşallah, seni ve doğum yapacak olan herkesi
Merhabalar cok tesekkurler siz de hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz bebisinizi insallah :)
Basta ayhan beye gidiyordum ama cok memnun kalmadim ayrica hastane muayene test ve dogum ucretleri bize fazla gelmeye basladi benim ikinci dogumum ilki sezeryan oldugu icin yine sezeryan oldum medstarda epidural sezeryan fiyati 1800 tl idi.
Burdan ogrendigim ofm hastanesine akif beye gitmeye basladim hastane ve test ucretleri cok cok uygun ayrica drum da cok iyiydi ayhan beyden cok daha ilgiliydi sagolsun dogumum epidural sezryan oldu cok da rahat gecti cok sukur ucreti de herseyi icinde 630 tl idi ve cok cok memnun kaldim siddetle tavsiye ediyorum burdan baska arkadaslar da gidiyorlar onlar da memnun bildigim kadariyla :)
ayhan beyden neden çok memnun kalmadınız?
Aslinda.iyi bir dr ayhan bey ama.sordugum sorulari gecistiriyor gibi geldi bilemiyorum hamilelik psikolojisi de olabilir bizum icin fiyat da onemli bi etkendi burdan duydum akif beyi cok da memnun kaldim
Son bi seker yuklemesi yaptirtmisti ayhan bey istemeyerek emrivaki gibi olmustu o da son oldu benim icin
Kızlar Erhan Maluk a gidev mı başka?Ya da bilgi sahbi olan
Sağol canim ama doktora gitmicem heralde.ihtiyac kalmadi gibiBen doğumumu Erhan beyle gerçekleştirdim sezeryan doğum yaptım. Çok memnun kaldım bir daha doğurursam yine aynı doktorumu istiyorum :) . doğumum çok kolay oldu dikişim çok küçük ve düzgün ekibi çok iyi ve ilgili sadece hastanedeki bazı hemşireler uyuz ama onlara da ağızlarının payını verince bir sıkıntı kalmıyor sağlıklı doğumlar dilerim :). Ben spinal sezeryan oldum sırtıma vurulacak iğneden çok korkuyordum hissetmedim bile ve ne baş ağrısı ne sırt ağrısı hiç birşey hissetmedim.
çallı da oturuyorum.daha bir kaç ay önce umarım ben de bu sayfaya yazabilirim diyordum sizleri okuyordum. paylaşımlarımızı eksik bırakmayalım
Merhaba arkadaslar 19 haftalik hamişim Antalya merkezden medisu ya gidiyorum Mehmet bey cok bilgili bi doktor baska giden var mi ona ?
Kızım büyüdü kocaman oldu teyzeler 4 aylık olduk muhteşeeem bir duygu darısı sizlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?