Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

tabikide paylaşırım bakalım şimdilik hiçbir sorun yok hastane çalışanlar ebeler doktorla ilgili inşallah böyle devam eder
hemen yazarım size

çooooookk teşekkür ederim canımm.e bebeki bilemedim ama diğerlerini gezdim beğendim baya fikrim oldu. kırcami tarafını pek bilmiyorum orayı da gezeyim.dün reale gittim mühhiş indirimler var 100 pamuk çıkçıtlı badi 3,5 tl. 3 lü tulum 7 tl. 5 li hastane çıkışı 7 tk çok beğendim

Kizlar bende ofme de dogum yaptim ekim ayinda cokkk memnun kaldim hastaneden.ameliyathane ortami cok guzeldi.ve cok temiz.hemsireler hepsi cok ilgili ve guleryuzluydu.

Kizlar bende ofme de dogum yaptim ekim ayinda cokkk memnun kaldim hastaneden.ameliyathane ortami cok guzeldi.ve cok temiz.hemsireler hepsi cok ilgili ve guleryuzluydu.
ayyy valla içimizi rahatlattın çok teşekkürler bebeğinde hjayırlı olsun allah analı babalı buyutsun
kızlar bugün biri ofm den derya hanım dedi o nasıl ki. bilginiz var mı?
derya hanım evet duydum valla bilmiyorum ama akif bey kadar yoğun olmuyor kimse ama tabiki onlarda iyidir

canım e-bebek kırcami tarafında büyük bir tabelası var ayy evet realin dergisinde görüoruom hep o bodyleri ama artık b...nu çıkarmıyım dedim malum 1 2 defa giyilcek ilk aylar
kızlar bu arada bezi araştırdım internette daha ucuz 1 bedenden 2 tane 2 bedenden en fazla 2 3 tane al dediler tabii kilosuna göre

merhaba,
ben de antalya'dayım az kaldı inşallah hepimiz sırayla ve hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

sana biraz deneyimlerimden bahsedeyim canım,

bebek eşyaları için kırcamide ardarda ilke bebe, e-bebek, dastini, baby-home vb. mağazalar var. hepsinde ayrı ayrı fiyat araştırması yapıp en uygun fiyatlı yerden almanı tavsiye ederim. e-bebeğin indirimleri oluyor onları takip edebilirsin. ilke bebe'de de fiyatlar uygun gibi geldi bana.

benim de karnım çok büyüktü ilk aylar, ayrıca ilk 3 ayda 5 kilo birden almıştım. daha sonra onun sıkıntısını çektim ve hala da çekiyorum. çünkü her ne kadar 4. aydan itibaren yediklerime dikkat etmeye başlayıp kilo alma hızımı düşürdüysem de 27. haftamda gebelik diyabeti çıktı bende.

ilk hafta çok ağır bir diyet verildi, 1.5 kilo verdim ama kan şekeri seviyem çok şükür diyetle kontrol altına alındı. daha sonra diyetim biraz daha makul hale getirildi. şu anda diyetle devam ediyorum. haftada 3 kez evdeki cihazla parmaktan kan ölçümü yapıyorum. doğuma kadar böyle sürecek. hamile kaldığımda 68 kiloydum şu an 76 kiloyum, doğuma 6 hafta kadar kaldı inşallah, diyet yapmama rağmen bebeğin gelişimi iyi çok şükür. gereksiz bir lokmayı ağzıma koymuyorum, her şey saatine göre ve ölçülü yiyorum. asla aç kalmıyorum, tıka basa doyuyorum hatta. günde yarım saat de yürüyüş yapıyorum, çok faydasını gördüm.

ayrıca 4. aydan itibaren hamile yogasına gidiyorum. konyaaltı cd. de lakshimi yoga, eğer düşünüyorsan ben çok memnun kaldım, diğer hamileler gibi sırt-bel-bacak ağrım olmadı. özellikle normal doğum istiyorsan çok güzel hazırlıyorlar normal doğuma.

tüm hamişlere mutlu yıllar ve sağlıklı doğumlar dilerim...

gözün aydın arkadaşım sana da bebeşede

tabikide paylaşırım bakalım şimdilik hiçbir sorun yok hastane çalışanlar ebeler doktorla ilgili inşallah böyle devam eder
hemen yazarım size

evet işte böyle yorumlar lazım bize de valla ben seni takipteyim.

ufff evde bende yapıyorum ama yeterli gibi gelmiyor nedense ve dışarıdan destek istiyorum.....

bu arada sağlıklı sıhhatli güzel doğumlar diliyorum

çok teşekkür ederim canım.bu cumartesi kırcamiye gidiyorum öyleyse.Geçmiş olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. hamile yogasını da yapmalıyım kesinlikle

kızlar merhaba
bugün doktora gittim haftaya alttan muayene olcam doğum şeklim belli olcak
konuşmayı unutmuştum telefonla hastaneyi aradım sezaryan olursa geldiğiniz gün hemen ayarlanıyor odanız dedi acil gelirseniz de hemen yardımcı oluyoruz dediler doğum fotoğrafçısı yokmuş ama hemşire ve yardımcı personel kamera verirseniz çekiyorlar dediler bizim için hasta bezini veriyorlarmış doğumhaneye de kimseyi almıyoruz dediler

ayyy hayırlısı olsun inşallah.

peki sana şunu sormak istiyorum. bu zamana kadar doktorla doğum şeklinle ilgili konuşmadınız mı ?

akif bey ne dedi merak ediyorum. c.tesi kontrolüm var ve şimdiden konuşsam mı diye düşünüyorum

gerçi daha erken çünkü herhangi farklı bir durum olursa ne gerekiyorsa o yapılacak sonuçta o anda

konuştuk yani soruyordum ona muayene etmeden son haftaların olmadan belli olmaz dedi bugün bile sordum haftaya belli olacak dedi ama nts de ebelerle konuşuyorum hep
sor tabi konuş nolcak
bu arada bebek bezini aldım bugün internetten g...g... adlı siteden 1 tane 1 numara yenidoğan 2 tane de 2 numara fiyatlar dışarıya göre çok uygun

hımmm güzel bende konuşayım o zaman ama senden de haber bekliyorum

merhabalar...ben de Antalya merkezdeyim..3 yaşında bir oğlum var. Allah nasip ederse de ikincisi yolda. 7+1 günlük hamileyim.. bugün ikinci kontrolümüz vardı. deneyimli olsamda bir çok şeyi unuttuğumu farkettim:)) herkese hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden..

hayırlı olsun :)
doktorun kim acaba

teşekkür ederim canım çok saol.. senin de az kalmış..sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.. ben oğlumda da şimdikinde de alp çeliker var ona gidiyorum.. önceden yaşamdaydı şimdi medline da... benim hamilelik biraz sorunlu.. kan pıhtılaşması var bende bir de preeaklampsi çıkmıştı. benim dilimden anlıyor yani..kısmetse doğum da yine onda olur. sen kime gidiyorsun canım

Kizlar merhaba. Bende yeni uyeyim. Konu basligini görünce dikkatimi çekti. Bende Antalya`dan. 29 haftalik hamileyim. Bu ikinci gebeligim. Bir oglum var.Bir de kizim olacak nasipse. Siz sormadan soyleyeyim doktorum Tarık Keskin. :)))

Kizlar merhaba. Bende yeni uyeyim. Konu basligini görünce dikkatimi çekti. Bende Antalya`dan. 29 haftalik hamileyim. Bu ikinci gebeligim. Bir oglum var.Bir de kizim olacak nasipse. Siz sormadan soyleyeyim doktorum Tarık Keskin. :)))
hayırlı olsun hoşgeldin :)

ben ofm hastanesi akif beye gidiyorum bakalım pazartesi belli olcak doğum şeklim yaaa preeaklampsi kötüymüş eee kontrol altında mı tutuluyorsun

Ay kendi ilk zmnlarımm aklıma geldi :) Allah sağlıklı bi gebelik geçirtsin inş bende antalyadayım bu arada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…