Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Bende 11 haftalik hamileyim ofm de lutfiye hanima gidiyorum ona giden varmi daha once bide ben epidural sezeryan istiyorum oyle dogum yapan varmi sakinlestirici vuruyorlarmi dogumdan once

Bende 11 haftalik hamileyim ofm de lutfiye hanima gidiyorum ona giden varmi daha once bide ben epidural sezeryan istiyorum oyle dogum yapan varmi sakinlestirici vuruyorlarmi dogumdan once

Hoşgeldin hayırlı olsun bebişin, bende ilk doğumumu epidural sezeryan yaptım, ameliyathanede dr kesmeye başlayınca sakinleştirici istediğimi söyledim, anestezist önce yarım doz verdi bebeğine çok fazla ilaç gitmesin dedi, kızım doğduktan sonra biraz daha verip uyuttu, dikilirken uyudum yani.

Mrb canim sakinlestiriciyi senin durumuna gore veriyorlar.hayir ben istemiyorum dersen vermezler ben bebek dogduktan sonra dikilirken azicik uyudum.

Antalyalı anneler alışverişlerini nerelerden yapıyorlar acaba? Park yatak ve bebek arabası araştırma aşamasındayım.nereleri tavsiye edersiniz?

Antalyalı anneler alışverişlerini nerelerden yapıyorlar acaba? Park yatak ve bebek arabası araştırma aşamasındayım.nereleri tavsiye edersiniz?

Canim ben kapali yoldaki ilke bebeden idil beybiden kipanin karsisindaki mavi akdeniz bebeden yaptim genelde alisverisleri arada lcw dan da aldigim seulet oldu.misspan in urunlerini ve idil beybinin urunleri tavsiye ederim.

Ya ben 2 kez ameliyat oldum ikisininde öncesi ve sonrası cok sıkıntılıydı o yüzden biraz geriliyorum canım valla şimdiden böyleyim yaklaştıkca napicam bilmiyorum

Ya ben 2 kez ameliyat oldum ikisininde öncesi ve sonrası cok sıkıntılıydı o yüzden biraz geriliyorum canım valla şimdiden böyleyim yaklaştıkca napicam bilmiyorum

Canim bende panik atak var o halde ben bile spinal sezeryan oldum.hic korkma.gerilme.dusundukce daha kotu olursun. Sakinlestiricu verirler anlatirsin durumunu.ne ameliyati olmustun?

Canim ben kapali yoldaki ilke bebeden idil beybiden kipanin karsisindaki mavi akdeniz bebeden yaptim genelde alisverisleri arada lcw dan da aldigim seulet oldu.misspan in urunlerini ve idil beybinin urunleri tavsiye ederim.

Teşekkür ederim canım. Park yatak konusunda birkaç kişiden daha Akdeniz Bebeyi duymuştum. gidip bakmak şart oldu sanırım

Ben burun ameliyati oldum, apandist, bide sezeryan oldum ilk kizima, buarada çok teşekkür ederim canım ilgilendiğin için

Canim bu spinal sezeryen diger ameliyatlar gibi uzucü degil.bebegine kavusacaksin.bir de cok kisa suruyor.ben ofm de dogum yaptim ameliyat ortami ekibi superdi cok rahatlattilar Zaten doktorum muhtesem biri.tavsiye ederim siddetle sibel surmen usta.

Selam bayanlar,
Kızım erken gelmez ise,Cumartesi günü spinal sezeryan ile doğumu gerçekleştireceğiz. 39 hafta bitti gebeliğimde. Topçular Medstar, Ünal Bey ve tatlı asistanı Nukhet Hanım ile geldik bugünlere kadar.
52 kilo ile başladığım gebelik 66 kilo ile bitecek sanırım:) Uygun olduğum ilk zamanda da spora başlayacağım.
Kızımın alışverişini İlke Bebe, İrem Bebe, e-baby ve bol bol internet alışverişi ile tamamladım.
Yarın son kontrolum olacak. Son durumu yine anlatırım size.

Canım tebrik ederim...ofm de hangi doktora gitmistin

Canim bende 13 haftalık hamileyim lütfüye hanima gidiyorum..hakkinda cok bilgiye sahip degilim...guler yuzlu ben simdilik memnunum ama dogum icin guvenmelimiyim o hastanedemi yaparim bilmiyorum.sen memnunmusun lütfüye hanimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…