Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Canim allah anali babali buyutmek nasip etsin.bende ofmede dogum yaptim.cocuk doktorlarondan memnun kalmadim.seninki hangisiydi?kizim 3.5 aylik ben anadolu hastanesinde hediye kucukkelese goturuyorum kizimi cok memnunum.

sağol canım.yusuf beydi dr.şimdi yıldız andevada şahsine hanıma gitmeye başladık memnunuz

Bende 11 haftalik hamileyim ofm de lutfiye hanima gidiyorum ona giden varmi daha once bide ben epidural sezeryan istiyorum oyle dogum yapan varmi sakinlestirici vuruyorlarmi dogumdan once

Kızlar iyi akşamlar ofm hastanesi lütfüye eren yazıcıya giden varmı

Canim bende 13 haftalık hamileyim lütfüye hanima gidiyorum..hakkinda cok bilgiye sahip degilim...guler yuzlu ben simdilik memnunum ama dogum icin guvenmelimiyim o hastanedemi yaparim bilmiyorum.sen memnunmusun lütfüye hanimdan

canlarım Lütfiye hanımı bilmiyorum ancak ben Derya hanıma gidiyorum ve çok memnunum.. ayrıca hastane konusunda da hep duyumlarım iyi. biz 22+4 olduk 8. haftamdan beri Derya hanımlayım. güveniyorum kendisine.. Sizde deneyebilirsiniz..

çok bilgili, iyi bir dr ama ters cvp veriyor frekanslarımız tutmadı.Hep gergin gittim geldim.Doğumum fln rahattı ama

Güray hanım hakkında öyle bir duyumum olmuştu sanırım biraz tersmiş..

Canım ben doguma az kaldı artık her an beklıyoruz.Dogumdan sonra hem derya hanım hakkında hemde hastane hakındakı yorumlarımı yazarım

canım doğuma gidiyorum yazdın sonra kayboldun umarım iyisindir?? merak ettim

bende ofmde güray hanıma gidiyorum ama biraz soğuk geldi.güleryüz yok derya hanıma mı geçsem diye düşünüyorum.

bende ofmde güray hanıma gidiyorum ama biraz soğuk geldi.güleryüz yok derya hanıma mı geçsem diye düşünüyorum.

canım Güray hanım hakkında hep öyle duydum. biraz soğuk ve ters konuşuyormuş sanırım. tanımıyorum ama hep öyle duydum. Derya hanım ise tam tersi.. güler yüzlü ve çok tatlı konuşuyor..

Canim cok gecmis olsun.neden yogun bakima aldilar? Simdi nasil?

gebelik sırasında geçirdiğim enfeksıyonlardan dolayı cocugun içten cıkıs olan rahım ağızı çok sertlesmiiş ve 7 bucuk saate zor acılmam oldu bebek kanala girdi fakat kanalda çok fazla beklediği için doğum cok zor oldu. bu nedenden dolayıda dogum odasında degıl sancı odasında bebek dunyaya geldı. hem oksıjensız hemde bebege ilk mudahale gec kaldıgı için birde cıgerlerındekı suyu tamamen çıkaramadıgı için ISLAK AKCİGER nedeni ile yogun bakıma aldılar.
hersey cuma gunu bellı olucak eger enfeksıyon cigerlerınde buyudu isede tekrar yogun bakıma alıcaklar

canım çooookk geçmiş olsun Allah'ım inşallah en kısa zamanda dermanını verir. İnşallah kısa zamanda iyileşir bebişin..

Rabbim sifa verdin canim.bak benimde kizim 13 gunlukken ameliyat oldu 40 gun yogun bakimda kaldi.20 gun serumla beslendi.nerde yaptin dogumu?

ofmde yaptım canım

Bende orda yaptim canim. cocuk doktoru yusuf beydi.benim kizim 10 gun oranin yogun bakiminda kaldi. Hic memnun kalmadik.hastane super ama cocuk bolumu ve yenidogan bolumu vasat.ordan anadolu hastanesine aldik kizimi. Anadolu hastanesinde ameliyat oldu cocuk cerrahi hakan aldemir yapti.anadolu hastanesinin yeni dogani super doktorlarida oyle.simdi siz nereye devam ediyorsunuz canim?

Sizede geçmiş olsun sizin neden yattı

evet kadın doğum olarak hastane olarak ıyı ama yenidoğanıda iyiydi ama cocuk dr bes para etmez daha adam benım cocgumun nasıl beslendiğine bakmadan elindekı promosyon kagıtlarını elıme sıkıstırdı gaz ilacından sampuana kadar sacma sapan seyleri elıme kbır tomar kagıt tutusturdu .Önce benım çocugumun sağlığına bır bak salak adam dmı ama şimi medicalparkda Ebru Temel'e gıdıyorum benım kızımında dr aynı zamanda memnunuz suanda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…